Ice Hockey Betting

Ishockey har bragt varme om vinteren til spillere og fans i nærmere 130 år nå. Siden den første kampen ble spilt i Canada i 1895, har ishockey sementert sin plass som nasjonalsport i landet og spredt seg til mange andre deler av verden. Og i dag tiltrekker det seg en annen gruppe av befolkningen også; ishockeyspillere.

Jubelen har spredt seg til hele verden, der folk nyter spenningen ved å satse og vente på utfall. Gleden blir enda bedre med online sportsbetting. Ishockeyfans har nå flere plattformer der de kan plassere spill hjemmefra.

Ice Hockey Betting
Alt du trenger å vite om ishockeyspill

Alt du trenger å vite om ishockeyspill

Ishockey er blant de mest populære vintersport, varme opp sport blant snøen. Opprinnelse for nesten 130 år siden, var den første ishockeykampen i Canada i 1895. Siden har det blitt et nasjonalt og internasjonalt fenomen. Med økningen i spillets popularitet kommer også økningen i sportsbetting på det.

Ved siden av spenningen ved å se lagene kjempe på isen, kan spillere også glede seg over spenningen ved å legge ned pengene sine for en egen stor premie.

Alt du trenger å vite om ishockeyspill
Hva er ishockeyspill?

Hva er ishockeyspill?

Å satse på ishockey begynte opprinnelig i Canada - uformelt. Det startet med at venner samlet seg og plasserte uregulerte innsatser på lokale spill. Så, tidlig på 1900-tallet, begynte bookmakere å gå inn i spilleområdene og oppgi odds.

Fremme av online sportsbetting gjør muligheten til å satse på ishockey mye mer utbredt. Seere verdsetter sporten på grunn av hvor rask den er og hvor voldelige selv kampene kan bli.

Mange seere deltar fortsatt fysisk og ser på ishockeykamper, selv med økningen av online sportsbetting. Noen sportsbøker vet til og med hvor mye folk liker satse på sporten at de streamer arrangementet live.

I 1923 ble Ice Hockey League opprettet, og det var da det ble en struktur for spill. Det startet med at myndighetene regulerte spill, og ligaen ønsket betaling fra bookmakere. Bookmakerne var på dette tidspunktet virkelige enheter med fysiske utsalgssteder. Likevel var spill begrenset til lokaliteter.

Etter hvert som spillet utviklet seg og ble stort, spredte betting seg også til nye områder i Canada og over hele verden. Utviklingen av spill som kringkastes gjorde at flere kunne satse på spill, selv om de var i et annet land.

Hva er ishockeyspill?
Hvordan satse på ishockeysporter

Hvordan satse på ishockeysporter

For tiden, Ishockey er en av de mest populære alternativene for sportsbetting blant spillere. Det er topper i løpet av vinteren for spill, ettersom det er en økning i arrangementer, inkludert vinter-OL som arrangeres. Ishockey er imidlertid tilgjengelig å satse på året rundt, da spill kan spilles på innendørs ishaller.

Online tipping har forbedret ishockeyspillindustrien betydelig. Det har utvidet seg til mange deler av verden og har blitt litt av et inngangspunkt for sportsbettors. I tillegg lokker spalter med tips om sportsbetting for ishockey fantastiske lesere. På toppen av det hele, i dag er ishockeyligaen i Canada merket som "bet-at-home" ishockeyligaen.

For å satse, er alt en spiller trenger å gjøre å finne en online bettingside som tilbyr ishockey på markedet deres. Deretter kan spillere åpne og laste inn en spillekonto og begynne å satse med en gang.

Her er oversikten over spill:

 1. Registrer deg hos en bettingside som tilbyr betting på ishockey og gjør et innskudd.
 2. Velg ishockey-arrangementet du ønsker å spille på.
 3. Velg ishockeyspillet du ønsker å satse på.
 4. Velg et innsatsbeløp.
 5. Sett et spill.

Ishockey-tipping er en fin måte for spillere å bli med i sportsligaen. Ishockey er høyt tempo, med mange muligheter for spill. Bettors kan satse på vinnerlaget, scorere, resultatlinjer, advarsler og mye mer.

Live-betting har ekspandert til ishockeymarkeder, spesielt bettingsider på nett. Spillere kan satse på det de ser for øyeblikket. Oddsen for slike spill kan endres umiddelbart, noe som gjør tipping enda mer spennende.

Hvordan satse på ishockeysporter
Beregning av odds på ishockey

Beregning av odds på ishockey

Her er den enkle sammenbruddet: Odds for spill er sannsynligheten for at en hendelse skal skje. Hvis det er sannsynlig at noe vil skje (f.eks. favorittlaget som vinner), har det lavere odds og gir spillere lav avkastning.

Odds bestemmes av mange faktorer, slik som lagform, nye signeringer, skader, head-to-head rekord, en bestemt spillers temperament (f.eks. når du satser på en advarsel) og plassering i ligatabellen.

Odds er generelt estimert og levert av bookmakere. Spillere fullfører kun sine valg basert på en eksamen eller raffinert intuisjon. De ishockey odds for en viss kamp kan endres i løpet av uken eller enhetsperioden.

For eksempel, hvis et lag sannsynligvis vinner, men stjernespilleren deres blir skadet under trening, justeres oddsen deres. De som ønsker å legge veddemål vil gjøre det etter at de nye ishockeyoddsene på nett er delt. De som hadde plassert tidligere veddemål beholder sine kuponger.

Oddsen kan avvike mellom spillsider, så en tipper må gjøre sin research. Forskjellen er imidlertid sjelden betydelig med mindre en spiller satser en formue.

Odds vises vanligvis som en pengelinje (+/-), brøker (f.eks. 10/1) eller desimaler (f.eks. 5,2).

Faktorer for odds i ishockey

Det er mange faktorer som påvirker ishockeyoddsene. Spillere må vurdere tidligere prestasjoner til individuelle spillere. Fans av ishockey kan se på statistikk på nettet for å finne ut om de kan lykkes. Har en spiller hatt en manglende serie i det siste? Hvordan måler ett lag seg til konkurrentene deres? Hvordan har de prestert spesielt i det siste?

Beregning av odds på ishockey
Odds for NHL Moneyline-spill

Odds for NHL Moneyline-spill

Moneyline-spill er for spillere som ønsker å satse på hvilket lag som vil vinne spillet. Den kan ha tre forskjellige formater: pluss/minus, desimal og brøk.

Når det kommer til nyere spillere, kan pluss/minus-odds være vanskeligere å forstå. Imidlertid blir de raskt favoritten til de fleste tippere. Et positivt tall indikerer underdog, og et negativt tall er for favoritten.

For underdogen er tallet hvor mye en spiller kan vinne på en innsats på $100. Favoritten er hvor mye en spiller må risikere for å vinne $100. For eksempel, si at en spiller ser på en kamp mellom Tampa Bay Lightning og Washington Capitals, og Tampa er -150 og Washington er +140.

Tampa er beregnet til å vinne, så en spiller må satse $150 for å vinne $100. Washington er underdog, så en spiller som satser $100 vil få $140.

Desimalodds er uttrykt med et desimaltall, for eksempel 2,55. Dette betyr at uansett hva en spiller satser multipliseres med 2,55, som de vil motta hvis innsatsen vinner.

Brøkodds er forvirrende og ser ut som 11/1 eller 21/38. Tallet til venstre representerer beløpet en spiller kan vinne, og tallet til høyre angir andelen en spiller må risikere. For eksempel vil 10/1-odds betale $100 for en innsats på $10. Dette formatet brukes vanligvis bare for mer betydelige innsatser, men en spiller kan se det fra tid til annen på pengelinjen.

Odds for NHL Moneyline-spill
Spillestiler på ishockey

Spillestiler på ishockey

 • Puck Line: Denne linjen er mer grei, siden de fleste sportsfans er kjent med de grunnleggende prinsippene. Andre sporter kan referere til denne spillstilen som spredningen. For hockeyspill er pucklinjen en innsats på om favoritten vil slå det andre laget med to eller flere mål kontra underdogen som gir etter med ett mål eller vinner.
 • Totalt (over/under): Over-under-spillet er for antall mål scoret av begge lag i kampen. Oddetall vil angi om det er over eller under tallinnsatsen.
 • Live Betting:Live-betting innebærer når spillere satser veddemål gjennom et livespill. De oppdaterer sine innsatser og endringer i sanntid, og oddsen justeres deretter. Dette kan også bli referert til som in-play-spill.
 • Periodespill: Dette er en spillestil for når en spiller satser på utfallet av hver periode.
 • Rekvisitter: Rekvisittspill konsentrerer seg om spesifikke hendelser i spillet, ikke spillets utfall. For eksempel kan en spiller satse på at en bestemt spiller vil score et mål eller at en annen kan stoppe mer enn 20 skudd.
 • Parlay: Dette er når en spiller kan runde opp flere hendelser til en enkelt innsats.
 • Futures: Futures krever at spillere satser på hva som kan skje i fremtiden, ikke det nåværende spillet. De fleste futures-spill er rundt Stanley Cup-vinnere, konferansefinaler, kutt i sluttspillet eller å vinne visse trofeer.

Gjør din forskning

Eventuelle kommende NHL og internasjonale hockeyligakamper kan allerede ha valg. Hver spiller bør undersøke hva disse kan være. Ishockeyfans vet at dette er et bra sted å komme i gang.

Spillestiler på ishockey
Ikke sats på hype

Ikke sats på hype

Fordi ishockey er en populær tippesport, er det lett for en tipper å satse på en annen bedre ved å tro at de må kjenne inn og ut hvis de satser på denne sporten. Det er imidlertid ikke alltid tilfelle.

Det er viktig for spillere å få sin egen kunnskap om spillet og den nåværende kampen og ikke følge med på hva publikum spekulerer på. Bare fordi publikum kanskje heier på ett navn, betyr ikke det at det er den som vinner kampen.

Viktige takeaways

 • Når du vet at den direkte vinneren er en av de eneste spillestilene, bør du gjøre research
 • Ikke sats på underdog; hold deg til mesterne
 • Hvis løpet er utendørs, vurder hvordan været kan spille en rolle for en hunds ytelse
Ikke sats på hype