Volleyball Betting

Volleyball er et av de mest populære spillene for folk i alle aldre der innsatser vanligvis plasseres på utfallet av spill, ikke individuelle spilleres ytelse. Dette betyr at å forutsi vinneren er den eneste viktige faktoren i volleyball-sportstipping på nett, siden poengsummene ikke påvirker dem i de fleste tilfeller.

De to spilltypene er sandvolleyball og innendørsvolleyball. Hver side opptar en side av et sentralt nett, og ballen får ikke sprette fra bakken. Når ett lag gjør en feil, går et poeng til motstanderlaget. Et lag kan også vinne poeng for sitt eget spill.

Volleyball Betting
Grunnleggende om volleyballspill

Grunnleggende om volleyballspill

Volleyball har vært populært over hele verden blant spillere, tilskuere og sportsbetting. Det fartsfylte spillet passer for kondisjonstrening, morsomt å observere og en spennende sport å gamble på live og før spillet.

I denne sporten, er innsatser vanligvis plassert på et spills utfall, ikke en enkelt spillers ytelse. Dette legger vekt på å forutsi vinnerlaget, siden poengsummene generelt ikke påvirker de fleste forekomster.

Det finnes to forskjellige typer volleyball: sandvolleyball og innendørsvolleyball. For å spille spillet tar hvert lag en annen side av nettet, og spillerne må slå ballen over nettet, og aldri la den berøre bakken. Et lag vinner et poeng når det andre gjør en feil eller ved sitt eget spill.

Solid kunnskap om spillet og en pålitelig spillstrategi er bare to elementer som kan bidra til suksessnivået ditt når det gjelder å få en utbetaling. Suksess på lang sikt er ikke lett, men det er utvilsomt oppnåelig hvis du søker deg riktig.

Gjennom denne guiden vil vi skissere hva spill på volleyball innebærer. Det vil det også gi tips og strategier, som bør bidra til å forme tippespillet ditt.

Grunnleggende om volleyballspill
Hva er volleyballspill?

Hva er volleyballspill?

Kamper spilles i sett som har et bestemt antall poeng. Det første laget som får 21 poeng er mesteren i innendørsvolleyball. For sandvolleyball må et lag oppnå 25. Poeng kan oppnås hvis ballen spretter på bakken i motstanderlagets område eller hvis en ball blir slått utenfor banen.

Hvis et medlem av den motsatte gruppen treffer det sentrale nettet, sendes ikke volleyballen tilbake over nettet, eller hvis et motspiller fanger ballen, vinnes poeng. I tillegg, hvis det er et grenselinjebrudd av motstanderlaget mens de serverer ballen, vil de score et poeng.

Volleyballspill har fortsatt å vokse i popularitet, notert av antall internasjonale turneringer og veksten i spill. Det er nå en ekstremt populær sport over hele verden, med økte nettsteder for volleyballspill tilgjengelig for folk å plassere veddemål.

Folk er også mer kjent med spillet, noe som har ført til at de oftere gambler på det. Populariteten til volleyballspill øker på grunn av tilgjengeligheten av flere nettkasinoer, TV-sendinger og annen mediedekning av sporten.

For tiden har online sportsspill gjort gambling på volleyball enda mer utbredt. Enkeltpersoner kan risikere i utenlandske spillbedrifter og skaffe seg gevinster umiddelbart. Spillselskaper har også utvidet markeder ved å tilby live-spill, utbetalinger og virtuelle volleyballspill og ligaer.

Hva er volleyballspill?
Hvordan satse på volleyball

Hvordan satse på volleyball

Gambling på volleyball har eksistert siden tidlig på 1900-tallet, da spillere kunne satse på sportsbegivenheter, inkludert volleyball. De fleste spillere som kan ha satset den gang var velstående aristokrater eller politikere; Det finnes imidlertid ingen registreringer av spill som spilles for penger.

Hvorfor er dette tilfellet? Vel, det kan være fordi det ikke er fullt så intenst som sport som basketball eller baseball. Men i dag fortsetter det å øke i popularitet, spesielt blant unge mennesker. Det er lett å finne forskjellige nettsteder som tilbyr volleyballspill.

Dessuten er det en rimeligere form for gambling enn dyrere idretter, inkludert fotball og fotball.

Her er oversikten over spill:

 1. Registrer deg med en bettingside som tilbyr volleyballspill og gjør et innskudd.
 2. Velg volleyballbegivenheten du ønsker å satse på.
 3. Velg laget du ønsker å satse på.
 4. Velg et innsatsbeløp.
 5. Sett en innsats.

Spill for innendørs- eller sandvolleyball er veldig likt. Noen sportsbetting tips for ulike typer spill inkludere:

 • Den enkleste tippetypen er der en spiller satser på laget de tror vil vinne kampen. Det er to lag per kamp: hjemme og borte, merket som 1 og 2. Etter å ha valgt oddsen, kan en spiller plassere en innsats ved å bli med på innsatsen.
 • En mer spennende innsats er en der det er et handikap, som brukes til å øke oddsen i en kamp som favoriserer ett lag.
 • En tredje type er hvor en spiller kan satse på poengene som er scoret i hele spillets periode. En annen variant er hvor volleyballbookmakeren gir et spesifikt tall, og en spiller må forutse om antallet komplette sett vil overgå eller være mindre.
Hvordan satse på volleyball
Beregning av odds på volleyball

Beregning av odds på volleyball

Moneyline-spill er for spillere som ønsker å satse på hvilket lag som vil vinne spillet. Den kan ha tre forskjellige formater: pluss/minus, desimal og brøk.

Når det kommer til nyere spillere, kan pluss/minus-odds være vanskeligere å forstå. Imidlertid blir de raskt favoritten til de fleste tippere. Et positivt tall indikerer underdog, og et negativt tall er for favoritten.

For underdogen er tallet hvor mye en spiller kan vinne på en innsats på $100. Favoritten er hvor mye en spiller må risikere for å vinne $100. For eksempel, si at en spiller ser på en kamp mellom Chicago Icemen og Phoenix Ascension, og Chicago er -150 og Phoenix er +140.

Chicago er beregnet til å vinne, så en spiller må satse $150 for å vinne $100. Phoenix er underdogen, så en spiller som satser $100 vil få $140.

Desimalodds er uttrykt med et desimaltall, for eksempel 2,55. Dette betyr at uansett hva en spiller satser multipliseres med 2,55, som de vil motta hvis innsatsen vinner.

Brøkodds er forvirrende og ser ut som 11/1 eller 21/38. Tallet til venstre representerer beløpet en spiller kan vinne, og tallet til høyre angir andelen en spiller må risikere. For eksempel vil 10/1-odds betale $100 for en innsats på $10. Dette formatet brukes vanligvis bare for mer betydelige innsatser, men en spiller kan se det fra tid til annen på pengelinjen.

For en enkel sammenbrudd, betting odds er tallene for en prosentandel av en utfordrer. For eksempel, hvis en spiller har odds på én (favoritt), er spillet enklere for dem enn for en spiller med odds på 10.

Dette betyr at for spillere, jo større odds, jo mer vil de vinne. Så å satse på en underdog er høy risiko; derfor er avkastningen bedre.

Moneyline-odds har et "+" eller "-"-tegn før tallene. Favoritter har "-" odds mens underdogs har "+" odds. En seierherre får sin innsats pluss mengden som er angitt på pengelinjen.

Beregning av odds på volleyball
Volleyballspilltyper

Volleyballspilltyper

Det er flere forskjellige spill en spiller kan satse på i volleyball. Les videre for å lære mer om dem.

Match innsats

Et kampspill er en innsats på hvilket lag du tror vil vinne kampen. Du må først gå til en sportsbok og identifisere volleyballkonkurransen du vil satse på for å plassere et kampspill. Finn deretter hvilket spill du vil spore. Her kan du se "hjemmelaget" til venstre og "bortelaget" til høyre.

Volleyball har ikke uavgjort, så du kan kun satse på ett lag. Når du er klar, klikk på oddsen, skriv inn innsatsen du ønsker å satse på, og klikk deretter "Plasser innsats". Hvis laget ditt vinner, vinner du!

Handicapspill

Et handikap er en innsats i kampen, som bidrar til å gjøre spillet mer engasjerende. Handikappet brukes i sportsbetting for å øke oddsen på et ensidig spill. Så, en sportsbok vil skape et handikap der et lag må vinne med et utvalgt underskudd. Du kan satse på at Icemen skal vinne med -2,5 handikap, noe som betyr at de må vinne spillet 3-0 på sett for at innsatsen din skal vinne!

Totale poeng

Du kan også satse på totalt poeng i innendørs- og sandvolleyball, hvor du gjetter hvor mange poeng som blir scoret gjennom spillet. Husk at innendørsvolleyballkamper går til fem sett, mens de kun går til tre sett i sandvolleyball.

Det finnes også disse innsatstypene:

 • Total poengsum
 • Sett spill
 • Turneringsspill
Volleyballspilltyper
Forstå odds på volleyballspill

Forstå odds på volleyballspill

 • Desimalodds: Når du har plassert et spill, reflekteres forventet avkastning i desimalodds. Dette vil vise deg din innsats så vel som fortjeneste.
 • Fraksjonelle odds: Beløpet du kan vinne vises som en brøkdel, som igjen avhenger av hvor mye du satser.
 • Amerikanske odds: Tallet vil enten være positivt, som viser forventet fortjeneste på et spill, eller negativt, og viser hvor mye du bør satse for å tjene et visst beløp.

Spillet påvirkes av sannsynligheter. Disse er uttrykt som prosenttall, som betyr at 50 % sannsynlighet er 0,5. Hvis 4/6 er gitt som sannsynlighet, betyr det 60 % vinnersjanser, dvs. 6 delt på summen av 4 og 6.

Forstå odds på volleyballspill
Ikke sats på hype

Ikke sats på hype

Fordi volleyall er en veldig populær tippesport, er det lett for en tipper å satse på en annen bedre ved å tro at de må kjenne inn og ut hvis de satser på denne sporten. Det er imidlertid ikke alltid tilfelle.

Det er viktig for spillere å få sin egen kunnskap om spillet og den nåværende kampen og ikke følge med på hva publikum spekulerer på. Bare fordi publikum kanskje heier på ett navn, betyr ikke det at det er den som vinner kampen.

Det er også viktig å erkjenne at selv om statistikk og spillestiler er viktige, har hvert lag sine egne styrker og svakheter. Dette betyr at mens ett lag kan ha vunnet sine siste 10 kamper, kan de tape hvis det er opp mot et annet lag med en annen spillestil enn det har.

Når spillere ser på oddsen deres, må de vurdere forskjellige spillestiler og om to lag har gått mot hverandre tidligere.

Viktige takeaways

 • Frisk opp volleyballag og deres statistikk
 • Sørg for å kjenne til de forskjellige oddsene
 • Vurder både innendørs- og sandvolleyballkamper å satse på
Ikke sats på hype