Alt om Rugby -spill

Rugby er en av de mest populære sportene å satse på. Hovedmålet i rugby er at et lag skal score flere poeng enn motstanderen. Det er en rekke forskjellige måter spillere kan plassere veddemål på, og de må forstå hva hver innsatstype betyr før de plasserer pengene sine.

Dette innlegget skisserer noe av det grunnleggende om rugbyspill for de som kanskje ikke er like kjent med sporten og dens gamblingaspekter. Det er ikke for sent for noen å bli involvert i rugbyspill og se om de kan nyte opplevelsen.

Alt om Rugby -spill
Beste Rugby-spillsiderHvordan satse på rugbyTyper rugbyspillForstå odds på rugby
Beste Rugby-spillsider

Beste Rugby-spillsider

Rugbyspill er en form for sportsspill som innebærer å forutsi utfallet av en rugbykamp. For å vinne må spillerne velge riktig hvilken side som skal vinne eller om det blir uavgjort mellom begge lagene.

Satsing på rugby begynte da sporten fikk oppmerksomhet over hele verden. I 1997 tjente bookmakere masse penger ved å satse på Rugby League. Det var da de skjønte hvor potensiale sporten var for å tiltrekke spillere, akkurat som fotball.

Veteran sportsbooks som BetWays og Unibet ville da begynne å satse på rugby, og som de sier, resten er historie. I dag er hvert minutt av en rugbykamp av stor verdi for spillere.

Hvor populært er rugbyspill?

Mens online rugbyspill kanskje ikke er så populært som fotballspill, er det fortsatt en veldig populær form for gambling. Dette er hovedsakelig fordi rugby er en global sport med mange forskjellige turneringer gjennom året. Spillere kan finne mange spillmuligheter når det kommer til rugby, som er en av hovedårsakene til at industrien fortsetter å vokse.

Turneringer, inkludert Rugby-VM er ekstremt populær blant sportsbettors. Så fortsett å se etter viktige sportsbegivenheter for å plassere spill!

Beste Rugby-spillsider
Hvordan satse på rugby

Hvordan satse på rugby

For å satse på rugby må man:

 • Logg inn på spillekontoen deres og
 • Velg rugby som sporten de vil satse på.
 • Velg en rugbykamp og typen innsats de vil plassere
 • Velg/skriv inn hvor mye penger de vil satse
 • Send inn innsatsen og vent på utfallet
Hvordan satse på rugby
Typer rugbyspill

Typer rugbyspill

Tilbud på rugbyspill mange typer spill. Her er noen eksempler:

 • Matchvinner: Denne typen spill innebærer å spå vinneren av en rugbykamp.
 • Handicapspill: Dette er når ett lag får et forsprang for å gjøre oddsen jevnere.
 • Point Spread Betting: Denne typen spill ligner på handikapspill, men det innebærer å forutsi hvor mange poeng ett lag vil vinne eller tape med.
 • Turneringsvinner: Dette er et spill på hvem som vinner en spesifikk rugbyturnering.

Over/Under: Dette er når tippere spår om de samlede poengsummene for en rugbykamp vil være over eller under et spesifikt tall.

Mange andre innsatstyper er også tilgjengelige, og tippere bør gjøre sine undersøkelser før de plasserer noen innsatser.

Typer rugbyspill
Forstå odds på rugby

Forstå odds på rugby

Rugby odds beregnes annerledes sammenlignet med andre idretter. Dette er fordi rugbykamper bare består av 80 minutter, mens fotballkamper for eksempel varer i 90 eller 120 minutter. Bookmakerne tjener pengene sine ved å sikre at de har et forsprang på spillerne i et gitt marked. Dette lar dem tjene penger og holde seg i virksomhet, noe som bør huskes når du satser.

Hva påvirker rugby odds?

Rugbyodds påvirkes av mange forskjellige faktorer. Noen av de viktigste er:

 • Formen til begge lag: Dette er sannsynligvis den viktigste faktoren i rugbyspill. Lag i god form blir vanligvis belønnet med mindre odds, mens lag som sliter vil ha større odds.
 • Tidligere head-to-head resultater: Hvis to lag har en historie med å spille tett mot hverandre, vil oddsen for uavgjort være høyere.
 • Værforholdene: Dette kan være en betydelig faktor, spesielt hvis det regner eller det er sterk vind.
 • Hvilke spillere er utilgjengelige for begge sider: Dette er en annen viktig faktor. Hvis ett lag må spille uten sine toppspillere, vil oddsen reflektere dette, og tippere bør justere innsatsene sine deretter.
 • Kampsted: Noen arenaer blir sett på som mer utfordrende å spille på enn andre, noe som gjenspeiles i oddsen.
Forstå odds på rugby