Din tippeguide på nett

Sportsbetting har vært en av menneskets favorittsysler i århundrer nå. Det hele begynte for over 2000 år siden på gresk da OL ble introdusert og spredte seg raskt til Roma, hvor sportsspill ble legalisert. I dag har sportsbetting truffet nesten hvert hjørne av verden, takket være fremveksten av sportsbooks.

Med det i tankene er det allment kjent at tap kan være mer vanlig enn gevinster i sportsbetting. Og uten skikkelig veiledning som nybegynner er det uunngåelig å slutte. Så denne innsiktsfulle siden gir deg en sniktitt på hva du kan forvente i den enorme sportsbettingverdenen. Les videre!

Din tippeguide på nett
Topp populære tippeartiklerUtforsk våre beste tippeguiderSpillordliste
Royal Panda
Spill nå

18+, kun første innskudd, T & Cs gjelder. Opt-in påkrevd. Innskudd med Skrill, Neteller og Paysafecard er ikke kvalifisert. Casino bonus: min. £ 10, maks. £ 100. Bonus / gratis spinn gevinst satsing krav: x35. Maks. bonusspill: £ 5, kan variere. begambleaware.org

1xBet
1xBet:Opptil $100 ved første innskudd

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

22BET
22BET:Opp til $300

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

Betting-apper

For bare noen år tilbake var sportsbetting en tidkrevende og kostbar affære. Det er fordi spillere måtte ta hensyn til tid og budsjett for å spille i en fysisk bettingbutikk. Men det er nå i fortiden, takket være de beste spillappene.

Vis mer ...
Spillstrategier

Sannheten er at de fleste nybegynnere på sportsbetting ikke bryr seg om strategier. Selv om dette er tilgivelig, med tanke på at en nybegynner har mye å lære, er det en feil å ignorere en spillstrategi fullstendig. Med den riktige tilnærmingen tar spillerne gode avgjørelser som fører til hyppige gevinster. Vær imidlertid oppmerksom på at ingen av disse spillsystemene garanterer umiddelbar suksess. Men likevel er det verdt å forstå og bruke ett eller to spillsystemer for å vippe oddsen. Fortsett å lese for å lære!

Vis mer ...
Hvordan spille

Sportsspill er enkelt, morsomt og gir enkeltpersoner mulighet til å tjene penger. Nybegynnere, på den annen side, bør ikke haste med å sette innsatser. Så enkelt som sportsbetting er, er det ikke lett å gjøre alt riktig i begynnelsen. Det er tvilsomt at spillere vil like sportsbetting hvis de nærmer seg det feil, siden de mest sannsynlig ikke vil være på rett vei for å tjene gevinster.

Vis mer ...
Oddstipping forklart

Spill kan være komplisert for uerfarne. Noen ganger kan det til og med virke som om spillverdenen har sitt eget språk! Ikke bekymre deg. På denne siden vil vi forklare inn og ut av spillvilkår og hvordan tipping fungerer generelt. Sport har blitt en stor del av folks liv, med noen som liker å spille spillet og noen som er fornøyd med å heie frem favorittlagene sine. Det er imidlertid noen som velger å vise sin lidenskap for en sport eller et lag ved å satse på dem.

Vis mer ...
Matched Betting

Sportsbooks og online bettingsider tilbyr matchet betting, som er en strategi som hjelper individuelle spillere med å tjene penger på insentiver som bookies tilbyr. En spiller kan sette inn på en bookie-konto, som booker matcher for å tillate risikofri spill. En kontoinnehaver kan også satse med to eller flere spillinstitusjoner og godta et gratisspill fra en.

Vis mer ...
Arbitrage Betting

Arbitrage-spill innebærer at en gambler plasserer en innsats på ett spill for et spesifikt utfall med en bookie og samtidig plasserer en innsats på det motsatte resultatet andre steder. Disse sikre innsatsene garanterer at spilleren tjener penger uavhengig av utfallet. Under de riktige forholdene dekker arbitrage matematisk alle spillresultater av en spesifikk kamp eller konkurranse. De bettors som ofte plasserer arbitrage-innsatser er merket som arbers. For å tjene penger, satser arbers betydelige mengder penger.

Vis mer ...
Betting Lines

Spillelinjen er punktet som skiller favorittlaget fra underdogen i sportskonkurranser. Bookies får odds på sportskamper fra en kompleks matematisk modell eller datamaskinalgoritme. Basert på statistikk, bestemmer oddsmakere den sannsynlige seiersmarginen mellom to lag, som er basert på styrken til tidligere prestasjoner.

Vis mer ...
Live Betting

For kort tid siden hadde spillerne ingen annen mulighet enn å plassere et spill og holde styr på poengsummen til spillet var over for å finne ut om innsatsen vant eller ikke. Imidlertid føles tradisjonell sportsbetting nå helt utdatert for mange spillere.

Vis mer ...

Betting Picks

Den ultimate guiden til å administrere bankrollen din for sportsspill
2023-05-17

Den ultimate guiden til å administrere bankrollen din for sportsspill

For å oppnå langsiktig økonomisk suksess som en sportsvedder trenger du mer enn bare en evne til å plukke vinnere; du trenger også en solid forståelse av å administrere pengene dine mens du tipper på sport.

Grunnleggende om linjekjøp for bedre sportsspill
2023-05-03

Grunnleggende om linjekjøp for bedre sportsspill

Når du satser på sport, er det viktig å vurdere flere faktorer, inkludert odds og linjer, før du satser. Line shopping betyr å søke etter de mest fordelaktige innsatslinjene før du plasserer en innsats.

Hvordan velge riktig bokser å satse på
2023-04-19

Hvordan velge riktig bokser å satse på

Boksemestere delte flere fellestrekk som hjalp dem å reise seg fra uklarhet til toppen. Du må være tøff som spiker for å klare det som profesjonell bokser. Det er ingen overdrivelse å si at boksing er en av verdens grusomme idretter. Store og kjente jagerfly legger ofte ned mye tid på trening.

Hva du trenger å vite om NASCAR-spill
2023-03-22

Hva du trenger å vite om NASCAR-spill

Med en stor fanskare i Nord-Amerika og mange løp som foregår praktisk talt ukentlig på forskjellige veddeløpsbaner fra februar til begynnelsen av november, er NASCAR-spill et av de mest attraktive spillvalgene for motorsportsentusiaster.

Topp populære tippeartikler

Topp populære tippeartikler

Avhengig av hvem du spør, kan sportsbetting være vanskelig eller ganske enkelt. For nybegynnere innebærer det hele bare velge en sportsbegivenhet, velge et lag, satse et beløp og håpe på det beste. Enda bedre, de fleste nye sportsbettere satser på lag eller arrangementer de allerede følger. Denne enkle enkelheten er utvilsomt grunnen til at sportsbetting er kjent over hele verden.

Men for erfarne tippere bør enkelhet og lønnsomhet ikke forveksles. Mens hvem som helst kan plassere et sportsveddemål, kan ikke alle vinne et veddemål. Det er fordi en vellykket sportsvedder må investere mye tid og krefter i forskning og strategi. Kort sagt, det krever litt engasjement og hardt arbeid for å skape en nisje i denne bransjen.

For eksempel bør aspirerende tippere vite om de populære spillmarkedene og oddsene. Derfra kan du fortsette med å undersøke kritisk statistikk som nylig form, hjemme/borte, head-to-head, vær, manglende spillere og mye mer. Totalt sett kan det å kjenne til de fleste av disse statistikkene avsløre mer om lagets evne til å vinne.

Det er også viktig å huske at sportsbook-nettstedet vurderer mange faktorer før du setter oddsen. Som sådan er det spilleren som har ansvaret for å vurdere alt som kan påvirke kampresultatet. Så samle så mye informasjon som mulig.

Topp populære tippeartikler
Utforsk våre beste tippeguider

Utforsk våre beste tippeguider

Heldigvis er ekspertene her på BettingRanker dedikert til å bevæpne spillere med all viktig informasjon for å lykkes. Her er noen beste guider å lese:

 • Hvordan – I verden av sportsbetting, noen ting kan se enkle ut, men utfordrende å mestre. Men med innsiktsfull fremgangsmåte-innhold er det raskt og enkelt å få taket på sportsbetting. Veiledningene her lærer spillere hvordan de kan gjøre et spill, velge de riktige markedene, hvordan oddsen beregnes og løse de fleste sportsspillproblemer.
 • Strategi – Når det handler om å velge det perfekte sportsspillsystemet, er meningene forskjellige. Uansett presenterer guidene her de beste vinnerstrategiene for å øke fortjenesten på kort tid. Spillestrategiene gjelder populære markeder som fotball, golf og baseball.
 • Forklaringer – Forståelig nok kan det være overveldende å starte en ny spillreise. Heldigvis vil disse toppspillguidene holde hånden din gjennom prosessen. Du vil tydelig forstå typene spill, mekanikk for sportsbetting, tips om ansvarlig gambling, e-sportstipping og mer.
 • Odds – Det er dumdristig å tenke på å satse på sportsbegivenheter uten å få et godt grep om oddsen. Så hold den her for å lære de primære oddstypene og hvordan de betaler.
Utforsk våre beste tippeguider
Spillordliste

Spillordliste

Som i enhver annen gamblingverden er sportsbetting full av forvirrende termer. Faktisk, ikke plasser den innsatsen uten å lære noen av disse begrepene. Så nedenfor er en tabell med alle tradisjonelle sportsbetting-vilkår å forstå:

 • Handling - En innsats eller innsats.
 • AET – lagt til ekstra tid eller rett og slett ekstra tid
 • Mot spredningen - Spillresultatet, som inkluderer poengspredningen
 • American Odds - Spillodds basert på en 100-enhet. De er alternativer til desimal- eller brøkodds og har pluss (-) og minus (+) for å vise henholdsvis favoritter og underdogs.
 • Bankroll – Det totale beløpet for gamblingformål
 • Bonus – Insentiver eller belønninger som tilbys av sportsbooks til både nye og lojale spillere
 • Bookie - Kort form av en bookmaker, oddsmaker eller linemaker. Bookies setter markedsodds på en sportsbook
 • Chalk - Et lag eller en spiller som er den hete favoritten for arrangementet
 • Closing Line - Hvor poengspredningen er ved starten av spillet
 • Riktig poengsum - innsatser for å forutsi sluttresultatet av spillet korrekt
 • Desimalodds – Noen ganger kalt europeiske odds, disse er merkelige typer hovedsakelig på de europeiske markedene. De er representert med desimaler
 • Dime – Det refererer til spill verdt $1000, $100 eller $10
 • Dog - Kort form av underdogen eller laget mindre sannsynlighet for å vinne
 • Dobbel sjanse - Å ha to alternativer for å vinne innsatsen. For eksempel å satse på tap eller uavgjort i en enkelt kamp
 • Edge - Betterens fordel over sportsbooken og omvendt
 • Even Money - En innsats på $100 for å vinne $100
 • Faste odds - Odds som ikke endres etter å ha plassert en innsats
 • Brøkodds - Odds oppført i brøkform. For eksempel 1/3 i stedet for -300 i amerikanske odds
 • Håndtak - Totalt innsatsbeløp på et spill
 • Handicapping/handicapper - En spiller som analyserer et spill før han plasserer et spill
 • Veddemål i spill – Et annet navn for livespill
 • Juice - Bookmakerens provisjon fra vinnende spill
 • Lock - Den hete favoritten til å vinne spillet
 • Longshot - favoriserer underdogen i et veddemål
 • Moneyline - En direkte seier eller tap uten poengspredninger
 • No Action - Et spill som ikke tar innsats lenger
 • Odds på favoritt - Et lag eller spill som sannsynligvis vil vinne
 • Oddsmaker - Et annet navn for bookmaker eller linemaker
 • Over/Under satsing - Den samlede poengsummen av begge lag eller spillere skal være mer enn eller mindre enn bookmakeren har satt
 • Spillerrekvisitter - Satser på individuelle spillers handlinger i løpet av spillet. Som den første spilleren som scorer eller får gult kort
 • Poengspredning - Figuren linjemakeren bestemmer seg for å representere forskjellen mellom det tapende og vinnende laget
 • Sharp - En klok profesjonell sportsspiller
 • Steam - En brå linjeendring på grunn av mye innsats
 • TKO - Teknisk knockout
 • Totals – Et kombinert antall poeng en spiller velger å bli scoret av spillere eller lag
 • Wire-to-Wire - Satser på at et lag leder hvert kvarter eller halvparten av spillet
 • Underdog - Et lag eller spiller med lange odds eller mindre sannsynlighet for å vinne
 • Veddemål – En innsats plassert på en spillebok
Spillordliste

Ikke gå glipp av disse bonustilbudene

Royal Panda
Royal Panda
Innskuddsmetoder
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Hent bonusen dinRoyal Panda anmeldelse

18+, kun første innskudd, T & Cs gjelder. Opt-in påkrevd. Innskudd med Skrill, Neteller og Paysafecard er ikke kvalifisert. Casino bonus: min. £ 10, maks. £ 100. Bonus / gratis spinn gevinst satsing krav: x35. Maks. bonusspill: £ 5, kan variere. begambleaware.org

1xBet
1xBet
$100
Innskuddsmetoder
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Hent bonusen din1xBet anmeldelse

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

22BET
22BET
$300
Innskuddsmetoder
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Hent bonusen din22BET anmeldelse

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

Close