Alt om Athletics -spill

Veddemål på friidrett omfatter en rekke sportsbegivenheter. Disse aktivitetene sentrerer seg om sprint, hopp og kast, og mange av disse idrettene er kombinert til ett arrangement. De fleste tippere er nok klar over at de fleste av disse begivenhetene er fra sommer-OL, men som vi skal diskutere i vår friidrettstippingsguide, er det konkurranser som arrangeres gjennom året som også kan satses på.

Den mest utbredte typen innsats er på hvilken konkurrent som vinner et løp, eller hvilken utøver som tar hjem en gullmedalje. Det vil også være mulig å satse på om en idrettsutøver vil avslutte på pallen eller bryte en verdensrekord.

Alt om Athletics -spill
Flag

Beste Athletics bookmakere

no Country FlagCheckmark

1goodbet

no Country FlagCheckmark

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

Show less...Vis mer ...
Spill nå
Show less...
Vis mer ...

  1goodbet er en pålitelig leverandør av sportsbetting, som tilbyr en brukervennlig plattform med et omfattende utvalg av sports- og bettingalternativer. Med fokus på innovasjon og kundetilfredshet, har 1goodbet blitt et velkjent navn i sportsbettingverdenen, og gir spillere et trygt og sikkert miljø for å plassere sine spill.

  Hvorfor er friidrett populært å satse på?

  Hvorfor er friidrett populært å satse på?

  En av hovedgrunnene til at både profesjonelle og nybegynnere spillere liker å satse på friidrett, er at det kan være ganske underholdende fordi du ikke er begrenset til å satse på en enkelt sport.

  Friidrett består av en rekke idretter. Noen av disse idrettene skaper superstjerner som er blant de mest anerkjente idrettsutøverne, mens andre er mer obskure og får bare en brøkdel av oppmerksomheten. Dette er ikke dermed sagt at disse hendelsene ikke er underholdende å satse på. Sportene som er oppført nedenfor er et sammendrag av hva du kan forvente å se under et friidrettsarrangement.

  Hopping

  Hoppbegivenheter i friidrett kan deles inn i to kategorier i sin mest grunnleggende form. Til å begynne med er det konkurranser der du blir bedømt på hvor langt du kan hoppe. Lengdehopp og trippelhopp er navnene på disse to hendelsene. Begge krever dykking i en sandkasse fra et forhåndsbestemt startsted. Arrangementet vinnes av den utøveren som tilbakelegger den lengste distansen.

  Andre arrangementer innebærer å hoppe over en bar i luften. Høydehopp og stavsprang er navnene på disse begivenhetene. Høydehopp er et arrangement der en utøver må hoppe over en stang foran seg og utøveren med størst avstand vinner. Stangsprang er en begivenhet der en idrettsutøver bruker et apparat for å løfte seg opp i luften, men konseptene er de samme.

  Løping

  Det er knapt nok å si at løpsarrangementene i friidretten vekker størst interesse fra allmennheten. Noen av navnene som har blitt superstjerner rundt om i verden er Mo Farah, Usain Bolt og Michael Johnson. 100m, 200m og 400m er de mest bemerkelsesverdige hendelsene. Hekkene, samt mellomdistanseløp (opptil 10 000 meter).

  Kaster

  Å kaste arrangementer i sport har alle samme mål. Kulekast, diskoskast, hammerkast og spydkast er alle arrangementer der utøvere kaster sine respektive gjenstander så langt de kan. Denne begivenheten vil bli vunnet av utøveren hvis prosjektil reiser den lengste avstanden.

  Friidrett

  Se for deg selv midt i en sportsbegivenhet. Det er en løpebane rundt arenaen hvor løp som 100-meteren finner sted. Mens i sentrum, er det et stort felt hvor idretter som spyd finner sted. På grunn av denne kombinasjonen blir disse idrettene ofte referert til som friidrettsarrangementer.

  Å bli diskvalifisert

  Fordi det er et av de enkleste markedene å korrupte, vil ikke alle arrangementer eller bookmakere ha dette som et alternativ til det bedre. Selv om diskvalifikasjon forekommer regelmessig i sport, og for store begivenheter, er slike vanskeligheter mye mindre bekymringsfulle, og derfor kan bookmakere gi dette valget til sine kunder. Konklusjonen på dette veddemålet er enkel: for at du skal vinne, må utøveren du har valgt bli diskvalifisert fra begivenheten de deltar i.

  Hvorfor er friidrett populært å satse på?
  Hvordan satse på friidrett

  Hvordan satse på friidrett

  For å plassere et veddemål, må du først registrere deg hos en anerkjent sportsbook. For å minimere risikoen må du først se gjennom bookmakerens retningslinjer for spill på friidrett. Dessverre er det ikke mange spillalternativer for denne sporten. Du kan imidlertid satse på ett av to viktige utfall. Husk at du ikke må forplikte deg til kun én sportsbook. Ikke alle bookmakere blir likestilt når det gjelder friidrettstipping. Noen kan bare tilby noen få markeder, mens andre kan tilby et større utvalg.

  Det viktigste er at ikke alle bookmakere er like nøye eller like dyktige til å prise sine markeder som andre. Så før du satser, bør du vurdere alle alternativer. Du vil kanskje oppdage at du snart vil ha en følelse av hvilke bookmakere som er mest givende å satse med.

  Hvordan satse på friidrett
  Er online tipping på friidrett lovlig?

  Er online tipping på friidrett lovlig?

  Atletikkspill er lovlig i jurisdiksjoner der sportsbookmakere er lovlige. Individuelle tippere kan bruke offshore-veddemålssider for båtracer i jurisdiksjoner der nettgambling ikke er forbudt.

  Selv om det teoretisk sett er ulovlig å få tilgang til bettingsider for offshore friidrett, er det få eller ingen regler som forbyr deg fra å gjøre det. De eneste spillrestriksjonene som kan påvirke innsatsene dine er de som hindrer finansinstitusjoner i å handle med gamblingleverandører. Dette forhindres enkelt ved å bruke alternativ betalingsmåter.

  Er online tipping på friidrett lovlig?
  Alt om odds på friidrett

  Alt om odds på friidrett

  Det er mange spillmarkeder tilgjengelig i friidrett. Du tror kanskje at det eneste tilgjengelige alternativet for de fleste er å satse på totalvinneren av et løp eller arrangement. Imidlertid er det andre atletiske spillmarkeder som tilbys tippere, og denne variasjonen vil bare vokse etter hvert som begivenheten blir mer fremtredende.

  For å kvalifisere veddemål

  Det er forskjellige begivenheter der en idrettsutøver må konkurrere i flere kvalifiseringsarrangementer før han er kvalifisert til å konkurrere i den siste begivenheten. For eksempel finner en utøver seg ikke bare i finalen på 100 meter; de må først kvalifisere seg i konkurransene som går forut. Dette kan oppnås ved å plassere seg blant de tre beste i et løp eller ved å sette en av de raskeste tidene. Noen bookmakere vil la tippere satse på hvilke idrettsutøvere som vil kvalifisere seg.

  Å vinne

  Dette er den mest grunnleggende typen friidrettsspill. Du kan satse på hvem som vinner det aktuelle løpet eller arrangementet. Du kan for eksempel satse på atlet A for å vinne gullmedaljen i spyd. Individuelle løp kan også foregå uten medalje på streken. Du kan for eksempel satse på Runner B for å vinne løpet.

  Å være på pallen veddemål

  Hvis en utøver ender blant de tre beste i et løp, vil de være på pallen. For noen konkurranser er dette bare en gest, men for mange høyprofilerte friidrettskonkurranser betyr dette at en utøver har vunnet en medalje. Medaljene kl De Olympiske Leker, for eksempel, vil bli satt opp i den velkjente sekvensen Gull, Sølv og Bronse. I dette tilfellet er de fleste idrettsutøveres drøm å stå på pallen.

  For å sette ny rekord

  Noen bookmakere lar deg satse på om en idrettsutøver vil etablere en ny rekord eller ikke. I OL er det en stor sak å sette verdensrekorder, og mange av dem kommer med mye berømmelse. De beste idrettsutøverne i verden er ikke bare presset til å vinne gullmedaljer, men de blir også utfordret hvis de kan knuse spesifikke rekorder. Verdensrekorden på 100 meter er uten tvil den mest ettertraktede innen friidrett. Usain Bolt har for tiden rekorden med en tid på 9,58 sekunder.

  Å bli diskvalifisert

  Siden det er et av de enkleste markedene å manipulere, vil ikke alle begivenheter eller bookmakere ha dette som et alternativ til det bedre. Til tross for dette forekommer diskvalifikasjon ofte i friidrett, og for store begivenheter er slike vanskeligheter langt mindre til bekymring, derfor kan bookmakere gi dette valget til klientellet. Resultatet av dette veddemålet er enkelt: for at du skal vinne, må utøveren du har valgt bli diskvalifisert fra begivenheten de konkurrerer i.

  Alt om odds på friidrett
  Tips om friidrett

  Tips om friidrett

  Det er kritisk til å begynne med en sterk friidrett spillstrategi hvis du ønsker å lykkes med tipping.

  Ettersom friidrett omfatter mange idretter, kan det være fristende å satse på dem alle for å gjøre spillopplevelsen morsommere. Dette er imidlertid ikke en metode som vil resultere i en konsistent fortjeneste. De fleste gode spillmetoder er avhengige av å utføre den samme prosessen igjen og igjen, og den enkleste måten å oppnå dette raskt på er å satse på en begivenhet du er mest kjent med.

  Vi har en tendens til å tro at fordi vi bare ser/satser på friidrett en gang hvert par år, er de mest populære utøverne fortsatt de største i verden, men det er for eksempel mye tid mellom OL, og mye kan endre seg i det tid. Det er bedre å sjekke om en slik idrettsutøver har beholdt formen siden den gang, eller om det er noen nye på banen som sannsynligvis vil ta hele æren.

  Skader, for en, kan skje plutselig. I friidrett kan selv den minste skade redusere en utøvers sjanser til å vinne sitt arrangement. I racing kan brøkdeler av et sekund bety forskjellen mellom første- og andreplass, mens centimeter kan bety forskjellen mellom en første- og andreplass i kast- og hoppbegivenheter.

  Tips om friidrett
  Ansvarlig gambling

  Ansvarlig gambling

  For å unngå å tape en stor slump penger på en gang, bør du styre økonomien din nøye.

  Husk at du aldri bør satse mer enn du er klar til å tape. Del ressursene dine for å unngå å bruke alle pengene dine på en gang. Hvis du har et tapt løp, ikke prøv å gjøre opp for det ved å øke innsatsstørrelsen. Du må enten begrense hvor mye penger du kan sette inn hver måned eller hvor mye penger du kan tape i et enkelt spill.

  Du må være i stand til å håndtere følelsene dine og forstå når det er på tide å gi opp. Når du er opprørt, er det mer sannsynlig at du tar forhastede vurderinger, noe som kan føre til katastrofe når det kommer til innsats. Hold hodet klart til enhver tid og vurder nøye din neste handlingsmåte.

  Prøv selvekskludering hvis ting går ut av hånden og du frykter at du er i ferd med å bli avhengig. Selvekskludering lar de som er spilleavhengige ta en pause og fokusere livet og pengene sine andre steder. Det kan koble deg til andre fellesskapsprogrammer for å hjelpe deg med å takle gamblingproblemet ditt, samt gi deg den hjelpen du trenger hvis du er usikker på hvordan du skal håndtere de neste trinnene i nøkternheten.

  Ansvarlig gambling

  Ikke gå glipp av disse bonustilbudene

  Royal Panda
  Royal Panda
  Innskuddsmetoder
  SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
  Hent bonusen dinRoyal Panda anmeldelse

  18+, kun første innskudd, T & Cs gjelder. Opt-in påkrevd. Innskudd med Skrill, Neteller og Paysafecard er ikke kvalifisert. Casino bonus: min. £ 10, maks. £ 100. Bonus / gratis spinn gevinst satsing krav: x35. Maks. bonusspill: £ 5, kan variere. begambleaware.org

  1xBet
  1xBet
  $100
  Innskuddsmetoder
  SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
  Hent bonusen din1xBet anmeldelse

  18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

  22BET
  22BET
  $300
  Innskuddsmetoder
  SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
  Hent bonusen din22BET anmeldelse

  18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

  Close