Trotting Betting

Trav er en form for hesteveddeløp der hestene traver eller går i stedet for å galoppere. Sporten er populær i mange deler av verden, inkludert Europa, Nord-Amerika, Canada og Australia. Noe av det fine med trav er at det gir utmerkede spillmuligheter.

Det finnes en rekke nettbaserte sportsbettingsider som tilbyr travtipping, og det er en fin måte å legge til litt spenning til løpet. Denne artikkelen utforsker travspill slik at tippere kan vite hva de kan forvente når de plasserer et spill.

Trotting Betting
Beste travspillsiderHvordan satse på travTravspilltyperForstå odds på travspillHva påvirker travodds?
Beste travspillsider

Beste travspillsider

Travspill er sportsspill som innebærer å forutsi utfallet av travløp. Løp kan vinnes av hesten som kommer først eller samler flest poeng under løpet. Og selv om travspill er like enkelt som ABC, er det ikke alle sportsbøker som tilbyr travspill. Vel, sporten er det allerede veldig populær i Europa og USA, men online tipping på trav er en relativt ny nisje.

Som sport har trav eksistert i hundrevis av år, og det er en populær sport i mange deler av verden nå, som nevnt ovenfor. Men å satse på trav er en ny satsing som startet for bare noen få år siden. De eldste bettingsidene på nett som tilbyr travtipping er også noen tiår gamle eller mindre. Dermed kan travspill kanskje ikke hevde å ha en rik historie. Nisjen har imidlertid mye potensial.

Beste travspillsider
Hvordan satse på trav

Hvordan satse på trav

For å plassere travspill online, kan tippere følge disse trinnene:

  • Registrer deg for en konto på en spilleside for trav. Registreringsprosessen skal være rask og enkel.
  • Sett inn penger på deres travspillkonto. Dette kan gjøres med kredittkort, debetkort eller e-lommebok.
  • Velg travløpet de vil satse på
  • Velg en innsats
  • Bekreft innsatsen
Hvordan satse på trav
Travspilltyper

Travspilltyper

Det er vanligvis flere typer spill å velge mellom, og tippere må forstå hvert spill for å vite hvor de skal plassere pengene sine. Mens hver sportsbook kan ha sine egne spillmarkeder, er det spillmarkeder som ser ut til å være vanlige for de fleste sportsbooks, og de inkluderer følgende:

Helt seier

Dette er en rett innsats på hvilken traver som vinner løpet. Det er den vanligste innsatstypen i travspill.

Sluttposisjon

Dette er et spill på hvilken traver som kommer først, andre, tredje eller fjerde.

Head-to-head

I denne innsatsen setter tippere to travrivaler mot hverandre, og de spår hvem av dem som vil slå den andre. Veddemålet vinnes selv når hesten som slår den andre ikke kommer først ut i løpet.

Hver vei

Dette er en praktisk innsats verdt å nevne. Det er et spill på hvilken traver som enten vinner løpet eller avslutter på fjerdeplass og videre.

Travspilltyper
Forstå odds på travspill

Forstå odds på travspill

Trav betting odds varierer avhengig av rase og bookmaker. Generelt er imidlertid odds på travbetting litt høyere enn for galoppløp. Dette er fordi trav er en mer utfordrende disiplin, og det er større sjanse for at ting går galt.

Noen ganger er travløp til og med dødt løp, noe som selvfølgelig er uavgjort. Imidlertid er alle odds satt slik at bookmakerne har en fordel, så det er alltid en god idé å lete etter travodds og sportsbettingtips før du legger inn et spill.

Forstå odds på travspill
Hva påvirker travodds?

Hva påvirker travodds?

Flere faktorer kan påvirke odds på travspill. Noen av de viktigste inkluderer:

  • Hestens form: Dette er sannsynligvis den viktigste faktoren, da det viser hvor godt hesten har prestert den siste tiden.
  • Vekten til jockeyen: Dette påvirker hestens hastighet.
  • Jockeyens form: Hvis en jockey har vært i toppform i det siste, vil dette påvirke oddsen på travspill.
  • Baneforholdene: Hvis banen er våt eller isete, vil dette påvirke hastigheten til hestene.
Hva påvirker travodds?