Tennis Betting

Tennis har vært en populær sport for spillere, tilskuere og sportsbettingere over hele verden siden slutten av 1800-tallet. Det fartsfylte actionspillet er egnet for en cardio-trening, underholdende å se på og en spennende sport å satse på både live og pre-game. Det er et populært spill blant både tippere og sportsbooks. Det er så mange tennisturneringer å satse på, noe som gjør det enda bedre.

Denne artikkelen har litt innsiktsfull informasjon om tennisspill for både nybegynnere og erfarne tippere.

Tennis Betting
Grunnleggende om tennisspill

Grunnleggende om tennisspill

Tennis har vært populært over hele verden blant spillere, tilskuere og sportsspillere siden 1800-tallet. Det fartsfylte spillet passer for kondisjonstrening, morsomt å observere og en spennende sport å gamble på live og før spillet.

Det er et favorittspill blant tippere og sportsbooker, og det er betydelige tenniskamper å satse på.

Tennisspill kan være svært fordelaktig økonomisk, da det er en av de mest populære sportsbetting-disipliner. Solid kunnskap om spillet og en pålitelig spillstrategi er bare to elementer som kan bidra til suksessnivået ditt når det gjelder å få en utbetaling.

Suksess på lang sikt er ikke lett, men det er utvilsomt oppnåelig hvis du søker deg riktig.

Gjennom denne guiden vil vi skissere hva betting på tennis innebærer. Det vil også tilby tips og strategier, som bør bidra til å forme tippespillet ditt.

Grunnleggende om tennisspill
Hva er tennisspill?

Hva er tennisspill?

Tennis har eksistert i lang tid nå, med den nåværende strukturen som startet rundt 1859. For tiden er det uformelle spill på resultatene av kamper. Da offisiell sportsbetting ble mainstream, var tennis blant de viktigste idrettene som ble omfavnet av bookmakere.

Tennis er eksepsjonelt fartsfylt og inneholder noen av de verdens største idrettsstjerner. Siden det er et spill med høy poengsum, er det utbredt i online betting.

Tennisspill har fortsatt å vokse i popularitet, notert av antall internasjonale turneringer og veksten i spill. Det er nå en ekstremt populær sport over hele verden, med økte nettsteder for tennisspill som er tilgjengelige for folk å satse.

Folk er også mer kjent med spillet, noe som har ført til at de oftere gambler på det. Populariteten til tennisspill øker på grunn av tilgjengeligheten av flere nettkasinoer, TV-sendinger og annen mediedekning av sporten.

Hva er tennisspill?
Topp tennisturneringer og beste spillere

Topp tennisturneringer og beste spillere

Raseri for tennisspill har vokst jevnt siden det startet. I dag tiltrekker store turneringer og stjernespillere tippere i hopetall for å spille på kampresultater. For mange spillere er navn som Maria Sharapova, Roger Federer, Venus Williams og Serena Williams ofte ufeilbarlige spill.

Store turneringer som Opens (Wimbledon, australske og franske) og olympiske leker er alltid utbredt med bettors.

Noen andre virale tenniskonkurranser inkluderer Davis Cup og ATP-turen.

For tiden har online sportsspill gjort gambling på tennis enda mer utbredt. Enkeltpersoner kan risikere i utenlandske spillbedrifter og skaffe seg gevinster umiddelbart. Spillselskaper har også utvidet markedene ved å tilby live-spill, utbetalinger og virtuelle tennisspill og ligaer.

Topp tennisturneringer og beste spillere
Hvordan satse på tennis

Hvordan satse på tennis

Tenniskamper spilles som single eller double. Det fremste trinnet er å velge en bettingside som lar spillere delta i store markeder (dvs. mange spill å satse på), er brukervennlig, har akseptabel støtte og er raske i betalinger.

Når dette er gjort, kan hvem som helst spille på tennis raskt og forhåpentligvis vellykket. Populære spill inkluderer pengelinje, spillspredning, settspredning, over/under, futures og rekvisitter.

Her er sammenbruddet:

Moneyline

Den enkleste tippetypen er der en spiller satser på hvilket lag som vinner. De kan også satse på hvilket lag de tror vil vinne hver halvdel av kampen.

Spillspredning

Dette er når en spiller kan satse på en spiller/lag som vil vinne flere kamper over en viss periode (f.eks. en turnering eller serie).

Sett Spread

Dette er når en spiller vil satse på hvor mange sett som vil vinnes i en enkelt kamp. Vil en spiller vinne to strake sett? Vil de vinne den første og tape den andre?

Over/Under innsats

Å satse på over betyr at en spiller tror at et lag/spiller vil score flere mål, poeng eller løp enn totalen som er oppført. Motsatt er et underspill når en spiller tror at laget/spilleren vil score mindre enn totalsummen som er oppført.

Futures

Et futures-spill er veldig enkelt: det er når en spiller ønsker å satse på noe som vil skje i fremtiden. De kan satse på at Serena vinner Wimbledon eller at Maria vinner Opens.

Spill på tennispropp

Denne er litt mindre grei fordi det er mange prop-spill som en tipper kan satse på!

Her er noen av de mer populære alternativene:

 1. Vinner av første sett: Dette er akkurat hva det høres ut som, og det er en enkel innsats for noen som bare får tærne våte i spillverdenen.
 2. Sett-satsing: Når en spiller satser på et sett-spill, satser de på det nøyaktige antallet sett hver spiller/lag vil vinne eller tape i løpet av en kamp.
 3. Totale ess: Mer fremtredende i tennis for menn vs. kvinner, totalt ess er når en spiller satser på om det totale antallet ess vil være over eller under et beløp sendt av bookmakeren.

Å sette disse innsatsene krever at spilleren setter inn en innsats på spillekontoen sin. Deretter gir bettingsiden oddsen for hvert utfall.

Her er oversikten over spill:

 1. Registrer deg med en bettingside som tilbyr tennisbetting og gjør et innskudd.
 2. Velg tennisbegivenheten du ønsker å satse på.
 3. Velg laget du ønsker å satse på.
 4. Velg et innsatsbeløp.
 5. Sett et spill.
Hvordan satse på tennis
Beregning av odds på tennis

Beregning av odds på tennis

For en enkel sammenbrudd, odds på tennis er tallene for en prosentandel av en utfordrer. For eksempel, hvis en spiller har odds på én (favoritt), er spillet enklere for dem enn for en spiller med odds på 10.

Dette betyr at for spillere, jo større odds, jo mer vil de vinne. Så å satse på en underdog er høy risiko; derfor er avkastningen bedre.

Tennisspill tilsvarer andre idretter, men innsatsene identifiseres forskjellig i forskjellige deler av verden. Det er britiske/brøkodds, europeiske/desimalodds og amerikanske/moneyline-odds.

For brøkodds er det første tallet gevinsten en spiller får ved å satse angitt med det andre tallet. For eksempel betyr 7/1 odds at en spiller vinner syv dollar for hver satsede dollar.

Desimalodds angir tallet for å multiplisere innsatsen for å få den endelige gevinsten. For eksempel betyr en 3,0 odd, at en person som satser $10 vil motta $30 hvis de vinner, inkludert innsatsen.

Moneyline-odds har et "+" eller "-"-tegn før tallene. Favoritter har "-: odds mens underdogs har "+" odds. En vinner får sin innsats pluss mengden som er angitt på pengelinje.

Beregning av odds på tennis
Ikke sats på hype

Ikke sats på hype

Fordi tennis er en veldig populær tippesport, er det lett for en tipper å satse på en annen bedre ved å tro at de må kjenne inn og ut hvis de satser på denne sporten. Det er imidlertid ikke alltid tilfelle.

Det er viktig for spillere å få sin egen kunnskap om spillet og den nåværende kampen og ikke følge med på hva publikum spekulerer på. Bare fordi publikum kanskje heier på ett navn, betyr ikke det at det er den som vinner kampen.

Det er også viktig å erkjenne at selv om statistikk og spillestiler er viktige, har hver spiller sine egne styrker og svakheter. Dette betyr at mens en spiller kan ha vunnet sine siste 10 kamper, kan de tape hvis de møter en annen spiller som har en annen spillestil enn dem.

Når spillere ser på oddsen deres, må de vurdere forskjellige spillestiler og om to spillere har gått mot hverandre tidligere.

Ikke sats på hype
Tennisstatistikk å vurdere

Tennisstatistikk å vurdere

Når det kommer til spill på tennis, er det fire spesifikke faktorer å vurdere.

Breakpoint samtale

Tennis er avhengig av store øyeblikk; i teorien teller hvert poeng det samme, men noen kan påvirke en kamp betydelig, mens noen først og fremst er uviktige.

Den viktigste indikatoren på et stort problem kommer fra bruddpunkter, der servere er på nippet til å tape et spill de nesten alltid forventes å vinne.

Alt dette aspektet er variabel basert på konteksten til spillet og hvilken spiller som er der ute, men å gjenkjenne spillere som utfører bra på disse punktene kan lede til mer betydelige gevinster. En spiller kan for eksempel lure på hvorfor en tennisspiller har vinnerrekorder mot en annen.

Et kritisk element er rådende flere breakpoints, lagre dem på sin egen serve, og konvertere dem når de returnerer.

Tretthet/Reise

Kamper arrangeres rundt om i verden, noe som betyr at de beste av de beste flyr fra land til land. Selv om det kan være veldig spennende å se en amerikansk favoritt i England, må en spiller vurdere tidssoneforskjeller og hvordan de kan påvirke en spillers prestasjoner.

I tillegg, hvis en spiller presterer i back-to-back-kamper i flere uker på rad, kommer de til slutt til å brenne ut. De kan prestere utrolig uke én, og deretter uke to kan de være på toppen av spillet sitt. Men når de kommer til uke fire, kommer de til å begynne å bremse ned fysisk og mentalt.

Flate

Noe som ikke mange nye spillere forstår er at noen spillere presterer bedre på noen overflater kontra andre. Noen spillere presterer for eksempel best på gress som på Wimbledon, men de presterer kanskje ikke like bra på Roland-Garros, som har en leire overflate. Hver overflate har forskjellige trekkraft, påvirkninger, fordeler og ulemper.

Viktige takeaways

 • Vurder hvilken type spill som fungerer best for deg
 • Sørg for at reise, ytelse og overflate spiller en rolle i bettingen din
 • Sjekk ut forskjellige prop-spill for hver kamp
Tennisstatistikk å vurdere