ZodiacBet Bookie-anmeldelse 2024

ZodiacBetResponsible Gambling
CASINORANK
7.6/10
BonusBonus $1000
Bredt utvalg av spill
Sofort og Crypto betalingsalternativer
VIP-tjeneste
Pålitelig
Verifisert
Sikker
Bredt utvalg av spill
Sofort og Crypto betalingsalternativer
VIP-tjeneste
ZodiacBet is not available in your country. Please try:
Eliza Radcliffe
ReviewerEliza RadcliffeReviewer
Fact CheckerIliana PetkovaFact Checker
Bonuser

Bonuser

De beste online bookmakerne vil lokke nye tippere med en fantastisk velkomsttilbud. Hvis online betting-fans registrerer seg for Zodiacbet, kan de oppnå en 100 % bonus for opptil €100. For å låse opp denne kampanjen må de sette inn minst €10. De må også bruke en kampanjekode for å gjøre krav på tilbudet.

Det er alltid lurt å lese vilkårene og betingelsene for enhver bonus før du bestemmer deg for om siden er egnet. Registreringskampanjen på Zodiacbet er ikke for komplisert å forstå. Omsetningskravene for både det første innskuddet og bonus beløpet er satt til 10x. Dette er mye lavere enn gjennomsnittet sett på andre nettsteder, som har en tendens til å være 30x. Hvis spillere er heldige nok, kan de ta hjem 10 ganger beløpet de ble belønnet med.

Dette er ikke den eneste bonusen som finnes på nettsiden. Zodiacbet oppdaterer jevnlig kampanjesiden sin slik at de knytter seg til de siste høyprofilerte sportsbegivenhetene. Det er til og med et nyhetsbrev som gamblere kan bruke for å holde seg oppdatert på de siste tilbudene. For eksempel er det sporadiske bonuser uten innskudd å dra nytte av.

BonuskoderBonuskoder
Spill

Spill

Kvaliteten på spill hos Zodiacbet kan bestemmes av utvalget av tilgjengelige markeder. Det er et rimelig variert sett på tilbud som dekker mer enn 20 populære sporter. De oddsen er konkurransedyktig nok å konkurrere med flere andre sider som også kom ut i 2020. Oddsen vises til og med i fem forskjellige formater for å passe til en internasjonal spillerbase. Det kan endres til enten brøk, amerikansk, malaysisk, Hongkong eller indonesisk.

Sportene som tilbys av denne online bookmakeren inkluderer følgende:

 • Amerikansk fotball
 • Badminton
 • Baseball
 • Basketball
 • Boksing
 • Siriss
 • Sykling
 • Dart
 • Golf
 • Greyhound racing
 • Håndball
 • Hesteveddeløp
 • Ishockey
 • MMA
 • Motorsport
 • Rugby
 • Snooker
 • Bordtennis
 • Tennis
 • Volleyball

Mens disse markedene vil appellere til fans av populære idretter, er det en merkbar mangel på nisjealternativer. I stedet er siden fokusert på å gi innsatser for store spill og turneringer.

+22
+20
Lukk

Programvare

Programvareleverandører ZodiacBet er førsteklasses, og tilbyr et jevnt og brukervennlig grensesnitt som gjør det enkelt å satse og administrere kontoen din. Du kan se flere sportsbetting-programvare på ZodiacBet , for eksempel – som lar deg få tilgang til de nyeste trendene og funksjonene. Dessuten kan du forvente en jevn spillopplevelse uten avbrudd på grunn av konsekvente programvareoppdateringer og forbedringer.

Betalinger

Betalinger

Betalingsalternativer hos ZodiacBet: Innskudds- og uttaksmetoder

Når det kommer til å gjøre innskudd og uttak hos ZodiacBet, finner du et bredt utvalg av alternativer som passer dine preferanser. Her er det du trenger å vite:

Populære metoder:

 • Bankoverføring

 • Visum

 • MasterCard

 • Skrill

 • Sofort (av Skrill)

 • Neteller

 • Payz

 • Paysafe-kort

 • Euteller

 • GiroPay

 • Interac

 • Mye bedre

 • Krypto (kryptovaluta)

 • Rask bankoverføring

  Transaksjonshastighet: Innskudd behandles vanligvis umiddelbart, slik at du kan begynne å spille med en gang. Uttak kan ta litt tid avhengig av den valgte metoden, med e-lommebøker som vanligvis er den raskeste.

  Gebyrer: ZodiacBet tar ingen gebyrer for innskudd eller uttak. Det er imidlertid alltid en god idé å sjekke med betalingsleverandøren for eventuelle kostnader de kan påløpe.

  Begrensninger: Minimum innskuddsbeløp er [valuta], mens maksimumsgrensen varierer avhengig av den valgte metoden. For uttak er det også en minimums- og maksimumsgrense på plass.

  Sikkerhetstiltak: ZodiacBet prioriterer sikkerheten til transaksjonene dine ved å implementere avansert krypteringsteknologi og følge strenge regulatoriske retningslinjer.

  Spesielle bonuser: Enkelte betalingsmetoder kan tilby spesielle bonuser eller kampanjer. Hold øye med disse fordelene når du velger din foretrukne metode.

  Valutafleksibilitet: ZodiacBet støtter flere valutaer, inkludert [liste over støttede valutaer]. Dette sikrer at spillere fra forskjellige land enkelt kan gjøre transaksjoner uten å bekymre seg for valutakonverteringsgebyrer.

  Kundeserviceeffektivitet: Hvis du har betalingsrelaterte bekymringer eller problemer, er ZodiacBets kundeserviceteam tilgjengelig [24/7] på flere språk ([Arabisk/finsk/fransk/tysk/italiensk/engelsk]). De er dedikert til å gi effektiv og nyttig hjelp for å løse eventuelle problemer du kan støte på.

Med et bredt spekter av betalingsalternativer, sikre transaksjoner og utmerket kundeservice, sikrer ZodiacBet en jevn og problemfri økonomisk opplevelse for alle spillere.

Innskudd

Viktigheten av å gi brukere mange forskjellige innskuddsmetoder er beholdt på ZodiacBet . Du kan oppdage 8 alternativer som fungerer for deg, for eksempel GiroPay, MasterCard, Visa, PaysafeCard, Skrill og andre. Med korte behandlingstider og strenge sikkerhetstiltak, streber ZodiacBet etter å gjøre innskudd så enkelt som mulig.

Uttak

Denne leverandøren gir deg flere alternativer for å ta ut gevinster og inntekter. Uttak kan forespørres på en rekke trygge metoder. Hovedtyngden av uttaksforespørsler oppfylles innen noen få virkedager. Med ZodiacBet kan du være trygg på at det ikke er noen ulempe å få et uttak. Med så mange alternativer er det raskt og enkelt å få ut pengene dine. Uttak behandles raskt og effektivt, vanligvis innen noen få virkedager. Dette sikrer at du får ikke bare dine fulle gevinster, men også uten unødvendige forsinkelser.

Tillit og sikkerhet

Tillit og sikkerhet

For å holde dine private detaljer trygge har ZodiacBet håndhevet flere sikkerhets- og sikkerhetslag. For å garantere rettferdig og åpen spilling gjennomgår ZodiacBet regelmessig testing av uavhengige tredjepartsorganisasjoner. Du kan være trygg på at dine personlige data forblir konfidensielle og at spillene håndteres rettferdig når du bruker denne pålitelige sportsbettingtjenesten.

Sikkerhet

Hos ZodiacBet er sikkerheten din høyeste prioritet. Nettstedet bruker standard sikkerhetsteknikker for å beskytte brukerdata mot uautorisert tilgang. I tillegg bruker ZodiacBet rutinemessig overvåking for å oppdage og forhindre skadelige aktiviteter. Dette sikrer at dine økonomiske og personlige detaljer er trygge mens du spiller.

Ansvarlig Spill

ZodiacBet er forpliktet til ansvarlig spilling og tilbyr forskjellige verktøy for å hjelpe deg med å begrense risikoen. Disse funksjonene inkluderer innskuddsgrenser, bortvalgsalternativer og tilgang til ressurser for personer med spilleavhengighet.

Om

Om

Nettstedet Zodiacbet er en ny utfordrer på markedet for sportsspill. Zodiacbet-spill på nett ble sluppet for publikum så sent som i 2020. Selskapet drives av Bellona NV, mens selve plattformen drives av Delasport. Gamblere vil bedømme den beste online bookmakeren basert på hvor pålitelig den er.

Dette kan fastslås ved å forstå organet som regulerer stedet. Når det gjelder Zodiacbet, brukes en Curacao-lisens. Lisensnummeret er 8048/JAZ. Tidlig respons på siden har vært positiv, og det ser ikke ut til å være noen alvorlige problemer når det gjelder spillersikkerhet. I tillegg bidrar C256-bit SSL digital krypteringsteknologi til å forbedre den generelle sikkerheten.

Sportsbooken tar imot spillere fra over 150 forskjellige nasjoner. Imidlertid er den primære målgruppen helt klart de som bor i Asia og Europa. Grensesnittet er kompatibelt med følgende språk: engelsk, fransk, tysk, finsk, italiensk og arabisk. Plattformen kan nås via både PC og mobile enheter.

Det er også en dedikert app. Alternativt kan tippefans bruke nettlesersiden til å plassere sportsinnsatser. Delasport leverer programvaren. Erfarne tippere vil allerede være kjent med Delasport ettersom det finnes hos en lang rekke andre populære bookmakere.

Hvorfor satse på Zodiacbet?

Alles konsept for den beste online bettingsiden vil være forskjellig. Hvis tipperen søker noe med svært varierte og nisjemarkeder, er det kanskje ikke Zodiacbet som er det rette nettstedet for dem. Imidlertid, hvis betting online fokuserer på mer høyprofilerte sportsbegivenheter, er denne leverandøren ideell.

Grensesnittet på nettstedet gir brukerne mye kontroll. Hvis de ønsker å delta i live-spill, er det oppdatert statistikk over pågående kamper. Den forenklede grafikken gjør at brukerne slipper å se en direktesending. I stedet kan deres fokus utelukkende være på prestasjonene til de to lagene/spillerne.

Kampanjetilbudene sikrer at både nye og lojale spillere blir belønnet. Disse bonusene er ganske konkurransedyktige og gir folk noe nytt gjennom hele året.

Det er veldig enkelt å registrere seg hos Zodiacbet. Minimumsinnskuddet er standard og rettferdig. Videre kan prosessen være praktisk talt øyeblikkelig. Mange gamblere tror at fremtiden til industrien er i kryptovaluta. I så fall fremtidssikrer Zodiacbet seg selv ved å tilby betalingsalternativer av denne typen. Fans av mer tradisjonelle metoder og e-lommebøker er også dekket. Totalt sett er Zodiacbet en publikumsvennlig mainstream-fokusert leverandør som er både trygg og pålitelig.

Raske fakta

Grunnlagt år: 2020

Regnskap

Å opprette en konto hos ZodiacBet er en enkel prosess som tar bare noen få minutter å fullføre. Du trenger bare å gi fra deg noen av dine personlige detaljer og velge pålogging og passord. Når kontoen din er klar, kan du hoppe inn i satsingen eller gå rett til bonusene for å se hva som kan være tilgjengelig. Faktisk er en av de beste fordelene hvor enkelt nettstedet er å navigere og hvor godt funksjonene alle fungerer. Du kan sjekke spillhistorikken din, se hvor nær du er å oppfylle omsetningskravene og administrere bankrollen din – uten å måtte forlate hjemmet ditt.

Brukerstøtte

Hvis du noen gang har noen spørsmål eller bekymringer angående kontoen din eller bettingprosessen, er denne leverandørens kundestøtteteam alltid tilgjengelig for å hjelpe. Deres kunnskapsrike representanter vil hjelpe deg på en vennlig og profesjonell måte, for å sikre at du får den best mulige opplevelsen mens du spiller hos ZodiacBet .

Tips Og Triks

 • Utforsk sportsseksjonen: ZodiacBet lar deg oppdage interessante sporter, samtidig som du får alt du trenger for å nyte favorittene dine. * Grab bonuser og kampanjer: For å komme i gang tilbyr ZodiacBet en betydelig bonus. Se opp for kommende bonuser og kampanjer som gratisspill eller reloads. * Den beste innskuddsmetoden: Velg den mest praktiske innskuddsmetoden fra et av alternativene ZodiacBet . For å hjelpe deg med å bestemme hvilke alternativer som er best, kan du enkelt prøve ut, for eksempel: GiroPay, MasterCard, Visa, PaysafeCard, Skrill . * Hold deg informert: Gjør research og hold deg oppdatert på de siste hendelsene og sportene du satser på. Følg sportsnyheter og oppdateringer for å holde deg oppdatert, og sjekk ut sport som: Table Tennis, Sport, Aussie Rules, MMA, Snooker for å utforske nye alternativer og holde deg oppdatert.

Kampanjer Og Tilbud

For å hjelpe deg med å få mest mulig ut av tiden du bruker ved å satse, tilbyr ZodiacBet flere forskjellige kampanjer. Du kan bruke kampanjene deres til å prøve ut nye strategier og spill uten å sette opp mye av dine egne penger. Dessuten gjør de rimelige omsetningskravene til ZodiacBet -kampanjene det enklere å ta ut bonusgevinstene dine.

Live Casino

Live Casino

Siden skiller seg ut når det gjelder spill på sport, takket være de mange live-funksjonene som er tilgjengelige. Denne online bookie tilbyr både i-play, pre-match og direkte veddemål. Live-betting lar spilleren velge selv når kampen fortsatt pågår. Disse markedene gir brukere tilgang til oppdaterte poengsum og oddsendringer. På den måten kan tipperen fortsette å holde seg informert om spillet i sanntid. Live sportsbetting online tilbys av Zodiacbet for fotball, tennis og basketball.

Tilgjengelighetsnivået for denne typen innsats vil imidlertid variere sterkt avhengig av den spesifikke begivenheten. For eksempel er det mer sannsynlig at VM-kamper tilbyr det i stedet for flere mindre ligakamper. Resultatet, handikap og over/under er de mest populære livespilltypene. Zodiacbet tilbyr en begivenhetskalender, tippeguider og oppdaterte statistikksider. De siste årene har noen bookmakere begynt å bruke direktesendinger. Dette er imidlertid ikke tilfellet for Zodiacbet. I stedet må brukerne stole på grafikk som sporer fremdriften til kamper.

About the author
Eliza Radcliffe
Eliza Radcliffe
About

Eliza "Lizzie" Radcliffe, kjent som BettingRankers "Critical Queen", har et ørneøye for detaljer og et rykte for å gi de mest omfattende anmeldelsene i online betting-riket. Med en teft for å avdekke det skjulte, veileder anmeldelser hennes spillere både nybegynnere og veteraner.

Send email
More posts by Eliza Radcliffe