De beste spillappene på nettet

For bare noen år tilbake var sportsbetting en tidkrevende og kostbar affære. Det er fordi spillere måtte ta hensyn til tid og budsjett for å spille i en fysisk bettingbutikk. Men det er nå i fortiden, takket være de beste spillappene.

Så på denne siden vil du vite de beste betting-appene i 2021 og litt nyttig informasjon for mobil sportsbetting. Sportsbetting-appen er en mobil- eller skrivebordsprogramvare der tippere plasserer innsatser på flere sportsbegivenheter.

De beste spillappene på nettet
Emil Hansen
WriterEmil HansenWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Hva er online betting-apper?

Hva er online betting-apper?

Vanligvis er toppspill-apper tilgjengelige via instant-play (nettbasert) eller dedikerte apper for PC-er og mobile operativsystemer. Spillere starter med å lage en spillekupong før de plasserer en innsats med ekte penger eller bonuspenger. Appene lar også spillere se live spillresultater og statistikk samt spore seire og tap.

Hva er online betting-apper?
En kort historie med spill

En kort historie med spill

For det første har sportsbetting eksistert så lenge sportsbegivenheter har eksistert. Det hele startet for mer enn 2000 år siden da grekerne introduserte OL, som senere spredte seg til det gamle Roma. I Roma plasserte tilskuere enorme summer på å vinne gladiatorer, og sportsspill ble etter hvert lovlig.

Senere i historien ble tipping utbredt i England, med hesteveddeløp å være sentrum for attraksjonen. Det tok ikke lang tid før de engelske nybyggerne eksporterte denne fritidsaktiviteten til de amerikanske kystene og andre deler av verden. I dag kan gamblere satse på fotball, hockey, rugby, tennis, hesteveddeløp, greyhound racing og mer.

En kort historie med spill
Nyere utvikling av sportsbetting

Nyere utvikling av sportsbetting

På 1950-tallet legaliserte Las Vegas sportsgambling for å gjøre det mer attraktivt for mange. Imidlertid måtte tippere planlegge turen deretter, og de som bodde utenfor byen var uheldige. Det er på grunn av slike ulemper som førte til fremveksten av online sportsgambling. Den første sportsbetting-appen (Interlops) ble lansert i 1996.

Suksessen til denne bettingsiden motiverte andre bookmakere til å lansere. Som forventet hadde de fleste bookmakere allerede vellykkede landbaserte operasjoner. Men som med nettkasinoindustrien, var konkurransen hard. Som et resultat begynte sportsbooks å tilby fristende bonuser som gratisspill og bonuspenger for å tiltrekke og beholde spillere.

I mellomtiden, live betting kom mye senere i 2002. Dette markerte en betydelig milepæl i bransjen, ettersom spillere kunne plassere spill på live-kamper. For erfarne tippere vet de at livespill er mer lukrativt og underholdende enn tipping før kamp.

Her har tippere allerede arbeidet sitt kuttet ettersom kampens utfall nå er lettere å forutsi. Totalt sett har online betting-apper revolusjonert bransjen mye.

Nyere utvikling av sportsbetting
Populariteten til spillapper

Populariteten til spillapper

Ingen kan argumentere for det online sportsbetting er for tiden det mest fremtredende spillmarkedet globalt. I følge funn fra Zion Market Research, oppnådde sportsbettingindustrien hele 131,1 milliarder dollar i inntekter i 2020, til tross for Covid-19-pandemien.

Videre sier den samme rapporten at markedet vil registrere rundt 179,3 milliarder dollar innen 2028. Nå er dette en imponerende vekst på 8,83 %.

Men hvorfor registrerer denne bransjen svimlende tall selv i utfordrende år? For det første og mest åpenbare, kunne den økte internettpenetrasjonen ikke kommet på et bedre tidspunkt.

Ifølge rapporter var det omtrent 4,66 milliarder aktive internettsurfere per januar 2021. Av dette tallet brukte nesten 90 % mobiltelefonene sine for å få tilgang til internett. Hvis denne statistikken er noe å gå etter, betyr det at rundt 63 % av verdens befolkning kan spille online.

I tillegg til bredere internettdekning, fikk bransjen et skudd for baugen fra den stadig voksende mobilteknologien. Da den første iPhone og Android ble utgitt i henholdsvis juni 2007 og september 2008, betydde det bare at industrien ville bli større og bedre.

I dag matcher disse mobile operativsystemene stasjonære systemer når det gjelder sikkerhet og funksjonalitet. Faktisk er spill på mobil den eneste måten å nyte dedikerte gambling-apptjenester på.

Populariteten til spillapper
Hva med lovgivningen om sportsspill?

Hva med lovgivningen om sportsspill?

En annen ofte oversett grunn til at betting-apper har blitt så populære, er den nylige lovgivningen i de fleste markeder. Ta for eksempel Storbritannia, hvor bookmaking ble lovlig på 1960-tallet.

I dag kan bransjen skilte med mange lisensierte nettsteder med mer enn 100 bettingbutikker spredt over hele landet. Den nåværende markedsverdien er over £650 millioner med over 2 millioner aktive spillere. Imponerende!

Når de flytter over Atlanterhavet til USA, blir stater mer mottakelige for onlinespill etter år med politisk motstand. For eksempel vedtok lovgivere i Arizona enstemmig lovforslaget om online sportsspill i 2021 for å tillate mobilgambling.

Som et resultat ble flere sportsbooks publisert i september. Nevada, Colorado, Illinois og Iowa er andre stater der online betting-apper blomstrer.

Hva med lovgivningen om sportsspill?
Fordeler og ulemper med spillapper

Fordeler og ulemper med spillapper

Det er så mange grunner til å bruke de beste online sportsbetting-appene.

Fordeler

 • Praktisk: Akkurat som det sparer tid å ringe med mobiltelefon i stedet for en statisk fasttelefon, gjelder det samme for mobilspill. Med andre ord, spillere trenger ikke å finne en stasjonær eller en personlig spillbutikk for å plassere spill. Trekk i stedet frem telefonen, lag en spillekupong og vinn litt penger.
 • Beste odds og bonuser: Mange landbaserte bettingbutikkkunder vil være enige om at det ikke finnes gratis lunsjer her. Å satse på en av disse butikkene uten et minimumsinnskuddsbeløp er nesten umulig. Omvendt, bonuser og gratisspill er dagens orden hos de beste spillappene. Ofte nyter nye spillere gratisspill for bare å opprette en konto vellykket.
 • Enkel utbetaling: Enkel utbetaling er et betydelig salgsargument for spillapper. For å ta ut gevinster trenger spillere bare å gå til kassen og velge en uttaksmetode knyttet til kontoen. Og det er uten å glemme raske innskudd via Betal med telefonregning.

Ulemper

 • Spilleavhengighet: Tippere som ikke kan kontrollere tippetørsten sin, kan finne seg selv i å synke dypere ned i avhengighet. Det faktum at gambling-apper tar veddemål hvor som helst, når som helst, betyr ikke at spill skal erstatte andre tidsfordriv i livet ditt.
 • Begrensede funksjoner: Så gode som de kommer, er spillapper på en eller annen måte begrenset sammenlignet med øyeblikkelige nettapper. I mange tilfeller inneholder nettsideversjonene flere funksjoner som ekstra betalingsmetoder, mer bonusinformasjon og mer.
Fordeler og ulemper med spillapper
Hvordan satse med apper

Hvordan satse med apper

Denne delen diskuterer hvordan du kommer i gang med de beste gamblingappene. Du lærer å velge riktig operatør, laste ned en kompatibel app og konfigurere en konto.

Velg en leverandør med den beste betting-appen

Nedenfor er noen ting du bør vurdere når du velger en topp gambling-app:

 • Lovlighet: Se med dette på hvor pålitelig spillplattformen er. De beste sportsbettingappene må være lisensiert og regulert av et juridisk organ for å garantere rettferdighet og sikkerhet. For eksempel, hvis du bor i Storbritannia, er ikke noe som ikke er godkjent av UKGC et alternativ å vurdere.
 • Tilgjengelige odds: Jo saftigere odds, jo bedre er sportsbook. Men først, lær hvordan du leser oddsene. For eksempel bruker de fleste europeiske sportsbooks Desimal odds, mens amerikanske sportsbooks bruker amerikanske odds. Uansett, ikke nøy deg med mindre.
 • Live betting: Hvis en sportsbook-app ikke tilbyr livespill og strømmetjenester, hopp over den helt. Som sagt i begynnelsen, er livespill den virkelige avtalen i den moderne sportsbettingindustrien. I denne typen gambling kan spillere se hvordan oddsen svinger under spilling og ta nøyaktige avgjørelser.
 • Innsatsgrenser: Maksimums- og minimumsinnsatsgrensene varierer avhengig av sportsbook. Standard sportsbook lar spillere satse så lite som $0,50 og så mye som $10 000. Innsatsgrensene for in-play-spill er imidlertid alltid forskjellige. Noen jurisdiksjoner som Tyskland setter også et tak på den maksimale innsatsen en spiller kan plassere.
 • Kundeservice: Mange ganger støter spillere på problemer som sene uttak, ID-verifisering, suspenderte spillkontoer og så videre. I så fall bør betting-appens støtte gi rask 24/7 service. Hvis mulig, er live chat-støtte som ikke administreres av roboter et must.
Hvordan satse med apper
Last ned appen

Last ned appen

Etter å ha identifisert den perfekte spillappen, er det på tide å installere den. Opplevelsen kan imidlertid variere litt, avhengig av innsatsenhet og bookie. Så nedenfor er hva du bør huske på når du satser på Android og iPhone:

Android-apper for sportsbetting

Android er faktisk det mest brukte operativsystemet for mobiltelefoner. Som sådan er det tydelig at de fleste mobilspillapper er skreddersydd for Android. Men overraskende nok er de fleste sportsbetting-apper ikke tilgjengelige på Google Play Store. I 2013 forbød Google alle gamblingapper med ekte penger på Play Store, og hevdet at det ikke fantes noe system for å bekrefte brukernes alder.

Heldigvis ble det generelle forbudet opphevet i 2017, men begrenset til kun brukere i Storbritannia, Frankrike og Irland. Tidligere i år la selskapet til 15 flere land (inkludert USA) til listen. Selv om dette er et betydelig skritt, sitter de fleste brukere fortsatt ute. Men ikke bekymre deg fordi spillere kan fortsatt installere APK-apper direkte fra spillebokens nettsted.

iOS-apper for sportsbetting

I motsetning til Google har Apple vært en mer gambler-vennlig plattform. Som et resultat er sjansene for å laste ned de lovlige sportsbøkene direkte på iPhone eller iPad fra App Store ganske høye. Enda bedre, å laste ned og installere iPhone-spillapper er gratis, akkurat som med Android.

Følg disse trinnene for å installere sportsbetting-appen på iPhone:

 • Besøk App Store og søk etter spillebokens navn.
 • Trykk på navnet på gamblingappen du vil laste ned.
 • Klikk GET og trykk deretter INSTALL.
Last ned appen
Hvordan sette opp en bookmaker-appkonto

Hvordan sette opp en bookmaker-appkonto

Å opprette en sportsbettingkonto er ganske enkelt når appen allerede er installert. Merk at prosessen er ganske den samme, enten du bruker en iPhone eller Android gambling app. Bare finn knappen Registrer deg, Bli med eller Registrer deg og klikk på den.

Deretter starter et elektronisk skjema for å angi navn, kjønn, fødselsdato, personnummer og adresse. De fleste gambling-apper krever også at nye spillere oppgir mobilnumrene sine og svarer på sikkerhetsspørsmål. Til slutt, skriv inn en e-postadresse og passord.

Når du er med, fortsett og koble til en bankmetode som støttes av sportsbooken. Deretter, hvis du blir bedt om det, foreta et minimumsinnskudd før du krever velkomstbelønningen ved å bruke en kampanjekode. Til slutt legger du til ditt kampvalg på spillekupongen og setter et spill. Gratulerer!

Hvordan sette opp en bookmaker-appkonto
Populære appbetalingsmetoder

Populære appbetalingsmetoder

Som ny gambler kan du tydeligvis ikke vente med å sette inn og ta ut penger fra sportsbook-kontoen. Men før du velger, sørg for at betalingsmetode er praktisk og behagelig å bruke. Nedenfor er en liste over noen standard bankalternativer du bør vurdere:

Kreditt-/debetkort: Nesten alle gamblingapper aksepterer betalinger via Visa og MasterCard. Men selv om innskudd kan være øyeblikkelige, kan uttak ta opptil 5 virkedager, avhengig av spilleboken og banken.

Forhåndsbetalt kort: Hvis du er bevisst på sikkerhet, bør bankmetoder som PayNearMe være attraktive. Med denne metoden kan tippere sette inn penger på en bensinstasjon eller dagligvarebutikk ved å bruke en strekkode generert på gamblingappen.

Bankoverføring eller sjekker: Denne gode gamle bankmetoden kan også komme godt med i de beste gamblingappene. Faktisk er det et av de beste alternativene når du setter inn/uttak betydelige beløp.

E-lommebøker: Vet du noe om PayPal, Neteller eller Skrill? Vel, du trenger sannsynligvis ikke noen introduksjon til e-lommebøker.

Kryptovaluta: Spill på kryptovaluta er i ferd med å bli trendy nå for tiden. Foruten å tilby uovertruffen anonymitet, kommer kryptobetting også med umiddelbare transaksjoner. Og det er uten å nevne den høye verdien av digitale mynter.

Populære appbetalingsmetoder
Finn de best rangerte sportsbettingsidene

Finn de best rangerte sportsbettingsidene

Det er ingen enkel oppgave å finne ut hvilken spillapp som er best, da man kan trenge en lang sjekkliste. Noen nøkkelfaktorer vil imidlertid føre deg til det perfekte alternativet. Nedenfor er en oversikt:

Sikkerhet og sikkerhet: For at en gambling-app skal få grønt lys fra BettingRanker, må den først bestå sikkerhets- og sikkerhetstesten. Med en trygg og sikker sportsbetting-app kan tippere være rolige og vite at deres dyrebare midler ikke er i fare. I tillegg til lisensieringsinformasjon, graver teamet av eksperter også etter informasjon som SSL-kryptering og spilleromdømme.

Bankalternativer: I en tid hvor nettbank er normen, er det dumdristig å anmelde en spillebok med bare en håndfull bankmetoder. Som sådan tilbyr alle anbefalte bookmakere for iPhone og Android flere trygge, sikre og pålitelige innskuddsmetoder. Innskudd er også øyeblikkelige, med uttak som bare tar noen få timer/dager.

Tilgjengelighet: Før du velger en sportsbook, er det viktig å sikre at den er tilgjengelig i din lokale jurisdiksjon. Finn ut om en lokal vakthund lisensierer sportsbooken for å unngå å bli i varm suppe med loven. Alternativt kan du satse på den beste offshore-spilleboken som er lisensiert av juridiske internasjonale organer.

Support: En profesjonell og rask kundestøtte er avgjørende, spesielt for nye spillere. Spillere kontakter ofte sportsbook-støtte for å be om informasjon som uttaksvarighet, bonuskoder og mye mer. Det er på grunn av dette at støtten må være rask, responsiv og kunnskapsrik.

De bør være tilgjengelige via live chat, telefon, e-post eller til og med sosiale medier.

Bonuser: Til slutt, ikke overse viktigheten av bonuser og kampanjer. Disse belønningene hjelper nye spillere med å finne seg raskt til rette på en gamblingside. For lojale spillere kan bonuser bidra til å minimere tap.

Og det er derfor spillere bør være på utkikk etter store belønninger med spillervennlige vilkår og betingelser. Interessant nok tilbyr de beste spillappene også gamblere de beste bonusene.

Finn de best rangerte sportsbettingsidene
About the author
Emil Hansen
Emil Hansen
About

Emil Hansen fra Oslo er en pioner innen lokal tilpasning av online kasinoinnhold i Norge. Med en nøyaktig sans for detaljer og en dyp kjærlighet til sine norske røtter, bygger han bro mellom kasinoverdenen og hjertet av Norge.

Send email
More posts by Emil Hansen

Faq

Alt du trenger å vite om casinoer

Hva er online betting-apper?

Online betting-apper er plattformer som lar deg plassere spill på ulike sporter og begivenheter ved hjelp av mobilenheten eller datamaskinen din. De gir bekvemmelighet og fleksibilitet ved å la deg satse fra hvor som helst, når som helst.

Hvordan begynner jeg å satse på en app?

For å begynne å tippe, last ned en tippeapp fra App Store eller Google Play Store, eller besøk nettsiden til en spillleverandør. Opprett en konto, sett inn penger, og så kan du begynne å satse på dine valgte begivenheter.

Er spill på apper lovlig?

Lovligheten av spillapper avhenger av hvor du befinner deg. Noen land eller regioner har spesifikke lover som regulerer online betting. Sjekk alltid om appen er lisensiert og lovlig i ditt område før du bruker den.

Hva kan jeg satse på?

Tippeapper tilbyr vanligvis et bredt spekter av sport og arrangementer, inkludert fotball, basketball, tennis, hesteveddeløp og mer. Noen apper gir også alternativer for å satse på ikke-sportsbegivenheter.

Hvordan vet jeg om en spillapp er trygg?

En sikker spillapp bør være lisensiert og regulert av en anerkjent myndighet. Se etter informasjon om lisensiering på appen eller nettstedet. Se også etter funksjoner som SSL-kryptering for å sikre datasikkerhet.

Hva er odds og hvordan fungerer de?

Odds representerer sannsynligheten for at et utfall inntreffer og bestemmer hvor mye du kan vinne. Høyere odds betyr et mindre sannsynlig utfall, men en større potensiell gevinst. Oddsformater kan variere, så det er viktig å forstå dem før du satser.

Hva er Live Betting?

Live-betting lar deg satse på begivenheter som allerede er i gang. Oddsen endres i sanntid basert på hva som skjer i spillet, og gir en dynamisk og spennende spillopplevelse.

Kan jeg sette innsatsgrenser?

Mange betting-apper lar deg sette grenser for hvor mye du kan satse innenfor en viss periode. Denne funksjonen hjelper deg å administrere gamblingvanene dine på en ansvarlig måte.

Hva bør jeg gjøre hvis jeg får problemer med appen?

Hvis du møter problemer, kontakt appens kundestøtte. De fleste spillapper tilbyr støtte via live chat, e-post eller telefon. Sørg for at appen du velger har et pålitelig støttesystem.

Er det bonuser på spillapper?

Ja, mange spillapper tilbyr bonuser og kampanjer til både nye og eksisterende brukere. Disse kan inkludere gratisspill, innskuddsbonuser og andre spesialtilbud. Les alltid vilkårene og betingelsene for å forstå hvordan disse bonusene fungerer.