Handball Betting

Håndball ligner på futsal, og målet for de to sju-lag i denne kampen er å vinne ved å score flere mål. Med en kampvarighet på én time forlenges den med fem minutter to ganger hvis det er uavgjort, etterfulgt av straffekonkurranse til en vinner er avgjort.

Spillerne kan bruke kroppen over knærne, men hendene kan bare håndtere ballen fritt i tre sekunder. Det er ikke tillatt å drible ballen i mer enn tre steg. Håndballspill er en form for sportstipping som innebærer å satse på utfallet av spillet.

Handball Betting
Grunnleggende om håndballspill

Grunnleggende om håndballspill

Håndball kan sammenlignes med futsal: to lag med syv medlemmer har som mål å vinne ved å score flest mål. Hver kamp varer i én time, og spillet forlenges med fem minutter to ganger hvis det er uavgjort, etterfulgt av straffekonkurranse til en vinner er kåret.

Spillerne bruker kroppen over knærne, men hendene kan bare håndtere ballen fritt i opptil tre sekunder. En spiller kan drible ballen i maksimalt tre steg. Hovedsportstippingen til håndballspill innebærer å sette spill på spillets utfall.

Håndballtipping kan være svært fordelaktig økonomisk, selv om det er en av de minst populære sportsbettingdisiplinene. Solid kunnskap om spillet og en pålitelig spillstrategi er bare to elementer som kan bidra til suksessnivået ditt når det gjelder å få en utbetaling.

Suksess på lang sikt er ikke lett, men det er utvilsomt oppnåelig hvis du søker deg riktig. Gjennom denne guiden vil vi skissere hva betting på håndball innebærer. Den vil også tilby tips og strategier, som bør bidra til å forme ditt tippespill.

De beste online betting nettsteder vil hjelpe deg å gi de beste oddsene, strategiene og tilby deg kampanjer og bonuser med høy verdi.

Grunnleggende om håndballspill
Alt du trenger å vite om håndballspill

Alt du trenger å vite om håndballspill

Håndball spredte seg i popularitet i Øst-Europa og i hele Europa etter andre verdenskrig. Håndballspill i USA kan spores til 1900-tallet da en to-kamps kamp opprinnelig ble spilt, kjent som enveggshåndball. Denne konkurransen innebar at spillere byttet på å slå ballen mot veggen.

Håndball er eksepsjonelt fartsfylt og inneholder noen få elementer fra ulike spill, som basketball, ishockey og fotball. Siden det er et spill med høy poengsum, er det utbredt i online betting.

Online håndballspill har vokst i popularitet den siste tiden, bemerket av antall internasjonale turneringer og veksten i spill. Det er nå en ekstremt populær sport over hele verden, med økte nettsider for håndballspill tilgjengelig for folk å satse.

Folk er også mer kjent med spillet, noe som har ført til at de oftere gambler på det. Populariteten til håndballbookmakere øker på grunn av tilgjengeligheten av flere nettkasinoer, TV-sendinger og annen mediedekning av sporten.

Vennskapskamper har generelt flere mål, sannsynligvis fordi kampene er mindre kritiske. Derfor kan lag spille med mer uavhengighet. Under viktige liga- og cupkamper vil spillerne sannsynligvis holde seg til taktikk og følge instruksjoner. Imidlertid står mange spillere fritt til å spille som de vil med vennskapskamper. Dette betyr ofte at matchfitness er det sanne målet i stedet for å vinne spillet.

Alt du trenger å vite om håndballspill
Slik satser du på håndball

Slik satser du på håndball

Hva er håndballsportstipping? Det er mange forskjellige innsatser så la oss bryte det ned.

Matchvinner

Den enkleste tippetypen er der en spiller satser på hvilket lag som vinner. De kan også satse på hvilket lag de tror vil vinne hver halvdel av kampen.

Spread Betting

Det finnes også en tippetype som kalles spread betting. Dette er når en spiller satser på at et lag vinner, men de vil bare vinne veddemålet når laget deres scorer mer enn et utvalgt antall mål utover motstanderlaget. Så, for eksempel, hvis en spiller satser på lag A -9,5, må de vinne med 9,5 mål over det andre laget.

Totale mål

En spiller kan også satse på den kumulative summen av alle mål scoret i løpet av en kamp. For eksempel, hvis bookmakeren tilbyr en linje på 34,5, vil en spiller vinne hvis målene scoret er 35 eller høyere og tape hvis det er 34 eller færre mål. La oss si at et lag scorer et oddetall eller partall av mål; da er det en innsats for det også. Interessant nok kan en spiller også satse på odds eller partall for hver halvdel av kampen.

Dobbel sjansespill

En spiller kan også satse på to utfall. Dette kalles dobbel sjansespill, hvor en spiller kan satse på gevinstene til to lag og uavgjort. Hvis de tror at et lag vil vinne med et spesifikt antall mål, kan de plassere et vinnende marginspill. Dette er en annen type innsats som gjelder for de individuelle halvdelene av spillet.

En spiller kan også satse på laget de tror vil vinne den høyeste poengsummen og den halvdelen av kampen de tror vil ha den høyeste poengsummen. Hvis et lag scorer et bestemt antall mål før det andre, er det et spill på hvilke lag som scorer først og sist.

Ligavinner

En spiller kan også satse på hvem de tror vil slå alle andre lag under ligaturneringer. Dette inkluderer verdensmesterskapet.

Handikap

Å satse på et handikapspill i håndball betyr at en spiller setter ned penger på et lag de tror enten vil vinne eller tape spillet med et fastsatt beløp. Dette vil bli anklaget med et + eller - tegn. Hvis et lag har et +-tegn etter navnet sitt på brettet, har de lov til å tape med tallet etter symbolet.

På den annen side, hvis et lag har en - etter navnet sitt, må de vinne spillet med mer enn tallet etter symbolet.

Vinnermargin

En spiller kan satse hvor mye et lag vinner med i håndball. Dette kommer nesten alltid i form av en over/under innsats. Hvis tallet er over eller under beløpet du har valgt, vil du vinne innsatsen din.

Her er oversikten over spill:

  1. Registrer deg hos en bettingside som tilbyr håndballtipping og gjør et innskudd.
  2. Velg håndballarrangementet du ønsker å spille på.
  3. Velg laget du ønsker å satse på.
  4. Velg et innsatsbeløp.
  5. Sett et spill.
Slik satser du på håndball
Beregning av odds på håndball

Beregning av odds på håndball

Hvis du forstår hvordan satse på sport, vil du kjenne desimalformatet som brukes for å beregne odds. Du kan beregne din forventede utbetaling ved å bruke oddsen til å multiplisere den med mengden av innsatsen din. Forhåpentligvis vil disse tipsene på håndballsport hjelpe deg når du setter innsatsene dine.

Fordi håndball overveiende spilles i Europa, tilbys håndballspill egentlig bare på europeiske bettingsider. Derfor bør du gjøre deg kjent med desimalodds representert som desimaltall.

Den gode nyheten for deg er at desimalodds uten tvil er den enkleste å forstå. Alt du trenger å gjøre for å bestemme din potensielle utbetaling er å multiplisere innsatsen din med oddsen du har valgt.

For eksempel, hvis oddsen er 5,0 og du satset $10 til oddsen 5,0, vil du få en utbetaling på $50. Til syvende og sist betyr dette at du tjente $40.

Beregning av odds på håndball
Håndballturneringer verdt å satse på

Håndballturneringer verdt å satse på

De siste årene har håndball vunnet popularitet, med sportselskere tiltrukket av den på grunn av fingerferdigheten det krever og spillenes karakteristiske karakter. Sporten har høyest popularitet i Ungarn, Frankrike, Tyskland og de nordiske landene.

Partille Cup er en av de mest prestisjefylte håndballsportsbegivenhetene man kan satse på. Det er alltid en flott mulighet til å finne din beste online bettingside eller følge live betting.

Det nylige verdensmesterskapet i 2021 ble populær, med millioner av sportsfans som fulgte med på TV. Vinnerne av den turneringen var Danmark, med Sverige på andreplass.

Her er en liste over noen av de mest kjente håndballene konkurranser i verden:

EHF Champions League

EHF Champions League er en verdenskjent organisasjonshåndballkonkurranse i Europa. De største lagene fra Europas ledende land deltar. Konkurransen administreres og styres av EHF årlig. EHF administrerer også kamper for kvinner som følger et lignende format.

EHF Champions League er vanligvis delt inn i fem hovedfaser. Lag kan delta i konkurransen i gruppefasen eller kvalifiseringsfasen basert på deres kriterieliste og nasjonal forbundslisterangering.

IHF verdensmesterskap i håndball

De Det internasjonale håndballforbundet arrangerer verdensmesterskapet i håndball for menn og verdensmesterskapet i håndball for kvinner.

I de 27 verdensmesterskapene i håndball for menn har elleve land vunnet tittelen. Frankrike har lykkes mest med å sikre seks titler.

Når det gjelder verdensmesterskapet i håndball for kvinner, har Russland sikret de fleste titlene, fulgte Nederland.

OL-håndball

Håndball foregår kl Sommer-OL, hvor 12 dame- og herrelag kjemper om å vinne den ettertraktede gullmedaljen.

OLs håndballturneringer var opprinnelig ment å finne sted i 2020 i Tokyo, Japan, men ble utsatt på grunn av pandemien. Så de vil bli holdt i år, med start 24. juli.

Lagene starter i en gruppefase. De åtte beste landene vil deretter gå videre til turneringens knockout-fase. Danmark vant spesielt en vanskelig kamp i 2019, og slo Norge 31-22.

Håndballturneringer verdt å satse på
Ikke sats på hype

Ikke sats på hype

Fordi håndball ikke er den mest populære tippesporten, er det lett for en tipper å satse på en annen bedre ved å tro at de må kjenne inn og ut hvis de satser på denne sporten. Det er imidlertid ikke alltid tilfelle.

Det er viktig for spillere å få sin egen kunnskap om spillet og den nåværende kampen og ikke følge med på hva publikum spekulerer på. Bare fordi publikum kanskje heier på ett navn, betyr ikke det at det er den som vinner kampen.

Viktige takeaways

  • Vurder hvilken type spill som fungerer best for deg
  • Frisk opp desimalspilloddsene
Ikke sats på hype