Alt om Boksing -spill

Boksing er en av de eldste konkurranseformene, som dateres tilbake til så tidlig som på 300-tallet f.Kr. På et tidspunkt var boksing den mest populære sporten i verden å satse på, og var kjent for å se noen av de største innsatsene i sportsbettingindustrien. Boksing består av to jagerfly i en firkantet ring, som hver har på seg vernehansker i en forhåndsbestemt tid.

Profesjonelle boksekamper varer vanligvis i opptil tolv runder på tre minutter for menn og to minutter for kvinner. Som du sikkert kan se, åpner dette for en verden av muligheter for å satse på boksekamper.

Alt om Boksing -spill
Grunnleggende om boksing

Grunnleggende om boksing

En av de eldste konkurransetypene er boksing. Det dateres tilbake til så tidlig som det 3. århundre f.Kr. Det var et poeng at boksing var den mest populære sporten globalt når det kom til tipping. Det var også kjent for noen av de høyest plasserte innsatsene innen all sportsbetting.

Hva er boksing? Det er en sport hvor to spillere er plassert i en firkantet ring. De bruker polstrede hansker for å beskytte seg selv under en kamp.

Sammenbruddet er ganske enkelt. Hver profesjonell boksekamp varer vanligvis i opptil 12 runder, og hver runde varer i omtrent 3 minutter for menn. For kvinner lander den på rundt 2 minutter. På grunn av hvor mange runder hver kamp har, er det mange muligheter for spillere til å plassere innsatsene sine.

Grunnleggende om boksing
Hva er boksing?

Hva er boksing?

Boksing dateres tilbake så tidlig som gamle sivilisasjoner, så det kommer ikke som en overraskelse at folk har satset på sporten siden den først startet. Mens boksing pleide å være den mest populære sporten for tipping, ble den de siste årene overskygget i gambling popularitet av sporter som Mixed Martial Arts forfremmelse.

Før sportsbetting ble sterkt fulgt, så boksing fortsatt sin rimelige andel av spill. Det tiltrakk til og med noen av de rikeste mennene å plassere høye innsatser. Selv om det kanskje ikke er den mest populære sporten for tipping lenger, er den fortsatt ganske populær for spillere over hele verden.

Å satse på boksing er et helt annet dyr, noe som betyr at du ikke bare kan velge hvilken som helst spillestil fra en annen sport og bruke den på boksing. Du må velge strategier som er eksklusive for denne sporten. Hvis du prøver å stjele en strategi som du kanskje brukte når satse på basketball, det vil bare ikke fungere eller gi mening. Innsatsene for boksing har en tendens til å måle ulike komponenter i boksing, for eksempel for runder eller seire.

Hva er boksing?
Hvordan satse på bokskamper?

Hvordan satse på bokskamper?

I likhet med de fleste en-til-en konkurranseidretter, er standardmetoden for boksing å satse på resultatet av kampen. Dette ligner på spill på pengelinjen for lagidretter. Det er også det samme som når spillere satser på den direkte vinneren i UFC og tennis. Boksekampformatet gir også andre innsatstyper som kan avgjøres i kampen.

Det samme som med UFC, spillere kan satse hvor mange runder de tror kampen vil ha, og de kan også satse hvem de tror vil vinne.

Vanligvis kan veddemål gjøres på at kampen ender med knockout, teknisk knockout eller diskvalifikasjon. Eller spillere kan satse på en avgjørelse eller teknisk avgjørelse hvis kampen faktisk går langt. Hvis du føler for å virkelig ta sjansene dine, kan du også satse på den sjeldne enden at kampen ender uavgjort eller teknisk uavgjort.

I tillegg kan du også satse på over-under av det totale antallet runder kampen vil vare. Du kan også plassere en innsatstype kalt Round Group Betting; dette lar deg satse på kampen som ender i runde 1 eller 2 eller runde 3 eller 4, eller så videre.

For å ta det ett skritt videre, kan du også spille separate utfall fra en annen kamp på det samme kortet. Utbetalingen vil være betydelig større; men med det er risikoen også mye større.

Når det kommer til spill på nett, er det også viktig å velge en spilleside som fungerer best for deg. Bare sørg for at siden er pålitelig, ansvarlig, og at du faktisk kommer til å motta pengene tilbake med gevinstene dine hvis du satser riktig. Det er mange uredelige nettsteder der ute, så sørg for at du legger pengene dine på riktig sted og i riktig hender.

Hvordan satse på bokskamper?
Forstå oddsen for boksing

Forstå oddsen for boksing

Boksing betting odds lages ved hjelp av ulike faktorer og sannsynlige scenarier. Hvis de to første fighterne har gått mot den andre før, spiller dette en betydelig rolle i å sette oddsen. Sportsbooker og spillere vil bruke disse resultatene til å bestemme deres beste strategi for den forestående kampen og hvordan de tror den vil spille ut.

Hvis de ikke har gått mot hverandre før, vil hver spillers statistikk fortsatt bli analysert. Hvor ofte vinner de? Hva er deres kampstil? Hvordan forsvarer de seg og angriper motstanderen? En sportsbook vil også måle hvem publikum tror vil vinne i kampen og justere odds på boksing tilsvarende.

I likhet med UFC igjen, kan en bokser vinne når som helst. Det er viktig å ikke ta favorittene og forvente at de vinner.

Forstå oddsen for boksing
Fokuser på kampen

Fokuser på kampen

For å gjøre de beste boksingspillene kan du ikke bare vite hvilken bokser som er bedre eller dårligere. Du må kjenne hver styrke og svakhet, spesielt hvis de har matchet med denne motstanderen før. Analyser deres utholdenhet, restitusjon, hastighet og rekkevidde.

Når det kommer til online betting på boksing, må du kanskje studere statistikken mer enn om du satser på en annen sport. Det er ikke nok å se på rekorder og rangeringer. Du må være kjent med hver bokser og vite hvordan de står i konkurranse.

Det er denne typen kunnskap som vil hjelpe deg å få et bein og vinne stort. Det er også veldig viktig at du tar hensyn til vektklasser og hvordan hver fighter presterer mot sine motstandere.

Ikke sats på hype

Jada, publikum kan miste sinnet over en spesifikk spiller, men bare fordi det er hype betyr det ikke at de vinner. Ikke kjøp inn i hvordan folk føler eller tenker. Gå etter statistikken og forskningen du har gjort selv fordi du vet langt bedre hvordan resultatene kan komme frem hvis du har gjort din forskning.

Mange fans av boksing har en tendens til å bare overbevise troen sin fra en annen fan. Dette er ofte blindt og med god intensjon, men når det kommer til bedre, kan du bare gå med en vibe. Vil du komme ut som vinner eller taper? Vel, du må basere innsatsene dine på hvem du tror vil være vinneren – eller taperen.

Fokuser på kampen
Se etter en side med utmerkede alternativer for livespill

Se etter en side med utmerkede alternativer for livespill

Selv om det kan virke litt bakvendt, kan du satse på kampen mens kampen fortsatt pågår. Det er faktisk en av de mest populære måtene å satse på når det kommer til boksing spesifikt. På grunn av dette er livespill tilgjengelig med de fleste online sportsbooks.

Det er mange smarte grunner til å satse på boksing mens alt fortsatt er i gang. Noen eksempler inkluderer:

  1. Legg mye arbeid i å satse, spesielt på sjeldne kamper og alt de skal være
  2. Legg merke til at det er flere odds for hvert spill
  3. Gå mot de beste tippere og test smartene dine
  4. Test hvordan oddsen påvirkes etter hvert som hver kamp skrider frem

Hvis du planlegger å satse live på nett, har du mange alternativer for å satse. Den gode nyheten for deg er at nesten alle spill er tilgjengelig hos online bookmakere gjennom hele spillet. Så, uavhengig av din komfort eller kunnskap, kan du finne en type som fungerer best for deg når det kommer til online boksspill.

Se etter en side med utmerkede alternativer for livespill
Det grunnleggende om innsatslinjer

Det grunnleggende om innsatslinjer

Det er god tid for deg til å kunne bruke kunnskapen din og plassere et spill. Marquee-kamper vil imidlertid bli satt måneder i forveien, så i etterkant vil også innsatslinjene deres.

Det har til og med vært tilfeller der hvis det går rykter om en stor kamp (Tenk: Floyd Mayweather Jr. og Conor McGregor), vil sportsbooks akseptere spill før forhandlinger i det hele tatt er på plass. I gode nyheter, hvis kampen faktisk ikke skjer innen en bestemt tidsramme, vil innsatsene bli returnert.

Du kan også begrense innsatsen din ved å rådføre deg med en bokseekspert. Sammenkobling hjelper deg også med å holde deg oppdatert på bettingnyheter og hva som skjer i spillverdenen. Du vil også vite hvor oddsen står – alltid.

Hva du bør vite om ugyldige spill

For ethvert spill trenger du at spilleren din begynner å spille for at innsatsen din skal være gyldig. Så hvis bokseren din av en eller annen grunn trekker seg og blir erstattet av en annen fighter, vil innsatsen din bli returnert til deg. Du kan ikke satse på en spiller hvis de faktisk ikke spiller.

Det grunnleggende om innsatslinjer
Parlay-spill for boksing

Parlay-spill for boksing

Hvis du ønsker å få en heftig utbetaling, er det en god måte for deg å øke innsatsen din på: Et Parlay-veddemål. Spillere kan spille noen få resultater fra det samme kortet for å øke innsatsen. Du kan parlay noen pengelinje, runde eller metode for seier til en hendelse fra en annen. Det må bemerkes at du faktisk ikke kan spille to hendelser sammen fra samme hendelse.

For eksempel: Du kan ikke satse på en McGregor pengelinje (-600) og McGregor vinner i runde tre (+1200). Det du kan gjøre er å plassere enkeltspill for hverandre disse hendelsene hos samme online bookmaker - du kan ikke bare knytte dem sammen i en parlay.

Satser på metoden for seier

En av de mest populære metoder for å plassere spill er «seiersmetoden». Spesifisiteten til hvordan kampen avsluttes kan betale seg og er spesielt nyttig for en kamp som er temmelig ensidig. Så du kan satse på at en bokser har KO motstanderen eller omvendt. Du kan også satse på at kampen ender uavgjort. Du kan velge hver bokser for å vinne med KO/TKO eller avgjørelse i boksing. Du kan også satse på den sjeldne forekomsten av uavgjort.

Viktige takeaways

  • Har spillerne møtt hverandre før?
  • Hvordan har hver spiller prestert?
  • Hva er kampstilen til hver spiller?
  • Har du vurdert hvilken type innsats du vil plassere?
  • Er det spesifikke livespill du trenger å følge med på?
Parlay-spill for boksing