Gaelic Football Betting

Gælisk fotball er en av de mest populære lagidrettene i Irland, og dette er fortsatt hovedhjemmet for sporten, selv om det finnes lag i andre deler av Europa, Storbritannia og Nord-Amerika. Det er en veldig unik sport, ved at den fortsatt er en amatørsport. Ingen som spiller gælisk fotball har lov til å motta noen form for betaling for å delta. Dette gjelder både spillere, ledere og trenere. Den er ennå ikke inkludert i de olympiske leker.

Å satse på gælisk fotball er mye det samme som å satse på andre idretter. Spillere kan velge å satse på utfallet av en kamp, resultatet av en turnering, det totale antallet mål for en bestemt spiller eller et bestemt lag eller til og med hva poengsummen vil være ved pause i løpet av kampen.

Gaelic Football Betting
Alt du trenger å vite om gælisk fotball

Alt du trenger å vite om gælisk fotball

Nettsider for sportsbetting vil tilby odds på alle disse forskjellige alternativene, både for avansert betting og live-betting. Spilleren bestemmer hvor mye de vil satse, fyller ut spillekupongen og sender den inn.

I gælisk fotball er det to lag som har 15 spillere hver. Det spilles på en rektangulær bane og mål scores enten ved å slå eller sparke en ball inn i et mål, som vil tjene tre poeng, eller å få ballen mellom de to stolpene som er over målene og over tverrliggeren, som vil tjene laget ett poeng.

Ballen kan flyttes fra den ene enden av banen til den andre på en rekke forskjellige måter. Spillere er i stand til å bære, sparke, sprette eller håndpassere ballen når de beveger seg nedover banen.

Lagposisjoner i gælisk fotball er én keeper, to midtbanespillere, seks backer og seks spissspillere. De fleste lag vil også ha en rekke spillere som vil fungere som innbyttere. Det er generelt en sport kun for menn, men det er nå noen få kvinnelag og de har dannet Ladies' Gaelic Football Association. Reglene er ganske like australske fotballregler og som et resultat av internasjonale regler Fotball har blitt utviklet, som er en hybrid mellom de to spillene.

gælisk fotballbegivenheter

I Irland, Gælisk fotball er overvåket av Gaelic Athletic Association. Denne organisasjonen kontrollerer også hurling og camogie. De fører også tilsyn med de viktigste gæliske fotballturneringene. En av de mest populære begivenhetene er All-Ireland Senior Championship. Stedet for dette er Croke Park i Dublin og tusenvis av tilskuere deltar. I USA er den største gæliske sportsarenaen Gaelic Park i New York.

Alt du trenger å vite om gælisk fotball
Er online gælisk fotballspill lovlig?

Er online gælisk fotballspill lovlig?

Det er lovlig å spille online spill på gælisk fotball. De fleste av de store sportsbettingsider tilbyr odds på de ulike seriekampene og turneringene. Online gambling er nå legalisert i Irland, sportens hovedhjem. I land som USA og Storbritannia er online sportsbetting også lovlig.

Alle som er basert i et land der sportsbetting ikke er legalisert, kan være i stand til å finne et nettsted i et annet land som godtar dem som kunde, selv om noen nettsteder legger stor vekt på å forhindre medlemskap fra begrensede land.

Er online gælisk fotballspill lovlig?
Hvordan satse på gælisk fotball

Hvordan satse på gælisk fotball

For å finne de beste spillesidene for gælisk fotball, er det viktig å sjekke ut noen forskjellige sider for å være sikker på at de tilbyr odds på sporten før du registrerer deg. Tar en titt på rekke idretter som tilbys av siden vil hjelpe spilleren med å finne ut hvilken side som er den beste for dem å bruke. Å satse på sporten er relativt nytt, men det vokser definitivt i popularitet ettersom flere og flere land oppdager sporten og setter opp sine egne lag.

Sportens amatørstatus er sannsynligvis årsaken til at den ikke spilles mer utbredt, noe som reduserer antallet spill som spillere kan satse på. Utviklingen av det hybride internasjonale fotballspillet kan bidra til å bringe sporten til et bredere publikum, noe som også vil oppmuntre flere bettingsider til å tilby odds på spill.

Hvordan satse på gælisk fotball
Forstå odds på gælisk fotball

Forstå odds på gælisk fotball

Spilloddsene for gælisk fotball er generelt for utfallet av kampen, men spillere kan også satse på andre faktorer som årets fotballspiller eller turneringens toppscorer. Siden vil regne ut oddsen basert på ytelsen til individuelle spillere og lag.

Dette vil gi dem en idé om hvor sannsynlig teamet er for å lykkes. Under turneringer, vil oddsen bli oppdatert etter hvert som laget går gjennom turneringen. Derfor er det sannsynlig at de mest attraktive oddsene vil bli tilbudt ved starten av turneringen.

Forstå odds på gælisk fotball
Hvordan plasserer du spill på gælisk fotball?

Hvordan plasserer du spill på gælisk fotball?

Når en spiller ønsker å satse på gælisk fotball, trenger de bare å følge instruksjonene på skjermen på spillebøkene. De velger kampen eller funksjonen de vil satse på, skriver inn beløpet de vil satse og sender inn spillekupongen på nett. Detaljene går deretter inn på nettkontoen deres, og de kan sjekke utfallet av innsatsen så snart kampen er ferdig. Eventuelle gevinster vil også bli kreditert direkte til spillekontoen på nett.

Spilltyper Gaeliske spill

Det finnes flere forskjellige typer spill som spillere kan bruke. Det mest populære er kampspill, der utvalget er basert på laget du tror kommer til å vinne, men det er mulig å tippe på laget som kan tape eller om spillet til slutt ender uavgjort. Handicapspill fungerer på samme måte som matchspill, men ett lag vil få en liten fordel. De online bookmaker vil gi ett lag et antall poeng før kampen starter. Dette vil jevne ut oddsen.

Et vinnende marginspill er akkurat slik det høres ut. Spillesidene vil normalt tilby en rekke alternativer for marginen, så spilleren trenger ikke å få det helt riktig. Det er mulighet for å spille på over/under av poeng og mål.

Dette kan være for laget eller en individuell spiller. Livebetting blir mer og mer populært. Dette er når innsatsen plasseres under selve kampen. Spilleren kan se deler av kampen for å få en ide om hvordan den kan utvikle seg før de sender inn tippekupongen.

Hvordan plasserer du spill på gælisk fotball?
De største gæliske fotballbegivenhetene og turneringene

De største gæliske fotballbegivenhetene og turneringene

All-Ireland Senior Championship er den største av de gæliske fotballturneringene. Rundt 80 000 mennesker deltar på kampene som holdes i Dublins Croke Park. Dette er en av begivenhetene som nesten alltid er tilgjengelig på nettbaserte sportsbettingsider, så det vil være enkelt å kunne satse på disse kampene hvert år. Både All-Ireland Senior Championship og National Football League kjører på et inter-fylkesystem.

Den neste turneringen er All-Ireland Club Championship. Dette er et arrangement for individuelle klubber og fungerer på knockout-basis. Det er mulig å satse på alle gæliske fotballarrangementer, både i Irland og i andre land. USA har noen turneringer for gælisk fotball, og selv om disse er populære i USA, når ikke dekningen av dem andre land. Det er fortsatt de irske turneringene som er mest populære.

De største gæliske fotballbegivenhetene og turneringene
Tips på gælisk fotball

Tips på gælisk fotball

De som er nye innen online tipping og som ikke er kjent med gælisk fotballtipping bør sørge for at de tar seg tid til å lære litt om sporten før de legger et spill. Et sportsveddemål er fortsatt først og fremst et sjansespill.

Det er ingen måte å vite hva som vil skje i løpet av kampen, så uansett hvor godt et lag har spilt før, er det ingen garanti for noe bestemt utfall. Men å lære litt mer om spillet og tidligere prestasjoner til lag og spillere kan bidra til å ta en mer informert beslutning.

Ligaspill er mer populære for tipping enn andre spill, så det er verdt å lære mer om ligaene. Det er en god idé å holde et øye med hvordan været gjør i Irland, da dette kan påvirke utfallet av kampene alvorlig. Hvis Gealif Football-bookmakerne også ser på været, vil det også påvirke oddsen de tilbyr. Dårlig vær påvirker spilleforholdene, noe som kan skape problemer for lagene.

Tips på gælisk fotball
Ansvarlig gambling

Ansvarlig gambling

En av hovedoppgavene til de beste online gæliske fotballbookmakerne er å tilby støtte til de som sliter med å kontrollere gamblingen sin. Det første trinnet er å kontakte kundeserviceteamet. De vil kunne gi en rekke råd om alternativene som er tilgjengelige.

Et av hovedalternativene som nettstedet kan hjelpe med er å bruke innskuddsgrenser. Dette betyr at spilleren forhåndsvelger det maksimale beløpet de kan laste opp til kontoen sin hver uke eller måned. Dette vil begrense forbruket og forhindre at spilleren plasserer for mange spill.

Selvekskludering er et annet trinn som er tilgjengelig. Spilleren vil be om å bli plassert på en liste over kunder som ikke kan åpne en konto. Dette kan være for en begrenset periode eller på ubestemt tid. Dette vil sikre at de ikke kan registrere seg på noen online sportsbettingside. Råd om håndtering av en spillevane kan også fås fra offisielle organisasjoner som Gamblers' Anonymous.

Nettbaserte gamblingsider er juridisk forpliktet til å hjelpe kunder som sliter med gamblingproblemer og de fleste vil også ha informasjon om dette akkurat der på nettsiden.

Ansvarlig gambling