Alt om Floorball -spill

Innebandy er en populær versjon av hockey. Spillet har blitt spilt (i forskjellige versjoner) i Canada siden begynnelsen av det tjuende århundre, mest som en rekreasjonsaktivitet som et alternativ til ishockey. Bandyhockeyvarianten inspirerte utformingen av stokkene, og derfor er innebandy også kjent under navnene salibandy (Finland), innebandy (Sverige og Norge), og unihockey (Sveits og Irland). "salibandy" og "innebandy", begge avledet fra ordet bandy, betyr henholdsvis "hallbandy" og "innebandy".

Unihockey har fått navnet sitt fra ordene "universell hockey" da det er en forenklet form for hockey som kan utføres hvor som helst.

Alt om Floorball -spill
Alt du trenger å vite om innebandyspill

Alt du trenger å vite om innebandyspill

Fem utespillere og en målvakt utgjør et lag. Innebandystaven er laget av plast og ser ut som en ishockeykølle. Kulen er også perforert og laget av plast. Begge sider av stokken kan brukes til å passere og skyte ballen rundt banen i innebandy.

Målene er 160 cm brede og 115 cm høye, og banen er 40m x 20m. Et spill innebandy begynner med en faceoff midt på banen, hvoretter ett av lagene prøver å skyte ballen inn i det motsatte lagets mål.

Du kan kaste ballen til lagkameratene eller spurte og kontrollere ballen med begge sider av pinnen for å flytte ballen rundt banen. Den defensive siden vil forsøke å ta bort ballen ved å få lett kontakt med ballholderen; Men når de spiller ballen, har spillere ikke lov til å heve bladet på stokkene sine over midjehøyde, og ballen har ikke lov til å bevege seg over knehøyde.

Målvakten i innebandy, som i bandy, har ikke en pinne og er den eneste spilleren i spillet som kan fange og kaste ballen, men de kan ikke håndtere den utenfor sitt territorium. Etter at et mål er scoret, returneres ballen til midten og spillet startes på nytt med en faceoff.

Alt du trenger å vite om innebandyspill
Hvorfor er innebandy populært å satse på?

Hvorfor er innebandy populært å satse på?

Å finne bettingsider på innebandy er ikke lenger så vanskelig som det en gang var. Et økende antall konvensjonelle bookmakere tilbyr nå odds på store innebandyturneringer og -kamper.

Innebandy har en stor tilhengerskare Skandinavisk Europa, og det begynner å få gjennomslag i Australia, New Zealand og India. Med en så voksende fanbase over hele verden, er innebandy raskt i ferd med å bli en populær sport å se og spille, med nye ligaer og cuparrangementer som dukker opp hvert år. Tilskuere kan se konkurransedyktig innebandy fra arrangementer som Champions Cup, EuroFloorball Cup og USA Cup, som arrangeres årlig for herre- og damelag.

Hvis du liker innebandy, er du sannsynligvis kjent med finske Salibandyliiga eller svenske Svenska Superligan. Den øverste divisjonen i innebandyspillet består av disse to ligaene. Begge ligaene bruker en round-robin-struktur, med de beste klubbene som går videre til sluttspillet etter sesongen for å avgjøre en mester. De dårligste lagene konkurrerer i sin play-out-konkurranse, med tapere degradert til følgende lag.

Hvordan satse på innebandy

Å velge hvor du skal satse på innebandy på nett er den vanskeligste delen av å komme i gang. Du går til seksjonen for innebandyspill, velger dine kamper og legger veddemål når du har funnet en pålitelig bookmaker for innebandy.

Hvorfor er innebandy populært å satse på?
Er online innebandyspill lovlig?

Er online innebandyspill lovlig?

Å satse på innebandy på nett er helt lovlig. Hvis du liker sporten og ønsker å satse på den, trenger du ikke å bekymre deg, siden du kan gjøre det fra hvor som helst i landet online sportsbooks som opererer i andre land. Hvis slike netttilbydere tilbyr odds for innebandy, akkurat som de gjør for andre idretter, har du tillatelse til å spille på det.

For å komme i gang, bare åpne en konto hos en pålitelig og lovlig leverandør av sportsspill. Hvis du bor i et område der sportsbøker på internett er regulert, kan det hende du kan få odds for sporten. Innebandyturneringens betydning vil mest sannsynlig avgjøre det.

Er online innebandyspill lovlig?
Beste odds på innebandyspill

Beste odds på innebandyspill

Innebandyspill er organisert på en ganske enkel måte. Det store flertallet av spill faller inn i en av to kategorier: straight-spill på utfallet av en kamp og futures-spill på utfallet av en kommende turnering. Vi skal ta en titt på hver for å se hvordan de fungerer.

Matchvinnerspill

Den rette innsatsen på vinneren av en kamp er den mest populære typen innebandysatsing. Du har som mål å gjette riktig vinneren av spillet. Oddsen for hver side, samt muligheten til å satse på en uavgjort kamp, vises på innebandyspillsiden i et kampvinnerspill. Hvis spådommen din er riktig, innebandyen betting odds vil fortelle deg hvor mye du kan vinne.

Tenk på et eksempel fra en nylig kamp tilbudt av en stor innebandybookmaker. Følgende var kampens beskrivelse:

  • Lag 1 vinner på 3.25
  • Lag 2 vinner på 1.47
  • Trekning på 6,75

Tallet ved siden av hvert utfall indikerer hvor mye penger du kan vinne for hver satset enhet. Hvis spådommen din stemmer, er alt du trenger å gjøre å multiplisere ønsket innsatsbeløp med hele belønningen.

Med en innsats på $100, for eksempel:

  • Hvis du tipper lag 1 riktig til å vinne til 3,25, vil din totale utbetaling være €325 med en nettofortjeneste på €225.
  • hvis du tipper lag 2 riktig til å vinne til 1,47, vil din totale utbetaling være €147, med en nettofortjeneste på €47.
  • Hvis du tipper trekningen riktig til 6,75, vil din totale utbetaling være €675, med en nettofortjeneste på €575.
Beste odds på innebandyspill
Innebandy futures innsats

Innebandy futures innsats

Innebandyspill på nettfutures er enkelt når du forstår hvordan du kan satse på kampvinnerspill. Den eneste virkelige forskjellen er at futures gir en omfattende liste over lag eller land som forventes å konkurrere i en spesifikk turnering snart. Odds på innebandyspill tildeles hvert lag avhengig av deres vurderte vinnersjans.

Det er ditt ansvar å gjette hvilket lag som kommer først. Du vinner hvis du får det riktig. Innsatsen din vil være et tap hvis ditt valgte lag ikke fullfører først. Fordi det er så mange alternativer, er futures vanskeligere å vinne, men utbetalingene er også mye høyere i gjennomsnitt.

Totalt antall mål

Totale målmarkeder er uvanlige på innebandyspillsider, selv om du kan støte på dem av og til. I en totalsatsing på innebandy spår bookmakeren det totale antallet mål scoret av begge lag i kampen. For eksempel kan totalen settes til 11,5 mål av bookmakeren. Du tar sikte på å avgjøre om den totale poengsummen vil være høyere eller lavere enn 11,5.

Hvis forskningen din tilsier at denne kampen vil gi lavt poeng, bør du ta "under" og håpe på en lav poengsum. Du vil vinne innsatsen hvis det totale antallet scorede mål er 11 eller mindre. På samme måte, hvis du tror at spillet vil gi høye poeng, bør du velge "over". Hvis den samlede summen er 12 mål eller mer, vil du vinne innsatsen.

Innebandy futures innsats
Innebandytips

Innebandytips

Det er stjernespillere i innebandy, som i andre idretter. Som et resultat, hvis en dyktig innebandyspiller lider av en skade eller sykdom, bør du være den første til å vite det slik at du kan estimere spillets linje korrekt.

Det er handler i den svenske og finske divisjonen som må spores gjennom lavsesongen: et mindre lag styrket av sterke spillere kan uventet forvandle seg til en tittelkandidat.

Målvaktens prestasjoner bør overvåkes spesielt. Målvakten i innebandy har en trippel arbeidsmengde og er et avgjørende medlem av laget. Fordi toppmålvaktene i en klubb sjelden har en levedyktig erstatter, kan en plutselig skade på målvakten ha en betydelig innvirkning på et av lagenes sjanser.

En annen ting å vurdere er klubbens spillestil, som er den enkleste statistikken å finne på Internett og vil hjelpe deg med over/under-betting. Noen lag har som mål å skape mer og skremme motstandere med raske kombinasjoner, mens andre stoler på keeperbravader og et robust forsvar. Flertallet av lagene forbedrer seg i tredje kvartal, selv om det er noen få bemerkelsesverdige avvikere.

Tretthetsproblemet er ikke like kritisk i online innebandyspill fordi gjennomsnittsintervallet mellom kampene er en uke. Noen lag kan imidlertid sitte fast i et psykologisk spor og konsekvent prestere under forventningene, noe som kan skyldes problemer med coaching, lederskap eller andre ukjente variabler.

Innebandytips
Ansvarlig gambling

Ansvarlig gambling

Du bør administrere midlene dine nøye for å unngå å tape en stor sum penger utilsiktet. Husk alltid at du aldri bør risikere mer penger enn du er villig til å tape på en innsats. Du bør dele ressursene dine for å unngå å kaste bort alle pengene dine på en gang.

Hvis du utvikler en negativ rekke med flaks, ikke prøv å kompensere ved å øke innsatsbeløpet. Sett enten begrensninger på summen du kan sette inn hver måned eller en grense på beløpet du kan tape i et enkelt spill.

Du må kunne kontrollere følelsene dine og vite når du skal gi opp. Du er mer tilbøyelig til å ta impulsive beslutninger når du er emosjonell, noe som er dårlig når det kommer til gambling. Ha alltid et klart hode og tenk helt på neste trekk.

Prøv selvekskludering hvis ting begynner å bli verre og du begynner å føle at du begynner å bli avhengig. Selvekskludering hjelper de som sliter med spilleavhengighet til å ta en pause fra det og fokusere livet og pengene sine på noe annet. Det kan hjelpe deg med å koble deg til flere fellesskapsprogrammer for å hjelpe deg med å takle gamblingproblemet ditt, samt gi deg støtten du trenger hvis du er usikker på hvordan du skal håndtere de neste trinnene i gjenopprettingen.

Ansvarlig gambling