Spilleavhengighet

Natalie Turner
PublisherNatalie TurnerPublisher
WriterEmil HansenWriter

Unngå spilleavhengighet

For alle som ikke har gått i fellen, høres spillavhengighet ut som et umulig scenario. Mange som liker gambling som en sosial aktivitet, forstår ikke hvordan det kan suge folk inn. Spilleavhengighet er et alvorlig problem som alle gamblere bør søke å unngå til enhver tid.

For å gjøre dette er det viktig å forstå hva som forårsaker slik oppførsel.

Emosjonell innsats

Noen mennesker elsker å satse på lag som de støtter. Andre er mot de lagene de hater. Dette gjør at de mister rasjonalitet i spillprosessen. Hvis spill ikke går som de skal, vil de sannsynligvis fortsette jakten til et punkt hvor de ikke kan kontrollere det lenger.

Spill som en investering

Tidene kan ha vært vanskelige, men å satse for det eneste formålet å tjene penger er fortsatt en dårlig idé. Akkurat som du ville lagt alle pengene dine i en oppstart, vil tipping som bedrift fortsette å be om mer. Du jager tap og ønsker å kapitalisere på gevinster. Unngå alltid dette.

Andre vanlige årsaker til spillavhengighet inkluderer:

  • Blir utskjelt for å satse for mye
  • Har ikke et spillbudsjett
  • Stress eller depresjon som stammer fra andre områder (avbøyning og søker trøst).
  • Forening med spilleavhengige

Unngå spillavhengighet

Med de ovennevnte grunnene oppgitt, er det lett å si hvordan man kan unngå avhengighet. Det er det motsatte av årsakene ovenfor. Men vanligvis er det lettere sagt enn gjort. Den viktigste delen er å ta følelsene bort fra spill. Ikke sats fordi du er blakk. Eller full. Eller såret. Ikke legg veddemålene dine til støtten for lag.

Dessuten er det viktig å forstå at avhengighet er en lidelse. Hvis du møter en stoffmisbruker, ta ut hånden og hjelp dem. Du kan henvise dem til organisasjoner som Be Gamble Aware, Priory Group og Help Guide hvor de kan få profesjonell hjelp.

About the author
Natalie Turner
Natalie Turner
About

Natalie "OddsQueen" Turner, som kommer fra den pulserende byen Toronto, er drivkraften bak BettingRanker. Med to tiår i bettingbransjen, har hennes uovertrufne ekspertise og visjonære lederskap gjort BettingRanker til den beste plattformen for alt relatert til sportsbetting.

Send email
More posts by Natalie Turner