Alt om Basketball -spill

Basketball er en av de mest populære idrettene i verden og kan rimeligvis sees på som nest etter fotball. Sammenlignet med andre idretter er basketball ganske nytt, etter å ha blitt oppfunnet så sent som i 1891. Basketball har virkelig en internasjonal oppblomstring, som kan sees av dens konkurransemessige karakter under de olympiske sommerleker, så vel som mengden av forskjellige land representert av spillere i NBA.

Regn basketball som en av toppidrettene å satse på også. Det er bokstavelig talt milliarder av dollar satset på NBA alene hver sesong, og det inkluderer ikke noen større basketballbegivenheter som March Madness for NCAA basketball.

Alt om Basketball -spill
Grunnleggende om basketballspill

Grunnleggende om basketballspill

Som en av de mest populære idretter over hele verden, basketball kommer på andreplass bare for fotball. National Basketball Association (NBA) ble grunnlagt i Amerika i bare 1946, opprinnelig under navnet Basketball Association of America, noe som gjør det til en av de nyere idrettene i USAs historie. Sporten har produsert noen av landets mest bemerkelsesverdige sportsstjerner, inkludert Kareem Abdul-Jabbar, LeBron James og Michael Jordon.

Hver sesong er det milliarder av dollar på spill for NBAs ordinære sesong alene – ikke inkludert March Madness. Det er en enestående sum for et spill som varer rundt 2 timer for totalt 82 kamper.

Grunnleggende om basketballspill
Hvordan satse på basketball?

Hvordan satse på basketball?

Som en ny sport startet sannsynligvis opprinnelsen til spill på basketball da sporten kom til utførelse. Og selv om det ikke er noen fastsatt dato for når veddemålet startet, har det fortsatt fått verdensomspennende beryktethet, og er en del av basketballspillene overalt. Ettersom sportsspill fortsetter å bli legalisert over hele nasjonen, vil populariteten til online basketballspill bare øke.

I likhet med hvordan Superbowl er den mest etterlengtede dagen i fotball, marsgalskap er en av de mest etterlengtede begivenhetene i basketball. Dette gir en ny runde med innsatsmuligheter for spillere til å legge ned pengene sine for vinneren av hvert spill og deretter for hvilket vinnende lag som tar alt.

På grunn av hvor stor innsats er på basketball, er NBA var en av de første ligaene som brukte bedriftssponsorer med deres partnerskap med DraftKings. På toppen av det har NBA også uttalt at de ønsker å samarbeide med alle sportsbooks i USA, noe som gjør det så mye inkluderende for spillere.

Hvordan satse på basketball?
Slik plasserer du innsatser på basketball

Slik plasserer du innsatser på basketball

Det som gjør basketball så bra for tippere er at det er en mengde måter å satse på spillet på. Og hva gjør det universelt blant online sportsbetting er at det grunnleggende om betting er universelt. For å satse direkte, kan du bruke et Moneyline-veddemål for å sette en innsats på laget du tror vil vinne spillet.

I pengelinjespill, punktspredningen er ganske enkel. Bettors vil sette en innsats på hvor mange poeng de tror det triumferende laget vil vinne med, eller de kan satse på hvor mange poeng det tapende laget vil falle bak ved slutten av spillet.

All kampens statistikk er også rettferdig for spill i enhver sportsbook, inkludert returer, blokkeringer og hvor mange trepoengere som er laget. Bettors kan også satse for et lags totale gevinster og individuelle priser, inkludert MVP eller Rookie of the Year. Det gir spillere mange sjanser til å lære hvordan laget presterer kollektivt og individuelt, og legger flere lag til mulighetene deres for å vinne stort.

Slik plasserer du innsatser på basketball
Forstå oddsen for basketballspill

Forstå oddsen for basketballspill

Som med ethvert spill, oddsen for en basketballkamp er basert på mange aspekter, men bettingmarkedet påvirker også dem. Hvert lags rekord og prestasjoner spiller de høyeste rollene, men tidsplaner og skader vil også ha en drastisk innvirkning. De største lagene, inkludert Los Angeles Lakers og New York Knicks, vil også ha en stor pool på grunn av deres betydelige tilhengerskare.

Den individuelle spillerens kamp mot forsvareren på motstanderlaget og spillerens nylige statistiske prestasjoner kan bestemme oddsen for spillerstøttespill. Spillets totale odds avgjøres av hvert lags prestasjoner, tempo og forsvarsstyrke. Oddsen for at en spiller blir MVP kan avhenge av en skade, og et lag som vinner sin divisjon eller mesterskap kan stole på en seiersrekke.

Forstå oddsen for basketballspill
Hva er å satse på en basketballspiller/teaser?

Hva er å satse på en basketballspiller/teaser?

Den vanligste typen basketballspill på nett er "straight bet", som er når innsatser er på ett lag mot poengspredningen. I tillegg kan spillere til og med legge til flere lag på ett spill, kjent som et parlay. Du kan imidlertid også kombinere flere lag til ett spill. Du kan legge til alt fra to til åtte lag på ett parlay, der alle lagene og totalen må dekke poengspredningen.

Dette er oddsene:

 • 2 lag: 13/5
 • 3 lag: 6/1
 • 4 lag: 11/1
 • 5 lag: 22/1
 • 6 lag: 40/1
 • 7 lag: 80/1
 • 8 lag: 150/1

Dine gevinster og innsats vil bli refundert til deg i over-the-counter parlays. Hva slags penger kan du forvente? Vel, for en $50 parlay med to lag, vil du vinne $130, noe som gir bruttoavkastningen $180. For en $100 parlay med fem lag, ville du hentet hjem hele $2200.

Noe å merke seg er at hvis det er et "push" eller uavgjort, vil poengspredningen gå ned et hakk. Hva er et push? Det er når du satser på et lag og vinnertallet er nøyaktig tallet du satser. Så si at du satser på at Miami Heat vil slå Cleveland Cavaliers med over 10 poeng, men så vinner de med nøyaktig 10 poeng. Du har ikke vunnet eller tapt. Det er rett og slett et dytt.

Hva betyr alt dette? I utgangspunktet, hvis du deltar i en fire-lags parlay, og det er tre vinnere og ett push, går det ned til en tre-lags parlay. På samme måte, hvis du satser på en åtte lags parlay, og det er ett trykk, blir det en syv lags parlay. Imidlertid kan over-the-counter parlays spille litt annerledes ut for parlay-kortutbetalinger og regler.

Hvis det er uavgjort, vil en to-lags teaser bli "Ingen handling", og pengene dine vil bli refundert til deg. Hvis det er uavgjort for en tre-lags teaser, blir det en to-lags teaser. På samme måte, for en teaser med fire lag, vil den bli til en teaser med tre lag.

Hva er å satse på en basketballspiller/teaser?
Satser på linjer i kvart/1. halvår

Satser på linjer i kvart/1. halvår

Den grunnleggende sammenbruddet av et 48-minutters NBA-spill er at det er delt inn i fire 12-minutters kvarter. Spillere kan sette innsatser på første kvartal og første halvdel før spillet begynner for et spill innenfor et spillinnsatselement.

Du kan bestemme hvilket lag du tror skal dekke spredningen på slutten av kvartalet på kvartalslinjen. De første halvlinjene fungerer også på samme måte, med den eneste forskjellen er at den inneholder mer tid.

Det er mye å vurdere i disse spillene, inkludert at et lag kan starte med en tidlig ledelse, men falle bak i andre omgang. Alternativt kan et lag også være utsatt for en treg start, men så ta ledelsen i fjerde kvartal, ellers kjent som "lag i fjerde kvartal."

Derfor er det avgjørende å kjenne tidligere prestasjoner, men ikke bare hvordan laget presterer til slutt. Snarere er denne innsatsstilen hvordan de vil prestere i starten.

Satser på linjer i kvart/1. halvår
Hva er futures-spill på basketball?

Hva er futures-spill på basketball?

Å satse på en fremtid betyr at du tror et lag vil gjøre det så bra at de kommer til å ta alt. Selv om du selvfølgelig kan satse på en anelse, kan den også være basert på tidligere ytelse og nåværende statistikk. La oss si at Philadelphia 76-erne har blåst sine tre første kamper ut av banen, du kan satse på at de vinner konferansen eller et ligamesterskap. Disse betting odds kan vises på spilletavler eller vise stativark.

Hvis du ikke ser hva du vil satse på, snakk alltid med en billettskribent for riktig hjelp. Oddsen kan også endres uten varsel, men vær sikker på at utbetalingen din vil være basert på oddsen som var til stede da du la ned innsatsen.

Hva er futures-spill på basketball?
Hvordan satse på basketball rekvisitter?

Hvordan satse på basketball rekvisitter?

Også kjent som eksotiske veddemål, er tipping på basketballrekvisitter basert på statistikk og kan være tilgjengelig på marquee-spill. Du satser stort sett på en spiller og hvor godt – eller dårlig – de vil prestere i løpet av spillet. Du kan satse på at de scorer over 110 poeng, eller alternativt at de ikke scorer over 60 poeng.

Tilgjengelige forslagsspill kan sees på et spillebrett eller arkstativ, men det avhenger av tilgjengeligheten av plass.

Hvordan satse på basketball rekvisitter?
Basketballspill Tips og triks

Basketballspill Tips og triks

Når det kommer til sportsbetting, må du legge ned mye forskning for å sikre at du i det minste går i balanse for å spare innsatsen din. Selvfølgelig vil du vinne stort, så du kan ikke bare se på nåværende eller tidligere resultater for å legge ned pengene dine og forvente å motta en betydelig sum i retur.

Når det gjelder basketballbookmakere, så vel som med all annen sportsbetting, er det mye å vurdere. Først må du vurdere hvor godt laget gjør det i inneværende sesong. Blåser de andre lag opp av vannet? Er det en skytter som konsekvent har scoret minst 120 poeng?

På toppen av gjeldende statistikk, må du også vurdere tidligere prestasjoner til laget. Har de kommet seg halvveis i sesongen og vunnet hver kamp og deretter begynt å kvele når innsatsen blir mer intens?

Du må også se på ytelsen til individuelle spillere. Si at spissvakten blir slått ned og er ute resten av sesongen på grunn av en skade. Hvordan ser spillerne som tidligere var benket ut nå som de muligens treffer banen? Ser statistikken deres lovende ut for å hjelpe deg med å vinne futures-spillet ditt?

Du må også se på lagets planlegging. Med å spille 82 kamper i en fortettet sesong, kan de fly rundt i nasjonen annenhver dag for å treffe sin neste bane, som er kjent som en "sirkus roadtrip". Trettheten indusert av hektiske timeplaner kan påvirke ytelsen deres. Har laget du satser på back-to-back-spill over hele landet.

Viktige takeaways

 • Spill på Moneyline basert på tidligere resultater og nåværende statistikk
 • Når det kommer til parlay-betting, vurder sjansene for et push.
 • For quarter- eller first half-spill, se på om et lag generelt starter sterkt eller tar opp slakk senere.
 • For futures-spill, vurder tidligere skader, nåværende statistikk og tidligere resultater.
Basketballspill Tips og triks