Water Polo Betting

mot hverandre. Hensikten med vannpolo, som fotball, håndball og andre målorienterte idretter, er å score et mål ved å kaste ballen forbi målvakten og inn i motstanderens mål. Vannpolo har vært en olympisk sport siden 1900, og dens popularitet fortsetter å øke, spesielt siden kvinnelag har vært kvalifisert til å spille i OL siden 2000.

Selv om et spill som vannpolo eksisterte i Japan gjennom middelalderen, var det først på midten av det nittende århundre at det ble introdusert til England i sin moderne form.

Water Polo Betting
Historien om vannpolospill

Historien om vannpolospill

Vannpolo ble først spilt i land i Sentral-Europa ved århundreskiftet, og den ble inkludert i OL-programmet i 1900. De europeiske herrelagene i Ungarn, Spania, Russland, Italia og det tidligere Jugoslavia har typisk vært sterke i mennenes trekninger av verdensmesterskap og olympia. Games, mens det amerikanske kvinnelaget er størst.

Totalt 260 utøvere fra 20 land konkurrerte i OL 2016. Serbia vant gullmedaljen i herreturneringen etter å ha beseiret Kroatia i finalen. Vannpolo, som mange andre undervurderte sporter, tilbyr fantastiske spillmuligheter for erfarne tippere.

Historien om vannpolospill
Hvorfor er vannpolo populært å satse på?

Hvorfor er vannpolo populært å satse på?

Selv om vannpolo er en godt utviklet sport, er den bare av interesse for en liten gruppe mennesker. Profesjonelle tippere, på den annen side, finner den lave belysningen til denne sporten tiltalende siden det er mye enklere å spille mot bookmakeren når det er få eksperter på dette spesifikke sportsfeltet.

Vannpolo har kanskje ikke det største internasjonale publikumet, men den har stor nok tilhengerskare til at den er tilgjengelig på de fleste store bettingsider. Dette gjelder spesielt hvert fjerde år når OL finner sted og sporten gjenintroduseres for et globalt publikum. Vannpolobookies dekker andre viktige begivenheter som betydelige NCAA-kamper, store europeiske ligaer og FINA Water Polo World League mellom olympiske turneringer.

Vi må imidlertid huske på at vannpolospill ikke har samme nivå av tilstedeværelse på nett som andre store idretter. Å finne et godt sted å satse på vannpolo på nettet krever litt innsats. Under OL er det lett å finne steder å satse på vannpolo, men i lavsesongen er det en skikkelig jakt.

En annen grunn til populariteten til vannpolo-spill på nett er at det kan sammenlignes med andre sporter, noe som gjør det enkelt å forstå. I basketball, for eksempel, spiller alle forsvar og angrep. Det er en senter, en vakt, en poengvakt og utvendige skyttere, som alle beveger ballen konstant - akkurat som i vannpolo.

For å etablere vinkler for skudd, må du hele tiden være i bevegelse, på samme måte som i landhockey. Den eneste måten å score på er å slå målvakten, akkurat som i fotball. Vannpolo, derimot, spilles helt i vannet, uten kontakt med bassengets bunn – i 32 minutter av gangen.

Hvorfor er vannpolo populært å satse på?
Hvordan satse på vannpolo

Hvordan satse på vannpolo

Oppretthold kontoer hos minst to forskjellige bookmakere for vannpolo for å holde valgene åpne. Dette vil gjøre det enkelt for deg å få odds på en spesifikk kamp du er interessert i. Selv på beste online bookmaker, vannpolo er hit-or-miss, så det er en god idé å ha noen nettsteder å sjekke og satse med.

Dette rådet er basert på det faktum at ingen enkelt bookmaker tilbyr komplette, omfattende vannpolo-spill hele tiden. For å oppdage aktive spillmarkeder, må du besøke noen forskjellige spillsider.

Hvordan satse på vannpolo
Er online vannpolo-spill lovlig?

Er online vannpolo-spill lovlig?

Hvem som helst kan satse på vannpolo på alle lisensierte turneringer og arrangementer for nettbaserte sportsbøker. Imidlertid gjelder spesifikke landsspesifikke begrensninger, og det er derfor du bør unngå å satse i land som forbyr online sportsbetting - hvis noe går galt, vil ikke landet ditt kunne hjelpe deg.

Beste vannpolo-spill

Det meste vanlige typer spill i vannpolo-spillmarkeder er hvem som vinner kampen, hva den totale poengsummen blir og vinnerlagets seiersmargin. Når det kommer til vannpolo, holder bookmakere ting enkelt fordi det ikke er den mest populære sporten når det gjelder det generelle spillhåndtaket.

Er online vannpolo-spill lovlig?
Forstå odds på vannpolo

Forstå odds på vannpolo

Moneyline odds

I en vannpolo-pengelinje er målet ditt å velge vinnerlaget.

Her indikerer oddsen som vises ved siden av hvert lag hvor mye du vil bli bedt om å risikere i forhold til hvor mye du kan vinne. Oddsen justeres av bookmakere for å reflektere oppfattet talentforskjell mellom lag.

Oddsen er satt på en slik måte at spillere vil være interessert i begge sider av innsatsen. Det svakere laget mottar bedre odds, mens det sterkere laget får lavere odds. Bookmakeren håper å tiltrekke seg penger på begge sider av innsatsen på denne måten, slik at taperne kan brukes til å betale ut vinnerne mens bookmakeren beholder en liten fortjeneste.

Handicap odds

Et handikap for vannpolospill på nett fungerer på samme måte som et pengelinjespill, for å forutsi den vinnende siden korrekt. Forskjellen er at handikapspill gir en kunstig poengulempe for det ene eller det andre laget for å forklare den ene sidens overlegne styrke.

Her er et eksempel: Serbia: -6,5 (2,10) versus Slovakia: +6,5 (1,76).

Dette scenariet viser at Serbia har et handicap på 6,5 poeng og er sterkt favorisert for å vinne kampen. Hvis du satser på Serbia, må de vinne med minst syv poeng for å bli ansett som en vinner. Innsatsen din er tapt hvis Serbia taper eller bare vinner med 5 poeng, for eksempel.

Hvis du satser på Slovakia i stedet, vil du motta et handicap på 6,5 poeng i din favør. Dette innebærer at Slovakia kan tape med opptil 6 poeng og fortsatt vinne innsatsen din. Oddsen i parentes indikerer også hvor mye du kan vinne ved å satse på hvert lag.

Satser på totaler

Målet med en innsats for poengsum er ikke hvem som vinner spillet. Målet er å gjette om det totale antallet poeng scoret i kampen vil være høyere eller lavere enn et tall satt av bookmakeren.

Følgende er et eksempel på en totalpoengsatsing:

  • Over 18,5: 1,90
  • Under 18,5: 1,90

I dette tilfellet er totalen fastsatt til 18,5 poeng av bookmakeren. På slutten av spillet er dette den totale poengsummen til begge lag. Du vil velge over til oddsen 1,90 hvis du tror begge lagene vil ende opp med en samlet poengsum på 19 eller flere poeng. Du bør velge under hvis du tror den totale poengsummen vil være 18 eller færre poeng.

Forstå odds på vannpolo
Tippetips for vannpolo

Tippetips for vannpolo

Vannpolo er et spill der favoritter kan vinne 20-30 kamper på rad, selv i internasjonale kamper, noe som gjør det vanskelig å måle et lags form nøyaktig, spesielt når kvaliteten på konkurrenter for vannpolospillere er konstant variert. Hold øye med hvor raskt lag går fra forsvar til angrep. Sammenlignet med et lag med en dårlig forsvarslinje, vil et lag som utfører dette bra ha en fordel i spillet.

I vannpolo spiller målvakten en kritisk rolle. Når en målvakt blir skadet, er lagets sjanser for seier mye redusert, noe bookmakere reagerer på, selv om de noen ganger er sent ute med å justere sitatene. Hvert vannpololag har ekstra viktige spillere hvis skade kan føre til at lagets spill blir forstyrret.

Individuelle lag har spillere som kun holdes i spillet for å holde motstanderens beste spillere ute (basert på prototypene til hockeyspillere i hockey). Hvis laget har en nøkkelspiller, vil hans fravær ha en betydelig innvirkning på spillet. Du bør unngå å satse på vennskapskamper siden lagene lett kan identifisere den eksperimentelle oppstillingen og spille for å mestre nye teknikker i stedet for for å vinne.

Tippetips for vannpolo
Ansvarlig gambling

Ansvarlig gambling

Du bør administrere midlene dine nøye for å unngå å tape en stor sum penger uventet. Husk alltid at du aldri bør risikere mer penger enn du er villig til å tape på en innsats. Du bør dele økonomien din for å unngå å kaste bort alle pengene dine på en gang.

Hvis du har en negativ rekke med flaks, ikke prøv å kompensere ved å øke innsatsstørrelsen. Sett enten en grense på beløpet du kan sette inn hver måned eller en grense på beløpet du kan tape i et enkelt spill.

Du må kunne kontrollere følelsene dine og vite når du skal gi opp. Du er mer tilbøyelig til å ta impulsive beslutninger når du er opphisset, noe som er dårlig når det kommer til gambling. Ha alltid et klart hode og tenk gjennom ditt neste alternativ fullstendig.

Prøv selvekskludering hvis ting blir verre og du begynner å føle at du utvikler en avhengighet. Selvekskludering hjelper personer som sliter med spilleavhengighet til å ta en pause fra det og fokusere livet og pengene sine på noe annet.

Det kan hjelpe deg med å koble til flere fellesskapsprogrammer for å hjelpe deg med å takle gamblingproblemet ditt, samt gi deg støtten du trenger hvis du er usikker på hvordan du skal håndtere de neste trinnene i restitusjonen.

Ansvarlig gambling