Alt om Cycling -spill

Sykkeltipping er en relativt ny form for tipping på nett som har vunnet popularitet de siste årene. Sykling involverer mange forskjellige løp, noen av dem er så korte som én kilometer, mens andre strekker seg over flere titalls miles. I sykkeltipping kan tippere plassere spill på ulike utfall, for eksempel vinneren av løpet, antall runder fullført av en bestemt syklist og mye mer.

Mange sportsbettingsider tilbyr sykkeltipping. Det betyr at tippere ikke trenger å slite med å finne alternativer for sykkelspill. De kan åpne en konto og sette sykkelspill med en gang.

Alt om Cycling -spill
Alt du trenger å vite om sykkelbettingTyper sykkelspillForstå odds på sykkelstipping
Alt du trenger å vite om sykkelbetting

Alt du trenger å vite om sykkelbetting

Sykkeltipping er en form for online-tipping som lar spillere plassere spill på sykkelritt. Det er en relativt ny form for online betting. Det første sykkelrittet i en online sportsbook var Tour de France på 2000-tallet. I de tidlige dagene med sykkeltipping hadde de fleste tippere kun muligheten til å satse på hvem som skulle vinne løpet. Turneringer som UCI verdensmesterskap i sykkel gir spennende muligheter for tippere til å satse på sykling.

Sykkelspill har imidlertid blitt mer sofistikert etter hvert som sykling ble populært. Nå kan tippere satse på ulike utfall, inkludert antall runder fullført av en bestemt syklist og vinneren av bestemte etapper i et løp.

Alt du trenger å vite om sykkelbetting
Typer sykkelspill

Typer sykkelspill

Spillere kan plassere forskjellige typer sykkelspill. Her er de vanligste sykkelspillene som tilbys av de fleste bookmakere:

 • Individuell løpsvinner: Dette sykkelveddemålet lar spillere satse på hvem de tror vil vinne et individuelt løp.
 • Topp tre finish: Dette sykkelveddemålet lar spillere satse på hvilke tre syklister de tror vil ende på de tre øverste plassene.
 • Sprintvinner: Spillere kan plassere sykkelspill på hvem de tror vil vinne en sykkelsprint.
 • Beste klatrer: Spillere kan plassere sykkelspill på hvem de mener vil være den beste klatrer i et sykkelritt.

Hvordan satse på sykling?

For å satse på sykling bør tippere:

 • Åpne en konto med en anerkjent online sportsbookie
 • Se etter sykkelritt som snart finner sted
 • Les deg opp om syklistene som skal delta i rittet
 • Velg passende innsatstype, for eksempel hvilken syklist de tror vil vinne løpet
 • Skriv inn hvor mye penger de ønsker å satse og fullfør innsatsen
Typer sykkelspill
Forstå odds på sykkelstipping

Forstå odds på sykkelstipping

Oddsen er vanligvis uttrykt i desimal- eller brøkform i sykkelspill. Oddsen reflekterer hvor mye penger en tipper vil vinne hvis de satser $100. For eksempel, hvis oddsen på en bestemt syklist er oppført som 11/20, vil en tipper som satser $100 på den syklisten vinne $110 hvis deres foretrukne syklist vinner løpet.

Tippere bør se etter sykkelodds som er så høy som mulig og lese om tips for sportsbetting, slik at de kan maksimere avkastningen når de satser.

Hva kan påvirke oddsen i sykkelspill?

Odds på sykkelstipping kan påvirkes av flere forskjellige faktorer. Disse inkluderer:

 • Et sykkelritts distanse. Et sykkelritt som bare er én kilometer langt vil ha lavere odds enn et sykkelritt som er 100 mil langt fordi det er flere potensielle utfall i de lengre rittene.
 • Opplevelsen og historien til syklister: Et sykkelritt som inkluderer kjente og erfarne syklister vil ha høyere odds enn et sykkelritt med mindre fremtredende syklister fordi den førstnevnte gruppen er mer sannsynlig å vinne.
 • Værforhold: Værforholdene kan påvirke oddsen for et sykkelritt. Hvis det for eksempel regner kraftig på dagen for sykkelrittet, vil oddsen for syklister som er gode under våte forhold være høyere enn vanlig.
Forstå odds på sykkelstipping