Alt om Greyhounds -spill

Greyhound racing, en praksis som har eksistert i rundt et og et halvt århundre, er fortsatt en populær tilskuersport. Sporten som begynte med coursing (å sette greyhounds til å jage harer) kjøres nå for det meste på en oval bane på samme måte som hesteveddeløp (uten jockey, selvfølgelig).

En ting som tiltrekker mange mennesker til greyhound racing er sjansen til å satse på dem. Det er spennende å se hundene som kan nå hastigheter så høye som 72 km/t jage lokket til mål. Spenningen blir enda bedre når en tilskuer har plassert et spill og har en sjanse til å vinne.

Alt om Greyhounds -spill
Lær det grunnleggende om Greyhound-spill

Lær det grunnleggende om Greyhound-spill

Greyhound racing er en idretts arrangement som startet for rundt halvannet århundre siden og fortsatt er en populær tilskuersport. Sporten begynte med coursing (plassering av greyhounds for å jage harer) og drives nå hovedsakelig på en lignende oval bane som hesteveddeløp (uten jockey, selvfølgelig).

Noe som tiltrekker mange mennesker til greyhound racing er sjansen til å satse på dem og deres prestasjoner. Det er spennende å observere hundene som stikker forbi langs banen og jager lokket til mål. Rushen er enda mer intens når en seer har plassert et veddemål og har en sjanse til å hente hjem noen ekstra penger.

Lær det grunnleggende om Greyhound-spill
Hva er Greyhound-spill?

Hva er Greyhound-spill?

Greyhound racing er først og fremst en uregulert fritidsaktivitet. Likevel, i dagens land som Storbritannia, USA, Australia og Irland, spiller sporten en betydelig del av bettingindustrien. Disse landene har til og med enkeltpersoner som er forpliktet til å presentere online vinthundsportstipping på greyhounds.

Fremme av online sportsbetting gjør muligheten til å satse på greyhound racing mye mer utbredt. Seere verdsetter sporten på grunn av hvor rask den er og hvordan hundene presterer. Ved starten av løpet tar det ikke lang tid før utfallet av innsatsen avsløres.

Mange seere deltar fortsatt fysisk og ser på greyhound-løp, selv med fremveksten av online sportsbetting. Mange bemerkelsesverdige Greyhound-racingbaner inkluderer Romford, Nottingham, Sandown Park, Shelbourne Park og Wentworth Park. Disse sporene tar alltid imot ivrige spillere og seere. Noen sportsbooks vet til og med hvor mye folk liker å satse på greyhounds at de streamer arrangementet live.

Hva er Greyhound-spill?
Slik satser du på Greyhound Racing

Slik satser du på Greyhound Racing

For å satse på greyhound racing, trenger en tipper bare å kjenne til de generelle reglene for sportsbetting. Standardmetodene for å håndtere risiko og gjøre din forskning gjelder for denne sporten, som den også må gjelde for andre. Her er den enkleste sammenbruddet: De beste hundene er de sikreste spillene.

Dette gjelder for noen idretter, som fotballag som ser ut til å vinne hver gang de går ut på banen. For eksempel, mellom 1983 og 1993, ville alle spillere ha lagt ned pengene sine på Ballyregan Bob, greyhounden som hadde 32 seire på rad.

For å gjøre greyhound-spill mer spennende, sjekk ut bookmakere for turneringer som Engelsk Greyhound Derby, som er et av de mest prestisjefylte greyhound-derbyene i verden.

På grunn av hvor raskt disse løpene går fra start til slutt, er det egentlig ingen spill tilgjengelig. Så det betyr at å satse på den direkte vinneren vanligvis er den innsatsmetoden de fleste spillere vil holde seg til. Imidlertid kan tippere også satse på hvor lang tid de tror løpet vil ta, hvilken posisjon en spesifikk hund vil plassere, og om noen av greyhoundene kan snuble.

For å satse, er alt en spiller trenger å gjøre å finne en online bettingside som tilbyr greyhoundracing i markedet deres. Deretter kan spillere åpne og laste inn en spillekonto og begynne å satse med en gang.

Her er oversikten over spill:

  1. Registrer deg med en bettingside som tilbyr greyhound-betting og gjøre et innskudd.
  2. Velg greyhound racing-arrangementet du ønsker å satse på.
  3. Velg greyhounden du ønsker å satse på.
  4. Velg et innsatsbeløp.
  5. Sett et spill.
Slik satser du på Greyhound Racing
Hvordan beregne Greyhound-spillodds

Hvordan beregne Greyhound-spillodds

Dyreveddeløp, spesielt heste- og greyhound-veddeløp, handler ikke bare om kraften og presisjonen til dyret. For eksempel spiller greyhound-treneren også en viktig rolle i oddsen for et løp. Greyhounds trent av erfarne trenere har alltid større sjanser for å vinne. I tillegg må spillere også vurdere en hunds familieavstamning og hvordan det kan påvirke ytelsen.

En konkurrerende hunds alder og kondisjonsnivå påvirker også oddsen, akkurat som de gjør mennesker. For eksempel, å legge til nye hunder til utvalget som er unge og i beste alder, presser ofte favoritter ned i hakkerekkefølgen. Den positive delen med hunder i løp er at de ikke trenger for lang pause mellom løpene, slik at de kan delta i flere. Dette betyr at spillere kan sette flere spill på spesifikke greyhounds mens de er på en jevn form.

Oddsene for hvordan et løp kan utvikle seg tilbys på en greyhound sportsbook frem til løpet starter. Spillerne kan velge sine ønskede odds og satse på dem. Noe å merke seg er at det ikke er noe skille mellom odds som ser annerledes ut (amerikanske, britiske og europeiske).

Differensiering av en pengelinje, desimal eller brøk betyr ikke nødvendigvis at vinnere vil få ulikt beløp. På den annen side viser noen odds beløpet en spiller kan vinne som en del av innsatsen, mens andre ikke viser innsatsen.

Men, oddsen kan variere mellom spillsider, så det er viktig for en tipper å gjøre sin forskning. På slutten av dagen er forskjellen sjelden meningsfull med mindre man satser en formue.

Hvordan beregne Greyhound-spillodds
Faktorer for odds i Greyhound Racing

Faktorer for odds i Greyhound Racing

Det er mange faktorer som påvirker greyhound odds. For det første kan været være en stor avgjørende faktor for hvordan et løp vil bli holdt hvis løpet holdes utendørs. Hvis det er en regnværsdag, kan dette påvirke trekkraften til hundenes føtter, som da påvirker hvordan de kan gå og hvor fort de kan gå rundt svinger. Det kan også spille en stor rolle i om en hund ramler eller holder seg stødig på beina.

Det er også lengden på kretsen som skal vurderes. For greyhound-spill bør fans også merke seg at greyhound-racing vanligvis holdes på baner som er flere kilometer lange. Dette kan påvirke hvordan en hund kan ta løpet, altså om de henger tilbake og går for å vinne på slutten, eller prøver å holde på førsteplassen fra start. Så mange faktorer kan påvirke planene.

Bettors må også vurdere tidligere prestasjoner til hundene. Greyhound-spillfans kan se på statistikk på nettet for å finne ut om de kan lykkes. Har en hund hatt en tapsrekke i det siste? Hvordan måler de seg med konkurrentene? Hvordan har de prestert spesielt i det siste?

Hvis en tipper er ute etter å bli litt dypere, må de se inn i formen til greyhounds. Noen av verktøyene som brukes til å velge greyhound-spådommer inkluderer en virtuell prediktor, løperskjema og pekere for å studere for å plassere de riktige oddsene.

Faktorer for odds i Greyhound Racing
Analyserer du spill på greyhounds? Du burde!

Analyserer du spill på greyhounds? Du burde!

Det er viktig å analysere løperformen, og spesiell oppmerksomhet bør rettes mot tidene som er lagt ut av hunder over lignende avstander. Det bør også legges vekt på deres endelige plasseringer i løpene som analyseres.

Når det kommer til online greyhound bookmakere, kan "Pos"-kolonnen også være utrolig nyttig. Den registrerer hvilken posisjon en løper holdt ved en sving av løpet og gir en forståelse av om en mynde kommer på kaninen tidlig eller blir sent i løpet.

Pekere-fanen er også flott når en tipper leter etter et bredt spekter av informasjon, inkludert en greyhounds rekord på banen og hvordan den klarer seg i de seks fellene på banen.

Den øverste blant all informasjon er dagens greyhound resultatside. Dette forteller spillerne hvordan hundene har det den spesifikke dagen, og lar spillerne ta de mest oppdaterte valgene. Det er også viktig informasjon om hvor de varme fellene til et bestemt spor er, som indikerer hvor en greyhound kan bli trukket. Dette gjør det lettere å begrense feltet for å velge vinneren.

Å vurdere disse faktorene hjelper langt ved å hjelpe greyhound racing-veddemål med å ta informerte avgjørelser angående spill.

Analyserer du spill på greyhounds? Du burde!
Alt om Tricast Greyhound-spill

Alt om Tricast Greyhound-spill

I tillegg til den direkte vinneren, er det enda mer forseggjorte spill, inkludert rett prognose, omvendt prognose, rett tricast eller kombinasjon tricast.

En straight forecast eller straight tricast er typer greyhounds-spillodds der en spiller plukker de to eller tre første forbi posten i den rekkefølgen de krysser linjen. Det er imidlertid viktig å huske at dette er mer utfordrende tips å lande enn å velge vinneren basert på greyhound-resultater. Men med stor risiko følger stor belønning, så selv om det kan være mer utfordrende, vil utbetalingen være større.

Litt enklere, men obligatoriske mange innsatser, i stedet for én, er omvendte prognoser (to spill) og kombinasjons-tricasts (seks spill). Omvendte prognoser lar tippere velge de to første spillerne i hvilken som helst rekkefølge. Kombinasjonstricaster krever at en spiller forutsier at de tre første fellene passerer målstreken i hvilken som helst rekkefølge.

Alt om Tricast Greyhound-spill
Ikke sats på hype

Ikke sats på hype

Fordi greyhound racing er en populær tippesport, er det lett for en tipper å satse på en annen bedre ved å tro at de må kjenne inn og ut hvis de satser på denne sporten. Det er imidlertid ikke alltid tilfelle.

Det er viktig for spillere å få sin egen kunnskap om spillet og den nåværende kampen og ikke følge med på hva publikum spekulerer på. Bare fordi publikum kanskje heier på ett navn, betyr ikke det at det er den som vinner kampen.

Viktige takeaways

  • Når du vet at den direkte vinneren er en av de eneste spillestilene, bør du gjøre research
  • Ikke sats på underdog; hold deg til mesterne
  • Hvis løpet er utendørs, vurder hvordan været kan spille en rolle for en hunds ytelse
Ikke sats på hype