Alt om Golf -spill

Golf er en sport som nytes over hele verden og har en enorm lojal tilhengerskare fra både menn og kvinner, uavhengig av alder. Ikke det første spillet du kunne tenke deg å satse på, men det er en overraskende populær sport å vinne penger på. Spillet har sine røtter i Skottland fra 1400-tallet, selv om andre eldgamle sivilisasjoner har vist seg å ha spilt et lignende spill så tidlig som i det første århundre f.Kr.

Sportsbøker over hele verden tilbyr golf, spesielt PGA-turneringer, som et populært spillalternativ. Ettersom sportsbetting fortsetter å vokse inn i nye markeder som USA, vil golfens popularitet bare øke etter hvert som flere oppdager spenningen ved å satse på en konkurrerende turnering.

Alt om Golf -spill
De beste nettbaserte sportsbettingsidene for golf

De beste nettbaserte sportsbettingsidene for golf

Golf, som nytes over hele verden, har en utrolig lojal tilhengerskare, uavhengig av alder eller kjønn. Selv om golf kanskje ikke er den første sporten du tenker på når det gjelder betting, er det ganske populært å satse.

Golf dateres tilbake til Skottland fra 1400-tallet, og har fått global beryktethet. Det har blitt funnet at gamle sivilisasjoner spilte en sammenlignbar sport så tidlig som i det første århundre f.Kr. Likevel er golf like utbredt i dag som det noen gang har vært, spesielt i markedet for sportsbetting.

Sportsbooks online over hele verden inkluderer golf, spesielt PGA-turneringer, som et kjent spillvalg. Og etter hvert som sportsbetting vokser inn i nye markeder, inkludert USA, vil golfens popularitet bare øke etter hvert som flere individer oppdager spenningen ved satse på en konkurransedyktig turnering.

De beste nettbaserte sportsbettingsidene for golf
Hva er golfspill?

Hva er golfspill?

Golfspill begynte sannsynligvis med begynnelsen av spillet. Det er en enkel sport å satse på, spesielt mellom to spillere i en matchup. Selv om det ikke er noen bestemt dato når spill på golf startet, kan det med rimelighet antas at spill på sporten startet da spillet ble opprettet.

I 2019 omfavnet PGA Tour sportsbetting, en sterk kontrast til andre profesjonelle sportsligaer, og siden den gang har golf vært en av de mest populære sportsspill i USA.

I dag er golf mainstream, spesielt når det kommer til sportsbetting. Betydelige online golfspillebøker presenterer golfspill, men nettsteder som FanDuel og DraftKings tilbyr Daily Fantasy Sports for golf. I dag er det større tilgang til streaming av turneringssendinger og enda mer tilgjengelig adgang til å plassere innsatser.

Hva er golfspill?
Slik satser du på golf

Slik satser du på golf

Spill på golf online har utviklet seg siden det først ble presentert. Det er mange spilltyper tilgjengelig, inkludert turneringsvinnere. Denne stilen er populær blant spillere som leter etter en stor utbetaling. Å undersøke golfspilleres prestasjoner på spesifikke baner eller under forskjellige værforhold kan hjelpe til med å begrense innsatsvalgene.

Andre spilltyper som golfspillermatchups lar spillere satse på hvem som vil ha en mer vellykket runde eller turnering mellom to like matchede golfere. I tillegg er det rekvisittspill for golfere. Hva er dette?

Prop-spill er ekstremt populære i store idretter, inkludert basketball og fotball. Ettersom golf fortsetter å vinne popularitet, er det bare fornuftig å bringe det til sportens betting.

Med veddemål på golfpropp kan spillere satse på antall birdies en golfspiller gjør hver runde, den beste nasjonalitetsspilleren eller den øverste venstrehendte spilleren.

Slik satser du på golf
Forstå oddsene på golfspill

Forstå oddsene på golfspill

Ulike faktorer avgjør golf betting odds. For det første spiller hver bane forskjellig, noe som påvirker hvordan en bestemt spiller presterer i spillet. For eksempel, hvis en bestemt bane har utfordrende greener, kan puttinggolfere med bedre resultater ha kortere odds.

For eksempel, hvis en annen bane har lengre fairways, kan det være kortere odds på golfere som kan drive ballen langt.

Siden golf er et utendørsspill, påvirker været spillere og prestasjoner. På samme måte kjemper golfspillere konsekvent mot irriterende skader på grunn av dreiemomentet på kroppen. En golfspiller som kommer tilbake fra skade kan virke som en verdi, men ganske ofte kan de være rustne i den første turneringen tilbake.

Oddsen for en golfmatch-up eller 2 ball, som nevnt i noen golfspillebøker, er avledet fra nylige prestasjoner og tidligere prestasjoner på denne banen. Kampodds kan imidlertid være topptunge, da noen få høyt rangerte spillere ofte vil være tippefavoritter, mens feltet vil ha ekstremt lange odds å vinne.

Forstå oddsene på golfspill
typer golfspill

typer golfspill

Turneringsvinner

Enkelt sagt, i golf er spill på turneringslinjen å satse på hvem som vinner turneringen. I motsetning til lagsport, må spillere velge vinneren fra en liste med over hundre spillere, siden de fleste golfturneringer er hver mann eller kvinne for seg selv. Belønningen for nøyaktig å velge mesteren er generelt høy.

Matchup-vinner

Bettors kan satse på hvem som vil vinne for spiller vs. spiller matchups (eller grupperinger). For eksempel, hvis pengelinje har Tiger Woods på +180 og Phil Mickelson på -110, Mickelson er favorittspilleren, og spilleren må satse $110 for å vinne $100. Hvis en spiller plasserer en innsats på $100 på Tiger Woods og han vinner, vil spilleren vinne $180.

Rundeledere

Spillere kan også satse på hvem som vil være leder på slutten av en runde. For eksempel kan en spiller satse på Justin Thomas for å vinne den første runden av Masters.

Deretter vil oddsen for de andre rundene være tilgjengelige etter at spilledagen er fullført. Å satse på en rundeleder er ofte uforutsett, men hvis en spiller vet at en spiller alltid gjør det bra i runde én av en turnering, kan det være en betydelig innsats.

Golfspiller nasjonalitet

Et nasjonalitetsspill er når en spiller satser på at en spiller fra et spesifikt land eller region vil vinne, eller at en bestemt spiller vil være toppspilleren fra et land eller en region. En spiller kan for eksempel satse på at Jason Day er den beste australske spilleren i Masters. Hvis han slår alle andre australske spillere, vil spilleren vinne innsatsen.

Parlays

Et parlay-veddemål er når en spiller plasserer en innsats på en rekke utfall for å skje og trenger at alle utfall blir utnevnt nøyaktig for å vinne. For eksempel, hvis en tipper spiller $100 på at Tiger Woods slår Phil Mickleson og Brooks Koepka slår Justin Thomas i US Open, vil de trenge begge situasjonene for å spille ut for å lykkes i parlay-spillet.

Gitt at en spiller må være nøyaktig på hvert utfall i den totale innsatsen, er parlays en mer utfordrende golfspillestil, men gir større belønninger.

Futures

Tror du at USA vil ta tilbake Ryder Cup? Deretter kan du sette et futures-spill på det. Hvis oddsen er +300 akkurat nå, og du satser $100, vil det amerikanske laget som vinner Ryder Cup gi deg $300. Det er viktig å merke seg at futures tilbys i god tid før enhver begivenhet.

Prop bets

Prop-innsatser er ekstraspill knyttet til eksplisitte utfall i en turnering (turneringsrekvisitter) eller spillerprestasjoner (spillerrekvisitter). Tror du Dustin Johnson vil score best i runde 2 av US Open?

Vel, du kan satse på det. Vil en margin på bare tre slag vinne Masters? Du kan satse på det også. Allment kjent som morsomme spill, er prop-spill vanligvis tilgjengelig for omtrent alt som er knyttet til spillet.

typer golfspill
Se etter et nettsted med utmerkede alternativer for live golfspill

Se etter et nettsted med utmerkede alternativer for live golfspill

Live-betting er muligheten til å satse på en kamp etter hvert som den oppstår. Oddsen er involvert og vil oppdateres gjennom hele turneringen basert på utviklingen. Så hvis, for eksempel, etter det femte hullet, Tiger ser lovende ut og er i ledelsen, ville det være nødvendig for en spiller å sette penger på ham for å vinne turneringen og høste belønningene.

De store golfturneringene

 1. Mesterne
 2. Det åpne mesterskapet
 3. US Open
 4. PGA-mesterskapet
 5. Spillermesterskapet
 6. Minnesmerket
 7. Tour Championship
 8. Arnold Palmer-invitasjonen
 9. WGC-Fedex St. Jude Invitational
 10. Ryder Cup
Se etter et nettsted med utmerkede alternativer for live golfspill
Ikke sats på hype

Ikke sats på hype

Fordi online golfbetting er svært populært, er det lett for en tipper å satse på en annen bedre ved å tro at de må kjenne inn og ut hvis de satser på denne sporten. Det er imidlertid ikke alltid tilfelle.

Det er viktig for spillere å få sin egen kunnskap om spillet og den nåværende kampen og ikke følge med på hva publikum spekulerer på. Bare fordi publikum kanskje heier på ett navn, betyr ikke det at det er den som vinner kampen.

Ikke sats på hype
Vanlige feil i golfspill

Vanlige feil i golfspill

Satser kun på favoritter

Tilbake i sin beste alder var det sikkert å satse på Tiger. Men i dag er de fleste turneringer åpne, og opprør er standard. Spillere må undersøke spillerne og deres tidligere prestasjoner før de plasserer et spill. Favoritter kan endre seg raskt fra uke til uke. Finn nye spillere som har en utmerket sjanse til å vinne, men som ikke er mye fulgt ennå.

Fokuserer ikke på kurset

Baneoppsettet spiller en fremtredende rolle når det gjelder å avgjøre hvem som skal prestere utmerket og hvem som skal flyndre. Hvis en spillers styrker samsvarer med banen, vil en spiller ha en mye bedre sjanse til å vinne en innsats.

For eksempel, hvis en vidåpen bane har lange kjøreturer, bør en spiller velge en spiller som kan få den til greenen. Hvis det er vanskelige greener, bør en spiller velge en spiller som utmerker seg med å putte.

Feilstyring av bankrollen din

Før du setter den første innsatsen, sett av penger til bankrollen din. Den raskeste måten å miste den bankrollen på er å feilbehandle den. Ikke jag etter tap (sats mer enn du vanligvis ville gjort) for å gjøre opp for ett tap. Det er viktig å ikke bli grådig hvis du går på en seiersrekke.

Viktige takeaways

 • Vurder alle spilltyper
 • Vær oppmerksom på været
 • Hold øye med hver spillers tidligere og nåværende prestasjoner
Vanlige feil i golfspill