Kabaddi Betting

Kabaddi stammer fra den indiske regionen i verden. Sporten er populær i Iran og Bangladesh, og fanger på internasjonalt og har blitt en favoritt for mange gamblere. Som et enkelt spill å forstå, er det en rask studie for nye og ivrige spillere som leter etter en spennende sport å satse på. La oss se på Kabaddi-spillet og hva gamblere bør vurdere når de plasserer et spill.

Syv spillere konkurrerer på hvert av to konkurrerende lag i kontaktsporten, kalt Kabaddi. Under spillet raider spillere den andre siden av banen for å merke konkurrenter mens de roper «Kabaddi». Forsvarerne kalles Antis og motstår de invaderende Raiders.

Kabaddi Betting
Alt du trenger å vite om kabaddi

Alt du trenger å vite om kabaddi

Etter at en Raider berører en Antis, er Antis-spilleren ute av spillet til laget hans scorer under sitt eget raid.

Med to måter å spille Kabaddi på, på et rektangulært felt eller en sirkulær bane, konkurrerer profesjonelle spillere på det rektangulære feltet. Hvert lag består av de tolv spillerne, syv hovedspillere og fem innbyttere som er tillatt fra benken. I et vellykket raid, krysser en Raider linjen til konkurrentens territorium og merker en spiller, før han returnerer til hans side av banen innen 30 sekunder uten å bli berørt under hans angrep på motstanderlaget.

For hver konkurrent som er merket, vinner raidlaget et poeng. Hvis en spiller passerer bonuslinjen, tjener han enda et poeng. Men hvis Antis-laget stopper den raidende spilleren, vinner Antis-laget et poeng.

Alt du trenger å vite om kabaddi
Hvorfor er Kabaddi populær å satse på?

Hvorfor er Kabaddi populær å satse på?

Alternative regler gjelder i populære ligaer, for eksempel supertaklingen, som øker en taklingsverdi til to poeng for et raiding-lag med bare fire spillere. Gjør eller dø-regelen eliminerer et team for å utføre tre mislykkede raidforsøk. Disse reglene gjør proffspill mer spennende. Ettersom Kabaddis popularitet fortsetter å vokse, øker antallet proffligaer og konkurranser.

Siden Kabaddi er en spennende sport med mye action, tiltrekker den seg innsats fra internasjonale markeder. For hver turnering kan en spiller satse på individuelle spillere og utfall på spilledagen. Ettersom spillmarkeder åpner for sporten over hele verden, tilbyr markedet en ekspansiv mengde spillalternativer. Med enkle å forstå regler er det enkelt for en person som nettopp har lært om spillet raskt å satse.

Hvorfor er Kabaddi populær å satse på?
Hvordan satse på Kabaddi

Hvordan satse på Kabaddi

Sportsbooks tilbyr flere spillalternativer for Kabaddi-gamblere, for eksempel kampbetting, handikapbetting, halvbetting, over/under og live-betting.

Kamp

I et grunnleggende kampspill plasserer spilleren en innsats på laget han tror vil vinne på slutten av de to 20-minutters spillperiodene. En gambler kan også satse på beste online bookmaker om turneringen ender som uavgjort. Spillere kan også satse på ekstra tid, noe som er en sjelden forekomst, som vil ha sjenerøse odds.

Handicap

Hvis et lag blir favorisert til å vinne i Kabaddi-betting, kan en sportsbookmaker på nettet introdusere et handikap. Med fem poengs handikap trekkes fem poeng fra vinnerlagets poengsum hvis det er det favoriserte laget. Hvis du satser på laget mindre sannsynlighet for å vinne, vinner spilleren hvis dette laget ville ha vunnet etter å ha lagt til fem poeng til lagets poengsum.

Halv

Når en gambler satser på halve kampen, satser han halvparten. En person kan satse på hvilket lag som vinner hver omgang. Hvis et lag er kjent for å slite før slutten av hele kampen, kan å satse på en halv kamp øke sjansene for å vinne en innsats på det laget.

Forslag

Prop-innsatser lar en gambler satse på spesifikke spillere eller utfall, for eksempel hvilket lag som er det siste som scorer. I Kabaddi er et rekvisittspill en morsom måte å legge til spenning til en innsats.

Over under

I grunnleggende over/under-sportstipping vinner en gambler hvis det er riktig i å forutsi om markedet er riktig. For eksempel, hvis markedet forutsier totalt poeng scoret av begge lag er 70, veier en gambler ved å sette sin egen innsats.

Hvis en gambler tror det totale poenget vil tilsvare 70 eller mindre, vil tipperen satse Under. Hvis en gambler tror verdien vil være over 70, så satser han Over. Muligheter for over/under-omsetning varierer og kan inkludere antall ganger lag raider, poengsum og feil.

Hvordan satse på Kabaddi
Er online Kabaddi-spill lovlig?

Er online Kabaddi-spill lovlig?

Å satse på Kabaddi online er lovlig mange steder over hele verden, inkludert Bangladesh og USA. Veddemål på sport i India er styrt av loven om offentlig gambling av 1867 Loven, som endret i 2014. Administrert av Indias lov- og justisdepartement, inkluderer sportsspill hesteveddeløp, fotball, cricket og Kabaddi.

Indias høyesterett dømmer Kabaddi lovlig, men krever tilsyn for at sporten skal kontrollere deltakelsen til mindreårige og uanstendige operatører. Etter at Høyesterett slo ned parlamentets lov fra 2013, som tillot kasinolisensiering og andre gamblingformer, diskuteres lovligheten av sportsgambling i landet. Det stopper ikke sportsbooks fra å tilby gamblingprodukter og -tjenester til innbyggerne i regionen.

Loven gjelder også for Bangladesh. Etter endring tillater regionen lotterier, hesteveddeløp og bookmakeroperasjoner. Cricket leder som mest populære sporten i landet. Kabaddi er imidlertid Bangladesh nasjonalsport. Amatører og profesjonelle spiller Kabaddi over hele landet. Det har vakt stor oppmerksomhet fra spillere som leter etter muligheter til å satse på sport.

Er online Kabaddi-spill lovlig?
Beste Kabaddi-spillsider

Beste Kabaddi-spillsider

Live-betting tilbyr en sjanse til å integrere moroa med sportstipping online. For in-play-spill, også kjent som Kabaddi live-betting, kan seere plassere innsatser under en direkte kamp. Mens spillerne konkurrerer, oppdateres oddsen i sanntid for å gjenspeile handlingen som er iboende i live-kampen.

Med en spennende type innsats, kalt "Neste"-spill, kan seeren også satse på hva som kan skje i spillet neste gang, for eksempel den neste spilleren som scorer. Ved å følge handlingen nøye, deltar en gambler i spennende live-betting for en sjanse til å vinne. Det er en av de beste spillopplevelsene sportsbooks tilbyr for Kabaddi-entusiaster.

Beste Kabaddi-spillsider
Forstå Kabaddi betting odds

Forstå Kabaddi betting odds

Som andre sportsbettingoddser, beregner bookmakere de sannsynlige oddsene basert på en oversikt over statistikk, historie og meninger for å projisere vinnerne og utfallssannsynlighetene. En bookie trekker fra marginen for å få oddsen for å tilby kundene gunstige vilkår.

En sportsbook vil ta hvor mye gamblere sannsynligvis vil satse på kampresultatet for å bestemme oddsen. Tross alt aksepterer bookies innsatser for profitt. Marginene er høye for upopulære spill og lave for forventede kampresultater.

Forstå Kabaddi betting odds
Hvordan satser du på Kabaddi

Hvordan satser du på Kabaddi

Etter hvert som sporten ble populær i India og Bangladesh, begynte gamblere å satse på hvilke lag som ville vinne. Ettersom populariteten fortsetter å vokse internasjonalt, øker Kabaddi-fans spenningen ved å lære å satse på sportskamper.

Med ligaer og lag i Canada, Amerika, Storbritannia og rundt om i verden, har online sportsbooks lagt Kabaddi til listen over turneringer som er tilgjengelige for gamblere å satse på internasjonalt. Sporten er ekstremt populær på grunn av sin raske handling.

Som nasjonalsporten til Bangladesh, spiller deltar i Kabaddi i hele landet. Spillet begynner imidlertid å bli internasjonalt populært for spillere og gamblere som leter etter muligheter for sportsbetting på nettet.

For å satse på Kabaddi, få tilgang til en online sportsbook som tilbyr odds for liga kamper og turneringer. Sett opp en konto. Enig med sportsbookens vilkår for tjenester. Sett inn penger og sats. Det finnes en rekke måter å satse på Kabaddi, inkludert kampspill, halve innsatser og over/under, avhengig av innsatsmulighetene som tilbys av en bestemt spillebok.

Hvordan satser du på Kabaddi
Største Kabaddi-arrangementer og turneringer

Største Kabaddi-arrangementer og turneringer

Det internasjonale Kabaddi-forbundet produserer Kabaddi Masters, Asia Cup og World Cup. Pakistan, India, Storbritannia, Canada, USA deltar alle i World Kabaddi League.

Kabaddi-mestere

I 2018 var Dubai vertskap for Kabaddi Masters, en 6-nasjonsserie som inkluderte lag fra Iran, Argentina, Kenya, Pakistan, Republikken Korea og forsvarende verdensmestere fra India. I ni dager konkurrerte spillere på Dubais Al Wasl Sports Club.

Ordbeger

Med både herre- og kvinnelag byr Kabaddi World Cup på gruppespillkonkurranser med fem lag. Lagene på andre og første plass fra to puljer går videre til semifinalene.

Største Kabaddi-arrangementer og turneringer
Kabaddi tippetips

Kabaddi tippetips

Forskning er nøkkelen til å plassere en vinnende innsats på en Kabaddi-kamp. De som plasserer vinnende innsatser satser smart ved å forstå detaljert informasjon om sporten, lagene og spillerne. Å se kamper på regelmessig basis kan hjelpe en spiller med å forstå individuelle spillere, lagets evner og generelle ytelsessannsynligheter.

Nyheter om hvilke spillere som kommer seg etter skade kan påvirke hvordan en gambler kan satse. Hvis et lag mangler en innflytelsesrik spiller, vil spillerens fravær sannsynligvis påvirke hvordan laget spiller.

Det er også viktig å gjennomgå lagets statistiske rekord. Historiske seire og tap er også en indikasjon på hvordan et lag kan spille i spesifikke kamper. Tidligere resultater er imidlertid ikke nødvendigvis en indikasjon på det fremtidige resultatet.

Tidsplaner er en faktor i teamets ytelse. Hvis et lag reiser før en kamp, kan lang og konsekvent reise påvirke kampspillet. Hvis et lag har spilt hjemmekamper konsekvent, kan muligheten til å hvile fra reiser forbedre et lags sjanse til å slå motstanderlaget. Ved å samle informasjon om Kabaddi-lagene og spesifikke spillere, øker en gambler sjansen for å plassere en nøyaktig innsats. Velger å satse med oddsen er også måten å vinne på. Odds er generelt riktige 50 prosent av tiden.

Kabaddi tippetips
Ansvarlig gambling

Ansvarlig gambling

Lisensierte sportsbøker som tilbyr Kabaddi-omsetningsmuligheter, må tilby informasjon om ansvarlig gambling. Plattformer gir muligheter for selvekskludering, noe som gir spilleren muligheten til å velge bort spill i en spesifisert periode.

I løpet av selvekskluderingsperioden vil ikke plattformen tillate spilleren å satse. Innovative teknologier advarer nå spillere på deltakende nettsteder hvis spilleren utviser risikoatferd for gamblingavhengighet. Ved å integrere kunstig intelligens i gamblingprogramvare, kan noen Kabaddi-spillebøker spore trender og vaner til gamblere på nettet.

Gamblere kan også sette en innskuddsgrense før de satser. Grenser lar spilleren slutte å satse etter å ha tapt et forhåndsbestemt beløp. Disse kontrollene og balansene hjelper den enkelte til å jobbe i samarbeid med nettkasinoer og sportsbooks for å forhindre spilleavhengighet.

Ved lov krever noen land at lisensierte Kabaddi-bookmakere på nett bekrefter en kontoinnehavers alder for å beskytte mindreårige fra å bli involvert i gambling i en tidlig alder. Det er også reklamerestriksjoner på plass i forskjellige land for å sikre at mindreårige ikke oppfordres til å gamble. Å integrere ansvarlige gamblingprosesser i sportsbookgambling sikrer at kasinoer beskytter spillere og holder mindreårige trygge.

Ansvarlig gambling