Hent din Bonuskoder

I en verden av online gambling er kampanjekoder, også kjent som bonuskoder, enormt essensielle. De gir muligheten til å kreve et spesielt gratisspilltilbud eller bonus som ikke ville vært tilgjengelig hvis du gikk rett til sportsbettingsiden.

En online sportsbook-kampanjekode er ganske enkelt en datamaskingenerert kode som består av bokstaver og/eller tall som folk online kan legge inn i en kampanjeboks på en nettside for å motta en rabatt eller et tilbud ved registrering eller kjøp. Plasseringen av kampanjekoden avhenger av sportsbooken, men de vil alltid være tydelige på hvor de vil at kampanjekoden skal legges inn.

Hent din Bonuskoder

Noen online sportsbooks har utviklet kampanjekoder som nye kunder kan bruke når de registrerer seg for en ny konto. Kampanjekoder finnes for å gi nye kunder en belønning for å åpne en ny konto. Når du bruker en sportsbettingsides tilpassede kampanjekode, bekrefter du at du ønsker å motta tilbudet som er tilgjengelig hos de sportsbookene når du registrerer deg.

De fleste online sportsbooks vil ha en viss variasjon på begrepet "kampanjekode". Noen online sportsbettingsider vil referere til det som en bonuskode, mens andre vil referere til det som en henvisningskode. Innskuddskoder brukes også i stedet for kampanjekoder. Så hold et skarpt øye med disse neste gang du besøker en online bookie.

Section icon
Slik bruker du kampanjekoder

Slik bruker du kampanjekoder

Før du kan kreve en verdifull bonus, må du først se gjeldende og nøyaktige bonuskoder. Det er meningsløst å finne en virkelig god bonus hvis koden ikke lenger er gyldig. Det er tusenvis av spesialtilbud tilgjengelig på nettet, og du vil alltid kunne finne de beste tilbudene som oppfyller dine krav.

Når du har satt sammen en liste over potensielle bonuskoder, må du velge spilleboken du vil spille på. Før du velger en sportsbettingside, husk at de fleste bonuskoder kun er tilgjengelige for førstegangsspillere, så du må velge en spilleklubb der du ikke allerede har en konto.

Når du har funnet en side for sportsbetting som oppfyller kravene dine, er det på tide å registrere deg. For å gjøre det må du oppgi dine opplysninger, fødselsdato, være 18 år eller eldre, ha en gyldig og legitim e-postkonto, og kunne sette inn med en godkjent betalingsmetode under ditt navn. Selv om dette kan se ut til å være mye, er registreringsprosessen rask og kan fullføres i løpet av noen få minutter.

Slik bruker du kampanjekoder
Gjør kampanjekoder til ekte penger

Gjør kampanjekoder til ekte penger

Undersøk kampanjens vilkår og betingelser før du prøver å kreve bonusen din. Når du prøver å gjøre krav på bonusen, hold et øye med omsetningskrav, spillrestriksjoner, innsatsrestriksjoner og utløpsdatoer.

Hvis du har noen bekymringer eller spørsmål, kontakt bookie for bekreftelse og dobbeltsjekk kravene. De beste sportsbøkene på nett har kundestøttetelefoner som er tilgjengelige 24 timer i døgnet, syv dager i uken. Det siste du vil gjøre er å registrere deg for en online sportsbettingside og kreve en bonus bare for å oppdage at en skjult klausul hindrer deg i å ta ut gevinstene dine.

Når du har opprettet kontoen din og oppfylt kravene, er det på tide å løse inn bonusen og begynne å spille. Før du begynner å spille, anbefales det at du utarbeider en strategi for å utnytte bonusen din best mulig. Du har en god sjanse til å vinne hvis du bruker riktig bonus.

Gjør kampanjekoder til ekte penger
Ting å se etter i en bonus

Ting å se etter i en bonus

Start med å se på vilkårene og betingelsene for en bonus. Omtrent alle spillesiders vilkår og betingelser inkluderer noen overraskelser. Eksperter anbefaler i det minste å skumme gjennom nøkkelpunktene som vil påvirke avgjørelsen din.

Det er også mange omsetningskrav som spillesider vil pålegge hvordan spill plasseres før du får tilgang til bonusen. Omsetningskravet avgjør vanligvis hvor mange ganger du må spille før bonusen din kan konverteres til ekte penger som du kan ta ut.

Vurder lengden på bonusens gyldighet. Trange gyldighetsperioder for bonuser vil legge vekt på deg for å øke innsatsene dine og gå over spillbudsjettet ditt, noe som øker risikoen for å tape.

Viktigst av alt, vurder lovligheten til online sportsbooken du har tenkt å spille på. Lisensen til en online sportsbook er den viktigste faktoren for å avgjøre om den er kvalifisert. Sportsspillsider som er legitime er lisensiert av enten statlige eller uavhengige myndigheter, noen ganger begge deler.

Ting å se etter i en bonus
Forstå vilkår og betingelser for kampanjekoder

Forstå vilkår og betingelser for kampanjekoder

Bortsett fra de relevante aspektene nevnt ovenfor om hva du skal se etter i en registreringsbonus, er det tilleggsinformasjon som noen ganger er begravet i vilkårene og betingelsene som du bør være klar over.

Sjekk for å se om det er en maksimal uttaksregel før du bruker en kampanjekode. Hvis det er en, les den nøye fordi den fastsetter hvor mye av premiepengene du kan ta ut. Sportsbooks bruker denne enkle regelen for å unngå å tape store penger til heldige spillere.

Anta at du vant $500 i bonuspenger; hvis tilbudets maksimale uttaksgrense var $200, vil du aldri se de resterende $300. Nettsiden for sportsbetting har lovlig rett til å tilbakekalle det og fortsatt gi deg de garanterte $200.

Noen få bonuser krever et første innskudd. Mens noen sportsbetting bonuser annonseres som helt gratis, forteller dette bare en del av sannheten. Ja, du kan få bonusen selv om du ikke gjør et innskudd. Men hvis du kommer på topp og ønsker å ta ut gevinstene dine, vil spilleboken fortsatt kreve et innskudd.

Uttakstjenester er derimot ikke gratis – og de brukes kun av betalende brukere. For å være fri til å ta ut penger til bankkontoen din, må du første innskudd et lite beløp, som $10-$25, og deretter oppnå KYC.

Omsetningsbegrensninger kan også gjelde. Siden noen idretter er tyngre gradert enn andre, kan spilleboken være nølende med å risikere ekte penger på en gratis bonus for en tungt vektet sport. Bekreft denne regelen to ganger før du satser med kampanjekoden din.

Forstå vilkår og betingelser for kampanjekoder
Hvilke sporter tilbyr kampanjekoder?

Hvilke sporter tilbyr kampanjekoder?

De fleste sportsbook-kampanjekoder er gyldige for alle ligaer. Selv om denne listen kanskje ikke er fullstendig, er følgende de mest populære alternativene blant tippere:

MLB kampanjekoder

Du kan bruke en kampanjekode for en online sportsbettingside på et MLB-spill. Moneylines, run lines, total runs, spillrekvisitter, spillerrekvisitter og innings-spill bør alle være tilgjengelige for deg. Ytterligere spesialtilbud på MLB-sportstipping er tilgjengelig for alle spillere. For eksempel kan du satse på at en spiller slår et hjem og deretter tjene noen få dollar i gratisspillkreditt for hver hjemmekjøring som blir truffet av en spiller i det spillet.

NBA kampanjekoder

Hvert år spilles det et stort antall basketballkamper, noe som betyr at mange sportsbook-bonuskoder brukes på NBA-action. Det er noen fantastiske NBA online sportsbook-bonuser tilgjengelig, alt fra oddsøkninger til gratisspilltilbud og konkurranser. For eksempel, som en del av sin NBA på TNT Over/Under-konkurranse, deler sportsbettingsider ut tusenvis av dollar i ukentlige premier.

NFL kampanjekoder

I løpet av NFL-sesongen største nettsteder for sportsbetting har en tendens til å tilby sine største sportsbook-kampanjekoder. Noen av sportsbettingkampanjene i oppkjøringen til Super Bowl 56 inkluderte kampanjekoder som "Sats $5, vinn $180." Ytterligere NFL sportsbook-bonuskoder, som oddsøkninger, parlay-bonuser og sportsbook-konkurranser, for eksempel "Beat the Spread"-konkurranser eller daglige gratis-å-spille-puljer, er også tilgjengelig hos de beste sportsbookene.

NHL kampanjekoder

Fordi det er mange NHL-fans på steder hvor sportsspill er tillatt, tilbys noen av de beste sportsbook-kampanjekodene på ishockeykamper. I nyere tid har vi sett noen fantastiske sportsbook-insentiver. For eksempel tilbød en bookmaker tidligere "NHL Brick Wall"-bonusen, der du kunne satse $50 på et lag for å vinne et spill og motta $1 i gratisspillkreditt for hver redning laget av målvakten.

Kampanjekoder for høyskolesport

Mange stater tillater høyskolesportstipping, men du kan kanskje ikke sette spill på lag i staten eller plassere spillerrekvisitter. Du kan fortsatt bruke kampanjekoder for registrering av sportsbook for college-spill, og oddsøkninger og parlay-insentiver er ofte tilgjengelige.

Hvilke sporter tilbyr kampanjekoder?
Kampanjekodetyper

Kampanjekodetyper

Følgende er noen av de vanligste sportsbook-kampanjekodene. Som alltid, vær oppmerksom på gjennomspillingskrav. Hvis det er et risikofritt spill, plasser en kvalifisert innsats og bonuspenger vil bli tildelt hvis innsatsen din anses som mislykket. Hvis det er en innskuddskampanje, bør gratisspillbeløpene krediteres kontoen din raskt.

Når du har oppfylt gjennomspillingskriteriene, har du muligheten til å ta ut penger eller fortsette å satse. Du bør også sjekke kampanjesiden for sportsbetting på din favorittmobilapp eller -nettsted for sportsbook for en liste over aktive sportsbook-bonustilbud som du kan dra nytte av, sammen med sportsbookens spesifikke vilkår og betingelser for noen av tilbudskodene deres.

Kampanjekode for risikofrie spill

Dette er den mest typiske typen insentiv for kampanjekode for nye kunder. Det lar deg satse på hvilket som helst spill mens du vet at hvis innsatsen din er feil, vil du motta full refusjon så snart som mulig. Mange av disse kampanjekode-insentivene har ingen minimumsodds-begrensninger, så du kan sette hvilken innsats du vil og motta full refusjon hvis den mislykkes.

Regelmessig vil du også tjene beskjedne risikofrie innsatsinsentiver. Du kan for eksempel være i stand til å satse $25 på et NBA-spill hver uke og motta et $25 gratisspill-token hvis innsatsen din taper.

Kampanjekode for innskuddsbonus

Kampanjekoder for innskuddsspill på sportsbook er veldig tiltalende fordi de ikke er avhengige av at din første innsats taper. Du vil motta gratis innsatskreditt uavhengig av hvordan din første innsats presterer. Noen bettingsider, for eksempel, tilbyr en 100 % innskuddsmatchbonus opp til en spesifikk beløpsgrense, som strekker seg fra $250 til utrolige $1500.

Bonuser med henvisningskode

EN henvisningsbonus er ment å lokke deg til å ta med venner og familie om bord. Hvis du kan overtale en kompis til å åpne en konto hos din sportsbook, vil dere begge motta gratis spillkreditt. Noen sportsbooks, for eksempel, kan belønne deg og en venn opp til $100 i nettstedskreditt hvis du overtaler vedkommende til å bli med og bruke henvisningskoden din.

Odds øker kampanjekoder

Oddsøkende insentiver kan deles inn i to typer: massive boosts beregnet på nye kunder og daglige boosts rettet mot alle kunder. Muligheten til å spille $1 til økte odds på 100/1 eller 150/1 på de beste sportsbøkene daglig. For eksempel kan en sportsspilltjeneste tilby +2480 odds, opp fra +1750, på Hurricanes, Flames og Maple Leafs som alle vinner på en gitt natt.

Kampanjekodetyper
Ansvarlig gambling

Ansvarlig gambling

Gambling er en morsom måte å fordrive tiden på, men det er viktig å tenke på det som å kjøpe en kinobillett. Det er spennende hele tiden, og hvis du tilfeldigvis vinner noe ekstra, er det enda bedre. Målet er imidlertid å ha det gøy med det.

Det er avgjørende å utvikle og overholde et spillbudsjett som gjør at du kan dekke dine vanlige utgifter samtidig som du kan satse. Angi en tidsbegrensning for sportsspillet ditt og planlegg andre aktiviteter rundt det. Du bør unngå å sette flere innsatser for å få tilbake tapte penger. Dette kalles å jage tap, og det kan utvikle seg til en spilleavhengighet. Forstå at alt kommer ned til tilfeldigheter og flaks, og ingen grad av overtro kan påvirke resultatet.

Når spill ikke lenger føles herlig og ikke lenger er i din ledelse, er det på tide å ta grep for å få slutt på det. Å erkjenne at du har et genuint problem med å bli frisk. Du må stole på noen som du føler deg komfortabel med å snakke med og som kan tilby deg følelsesmessig støtte. Slett eventuelle gamblingapplikasjoner, forby gamblingnettsteder og fjern deg selv fra tipsfora der du frykter at du kan få tilbakefall.

Ansvarlig gambling