Alt om Ice Hockey Odds

Som i enhver idrett er det visse forskjeller når vi ser på ligaene og cupene som spilles. Dette gjelder spesielt for spill på hockey og hvilken liga det er, selv om det ikke er mange av dem.

Hockey-VM tiltrekker 16 av de beste landslagene i verden, og vi ser ofte de største stjernene i denne sporten ved siden av klubbene.

En av hovedattraksjonene på Vinter-OL er absolutt hockey. Landslag fra Amerika, Canada, Sverige, Finland, Sveits, Russland og andre land som kan skryte av suksessen deltar regelmessig.

Alt om ishockeyodds, tippelinjer og spreads

Alt om ishockeyodds, tippelinjer og spreads

Ishockey er sannsynligvis den mest dynamiske sporten i verden siden spillerne bokstavelig talt aldri slutter å skøyte på isen. Det som gjør denne sporten veldig spennende er at lag, med mindre de er shorthanded, hele tiden angriper motstandernes mål, noe som ikke er tilfelle med fotball for eksempel.

Ishockeykamper spilles i tre perioder på 20 minutter eller totalt 60 minutter og det er tilfellet hvis kampen ikke ender uavgjort. Hvis den gjør det, spilles det ytterligere fem minutter ekstra tid, og hvis vinneren fortsatt ikke er avgjort, er det straffesparkkonkurranse.

Detaljer som gjør ishockey unik er mange. Flyerstatninger er en av disse. I ishockey er tempoet i spillet så høyt at det ikke er noen stopp for bytter, slik tilfellet er i fotball eller basketball.

Det er også straffeminutter som mesteparten av tiden er 2 minutter, men noen ganger fem. Straffesparkene tas ikke fra et spesifikt sted, som for eksempel i fotball, men den offensive spilleren får pakken midt på isen og angriper deretter målvakten.

Når pucken først er sluppet, skjer alt i en utrolig hastighet. Følg kampene live og vær klar til å reagere med en god innsats.

Alt om ishockeyodds, tippelinjer og spreads
Ishockey pengelinje og hvordan du satser på ishockey

Ishockey pengelinje og hvordan du satser på ishockey

Dette er den grunnleggende måten å satse på ishockey der du må velge laget som vil vinne. Du må gjøre en forskjell mellom 2-veis pengelinje og 3-veis pengelinje. For eksempel hvis du velger en vinner i 3-veis pengelinje og kampen avsluttes med uavgjort etter de vanlige 60 minuttene, har du tapt innsatsen din selv om laget vinner i ekstraomgangen eller etter straffesparkkonkurransen.

Direktespill på liga-/cupvinneren

En tippetype hvor du må være mer tålmodig, fordi innsatsen er basert på hvem som vinner konkurransen ved sesongslutt. I NHL, bortsett fra Stanley Cup som vinnes av ligavinneren, er det Western Conference og Eastern Conference som separate konkurranser og hver har sitt eget trofé på slutten av sesongen.

Du kan også satse på hvilket lag som vinner flest poeng i hele sesongen - "Presidents Trophy."

Ishockey pengelinje og hvordan du satser på ishockey
Ishockey-spilllinjer forklart

Ishockey-spilllinjer forklart

Ishockey spredte seg

Ishockeyspredning representerer målforskjellen mellom de to lagene på slutten av spillet, akkurat som i enhver annen sport. I ishockey er denne grensen vanligvis -1,5, noe som betyr at hvis du plasserer et spill på hjemmelaget, må det vinne med to måls margin for at du skal vinne spillet. Samtidig, hvis du plasserer et spill på +1,5 for det gjestende laget, må de vinne eller tape med ikke mer enn ett mål.

Ishockey mållinje

Ofte velger nykommere i hockeyspill denne linjen fordi den er lett å forstå og du ikke velger side. Bookmakere setter et gjennomsnitt på 5,5 eller 6,5 mål per kamp. Du er her for å satse på om begge lag kommer til å score flere eller færre mål sammenlignet med antallet som tilbys eller bookmakerens spådom.

Hvordan finne de beste oddsene på ishockey

Som i alle andre idretter er tips på hockeyspill noen ganger en ekte kunst. Det er nemlig nødvendig å vite hvilke ligaer og lag man skal satse på, samt hva slags investeringer man skal ha når man satser på ishockey.

Det er ekstremt viktig å kjenne til alle markeder, samt hvor mye enkelte kvoter representerer verdi i forhold til en bestemt betaling. Dette kalles innsatsevaluering, som kan være avgjørende når du skal plassere spill, men også når du skal bestemme hvilke lag du skal satse på. Vi mener at dette er en av hovedkunnskapene du må ha for å være lønnsom i sportsbetting.

Du må også sammenligne ikke bare oddsen på ishockey, men også de gitte spillelinjene på ishockey siden det kan være store forskjeller mellom de beste online bookmakerne og andre.

Mange spillere foretrekker å satse på mållinjen og er ikke klar over at det er mange ishockey-spillebøker på nett som også tilbyr å satse på den individuelle totalen scoret av et bestemt lag.

En annen forskjell er at noen bookmakere tilbyr kun 3-veis pengelinje mens det er de som tilbyr 2-veis pengelinje.

Ishockey-spilllinjer forklart
De beste online bettingsidene for ishockeyodds

De beste online bettingsidene for ishockeyodds

Ishockey er en Vintersport som ikke spilles på alle steder i verden, men det har tiltrukket spillere fra hele verden, selv i land der sporten ikke eksisterer. Med så mange fans rundt omkring, er det forståelig at ishockeyspill på nett har blitt så populært.

Det er en av de topprangerte sportene blant bookmakere. Det er ulike aspekter du må vurdere når du skal velge riktig ishockey beste online bookmaker.

Hvis du er en generell fan av bettinglinjer på ishockey, bør du se mye lenger enn bare NHL. Det er mange land som har svært kvalitetsligaer som Russland, Sverige, Finland, Danmark, Tsjekkia og Tyskland.

Ikke alle online bookmakere tilbyr alle disse konkurransene, men de kan definitivt finnes hos 1xBet, Betwinner, 22bet og Megapari.

I tillegg til konkurransene, må du sørge for at ishockeybookmakeren på nett tilbyr alle linjene du trenger. Du kan definitivt finne mer enn én mållinje per kamp eller en spredning som inkluderer mer enn -1,5 eller -2,5 alternativer.

De beste online bettingsidene for ishockeyodds
Tips og triks for odds på ishockey

Tips og triks for odds på ishockey

Uansett om du er nybegynner eller har spillerfaring, er hockey en oversett sport på mange områder. Men detaljene ved denne sporten og veddemål på den bør ikke gå glipp av. Alt du trenger er litt nysgjerrighet, lesing og kjennskap til begrepene.

Mange undersøkelser har vist at favorittene er viktigere i hockey enn i andre idretter. Bare 41,2% av underdogs vant i motsetning til baseball for eksempel hvor de vant 42,5%. Det høres ut som en liten forskjell, men den forskjellen på 1,3 % utgjør en stor forskjell når det gjelder å vinne billetter.

Det er også interessant hvordan hockey ikke legger like stor vekt på om lag spiller på "hjemmeis" som det gjør i andre idretter. Det har med stadionene å gjøre, fordi hockeyspillere er ganske isolert fra mengden i motsetning til andre idretter og har færre distraksjoner. For NHL er hjemmeseierforholdet 54,9 % og borteseierforholdet 45,1 %.

Betydningen av målvakten

Keepere i ishockey får ofte en fridag, spesielt hvis laget deres har hatt en rekke vellykkede kamper. Selv om det sannsynligvis ikke spiller så stor rolle som startende pitcher i baseball eller startende quarterback i amerikansk fotball, kan forskjellen mellom et lags startmålvakt og backup være betydelig.

Så det er viktig å være oppmerksom på hvilken keeper som starter kampen før du legger penger i innsatsen.

Tips og triks for odds på ishockey