Bandy Betting

Bandy er en av verdens største nisjesporter, med legioner av entusiaster som satser på den hvert år. Det sammenlignes ofte som en crossover mellom fotball og hockey. Populær i skandinaviske nasjoner, sporten har overraskende opphav i engelsk historie

Det som er fascinerende er at navnet «bandy», som er av walisisk opprinnelse, refererer til «en buet pinne». Bandy ble opprinnelig spilt på frosne dammer uten egentlige regler. Like etter populariserte engelskmenn spillet over hele det kontinentale Europa. Dronning Victorias ektemann, prins Albert, kunne ikke motstå å spille målvakt i en minneverdig utstillingskamp på Windsor Castle i 1853.

Bandy Betting
Alt du trenger å vite om spill på Bandy

Alt du trenger å vite om spill på Bandy

Bandy ligner på ishockey i utseende - det spilles på is med pinner - men det er der likhetene slutter. Spillet er mer analogt med fotball; det spilles på en bane på størrelse med en fotballbane med 11 spillere per lag, to 45-minutters halvdeler, samme offsideregel som hockey, og i motsetning til hockey, er det ingen puck; i stedet bruker bandyspillere en liten oransje plastball.

En av hovedgrunnene til at bandy er populært å satse på er at det har likheter med andre kjente idretter som ishockey, fotball, og ikke minst fotball. Spillet, som fotball, er delt inn i to 45-minutters omganger.

Bandy er ikke like hard som ishockey siden det er mindre kollisjon mellom deltakerne og ingen hindringer for å slå motstandere mot. Spillere passerer, dribler og skyter som i fotball, med spill kun stoppet når ballen sendes ut for målkast, hjørneslag, straffeslag, innslag eller av dommeren.

Det røde og blå kortsystemet opprettholder disiplin – rødt betyr at du ikke kan spille resten av spillet, mens blått er en 10-minutters straff (tre blå i samme kamp gir rødt).

Med slike åpenbare paralleller mellom disse to spillene, kan spillere som er kjent med enten fotball eller hockey, oversette sine spilltalenter til bandy. Til tross for den tidlige kjærligheten til spillet, mistet det til slutt mesteparten av appellen på bekostning av ishockey og fotball. Bandy var en for stor kamp til å følge med da ishockey flyttet innendørs.

Alt du trenger å vite om spill på Bandy
Hvorfor er bandy populært å satse på?

Hvorfor er bandy populært å satse på?

Imidlertid utføres sporten fortsatt i rundt tjuefem nasjoner. Det antas at 7 millioner individer spiller bandy profesjonelt over hele verden. Bandy har vært populær i Sverige, Norge, Russland, Finland og Kasakhstan, og har i det siste blitt tatt i bruk effektivt i Ungarn, Italia, India, Mongolia og USA.

I Sverige, for eksempel, er bandy en nasjonal idrett, og det årlige mesterskapsspillet trekker 30 000 eller flere fans. Den svenske Elitserien er den mest anerkjente ligaen i verden. Elitserien har blitt sett på som toppen av innenlandsk bandy siden starten for sesongen 2007-2008. I dag ser den største trusselen mot bandy ut til å være global oppvarming. Utendørsspill blir stadig vanskeligere å organisere i Sverige, men mindre i Russland. Som et resultat er det et presserende behov for å bygge innendørs bandyanlegg.

Hvorfor er bandy populært å satse på?
Hvordan satse på bandy

Hvordan satse på bandy

Hvis du har vært en bandyentusiast hele livet, kan du være uenig i at denne sporten er en nisje eller liten sport. Selv om mange spillere aldri har hørt om bandy, vil bookmakere ofte føle seg forpliktet til å tilby bandymarkeder i land der sporten er ukjent.

Hvis du for øyeblikket er på en nettside som tilbyr bandy-bettinglinjer, er alt du trenger en spillekonto på den valgte nettsiden. Du må først finne Bandy-siden, deretter velge begivenheten du vil satse på, deretter svelg ditt marked og sett innsatsene dine.

Hvordan satse på bandy
Er online bandyspill lovlig?

Er online bandyspill lovlig?

Folk kan satse på bandyarrangementer hvor som helst hvor online sportsspill er tillatt. Bandy, som en blanding av de to mest populære idrettene i verden, er etterspurt blant spillere som liker både fotball og vintersport som ishockey.

Men hvis du spiller trygt, anbefales det å bruke lisenssjekkede bandyspillsider med alle rettigheter reservert. National Bandy Association, basert i Storbritannia, er den globale styringsorganisasjonen for denne lagsporten. Det er også British Federation, som styrer bandykonkurranser i Foggy Albion-regionen.

Er online bandyspill lovlig?
Beste bandy-odds

Beste bandy-odds

Muligheten til å gi linjer på nisjesporter som bandy gjør eller bryter den beste online bookmakeren.

Ikke begrens deg selv til én bettingside mens du leter etter den fineste bandyen betting odds. Surf på markedene for å se hvilke av de store bookmakerne som flytter oddsen i sanntid. Det anbefales å registrere seg på mange sportsbettingsider og overvåke hvilke sportsbøker som gir best odds for hver begivenhet.

Bandyspill er ofte intense og spennende, og gir varme til skøytebanen. Men bare det å være interessert i dette arktiske tidsfordriv er utilstrekkelig for å lykkes med bandyspill. Få online bandy-odds til å spille på feltet ditt og oppdag det grunnleggende om de mange innsatstypene.

  • Moneyline-spill: Spillere må forutse spillets seierherre og satse på dem. Vær imidlertid oppmerksom på at et spill kan ende uavgjort. Ikke bekymre deg, uavgjort resultat er ofte noe som bookmakere tilbyr og som tippere kan satse på.
  • Riktig poengsum innsats: Denne innsatsen er mer risikabel enn å gjette en prisvinner siden spillere må forutse hvor mange poeng hver side vil oppnå ved slutten av skøytebanekampen.
  • Totale innsatser: Disse innsatsene ligner på riktige poengsum, bortsett fra at en bookmaker forutsier den endelige poengsummen, og tippere må gjette om den faktiske sluttpoengsummen vil være høyere eller lavere enn bookmakerens anslag. Det er også kjent som Over/Under-spillet.
  • Handicap-spill: Denne innsatsen handler om å balansere vinneroddsene til to lag, hvorav det ene er den plettfrie favoritten og det andre er underdog eller sannsynlig tap. Som en konsekvens får motstanderne et "handicap" på 1 eller 2 mål (+) til underdogen og (-) til favoritten basert på det faktiske kampresultatet.

Spill i spill

In-play-spill er populært blant erfarne tippere fordi det lar dem sette spill på et spill mens det fortsatt pågår. LIVE-spill har vist fordeler siden du ikke trenger å forholde deg til spåmenn, og i stedet kan observere hendelsen på førstehånd og satse i sanntid.

In-play-spill, derimot, kan være vanskelig for nybegynnere siden det krever en rask reaksjon og et rolig sinn. Hvis du tror at følelser fra et fascinerende spill vil ta tak i deg og få deg til å plassere en tankeløs innsats, bør du begynne med futures før du går videre til gambling i spillet.

Beste bandy-odds
Bandy-tips

Bandy-tips

Selv om mange spillere aldri har hørt om bandy, vil bookmakere ofte føle seg tvunget til å tilby sportsmarkedene i nasjoner der sporten er uklar.

Bandy, som et resultat, gir sjanser for den kunnskapsrike spilleren. Hvis du ber en gjennomsnittlig tipper om å velge verdens beste fotballspiller, vil de mest sannsynlig gi deg en shortlist. Superstjernene til bandy er derimot nesten utelukkende obskure. Spillerne du skal konkurrere mot på bandymarkedene vil være uerfarne, mens bookmakere i de fleste nasjoner ikke vil bruke mye innsats eller ressurser på å finjustere bandyprisene sine.

Du må kanskje også øke forståelsen av sporten før du satser, men spillet er ganske enkelt å se, og når du først forstår det grunnleggende, kan du fortsette mestre spillstrategier og vurdere kvalitetene til de ulike lagene. Du kan også se etter rangeringer for bandylag for å gi deg selv en ekstra fordel.

Når du undersøker fordelene med bandylag, er det best å fokusere på en enkelt liga eller turnering, spesielt hvis du er ny i sporten. Enten det er den svenske Elitserien eller den russiske Yvsshaya Liga, kan fokusering av innsatsen hjelpe deg med å få en dypere forståelse.

Bandy-tips
Ansvarlig gambling

Ansvarlig gambling

Du bør administrere midlene dine nøye for å unngå å tape en stor sum penger uventet. Husk alltid at du aldri bør risikere mer penger enn du er villig til å tape på en innsats. Du bør dele økonomien din for å unngå å kaste bort alle pengene dine på en gang. Hvis du har en uhellsrekke, ikke prøv å kompensere ved å øke innsatsgrensen. Sett enten en grense på beløpet du kan sette inn hver måned eller en grense på beløpet du kan tape i et enkelt spill.

Du må kunne kontrollere følelsene dine og vite når du skal gi opp. Du er mer tilbøyelig til å ta impulsive beslutninger når du er ulykkelig, noe som er dårlig når det kommer til gambling. Ha alltid et klart hode og tenk gjennom ditt neste alternativ fullstendig.

Prøv selvekskludering hvis ting begynner å bli verre og du begynner å føle at du bygger en avhengighet. Selvekskludering hjelper personer som sliter med spilleproblemer til å ta en pause fra det og fokusere livet og pengene sine på noe annet.

Det kan gjøre det mulig for deg å koble til flere fellesskapsprogrammer for å hjelpe deg med å takle gamblingproblemet ditt, samt gi deg den hjelpen du trenger hvis du er usikker på hvordan du skal håndtere de neste trinnene i utvinningen.

Ansvarlig gambling