Alt om Tennis Odds

Tennissesongen varer i 11 av 12 måneder hvert år, og det er flere turneringer på en gitt dag som følges av bookmakerne. Tennis tilbyr en rekke spilllinjer enten det er for ATP- eller WTA-turneringer, Challenger Tour eller ITF-turneringer på lavere nivå.

Grand Slam-turneringene er en ekte ferie for enhver lidenskapelig spiller som tilbyr en rekke linjer som gjør det tennis en av de mest spennende idrettene å satse på.

Alt om tennisodds, innsatslinjer og spreads

Alt om tennisodds, innsatslinjer og spreads

Tennissesongen starter rett etter nyttårsaften og varer til slutten av november. Spillerne er rangert basert på deres resultater i de foregående sesongene. Rangeringssystemet er utviklet på en bestemt måte for ikke å tillate en spiller å bygge et forsprang som han vil beholde i årevis, men hver spiller må vise konsistens og regelmessig vinne.

Det er forskjellige nivåer av turneringer som gir et annet antall poeng basert på hvilken rangering er opprettet. De fire Grand Slam-turneringene, Australian Open, French Open, Wimbledon og US Open er de mest prestisjefylte som gir vinnerne 1.500 poeng.

Det er 10 turneringer i Masters Series som gir 1000 poeng til vinnerne og mange av ATP 500 og ATP 250 turneringene.

Konkurransesystemet gjør tennis veldig interessant å følge, noe som er en av grunnene til at denne sporten har fått stor popularitet blant tippere. Det er tenniskamper til enhver tid rundt om i verden som er tilgjengelige for satser på de beste bookmakerne på nett.

Alt om tennisodds, innsatslinjer og spreads
Tennisspill på moneyline

Tennisspill på moneyline

Den vanligste innsatsen på tennis er moneyline-betting hvor du rett og slett prøver å gjette hvilken spiller som kommer til å vinne kampen. Kampene mesteparten av tiden vinnes av spilleren som først vinner to sett med mindre det er en Grand Slam-turnering eller Davis Cup.

Tennisodds for pengelinjespill kan gå fra veldig lav til veldig høy avhengig av spillerne som spiller mot hverandre.

Tennis online sportsbooks tilbyr også pengelinjespill på sett og til og med på spilte spill. Live tennisspill er ekstremt populært og tilbyr en rekke linjer som tilbys hvert minutt.

Tennisspill på moneyline
Spread-spill på tennis

Spread-spill på tennis

Tennisspill på nett tilbyr forskjellige oppslag som refererer til hele kampen eller settet. Derfor kan spredningen settes for sett eller for spill. Spredningsverdien varierer i henhold til formatet på kampen. Hvis det er en kamp som vinnes med to sett, så er den eneste spredningen for settene -1,5 mens det kan være -1,5 eller -2,5 hvis det er en kamp som krever tre sett vunnet.

Når det kommer til spillspredning går spredningen vanligvis fra -2,5 til -8,5 igjen avhengig av kampformatet.

Det er verdt å merke seg at kvinner alltid spiller i to vunnet sett uavhengig av turneringen.

Spread-spill på tennis
Tennisspilllinjer forklart

Tennisspilllinjer forklart

Ved siden av pengelinje og spredningen, den viktigste tennislinjen er det totale spillet. Akkurat som spredningen varierer linjen avhengig av kampformatet. Hvis turneringen er en av de som spilles i to sett vunnet, er den totale spillelinjen satt til rundt 22,5 kamper.

Hvis du satser på over denne linjen, betyr det at summen av de totale spillene som spilles i kampen må være minst 23. Et eksempel på en tennisscore som vil bli vurdert over denne linjen er 6-4, 7-6 . Hvis du legger et spill på under denne linjen, betyr det at kampen må avsluttes med maksimalt 22 kamper eller 6-4, 7-5 eller 6-1, 2-6, 6-1.

Spilllinjer for et sett tilbys også av samme regel. Tennis online sportsbooks tilbyr alle linjer i et sett fra 6,5 til 12,5.

Det er også linjer angående antall sett som går fra 2,5 til 3,5 og 4,5 i Grand Slam-turneringer. Ess, doble feil, å vinne i rette sett, komme bakfra-seier er også noen av linjene som tennisspill tilbyr.

Tennisspilllinjer forklart
Hvordan finne de beste oddsene på tennis

Hvordan finne de beste oddsene på tennis

Tennis betting odds kan finnes på hvilken som helst online sportsbook, men ikke alle tilbyr de samme linjene og alternativene. Moneyline, spredning og totale spilllinjer kan finnes bokstavelig talt på hvilken som helst online sportsbook mens de andre alternativene tilbys kun av de beste online bookmakerne.

Tennis er en sport der oddsen beveger seg mest. Det er en individuell idrett der mange faktorer kan påvirke en fremtidig begivenhet. Lengden på forrige kamp, tilbakelagt distanse, nylig form og skader, en tidligere head-to-head rekord er bare noen få av faktorene som påvirker tennisoddsene.

Alle disse faktorene har forskjellig innflytelse på oddsen i forskjellige gitte sportsbooks, så sjekk flere bookmakere og sammenligne tennis odds kan gjøre en reell forskjell.

Den nevnte totale spilllinjen kan også være forskjellig på forskjellige online bookmakere. For eksempel, hvis linjen et sted er på 23,5 kamper og forventer at begge spillerne skal holde servene sine i en lang periode av kampen, kan den samme linjen være 22,5 et annet sted, som er den vanlige linjen i de fleste kamper.

Hvordan finne de beste oddsene på tennis
De beste online bettingsidene for tennisodds

De beste online bettingsidene for tennisodds

Som nevnt ovenfor tilbyr de fleste online sportsbooks tennisspill online, men bare noen få har mange linjer som er en sann nytelse for enhver tennisfan.

Melbet, N1 bet, Unibet, William Hill, Leon bet er noen av bookmakerne som tilbyr alle linjene som en tennisspiller ønsker å se.

Å sammenligne tennisodds er svært viktig for å kunne plassere riktig innsats og for å kunne utnytte det maksimalt. Det er ganske vanlig at tennisodds går opp og ned og ofte er det mange forskjeller i oddsen mellom dagen før og spilledagen.

Forskjeller mellom oddsene er vanlige, ikke bare for pengelinjespill, men også i spreads og spilllinjer.

Det samme er tilfellet hvis du satser på hvilken spiller som vinner en turnering. Ulike bookmakere gir forskjellige odds for toppfavoritten, og siden mange spillere liker å velge vinneren, er det veldig viktig å finne bookmakeren som tilbyr den høyeste oddsen for den valgte spilleren å vinne.

De beste online bettingsidene for tennisodds
Tips og triks for odds på tennis

Tips og triks for odds på tennis

Akkurat som for alle andre idretter, er det mange tips og triks når det kommer til online tipping på tennis.

Før du legger et spill på kampvinneren må du sjekke mange detaljer. Den nåværende rangeringen gir et klart bilde av hvor god spilleren er. Sesongrekorden snakker også mye om nyere form og potensialet til spilleren til å vinne flere kamper i en turnering eller til og med vinne trofeet.

Når du sjekker sesongrekorden til spilleren, er det en annen viktig detalj. Du må se rekorden på en gitt overflate siden tennis spilles på tre hovedflater.

Hvis du for eksempel vil satse på Wimbledon-kamper, må du sjekke spillernes rekord på gress. Å se at spilleren er god eller dårlig på leire overflate vil ikke fortelle deg nok siden spillestilen på gress og leire er helt annerledes.

Et annet viktig faktum er om spilleren spiller i en bestemt turnering for første gang, eller han eller hun har en suksesshistorie. Spillere har turneringer og overflater som de føler seg komfortable med å spille på, som også kan utgjøre en forskjell.

Og til slutt, å sjekke head-to-head rekorden mellom de to spillerne er avgjørende for å velge riktig valg. Hvis en spiller regelmessig slår motstanderen, er det en god ledelse for en vinnende innsats.

Tips og triks for odds på tennis