Baseball Betting

Baseball er kjent som Amerikas tidsfordriv og er blant de mest populære sportene i USA. Det har en lang tradisjon med tradisjon i Amerika, ettersom Major League Baseball ble etablert helt tilbake i 1903. Siden den gang har baseball gjort sin vei rundt i verden, med svært lojale følgere over hele Asia så vel som Latin-Amerika.

Major League Baseball er en sportsbettings glede, med hvert lag som er planlagt å spille 162 kamper for den ordinære sesongen alene. Dette betyr at gjennom hele sesongen er det alltid nok av spill for spillere på en gitt dag.

Baseball Betting
De beste bookmakerne for baseballspill 2022/2023

De beste bookmakerne for baseballspill 2022/2023

En av mest populære idretter i USA er baseball mest kjent som Amerikas tidsfordriv. Grunnlagt i 1903, har Major League Baseball produsert noen av landets mest legendariske figurer, inkludert, men ikke begrenset til, Babe Ruth, Jackie Robinson og Lou Gehrig.

Med økende popularitet i USA, har det siden blitt et verdensomspennende fenomen, med land på alle kontinenter som har etablert en baseballliga. Mellom kameratskapet, hjertepumpende skuespill og pølsene, er det vanskelig å ikke bli en fan av sporten.

På grunn av MLBs popularitet er det ikke rart at det har blitt et hotspot for sportsbetting overalt. Det er uendelige muligheter for spillere med hvert lag som er planlagt til 162 kamper i en vanlig sesong, og så enda flere i løpet av vårsesongen. På en gitt dag i høysesongen kan spillere delta i mange kamper.

En annen vanlig baseballturnering å satse på er KBO League Korean Series. Det er verdt å sjekke ut mulighetene for å satse på denne begivenheten.

De beste bookmakerne for baseballspill 2022/2023
Hvordan satse på baseball?

Hvordan satse på baseball?

Baseball er unik ved at det er utallige muligheter for å sette spill på hvert spill. Fordi spill består av ni omganger, blir nye spillmuligheter gjort tilgjengelige i hver omgang. Den vanligste måten for spillere å satse på er på pengelinjen. Spillere kan også satse på runline hvis de ønsker å gå for en høyere utbetaling.

Moneyline vs. Runline

Moneyline er et begrep som vanligvis brukes for når spillere satser på hvilket lag som vil vinne. Runline ligner på en poengspredning der innsatser plasseres med -1,5 trinn. Dette betyr at for å vinne stort, må laget som vinner gjøre det ved å fullføre spillet med mer enn ett løp mot motstanderen.

En annen innsats kan på +1,5 inkrement, noe som betyr at det tapende laget må fullføre innenfor på løp før spillet er over. Alternativt kan de vinne spillet.

En storspiller må satse $150 for å tjene $100 på den vinnende favoritten. Underdogs har vanligvis et "+" foran seg moneyline odds. For eksempel kan det være +130, noe som betyr at en spiller må satse $100 for å tjene $130.

For spillere som foretrekker å holde pengene sine lave, trenger du ikke risikere $100 for å tjene penger. Hvis du bare begynner å spille på baseball, bør du vurdere å slippe nullene i enden av tallene. For eksempel, sats $15 for å tjene $10.

Hvordan satse på baseball?
Andre typer baseballspill

Andre typer baseballspill

Hvis det er vanskelig å få en oversikt over nøyaktig hvordan spillet vil ende opp, kan du til og med prøve å satse på det totale antallet scorede løp. Denne innsatsen for totalt antall runs kan svinge for det angitte totale antallet satt for spillet.

Du kan satse på flere aspekter av baseball-spillet, inkludert den første fem-inning-løpelinjen, spesifikke inning-løp og vinnerlaget i en sett-omgang. Akkurat når du tror at baseball ikke kan bli mer komplisert, forsterker satsingen det på en eller annen måte!

I det siste har det vært en økt popularitet for spillerrekvisitter. Tilgjengelig i det hele tatt online sportsbooks, satser du på antall strikeouts en pitcher vil ha eller hvor mange homeruns som blir tatt.

Proper innsatser: Prop-innsatser er veien å gå hvis en spiller er usikker på vinneren av et spill, men har en god følelse om en bestemt spiller. Disse innsatsene kan inkludere hvor mange strikeouts en spesifikk pitcher vil ha og hvor mange RBIer en bestemt spiller vil ha.

Totalt: Baseballtotaler er spill basert på antall løp som scores. For eksempel kan en spiller satse på om de totale løpene vil overstige eller falle under et tall satt av oddsmakere. Hvis over/under for New York og Boston er 7, trenger du minimum 8 løp for å vinne over og maksimalt 6 løp for å vinne under.

Men si at sluttresultatet er 3-4 for en tittel på 7 løp, og hvis du satser over, vil du vinne. Baseballtotaler er ofte satt til et tall som 7,5, noe som betyr at det totale antall runs må være 7 eller mindre for å vinne under, eller 8 eller mer for å vinne over. Denne pausen hjelper til med å unngå problemer der de siste løpene kommer ut til totalen, som kalles et "push". I dette scenariet er det verken over eller under, så innsatsen refunderes.

Futures: Tror du at Cleveland vil vinne World Series? Sett et spill på det! Disse kalles futures fordi du plasserer dem så langt i forveien. Hvis baseballoddsen er +750, satser du $100, og Cleveland vinner, får du $750 hjem. Jo tidligere du satser, jo mer penger har du sjansen til å tjene til slutt. Futures tilbys tidlig og justeres deretter etter hvert som tiden går.

Andre typer baseballspill
Alt du trenger å vite om baseballodds

Alt du trenger å vite om baseballodds

Det kommer nok ikke som en overraskelse at hver baseballkamp kommer med forskjellige odds som stammer fra unike omstendigheter. Mest bemerkelsesverdig er det at startpitcherne kan lage eller bryte hvordan et spill vil løse seg opp.

Forskjellene vil påvirke oddsen betydelig for å sikre at ett lag har et rettferdig spill som det andre. Startoppstillinger er like avgjørende for å bestemme undertonen til begge lagenes offensive og defensive filmer, og påvirker spillernes innsats.

Et annet bemerkelsesverdig element i baseballspill er at hvert spill holdes i en annen park, og hver ballpark-dimensjon spiller en betydelig rolle i hvordan totale løp beregnes. På toppen av det, hvis parken er utendørs, spiller været en enorm faktor når det kommer til suksess for spillbarhet. Det er viktig å legge merke til alle endringene mellom spillene når det kommer til spill for å beholde din odds på baseballspill høy og gevinstene dine enda høyere.

Alt du trenger å vite om baseballodds
Hva du bør vite før du begynner å satse på baseball

Hva du bør vite før du begynner å satse på baseball

Når det kommer til spill, må du være mer enn bare kjent med spillet. For å vinne stort, må du kjenne inn og ut, hvem som spiller, hvem som gjør det bra, hvem som gjør det dårlig og mer.

Du må kjenne historien til hvert lag og spiller du satser på eller mot for å være sikker på at du sikrer bagasjen din. Mens alle elsker en underdog-historie, kan å satse på mindre erfarne spillere bare skade lommeboken din i det lange løp.

I samme åndedrag, mens det er virkelig flott å støtte og følge favorittlaget ditt, kan det å satse bare på det laget og dets spillere skade deg også.

Javisst, Yankees kan ha en utrolig siste sesong, men hvis de byttet ut sine beste spillere for rookies, kan du ikke se på den nye verste sesongen deres. Så så mye du kanskje vil satse på at de vinner World Series Fordi de har vært utrolige tidligere, gjør undersøkelsene dine på spillerne først.

En annen flott å bare komme i gang ville være å satse på lagene som ikke ofte er favoritt. Dette kan holde innsatsen lav – eller høy, avhengig av hva slags spiller du er – men det gir deg også flere sjanser til å lære deg tauene og se hvordan tipping virkelig fungerer i baseballspill fra førstehåndsopplevelse.

Et tips som har fungert bra for mange spillere tidligere, er å satse mot publikum. Faktum er at publikum oftere taper fordi de satser på magefølelsen, ikke tallene. Når du satser mot publikum, er det du som spiller med oddsen og undersøker hvem som vinner og på hvilken måte.

For ikke å nevne, men publikum satser ofte på sentimentale måter, inkludert deres favoritter, hjemmelag og stjernespillere. De blir også ofre for spill basert på track record. Så hvis laget vant forrige gang, kommer de til å satse på at de vinner igjen. Å dra nytte av disse kunstig oppblåste tallene vil hjelpe deg å vinne.

Det er også avgjørende at du kjenner dommerne, deres tidligere samtaler og deres nåværende tendenser. Hvordan kan du vite dette? Alle spilldata for dommere siden 2005 er lagt ut på Bet Labs. Dommerne er klar over alt som skjer på banen, så de kan føle energien til publikum og kan bli påvirket tilsvarende, til slutt til fordel for hjemmelaget.

Handle betting linjer

Det er viktig å satse på en plattform som fungerer for deg, ikke bare fordi alle vennene dine bruker den. Betting er en utrolig individuell handling som bør gjøres i henhold til hva som er best for din spillestil. På slutten av dagen er det pengene dine, og du vil ha dem tilbake – og litt til.

Hva du bør vite før du begynner å satse på baseball
Første fem Innings-spill

Første fem Innings-spill

Det kan ta lag tid å finne sporet i løpet av den ordinære sesongen. Unge spillere kan bli med, nye ledere lærer laget sitt, og veterinærer kan starte sakte. Alle disse faktorene kan påvirke sluttresultatet og hvordan du satser. Så hvordan klarer du dette? Med et verktøy som heter ti første omgang.

Også kjent som F5-veddemål, ligner denne innsatsstilen på pengelinjespillet, men hovedforskjellen er at du bare satser på de fem første omgangene, ikke hele spillet. Du trenger bare å handicappe startende pitchere og se på hvordan de presterer i fem omganger for å gjøre denne innsatsen. Det er mindre risiko med F5-spill siden du ikke trenger å vurdere hele pitching-staben, bare starteren.

Lykke til der ute når du begynner din online baseball-bettingreise.

Her er noen viktige takeaways:

  1. Vit når du skal plassere et Moneyline- eller Runline-spill
  2. Tenk på Prop innsatser
  3. Vurder totaler
  4. Kaller Futures navnet ditt?
  5. Sjekk været
  6. Vurder størrelsen på stadion
  7. Kjenner du dommerens statistikk?
  8. Hva er offentlig spill?
  9. Vil du starte med et F5-spill?
  10. Hva kan de forskjellige spillelinjene gjøre for deg?
Første fem Innings-spill