Hent din Henvisningsbonus

Å skaffe kunder er en av de utfordrende oppgavene sportsbettingsider står overfor i dag. De trenger imidlertid ikke å prøve dette alene når de har et team med spillere som kan benytte seg av en pool av gode kandidater fra deres personlige og profesjonelle nettverk. De eksisterende kundene trenger ganske enkelt et lite insentiv for å få tippehenvisninger for å registrere seg på siden. Den beste måten å oppnå dette på er gjennom henvisningsbonuser.

En henvisningsbonus for sportsbetting er et tilbud som motiverer eksisterende spillere til å bringe venner til handling med dem. Det er vanligvis en del av et henvisningsprogram. Bonusen gis når den henviste kandidaten åpner en konto og gjør et innskudd.

Hent din Henvisningsbonus

Spillesider med henvisningsbonus tar ikke hensyn til de som allerede har kontoer i selskapet eller tidligere har registrert seg. Dette hindrer eksisterende spillere i å misbruke tilbudet for personlige vinninger.

Henvisningsbonus for sportsbetting er en vinn-vinn for spillere og deres venner. Begge mottar gratisspill eller kreditt, selv om vilkårene og betingelsene kan variere. Det er en av de enkleste måtene å legge til penger på bankrollen. I spesielle tilfeller forskjønner verv-en-venn-bonusen avtalen med et ekstra velkomsttilbud til den nye kunden.

Section icon
Slik bruker du henvisningsbonus

Slik bruker du henvisningsbonus

De sportsbetting bonus fungerer på inviterte venner som registrerer seg med en unik lenke. Etter at deres kontoer er verifisert, krever de bonusen ved å satse med en viss sum penger. Et relativt lite beløp kreves i de fleste tilfeller, vanligvis mellom $10 og $100.

Noen bookmakere begrenser antall henvisningsbonuser som kan tjenes. Andre lar spillere henvise så mange venner de kan. Men noen stater har juridiske begrensninger, så det er greit å sjekke de relevante gamblingreglene.

Sportsbooker som betaler ekte penger og gir henvisningsbonuser bør ikke bli sett ned på. Spillselskaper som lar spillere kreve begge deler velkomstbonuser og verv-en-venn-bonusavtaler er svært ønskelige.

En viktig ting å merke seg er at noen sportsbettingsider lar nye spillere velge enten en henvisningskampanjebonus eller en velkomstpakke. Ofte er en velkomstbonus større enn en henvisningsbonus. Hvis den nye kunden velger en velkomstpakke, vil den eksisterende spilleren fortsatt bli belønnet for henvisningen.

Slik bruker du henvisningsbonus
Ting å se etter i en henvisningsbonus

Ting å se etter i en henvisningsbonus

Å gjøre en henvisningsbonus til ekte penger krever litt innsats. Så lenge en eksisterende spiller oppfyller grunnleggende kvalifikasjonskrav, kan de sende en invitasjonslenke til venne- og bekjentskapskretsen. Invitasjonslenken finnes i deres sportsbook-konto og kan ha en utløpsdato. Eksempler på kvalifikasjonskrav fra nettstedene for beste henvisningsbonuser inkluderer:

  • Spilleren bør ha en spillhistorikk med bookie.
  • Kontosaldoen skal være positiv.
  • Noen nettsteder krever at spillerens konto har vært aktiv en stund eller har satset et visst beløp.

For eksempel kan spilleboken kreve at den henvisende kunden har satset minst $1500 og har hatt kontoene sine i minst 30 dager. Nye tippere vil finne disse kravene begrensende. Vanlige spillere kan imidlertid lett oppfylle betingelsene.

Ting å se etter i en henvisningsbonus
Hvordan henvise en venn til en sportsbok

Hvordan henvise en venn til en sportsbok

Et større antall venner som elsker gambling vil gjøre sportsspill morsommere. Å henvise noen er enkelt og fungerer på samme måte som alle andre henvisningsprogram på nettet. Spillere som har invitert venner og familie til å bruke rideshare, ferieutleie eller butikker på nettet, vil finne henvisningsprogrammer for sportsbetting å være kjent.

Her er en generell prosess for et henvisningsprogram for sportsbook.

  1. Finn henvisningslenken på bookmakerens hjemmeside
  2. Trykk på henvisningsbonusknappen for å dele den med venner
  3. Den henviste spilleren registrerer seg og verifiserer sin sportsbettingkonto
  4. Den nye kunden legger inn minimumsinnskuddet og begynner å satse
  5. Både den gamle og nye spilleren får en gratis innsatskreditt når alle omsetningskrav er oppfylt

Det er avgjørende å minne en venn om gyldighetsperioden for henvisningsbonusen, slik at de ikke går glipp av den av uvitenhet. I svært sjeldne tilfeller kan bonusen tas ut med en gang uten omsetningskrav som skal oppfylles. Hvorvidt kontantene legges til den eksisterende bankrollen avhenger helt av sportsbettingsiden.

Hvordan henvise en venn til en sportsbok
Forstå vilkår og betingelser for henvisningsbonus

Forstå vilkår og betingelser for henvisningsbonus

Det er vanligvis umulig å stole på noe som virker for godt til å være sant, og det er det samme med sportsspillbonuser, spesielt de mest sjenerøse. Da online bookies først ble introdusert, var de mindre strenge. Bonusen var tilgjengelig for å bruke hvilken som helst måte spillerne ønsket.

I dag kommer henvisningsprogrammer for sportsbetting med spesifikke regler kjent som omsetningskrav eller rollover. Gratisspillene eller kontantene må spilles gjennom et visst antall ganger før de kan tas ut. Hvis bookmakeren krever at spilleren skal omsette bonuspengene 30 ganger før utbetaling, vil omsetningskravet bli indikert som x30.

Omsetningskrav finnes på alle sportsbettingsider med en henvisningsbonus. Bonusene, så vel som eventuelle gevinster som følge av dem, vil bli tapt dersom den nye spilleren ikke oppfyller kravene og/eller de prøver å ta ut pengene før betingelsene har blitt klarert. Derfor er det viktig å forstå den fine skriften for å se om det er noen strenger knyttet til det. En venn som bruker lenken til å registrere seg er også ansvarlig for å holde reglene.

De som ønsker å fjerne henvisningsbonusen raskt bør velge å satse på nettsteder som skiller mellom pengene-tilbake-tilbud og innsatte midler. Et omsetningskrav på x20 på bonuspengene er lettere å oppnå enn x10 på summen av innsatte midler + bonus.

Forstå vilkår og betingelser for henvisningsbonus
Populære sporter med henvisningsbonus

Populære sporter med henvisningsbonus

Antall stater som legaliserer sportsbetting øker for hver dag. Med tillegg av henvisningsbonus for sportsbetting, blir denne formen for gambling lettere. Markedene for sportsbetting er mangfoldige, med unike tilbud for nye og eksisterende spillere.

Noen ganger er det skremmende å velge den eksakte sportsbegivenheten å satse på, men denne delen berører noen spennende alternativer. Nettside for sportsbettings av og til slipper bonuskoder. Denne siden oppdaterer jevnlig gamblere om edle tilbud fra toppbettingsider med henvisningsbonuser. Det er lurt å sjekke dem ofte.

Fotball: VM

Verdenscupen er den største, mest sette sportsbegivenheten i året når det kommer rundt. I 2018 så anslagsvis over 3,5 milliarder mennesker alle 64 kampene. Som rapportert av FIFA og Sportradar, satset fotballfans rundt $155 milliarder (€136B) gjennom hele turneringen. Den siste kampen alene genererte $8,2 milliarder (€7,2B) i innsatser. For første gang vil amerikanere satse lovlig på verdensmesterskapet i 2022, som har termin i november.

Populære sporter med henvisningsbonus
Basketball

Basketball

1. marsgalskap

NCAA-divisjonen for menn Basketball Turneringen er sannsynligvis den største college-basketball-begivenheten med hele 67 kamper. Millioner av amerikanere satser på March Madness med vennene sine. Som forventet gir mange sportsbooks henvisningsbonuser under arrangementet.

2. NBA-finaler

NBA-mesterskap er noen av de mest satsede på begivenheter i verden siden basketball er blant de raskest voksende idrettene i verden. Gitt at de fleste av spillene er plassert på ulovlige offshore-bøker, er det vanskelig å anslå hvor mye som satses under NBA-finalen. Med mer enn 20 millioner fans som ser på kampene, er det åpenbart at så mye penger går til NBA-spill.

Den enkleste måten å spore NBA-henvisningsbonuser på er gjennom henvisningslenker som kan deles med hvem som helst. Hver lenke er unik, og når en venn klikker på den, blir de sendt til bettingsiden for å registrere seg. I mellomtiden blir den eksisterende spilleren belønnet. Den beste måten å sende lenken på er å sende den til noens innboks. Det hjelper også å legge ut på sosiale medier.

Basketball
Hesteveddeløp

Hesteveddeløp

1. Kentucky Derby

De fleste tenker ikke på hesteveddemål når det kommer til spill på store sportsbegivenheter. Likevel er Kentucky Derby en av de mest undervurderte hendelsene. Spillere fra hele verden satte sine hardt opptjente penger på innsats for å velge en vinner.

Hvert spillside har en annen måte å behandle henvisningsbonuser for March Madness-arrangementet på. Spillere må sjekke vilkårene før de anbefaler nettsteder til vennene sine. Men det viktige er å overbevise en venn om å registrere seg og til gjengjeld få en bonus.

2. The Grand National

Grand National hesteveddeløp finner sted i Storbritannia og blir vanligvis deltatt av kongefamilien fra Storbritannia. Det er en av de tøffeste konkurransene i verden. Mens de fleste amerikanere fokuserer mer på Kentucky Derby, ser de også på og satser på Grand National-arrangementet, som er et topp-nivå-arrangement over hele verden.

Hesteveddeløp
Boksing

Boksing

Selv om boksing har mistet mye av hypen sin de siste årene, forblir store kamper med Manny Pacquiao, Floyd Mayweather, Conor McGregor og andre store pengekamper fristende. Spillet er spesielt populært i Nevada og tiltrekker seg over $1 million med spill. Floyd Mayweather tilbake til ringen vil trolig bringe mer av det samme.

Boksing
Baseball: World Series

Baseball: World Series

Store idretter som NFL kan ha en større tilhengerskare enn baseball i USA. Likevel fortsetter World Series å rangere blant de mest sette sportsbegivenhetene i Amerika. Sportsbook tjener mer jo lenger serien varer. Noen bookmakere utsteder henvisningskoder for å oppmuntre eksisterende kunder til å invitere vennene sine til å satse på baseball. Her er det ikke behov for henvisningslenker. Spillere ber kun bekjente om å taste inn henvisningskoden når de registrerer seg. Da blir begge kontoene kreditert med en spesiell bonus.

Baseball: World Series
Rugby-VM

Rugby-VM

Rugby er ikke bare populær i USA, men også over hele verden med spennende kamper. Rugby-VM 2019 ble den mest sette turneringen i historien, etter å ha tiltrukket seg over 850 millioner seere over hele verden. Det er mange anerkjente bookmakere som tilbyr henvisningsbonuser for spill på Rugby. Når du anbefaler sportsbooks, bør spillere se etter trygge sider.

Rugby-VM
VM i cricket

VM i cricket

Siriss er mer populær i India, derfor kommer de fleste tippere fra dette landet. England tilbyr også lovlige sportsspillplattformer med cricket som et av hovedspillene. Indiana Premier League samler verdenskjente lag fra Australia, England og India.

De beste nettstedene med henvisningsbonuser bringer disse spillmarkedene frem i rampelyset. Smarte tippere får henvisninger på et personlig nivå uten å spamme lenker på sosiale nettverk eller andres personlige kontoer. Spamming anbefales ikke, men å snakke med kjente mennesker gjør susen.

VM i cricket
Ansvarlig gambling

Ansvarlig gambling

Ansvarlig gambling innebærer spill kun for underholdning. Gambling kan bli problematisk hvis noen bruker det som en måte å tjene penger på. Denne tilnærmingen får en til å bruke ressurser de ikke har råd til å miste.

Ansvarlig gamblingspraksis tar sikte på å forhindre problemspilling. Mange sportsbettere ignorerer de beste tipsene fordi de aldri innrømmer at de er avhengige. Spillesider må plassere gamblinghjelp på en måte som ser relevant ut i hodet til en typisk gambler.

Å spille ansvarlig betyr også å ta pauser, sette grenser for tid og penger. Heldigvis tilbyr mange bettingsider med henvisningsbonus integrerte verktøy for å hjelpe spillere med å sette sine grenser rett på nettsidene. En sportsbook kan gi kundene en mulighet til å godta antall timer de ønsker å satse per dag.

Når grensen er satt, vil siden varsle spilleren om at deres daglige innsatstid er over. Mange ganger har online bookmakere en avkjølingsperiode, vanligvis 24 timer eller mer, hvor spillere midlertidig blokkerer kontoene sine.

Sportsbettingoperatører forstår at mange gamblere tyr til tipping på grunn av kjedsomhet, arbeidsledighet og stress. Disse faktorene fører til spilleproblemer. Men bevissthet er grunnleggende for å satse ansvarlig.

Alle som er i faresonen for negativ oppførsel bør ringe hjelpetelefonen umiddelbart. Hjelp er tilgjengelig hele døgnet og holdes konfidensielt. Denne formen for bistand er ikke bare for avhengige spillere. Det kan også utvides til familier og venner til den berørte personen.

Ansvarlig gambling