Alt om Tennis Odds

Når det kommer til odds på tennis, er det tre hovedtyper du må være kjent med: Moneyline-odds, brøkodds og desimalodds. Hver type har sin egen unike måte å representere sannsynligheten for et bestemt utfall og den potensielle utbetalingen du kan forvente.

Moneyline Odds

Moneyline-odds, også kjent som amerikanske odds, er den vanligste typen odds som brukes i tennistipping. De er representert som enten et positivt eller negativt tall, som indikerer potensiell fortjeneste du kan tjene på en innsats på $100. Positive tall representerer underdogen, mens negative tall representerer favoritten.

Eksempel: I en kamp mellom Rafael Nadal og Novak Djokovic har Nadal moneyline-odds på +150, mens Djokovic har odds på -200. Hvis du satser $100 på Nadal og han vinner, vil du motta en utbetaling på $250 – $100 for din første innsats og $150 i fortjeneste. På den annen side, hvis du satser $200 på Djokovic og han vinner, vil du motta en utbetaling på $300 – $200 for innsatsen din og $100 i fortjeneste.

Fraksjonelle odds

Brøkodds brukes ofte i Storbritannia og er representert som brøker. De viser den potensielle fortjenesten du kan tjene i forhold til innsatsen din. For eksempel, hvis en spiller har en brøkodds på 2/1, betyr det at for hver $1 du satser, vil du tjene $2 hvis de vinner.

Eksempel: I en kamp mellom Serena Williams og Naomi Osaka har Williams brøkodds på 3/1, mens Osaka har odds 1/4. Hvis du satser $1 på Williams og hun vinner, vil du motta en utbetaling på $4 – $1 for innsatsen din og $3 i fortjeneste. På den annen side, hvis du satser $4 på Osaka og hun vinner, vil du motta en utbetaling på $5 – $4 for innsatsen din og $1 i fortjeneste.

Desimalodds

Desimalodds er mye brukt i Europa og representerer den potensielle utbetalingen du vil motta for hver enhetsinnsats. De er uttrykt som et desimaltall, for eksempel 2,50 eller 1,75. For å beregne potensielle gevinster multipliserer du ganske enkelt innsatsen med desimaloddsene.

Eksempel: I en kamp mellom Roger Federer og Alexander Zverev har Federer desimalodds på 1,50, mens Zverev har odds på 2,75. Hvis du satser $100 på Federer og han vinner, vil du motta en utbetaling på $150 – $100 for innsatsen din og $50 i fortjeneste. På den annen side, hvis du satser $100 på Zverev og han vinner, vil du motta en utbetaling på $275 – $100 for innsatsen din og $175 i fortjeneste.

Alt om Tennis Odds
Emil Hansen
WriterEmil HansenWriter
Fact CheckerIliana PetkovaFact Checker
Hvordan tennisspillodds beregnes

Hvordan tennisspillodds beregnes

Odds på tennisstipping beregnes av bookmakere ved å bruke en kombinasjon av faktorer, inkludert spillernes tidligere prestasjoner, head-to-head rekorder, nåværende form og annen relevant statistikk. Bookmakere analyserer disse faktorene for å vurdere sannsynligheten for et bestemt utfall og bestemme oddsen deretter.

Det er viktig å merke seg at bookmakere tar sikte på å skape odds som tiltrekker seg lik innsats på begge sider av en kamp. Dette sikrer at de kan tjene penger uavhengig av utfallet. Derfor er ikke oddsen alltid en sann refleksjon av spillernes faktiske vinnersjanser.

Hvordan tennisspillodds beregnes
Populære tennisspillmarkeder

Populære tennisspillmarkeder

I tennis tilbyr flere populære spillmarkeder ulike muligheter for tippere. Her er noen av de vanligste:

  • Matchvinner: Matchvinnermarkedet er det mest enkle spillmarkedet innen tennis. Her satser du ganske enkelt på hvilken spiller du tror vinner kampen. Oddsen for hver spiller gjenspeiler deres antatte vinnersjanser.
  • Sett innsats: Sett betting lar deg satse på den nøyaktige resultatlinjen til en kamp. Du kan for eksempel satse på at en spiller vinner kampen i rette sett (2-0), eller vinner i tre sett (2-1). Set-betting tilbyr høyere odds sammenlignet med matchvinner-markedet, da det krever mer spesifikke spådommer.
  • Totalt spill: Det totale spillmarkedet lar deg satse på det totale antallet spill som spilles i en kamp. Bookmakere setter en linje, og du kan satse på om det totale antallet spill vil være over eller under den linjen. Dette markedet er populært for kamper der begge spillerne er jevnt matchet.
  • Handicapspill: Handicap-betting, også kjent som spread-betting, innebærer å gi én spiller en virtuell fordel eller ulempe når det gjelder spill eller sett. Dette gir mulighet for mer balanserte odds, spesielt i kamper der én spiller er en stor favoritt. For eksempel kan du satse på at en spiller vinner med et -1,5 spillhandicap, noe som betyr at de må vinne med minst to kamper.
Populære tennisspillmarkeder
Faktorer du bør vurdere når du analyserer odds på tennis

Faktorer du bør vurdere når du analyserer odds på tennis

Når du analyserer odds på tennisstipping, er det flere viktige faktorer å vurdere som kan hjelpe deg med å ta mer informerte spillbeslutninger:

  • Spillerform: Den nåværende formen til en spiller er en viktig faktor å vurdere når man vurderer vinnersjansene deres. Se på de siste resultatene deres, både når det gjelder seire og tap, og vurder om de presterer på sitt beste eller sliter med inkonsekvenser.
  • Head-to-Head-rekorder: Head-to-head rekorder kan gi verdifull innsikt i hvordan to spillere matcher hverandre. Se på deres tidligere møter og vurder faktorer som spillestil, baneoverflate og forhold. Noen spillere kan ha en psykologisk fordel fremfor andre, noe som kan påvirke prestasjonen deres.
  • Rettsoverflate: Ulike spillere utmerker seg på forskjellige baneflater. Noen spillere presterer bedre på grusbaner, mens andre foretrekker gress eller harde baner. Vurder banens overflate og hvordan den passer hver spillers spillestil. En spiller som er sterk på leire kan slite på en hard bane, og omvendt.
  • Skade og kondisjon: Skader og kondisjonsnivåer kan ha en betydelig innvirkning på en spillers prestasjoner. Ta hensyn til eventuelle nylige skader eller sykdommer som kan påvirke en spillers evne til å prestere på sitt beste. En spiller som ikke er helt i form kan slite med å konkurrere mot en sprek og frisk motstander.
  • Turneringsviktighet:Vurder viktigheten av turneringen for hver spiller. Noen spillere kan prioritere visse turneringer fremfor andre, avhengig av deres rangering, karrieremål og tidligere prestasjoner. En spiller som er svært motivert og har en sterk merittliste i en bestemt turnering kan ha større sannsynlighet for å prestere godt.
Faktorer du bør vurdere når du analyserer odds på tennis
Hvordan finne de beste oddsene på tennis

Hvordan finne de beste oddsene på tennis

Odds på tennisspill kan finnes på hvilken som helst online sportsbook, men ikke alle tilbyr de samme linjene og alternativene. Moneyline, spredning og totale spilllinjer kan finnes bokstavelig talt på hvilken som helst online sportsbook mens de andre alternativene tilbys kun av de beste online bookmakerne.

Tennis er en sport der oddsen beveger seg mest. Det er en individuell idrett der mange faktorer kan påvirke en fremtidig begivenhet. Lengden på forrige kamp, ​​tilbakelagt distanse, nylig form og skader, en tidligere head-to-head rekord er bare noen få av faktorene som påvirker tennisoddsene.

Alle disse faktorene har ulik innflytelse på oddsen i forskjellige gitte sportsbooks, så å sjekke flere bookmakere og sammenligne tennisoddsene kan gjøre en reell forskjell.

Den nevnte totale spilllinjen kan også være forskjellig på forskjellige online bookmakere. For eksempel, hvis linjen et sted er på 23,5 kamper og forventer at begge spillerne skal holde servene sine i en lang periode av kampen, kan den samme linjen være 22,5 et annet sted, som er den vanlige linjen i de fleste kamper.

Hvordan finne de beste oddsene på tennis
De beste online bettingsidene for tennisodds

De beste online bettingsidene for tennisodds

Som nevnt ovenfor, de fleste online sportsbooks tilbyr tennisspill online men bare noen få har mange linjer som er en sann nytelse for enhver tennisfan.

Melbet, N1 bet, Unibet, William Hill, Leon bet er noen av bookmakerne som tilbyr alle linjene som en tennisspiller ønsker å se.

Å sammenligne tennisodds er veldig viktig for å plassere riktig innsats og for å kunne utnytte det maksimalt. Det er ganske vanlig at tennisodds går opp og ned og ofte er det mange forskjeller i oddsen mellom dagen før og spilledagen.

Forskjeller mellom oddsene er vanlige, ikke bare for pengelinjespill, men også i spreads og spilllinjer.

Det samme er tilfellet hvis du satser på hvilken spiller som vinner en turnering. Ulike bookmakere gir forskjellige odds for toppfavoritten, og siden mange spillere liker å velge vinneren, er det veldig viktig å finne bookmakeren som tilbyr den høyeste oddsen for den valgte spilleren å vinne.

De beste online bettingsidene for tennisodds
Tips og triks for odds på tennis

Tips og triks for odds på tennis

Akkurat som for alle andre idretter, er det mange tips og triks når det kommer til online tipping på tennis.

Før du legger et spill på kampvinneren må du sjekke mange detaljer. Den nåværende rangeringen gir et klart bilde av hvor god spilleren er. Sesongrekorden snakker også mye om nyere form og potensialet til spilleren til å vinne flere kamper i en turnering eller til og med vinne trofeet.

Når du sjekker sesongrekorden til spilleren, er det en annen viktig detalj. Du må se rekorden på en gitt overflate siden tennis spilles på tre hovedflater.

Hvis du for eksempel vil satse på Wimbledon-kamper, må du sjekke spillernes rekorder på gresset. Å se at spilleren er god eller dårlig på leire overflater vil ikke fortelle deg nok siden spillestilen på gress og leire er helt annerledes.

Et annet viktig faktum er om spilleren spiller i en bestemt turnering for første gang eller om han eller hun har en suksesshistorie. Spillere har turneringer og overflater som de føler seg komfortable med å spille på, som også kan utgjøre en forskjell.

Og til slutt, å sjekke head-to-head rekorden mellom de to spillerne er avgjørende for å velge riktig valg. Hvis en spiller regelmessig slår motstanderen, er det en god ledelse for en vinnende innsats.

Tips og triks for odds på tennis
About the author
Emil Hansen
Emil Hansen
About

Emil Hansen fra Oslo er en pioner innen lokal tilpasning av online kasinoinnhold i Norge. Med en nøyaktig sans for detaljer og en dyp kjærlighet til sine norske røtter, bygger han bro mellom kasinoverdenen og hjertet av Norge.

Send email
More posts by Emil Hansen

Faq

Alt du trenger å vite om casinoer

Hva er de tre hovedtypene for odds på tennis?

De tre hovedtypene for odds på tennis er Moneyline-odds, brøkodds og desimalodds. Moneyline-odds viser potensiell fortjeneste fra en innsats på $100, med positive tall for underdogs og negative tall for favoritter. Brøkodds, vanlig i Storbritannia, viser potensiell fortjeneste i forhold til innsatsen din som brøkdeler. Desimalodds, populær i Europa, viser den totale utbetalingen per innsatsenhet som et desimaltall.

Hvordan fungerer Moneyline-odds i tennisspill?

Moneyline-odds, også kjent som amerikanske odds, uttrykkes som positive eller negative tall. Et positivt tall indikerer en underdog og viser hvor mye fortjeneste du vil tjene på en innsats på $100. For eksempel betyr +150 at du vil tjene $150 på en innsats på $100. Et negativt tall indikerer en favoritt og viser hvor mye du trenger å satse for å tjene $100. For eksempel betyr -200 at du må satse $200 for å tjene $100.

Hva er betydningen av brøkodds i tennisspill?

Brøkodds representerer potensiell fortjeneste i forhold til innsatsen din, vist som en brøkdel. For eksempel betyr 2/1 at du vil tjene $2 for hver innsats på $1 hvis ditt valg vinner. Disse oddsene gir også en følelse av sannsynligheten for et utfall; høyere første tall i brøkdelen indikerer mindre sannsynlige utfall.

Hvordan beregner jeg potensielle gevinster med desimalodds?

For å beregne potensielle gevinster med desimalodds multipliserer du innsatsen din med desimalodds. For eksempel, hvis desimaloddsen er 2,50 og du satser $100, vil du motta $250 hvis du vinner ($100 innsats + $150 fortjeneste).

Hvordan bestemmes tennisspillodds?

Bookmakere setter odds på tennis basert på ulike faktorer, inkludert spillernes tidligere prestasjoner, head-to-head rekorder, nåværende form og annen statistikk. De har som mål å tiltrekke seg lik innsats på begge sider av en kamp for å sikre en fortjeneste uavhengig av utfallet.

Hva er populære tennisspillmarkeder?

Populære tennisspillmarkeder inkluderer matchvinner, set-betting, totalspill og handikapspill. Matchvinneren satser på hvem som vinner kampen. Sett-spill er å forutsi den nøyaktige resultatlinjen. Totalt spill er å satse over eller under en bestemt linje med totalt spilte spill. Handicapspill gir en virtuell fordel eller ulempe for én spiller når det gjelder spill eller sett.

Hva bør jeg vurdere når jeg analyserer odds på tennis?

Vurder spillerform, head-to-head-rekorder, baneoverflate, skade- og kondisjonsnivåer og turneringens betydning. Å analysere disse faktorene hjelper deg med å ta informerte spillbeslutninger.

Hvordan kan jeg satse på tennis?

For å øke sjansene for suksess, undersøk spillere og kamper, administrer bankrollen din på en ansvarlig måte, se etter verdispill der oddsen er i din favør, og spesialiser deg på spesifikke markeder eller spillerprofiler.

Hva bør jeg se etter på en tennisspillside eller bookmaker?

Velg en bookmaker med et godt rykte, et bredt utvalg av tennisspillmarkeder, konkurransedyktige odds, et brukervennlig grensesnitt og attraktive bonuser og kampanjer. Sørg for at de er lisensierte og pålitelige.

Hvordan kan jeg sammenligne odds på tennis på tvers av bookmakere?

Bruk online oddssammenligningsverktøy som Oddschecker, BetBrain eller OddsPortal for å sammenligne oddsen som tilbys av forskjellige bookmakere for en spesifikk kamp eller marked. Dette hjelper deg med å finne de beste oddsene og maksimere potensiell fortjeneste.