Cricket Betting

Spillet ble antatt å være oppfunnet tilbake i England på 1500-tallet, og er et balltre- og ballspill som har elementer av andre spill som golf, squash, baseball og tennis. Sporten er spesielt populær i Storbritannia, India og Australia, men er også kjent for å være elsket i de fleste Commonwealth-nasjoner som pleide å være under britisk styre.

Når det gjelder betting, er det en av de mest populære idrettene i enhver europeisk spillebok, og den blir stadig mer populær i andre bettingregioner rundt om i verden.

Cricket Betting
Grunnleggende om cricket-betting 2023

Grunnleggende om cricket-betting 2023

Det anslås at cricket ble oppfunnet tilbake i England på 1500-tallet. Dette spillet er en balltre- og ballkamp som inneholder elementer fra andre bemerkelsesverdige idretter, inkludert golf, squash, baseball og tennis. Sporten har høy popularitet i Storbritannia, India og Australia. Imidlertid er det også mye elsket i Commonwealth-nasjoner en gang under britisk styre.

Når det kommer til å satse på cricket, er det ganske populært å finne i enhver europeisk sportsbook. Det blir også populært over hele verden i mange regioner.

Grunnleggende om cricket-betting 2023
Hva er egentlig cricket-betting?

Hva er egentlig cricket-betting?

Når du vet at sporten kom i bruk for så lenge siden, kan det bare antas at spill på cricket begynte for århundrer siden. Da cricket ble en offisiell idrett på begynnelsen av 1700-tallet, fikk spill på sporten stor beryktethet. Blink frem til i dag, og spill på cricket på nettet er utbredt og vinner fortsatt fordel.

Legitime europeiske cricket-spillebøker bør ha cricket som et spillalternativ. Og med tanke på økningen i populariteten, vil det ikke ta lang tid før det er en økning i denne sportens spill i USA. Dette bør være vitne til sammen med den økende legaliseringen over hele landet. Selv om sporten ikke er like populær i stor skala som fotball eller basketball, er cricket tilstede i sportsbooks mer frekventert enn du kanskje antar.

Hva er egentlig cricket-betting?
Hvordan satse på cricket

Hvordan satse på cricket

Gambling på cricket krever at du forstår noen av de mer kompliserte reglene i spillet, spesielt når det kommer til scoring. Dette vil tillate deg å vite hva som er best å satse på og hvilke forhold som er ideelle å hoppe over.

Til pålydende kan du fortsatt satse på cricket som du ville gjort på en hvilken som helst annen lagsport, ganske enkelt ved å satse på hvem den direkte vinneren av kampen blir. Hvis du er kjent med å satse på pengelinjen i en fotball- eller basketballkamp, er dette det samme. Alt du satser på er at et lag skal vinne.

Andre elementer du kan satse på er åpningsmyntkastet, lagets totalsum for løp scoret, og til og med hvor mange løp som blir scoret i en gitt omgang. I likhet med de fleste idretter kan du satse på individuelle eller lagrekvisitter for cricket-bettingsider. Dette inkluderer å satse på hvem du tror vil være den beste slagmannen eller bowleren for hvert lag ved avslutningen av konkurransen.

Vil du plassere spill som er enda mer spesifikke for sporten? Når du har lært om cricket-scoringssystemet, kan du satse på hvilken batter som har flest seksere ved slutten av kampen. For en raskere seier kan du til og med satse på 1. wicket-metoden, en femti eller hundre som skal scores i kampen, og hvilket lag som får flest utløp.

Hvordan satse på cricket
Forstå oddsen for cricket-spill

Forstå oddsen for cricket-spill

Som med spill på nesten alle andre lagidretter, betting odds forskjellig basert på nylige prestasjoner og hvordan de har stått opp mot motstanderlaget tidligere. En sterk bowler og mismatch kan også føre til at oddsen svinges i begge retninger.

Et annet viktig aspekt ved hvordan bookmakere vil konstruere odds for sporten er tilstanden til bakken og det planlagte været. Som med baseball spilles cricket utendørs, så hvis været er dårlig, kan forholdene for spillet bli endret.

En regnværsdag vil påvirke hvor mange løp som scores, effektiviteten til bowleren og feltspillernes evner. Før du plasserer et spill, hold alle disse faktorene i bakhodet slik at du kommer ut som en stor vinner. Odds på cricket er rikelig med lange spill, forskjellige stiler, profesjonelle ligaer og internasjonale turneringer.

De mest populære oddsene i cricket er den direkte vinneren av kampen, som har fire mulige resultater i cricket. Et lag eller land vinner enten en kamp, taper en kamp, uavgjort eller uavgjort. Uavgjort betyr at kampen er over, og begge lag har samme poengsum. Og når det kommer til uavgjort betyr det at kampen avsluttes før et av lagene har fullført alle omgangene.

Noen ganger vil online cricket sportsbooks gruppere uavgjort og uavgjort, men i likhet med fotball er uavgjort og uavgjort ganske vanlig. Dette betyr at å satse på disse standard cricketlinjene kan være ganske fordelaktig for spillere.

En annen veldig populær spillestil når det kommer til cricket er å satse på over/under av poengsummen. Over/under-spill på den totale poengsummen – eller totalpoengsummen på bare én side – er vanligvis et 50/50-spill. I denne situasjonen, odds på cricket av denne spillstilen åpner på rundt -110.

Forstå oddsen for cricket-spill
Fokuser på kampen

Fokuser på kampen

For å gjøre de beste cricket-spillene kan du ikke bare vite hvilket lag som er bedre eller dårligere. Du må kjenne hver av styrker og svakheter, spesielt hvis de har matchet med dette motstanderlaget før. Analyser deres utholdenhet, restitusjon, hastighet og nøyaktighet.

Når det kommer til å satse på cricket, må du kanskje studere statistikken mer enn om du satser på en annen sport. Det er ikke nok å se på rekorder og rangeringer. Du må være kjent med hver spiller og vite hvordan de står i konkurranse. Det er denne typen kunnskap som vil hjelpe deg å få et bein og vinne stort.

Fokuser på kampen
Ikke sats på hype

Ikke sats på hype

Publikum kan være gale på et bestemt lag, men bare fordi de er en publikumsfavoritt betyr det ikke at de kommer til å vinne. Når det kommer til tipping, er det viktig å ikke kjøpe seg inn i hvordan folk tenker eller føler. Det du trenger å gjøre er å gå etter statistikken og forskningen du har samlet på laget og individuelle spillere. Du vet mye mer om sporten enn noen tilfeldig Joe, så ikke gå etter hva seerne kanskje tenker.

Mange fans av cricket har en tendens til å bare overbevise troen sin fra en annen fan. Fordi det er en sport som ikke er allment elsket over hele verden, fans som ser sporten egentlig elsker sporten. Dermed er det mye kameratskap blant grupper, og dermed svingende meninger om hvem som kan prestere best.

Selv om de kan ha gode intensjoner, ikke bare følg hva de tenker fordi de er blinde for mye av statistikken. På slutten av dagen, vil du bli vinner eller taper? Vi vet svaret på det, så bare sørg for at du satser på noe mer permanent, ikke det publikum heier på.

Ikke sats på hype
Lær det grunnleggende om cricket-bettinglinjer

Lær det grunnleggende om cricket-bettinglinjer

Det er god tid for deg til å kunne bruke kunnskapen din og satse når det kommer til cricketsesongen. Å satse på cricketodds kan virkelig gi mer spenning når det kommer til smertefulle testkamper. I disse situasjonene kan du være på utholdenhet og mot når det gjelder å tåle de fysiske og mentale komponentene i disse tøffe kampene.

Cricket betting rekvisitter

Cricket prop-spill presenterer et bredt spekter av spill som ikke inneholder spill på vinneren eller poengsummen til et spill. Prop-spill spenner fra å satse på hvilket lag eller land som vil vinne myntkastet, hvor mange firere og seksere det vil være i en omgang, og hvem som vil bli kåret til kampens beste spiller.

Prop-betting på sporten kan gi en viss verdi, spesielt når standardspillmulighetene i kampen favoriserer den ene siden.

Lær det grunnleggende om cricket-bettinglinjer
Se etter en side med utmerkede alternativer for live cricket-spill

Se etter en side med utmerkede alternativer for live cricket-spill

Med live betting, du trenger ikke å bekymre deg for å gå glipp av begynnelsen av kampen. Live cricket-betting gir sammenlignbare spillmuligheter med odds før kamp. Likevel er oddsen på live cricket-betting-kamper i konstant svingning, noe som gjenspeiler hva som skjer på banen.

Se etter en side med utmerkede alternativer for live cricket-spill
Hva du bør vite om ugyldige spill

Hva du bør vite om ugyldige spill

For ethvert spill trenger du at spilleren din begynner å spille for at innsatsen din skal være gyldig. Så hvis MVP-cricketspilleren din av en eller annen grunn trekker seg og erstattes av en annen spiller, vil innsatsen din bli returnert til deg. Du kan ikke satse på en spiller hvis de faktisk ikke spiller

Cricket futures

Spill på mesteren av de mest betydningsfulle cricketligaene og mest populære turneringene er åpent på flere online sportsbooks. Å starte, bettingsider på nett vil utvide oddsen på spill rimelig før de begynner. Spillere har gode endringer når det kommer til tidlige odds ettersom de hopper inn i handlingen tidlig. Dette tillater dem å fange noen høyere opp på et land eller en klubb de tror vil vinne.

Spillere kan også satse på om et lag kommer til finalen i en turnering og om et lag vil rykke ned. Futures for cricket-betting er også tilgjengelig for vinnere av turneringspriser og ledere i statistiske kategorier.

Hva du bør vite om ugyldige spill
De største cricketbegivenhetene

De største cricketbegivenhetene

Cricket har noen store begivenheter som trekker både spillere og fans.

  • ICC Cricket World Cup: De ICC Cricket World Cup arrangeres hvert fjerde år og er det største arrangementet i sporten. Den holdes fra slutten av mai til midten av juli, og odds er tilgjengelig for hver kamp. Futures er tilgjengelige for spillere å satse på hvilket land som kommer ut som den store vinneren.
  • India Premiere League: India Premier League eller IPL er den dominerende sportsligaen i India. Så, det er mange IPL-cricket-bettingsider som aksepterer spillere fra USA. Turneringen varer i rundt to måneder hvert år og har åtte forskjellige klubber og arrangeres vanligvis om våren.
  • Fylkesmesterskapet: County Championship i England og Wales kan dateres tilbake til over 100 år og er Europas beste cricketkonkurranse, og tilbyr 18 klubber. Den går fra april til september og fremhever førsteklasses ligaen.

Viktige takeaways

  • Vurder været før du satser
  • Se på alle de forskjellige turneringene som arrangeres året rundt
  • Vurder å satse på futures
  • Gjør din research før du satser og ikke stol på fanhype
De største cricketbegivenhetene