Rabonas omtale av Sports Betting

Age Limit
Rabona
Rabona is not available in your country. Please try:
Innskuddsmetoder
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Trusted by
Curacao

Rabona

Nettbookmakeren Rabona ble etablert så sent som i 2019. Soft2bet driver siden. Dette selskapet har kontorer i Malta, Ukraina og Bulgaria. Den delen av siden som fokuserer på spill på sport er imidlertid levert av Altenar. Rabona er også en arm av Araxio Development Company. Lisensinnehaveren er Tranello Group.

Rabona-spill på nett er hovedsakelig rettet mot gamblere i Norge og Tyskland. Nylig har mange kanadiske statsborgere også meldt seg på bookie. Rabona klarer å skille seg ut fra andre Soft2bet-bookmakere takket være sin unike lojalitetsordning for kortsamling. De tilbyr også en imponerende utbetaling på 95 % for fotball- og basketballkamper.

Moderne sportsbooks pleier å være tilgjengelig på native apper for både Android- og iOS-smartenheter. Rabona tilbyr imidlertid ikke dette for øyeblikket. I stedet finnes det en versjon av nettlesersiden som er optimalisert spesielt for mobilbruk.

Det er alltid viktig å sjekke sikkerheten til en bookie før du registrerer deg. Legitimiteten til disse nettstedene kan bedømmes ut fra lisensieringsdetaljene deres. Når det gjelder Rabona, faller det under jurisdiksjonen til Curacao med lisensnummer 8048/JAZ2016-064. Følgelig kan nettstedet lovlig operere innenfor territorier som godtar Curacao-lisenser.

Sport tilbys på Rabona

Rabona betting online inneholder et anstendig utvalg av forskjellige sportsbegivenheter. 6,5 er den totale innsatsmarginen ved beregning av marginer for hver sport. Dette kan imidlertid variere avhengig av ligaen. Oddsene på nettstedet er også avhengig av hvilken type spill det satses på.

Totalt sett tilbyr nettstedet et utmerket miljø for sportsbook-entusiaster. Hesteveddeløp er en av de eldste idrettene for innsats. Det er derfor fornuftig at det tar en fremtredende rolle på dette nettstedet. Andre populære idretter inkluderer fotball, basketball, MMA og volleyball.

Erfarne gamblere vil sannsynligvis vurdere Rabona som en relativt gjennomsnittlig sportsbettingside. Hovedproblemet er at det kan være korte forsinkelser når du satser på en pågående kamp. Dette vil være en bekymring for de som ønsker umiddelbare innsatsmuligheter.

Nettstedet tilbyr markeder for følgende idretter:

 • Fotball
 • Amerikansk fotball
 • Tennis
 • Hockey
 • Basketball
 • Baseball
 • Hesteveddeløp
 • Motorsport
 • MMA
 • Volleyball
 • Bordtennis
 • Siriss
 • alpint
 • Aussie regjerer
 • Skiskyting
 • Sykling
 • Boksing
 • Curling
 • Dart
 • Innebandy
 • Golf
 • Håndball
 • Rugby league
 • Snooker
 • Squash
 • Vannpolo
 • olympiske leker
 • Freestyle ski
 • Skøyter
 • Formel 1
 • Futsal
 • Greyhounds
 • Badminton

Live sportsspill

Når tippere leter etter den beste online bookmakeren, vil de ta hensyn til kvaliteten på livebetting-funksjonene. Hver måned gir Rabona innsatser for mer enn 20 000 forskjellige live-arrangementer. Fotball er den desidert mest tiltalende siden både små og store ligaer er tilgjengelige.

Brukere kan plassere 50+ ekstra innsatser. Disse inkluderer vinnerlag, oddetalls-/partallmål og neste mål. Siden tilbyr til og med livestreaming av fotballkamper for å bidra til å forbedre spillopplevelsen på nett. Det er en Fast Markets-funksjon for de som vil ha mer adrenalinrush. Spillere kan ta ut penger helt frem til det 90. minutt.

Imidlertid lider livebetting-funksjonen også av en langsom aksepttid. Det tar ni sekunder før innsatser behandles. Videre er det lav utbetaling for tenniskamper. Disse elementene kan forbedres.

Betalinger hos Rabona

Når du tipper på nett, er det viktig å velge nettsteder som tilbyr like mange betalingsmetoder som mulig. Det er et utvalg å velge mellom på både desktop- og nettleserversjonene av Rabona. Dette inkluderer bankkort, e-lommebøker og flere kryptovalutaer. Alle de tilgjengelige metodene er trygge å bruke. Spillere kan overlate pengene sine til nettstedet. Hvis en innsats ikke går en persons vei, er det mulig å ta ut penger.

Spillerens innledende innskuddsgrense er $20. Det lavest mulige innsatsbeløpet er $1. Både innskudd og uttak kan gjøres med Mastercard, Visa, Neteller og Skrill/Skrill 1-Tap. Imidlertid er Rapid Transfer og Paysafecard kun for innskudd.

Den gode nyheten er at siden ikke inkluderer noen avgifter for disse overføringene. Det belastes absolutt ingen provisjoner. Når brukeren først gjør et innskudd, vil prosessen vanligvis være øyeblikkelig. Hvis de klarer å oppnå en gevinst på en innsats, vil overføringstiden variere avhengig av metoden de har valgt. Det vil ofte være mellom én og tre virkedager. Dette er ikke uvanlig siden de fleste standard bookmakere trenger tid til å bekrefte identiteten til spilleren før de utbetaler gevinster.

Bonuser tilbys hos Rabona

Den beste online bettingsiden må gi brukerne en rekke grunner til å registrere seg. Dette vil inkludere en lokkende velkomstbonus. Når du satser hos Rabona for første gang, er det mulig å nyte en bonus på $150 på et første innskudd. Dette er mer enn nok til å tiltrekke seg mange nye Rabona-gamblere.

Imidlertid er det også fordeler og belønninger rettet mot vanlige spillere. Dette inkluderer en akkumulatorøkning på 10 %. For å være kvalifisert, må spilleren foreta multibet innsatser på minst tre forskjellige hendelser. Hver av dem må ha en koeffisient på 1,8. 10 % cashback utbetales på summen som spilleren ender opp med å vinne.

På ukentlig basis gir siden ut en $750 cashback-bonus, samt en 50% reload-kampanje. Sistnevnte gjelder kun for odds på minst 1,5. Fotballfans vil glede seg over å vite at gratisspill kan vinnes hvis de gjetter riktig poengsum på utvalgte kamper. Denne bonusen har et grensepunkt på $230. Det er også en fristende kampanje som bare finnes i den virtuelle sportsdelen. Når brukere satser $300, kan de få 10% av innsatsen.

Hvorfor satse på Rabona?

Gamblere som er interessert i Rabona vil gjerne vite om det er en av de beste online bookmakere på markedet. Denne online bookie har absolutt et stort antall tiltalende elementer. Det er titusenvis av spill før kamp og live-arrangementer å glede seg over. Brukere vil også være interessert i de 130+ ekstra innsatsene som tilbys. Når folk klikker seg inn på online sportsbetting-seksjonen, vil de bli møtt av et anstendig utvalg av spilltyper. Dette inkluderer store ligaer og mindre kamper.

Rabona er ideell for de som er fokusert på å satse på fotball, basketball eller hesteveddeløp. Oddsen for disse idrettene møter bransjegjennomsnittet. Videre vil muligheten til å utbetale være attraktiv for de som ønsker mer forsikring før de risikerer bankrollen. Et første innskudd kan gå langt, takket være kampanjene som tilbys.

Hvis brukeren støter på problemer, kan de løses relativt raskt, takket være det hjelpsomme 24/7 kundestøttesystemet. Det er også viktig å merke seg at Rabona har svært få landsrestriksjoner. Dette vil utvide antallet mennesker rundt om i verden som kan glede seg over online bookmaker.

Total score8.3
Fordeler
+ Mobilvennlig
+ Velkomstbonus-tilbud

Raske casinofakta

Year foundedYear founded: 2019
BonuserBonuser (10)
Bonuskoder
Bursdagsbonus
Free Spins Bonus
InnskuddsbonusLojalitetsbonusPåfyllingsbonusRegistreringsbonus
Storspillerbonus
VIP-bonus
Velkomstbonus
LandLand (24)
Bahrain
Canada
Chile
De forente arabiske emirater
Finland
India
Irland
Jemen
Jordan
Kuwait
Libanon
New Zealand
Norge
Oman
Peru
Polen
Qatar
Russland
Saudi-Arabia
Syria
Thailand
Tsjekkia
Tyskland
Ungarn
ProgramvareProgramvare (24)
Ainsworth Gaming Technology
Amatic Industries
Amaya (Chartwell)
Betsoft
Elk Studios
Endorphina
Evolution Gaming
Ezugi
GameArt
Habanero
Microgaming
NetEnt
Nolimit City
Nyx Interactive
Play'n GO
Pragmatic Play
Push Gaming
Quickspin
Red Rake Gaming
Red Tiger Gaming
Rival
Thunderkick
Yggdrasil Gaming
iSoftBet
SpillSpill (37)
SpråkSpråk (11)
arabisk
engelsk
finsk
fransk
italiensk
norsk
polsk
portugisisk
russisk
tysk
ungarsk
UttaksmetoderUttaksmetoder (11)
Bitcoin
EcoPayz
Neteller
Payeer
QIWI
Skrill
Visa
WebMoney
Yandex Money
iDebit
instaDebit
ValutaerValutaer (8)
euro
indiske rupier
kanadiske dollar
newzealandske dollar
norske kroner
polske zloty
russiske rubler
ungarske forinter