Alt du trenger å vite om: Crypto Betting

Den økende populariteten til kryptovalutaer over hele verden har ført til at bedrifter har begynt å tilpasse seg kryptovalutaer. iGaming- og sportsbetting-sidene er banebrytende når det kommer til bruk av kryptovaluta. Vi tror at spill på sport ved bruk av kryptovaluta er den neste store tingen som definitivt vil endre fremtiden til online gamblingindustrien.

I dag overgår kryptosportstippingssider fremgangen til de konvensjonelle sidene når det gjelder kampanjer og sikkerhet. Ettersom det er flere nettsteder som aksepterer kryptoinnskuddsmetoder for sportsspill, nyter flere enkeltpersoner denne bekvemmeligheten.

Alt du trenger å vite om: Crypto Betting
Emil Hansen
WriterEmil HansenWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Din Crypto Betting Guide

Din Crypto Betting Guide

Hvis du er interessert i kryptobetting og ønsker å lære mer om hvordan du kan satse på krypto, er du på rett sted. Her er vårt syn på alt du trenger å vite om satse på sport ved hjelp av krypto.

Kryptovaluta eller krypto er en virtuell valuta som bruker kryptografi for å sikre transaksjoner. Det ligner på kontosaldoen du har på bankappen din eller på bankens nettsider. Forskjellen er at kryptovaluta ikke har en regulerende myndighet, men saldoen du har på kontoen din er avhengig av en sentral myndighet, som vanligvis er myndighetene.

Etter oppnåelsen av den tidligste kryptovalutaen, som er Bitcoin, ble en rekke andre kryptovalutaer introdusert for publikum. Det er et bredt utvalg av kryptovalutaer tilgjengelig, som Solana (SOL), Ethereum (ETH) og Tether (USDT). I dag brukes kryptovalutaer til ulike formål og ett av dem er kryptosportstipping.

Sportsbetting er en allment anerkjent type gambling. Innføringen av kryptovaluta i sportsbettingverdenen har bare utvidet rekkevidden av den.

Krypto-sportstipping innebærer å satse på sport ved å bruke kryptovaluta lagret i kryptolommebøker.

Din Crypto Betting Guide
Er det verdt å satse med kryptovalutaer?

Er det verdt å satse med kryptovalutaer?

Det er flere fordeler med å bruke kryptovaluta for å satse på sport, men vi vil fokusere på de tre beste for å vise de mest avgjørende elementene.

Først av alt er kryptobettingsider ofte tryggere enn tradisjonelle nettsteder og kasinoer. Kryptomynter er fryktelig vanskelige å hacke og gir mye større sikkerhet enn konvensjonelle innskuddsmetoder.

For det andre tilbyr kryptovaluta en raskere og mer praktisk måte å transaksjoner på. Det er vanlig å møte utfordringer mens du handler i valutaveksling på utenlandske nettsteder, men handel med kryptovalutaer er mye enklere.

Til slutt kan du oppnå ytterligere personvernfordeler når du bruker krypto i spill. Anonymitet og personvern til spillere er sikret av kryptosportstipping.

Er det verdt å satse med kryptovalutaer?
Beste kryptovalutaer for sportsspill

Beste kryptovalutaer for sportsspill

Det er en fantastisk rekke grunner til at enkeltpersoner begynner å bli interessert i kryptovalutaer.

Noen kjøper Bitcoin som et middel for investering og andre får meme-baserte valutaer som DogeCoin å handle fra nettbutikker.

Solana er et annet foretrukket alternativ fordi det lar folk utføre raske, praktiske og billige transaksjoner.

Som vi nevnte tidligere, er kryptovalutaer gode betalingsmåter når du satser på sport på nett. Det er mange alternativer der ute som kun kan brukes til denne spesielle oppgaven. Nedenfor har vi listet opp noen av de beste kryptobetalingsalternativene for sportsbetting sammen med grunnene til hvorfor du bør velge noen av dem.

 • Solana (SOL): Denne er plassert på toppen av listen vår av en grunn: Solana har blitt godkjent for å kunne ta seg av mer enn to tusen transaksjoner per sekund.
 • Ethereum (ETH): Ethereum brukes oftere enn Solana, selv om det er litt tregere enn det, med omtrent 12 til 25 transaksjoner per sekund.
 • Bitcoin (BTC): Bitcoin er det første og fortsatt mest kjente kryptovalutaalternativet som er tilgjengelig. Hvis du allerede har skaffet deg Bitcoin, vil du finne uendelige muligheter ved å bruke den til å satse på sport.
 • Tether (USDT): Hvis du nylig har begynt å interessere deg for kryptovaluta, er Tether eller USDT muligens den enkleste kryptoen å bruke der ute. USDT er knyttet til amerikanske dollar, og derfor bør den teoretisk sett være uendret av markedsvolatiliteten.
Beste kryptovalutaer for sportsspill
Beste sportsspillsider for kryptospill

Beste sportsspillsider for kryptospill

I dag er det hundrevis av sportsbettingsider som lar spillere sette inn penger med kryptovaluta. Derfor er det ganske utfordrende å finne en lovlig online bettingside som er legitim, trygg og egnet for dine behov. Her er våre tips for å gjøre valgprosessen enklere:

Vet hva du ser etter

Det første trinnet for å finne det beste alternativet for deg er å vite hva du vil ha på en sportsbettingside. Vi anbefaler deg å stille deg selv noen spørsmål for å finne ut av det, for eksempel: Hvilke idretter vil du satse på? Er du interessert i å prøve en bestemt type innsats? Hvor ofte planlegger du å satse?

Sjekk ut nettstedanmeldelser

Nettstedanmeldelser er ofte gode ressurser hvis du ønsker å lære om alt som har gjort andre spillere fornøyde eller misfornøyde med visse sider. Her kan du sjekke våre anmeldelser av de beste bookmakerne på nett der ute.

Sammenlign en liste over forskjellige sportsbettingsider

Siden du har en liste over flere forskjellige sportsbettingsider, er det alltid en god idé å gå gjennom alle og sammenligne dem med hverandre. Dette betyr at du faktisk bør besøke sidene selv etter å ha lest anmeldelsene.

Kryss av noen alternativer

Det siste trinnet er å kjenne dine avtalebrytere og eliminere noen av alternativene på listen din.

Heldigvis har vi spart deg for det harde arbeidet med å lage din egen liste. Her er vår liste over topp 10 sportsbettingsider for krypto:

 • Paf
 • Betsson
 • MR Grønn
 • Casumo
 • Kom igjen
 • Leo Vegas
 • Betsafe
 • Unibet
 • William Hill
 • 10 veddemål
Beste sportsspillsider for kryptospill
Hvordan satse med Bitcoin

Hvordan satse med Bitcoin

Bitcoin er den mest brukte kryptovalutaen av tippere siden den er akseptert av nesten alle sportsbooks på nettet.

Det første trinnet for å satse med Bitcoin er å velge en lisensiert og sikker bettingside som tillater Bitcoin som innskuddsmetode. Noen andre viktige funksjoner å se etter på en kryptobettingside inkluderer tilgjengelige sporter, bonuser og kampanjer, betting odds, og innskuddsgebyrer.

Etter å ha oppdaget den beste siden for sportsbetting, må du registrere deg på plattformen og gjøre noen innskudd med Bitcoin-lommeboken din. Det siste trinnet er å satse på utfallet av en sportsbegivenhet.

Hvordan satse med Bitcoin
Sportsspill med Bitcoin trinn for trinn

Sportsspill med Bitcoin trinn for trinn

Vi har laget denne trinnvise guiden om hvordan du kan satse på sport ved å bruke Bitcoin for å hjelpe deg å forstå prosessen bedre.

 • Trinn 1: Oppdag en lisensiert og sikker sportsbettingside som lar deg gjøre et innskudd med Bitcoin. Sørg også for at det er det mest passende nettstedet for dine behov basert på funksjonene det gir.
 • Steg 2: Meld deg på nettsiden.
 • Trinn 3: Sørg for at Bitcoin-lommeboken din er lastet med minimumsbeløpet du planlegger å plassere på spill.
 • Trinn 4: Nå er det på tide å overføre litt Bitcoin fra lommeboken til bettingsiden. For å forstå om du har lagt inn riktig lommebokadresse, foreta et prøveinnskudd først.
 • Trinn 5: Velg et sportsspill eller en begivenhet du vil satse på.
 • Trinn 6: Utforsk en innsats du foretrekker angående oddsen.
 • Trinn 7: Sett et spill ved å bruke betalingen du har gjort med Bitcoin.
 • Trinn 8: Det siste trinnet er ganske enkelt å vente på at innsatsen skal bekreftes av siden.
Sportsspill med Bitcoin trinn for trinn
Tips og triks for sportsspill med Bitcoin

Tips og triks for sportsspill med Bitcoin

Nedenfor har vi listet opp noen tips og triks for sportsbetting med Bitcoin. Du kan dra nytte av dem for å gjøre spillopplevelsen mer effektiv for deg selv.

 • Gjør alltid et prøveinnskudd på et mye mindre beløp før du overfører hele beløpet. På denne måten kan du være sikker på at du har fylt inn riktig adresse.
 • Det er avgjørende å lese anmeldelsene av bettingsiden du velger å bruke din Bitcoin for å se om siden er lisensiert og sikker. Ellers kan du ende opp med å bli svindlet.
 • Sørg for at du holder informasjonen om din egen Bitcoin-lommebok privat. Sportsbettingsider krever ikke denne informasjonen for innskudd.
 • Verdien av Bitcoin-valuta endres konstant; det kan variere til og med hver dag eller til og med hver time. For å være sikker på at du mottar riktig mengde spillkreditter anbefaler vi deg å sjekke prisen på Bitcoin først.
Tips og triks for sportsspill med Bitcoin
Sportsspill ved bruk av kryptovaluta vs andre bankmetoder

Sportsspill ved bruk av kryptovaluta vs andre bankmetoder

Selv om det er mange likheter mellom sportsbetting ved bruk av kryptovalutaer og spill med andre bankmetoder, som bankoverføring, Skrill og Neteller, er det fortsatt mange forskjeller mellom dem også.

Etter å ha gjort innskudd, må du velge et spill for en sportsbegivenhet, og du må sjekke ut oddsen, enten du bruker krypto eller ikke. Innskuddsmetoden er den eneste forskjellen mellom begge innsatstypene.

Hvis du vil bruke en vanlig bankmetode, må du enten ha en bankkonto eller en e-lommebok, som også betyr at du må åpne en bankkonto slik at du kan overføre penger til e-lommeboken din. Men når du bruker kryptovaluta trenger du en kryptolommebok, som er helt forskjellig fra en bankkonto.

En annen stor forskjell mellom sportsspill ved bruk av kryptovaluta og andre bankmetoder er anonymitet. Du kan være anonym når du gjør et innskudd med kryptovaluta.

Til slutt er det spørsmålet om transaksjonshastighet og gebyrer. Det er sannsynlig å vente i mer enn en dag for å fullføre en transaksjon når du bruker vanlige bankmetoder for å gjøre et innskudd. På den annen side kan du overføre umiddelbart med kryptovaluta.

Sportsspill ved bruk av kryptovaluta vs andre bankmetoder
About the author
Emil Hansen
Emil Hansen
About

Emil Hansen fra Oslo er en pioner innen lokal tilpasning av online kasinoinnhold i Norge. Med en nøyaktig sans for detaljer og en dyp kjærlighet til sine norske røtter, bygger han bro mellom kasinoverdenen og hjertet av Norge.

Send email
More posts by Emil Hansen