ZodiacBets omtale av Sports Betting

Age Limit
ZodiacBet
ZodiacBet is not available in your country. Please try:
Innskuddsmetoder
SkrillMasterCardVisaNetellerPaysafe Card
Trusted by
Curacao

ZodiacBet

Nettstedet Zodiacbet er en ny utfordrer på markedet for sportsspill. Zodiacbet-betting på nett ble sluppet for publikum så sent som i 2020. Selskapet drives av Bellona NV, mens selve plattformen drives av Delasport. Gamblere vil bedømme den beste online bookmakeren basert på hvor pålitelig den er.

Dette kan fastslås ved å forstå organet som regulerer stedet. Når det gjelder Zodiacbet, brukes en Curacao-lisens. Lisensnummeret er 8048/JAZ. Tidlig respons på siden har vært positiv, og det ser ikke ut til å være noen alvorlige problemer når det gjelder spillersikkerhet. I tillegg bidrar C256-bit SSL digital krypteringsteknologi til å forbedre den generelle sikkerheten.

Sportsbooken tar imot spillere fra over 150 forskjellige nasjoner. Imidlertid er den primære målgruppen helt klart de som bor i Asia og Europa. Grensesnittet er kompatibelt med følgende språk: engelsk, fransk, tysk, finsk, italiensk og arabisk. Plattformen kan nås via både PC og mobile enheter.

Det er også en dedikert app. Alternativt kan tippefans bruke nettlesersiden til å plassere sportsinnsatser. Delasport leverer programvaren. Erfarne tippere vil allerede være kjent med Delasport ettersom det finnes hos en lang rekke andre populære bookmakere.

Sport tilbys hos Zodiacbet

Kvaliteten på spill hos Zodiacbet kan bestemmes av utvalget av tilgjengelige markeder. Det er et rimelig variert sett på tilbud som dekker mer enn 20 populære sporter. De oddsen er konkurransedyktig nok å konkurrere med flere andre sider som også kom ut i 2020. Oddsen vises til og med i fem forskjellige formater for å passe til en internasjonal spillerbase. Det kan endres til enten brøk, amerikansk, malaysisk, Hongkong eller indonesisk.

Sportene som tilbys av denne online bookmakeren inkluderer følgende:

 • Amerikansk fotball

 • Badminton

 • Baseball

 • Basketball

 • Boksing

 • Siriss

 • Sykling

 • Dart

 • Golf

 • Greyhound racing

 • Håndball

 • Hesteveddeløp

 • Ishockey

 • MMA

 • Motorsport

 • Rugby

 • Snooker

 • Bordtennis

 • Tennis

 • Volleyball

  Mens disse markedene vil appellere til fans av populære idretter, er det en merkbar mangel på nisjealternativer. I stedet er siden fokusert på å gi innsatser for store spill og turneringer.

Live sportsbetting

Siden skiller seg ut når det gjelder spill på sport, takket være de mange live-funksjonene som er tilgjengelige. Denne online bookie tilbyr både i-play, pre-match og direkte veddemål. Live-betting lar spilleren velge selv når kampen fortsatt pågår. Disse markedene gir brukere tilgang til oppdaterte poengsum og oddsendringer. På den måten kan tipperen fortsette å holde seg informert om spillet i sanntid. Live sportsbetting online tilbys av Zodiacbet for fotball, tennis og basketball.

Tilgjengelighetsnivået for denne typen innsats vil imidlertid variere sterkt avhengig av den spesifikke begivenheten. For eksempel er det mer sannsynlig at VM-kamper tilbyr det i stedet for flere mindre ligakamper. Resultatet, handikap og over/under er de mest populære livespilltypene. Zodiacbet tilbyr en begivenhetskalender, tippeguider og oppdaterte statistikksider. De siste årene har noen bookmakere begynt å bruke direktesendinger. Dette er imidlertid ikke tilfellet for Zodiacbet. I stedet må brukerne stole på grafikk som sporer fremdriften til kamper.

Betalinger hos Zodiacbet

Zodiacbet er en ledende leverandør av sportsbetting på nett. Det er derfor fornuftig at nettstedet støtter en anstendig utvalg av betalingsmetoder. Å gjøre det sikrer at mange forskjellige typer gamblere vil velge selskapet. For eksempel foretrekker noen å bruke ganske tradisjonelle metoder som debet- eller kredittkort. Andre vil ønske å gjøre innskudd og uttak med kryptovaluta i stedet. Uansett hvilken brukeren velger, kan de være sikre på en sikker transaksjon.

En stor mengde av innskuddsalternativene behandles av Zodiacbet umiddelbart. Dette betyr at spilleren ikke trenger å vente på at pengene skal krediteres kontoen deres. På den annen side tar forespørsler om uttak lengre tid å fullføre. Zodiacbets betalingspolicy sier at deres økonomiske team vanligvis bruker mellom 48 og 72 timer på å fullføre en forespørsel. Selv når dette er gjort, er det fortsatt et ventetidsvindu mens midlene sendes. Dette kan være så lenge som 10 virkedager. Zodiacbet godtar følgende betalingsmåter:

 • Visum
 • MasterCard
 • Neteller
 • Skrill
 • Paysafe
 • EcoPayz
 • Jeton
 • Bitcoin
 • Mye bedre
 • WebMoney
 • Qiwi
 • Klarna
 • Bankoverføring

Bonuser tilbys hos Zodiacbet

De beste online bookmakerne vil lokke nye tippere med en fantastisk velkomsttilbud. Hvis online betting-fans registrerer seg for Zodiacbet, kan de oppnå en 100 % bonus for opptil €100. For å låse opp denne kampanjen må de sette inn minst €10. De må også bruke en kampanjekode for å gjøre krav på tilbudet.

Det er alltid lurt å lese vilkårene og betingelsene for enhver bonus før du bestemmer deg for om siden er egnet. Registreringskampanjen på Zodiacbet er ikke for komplisert å forstå. Omsetningskravene for både det første innskuddet og bonus beløpet er satt til 10x. Dette er mye lavere enn gjennomsnittet sett på andre nettsteder, som har en tendens til å være 30x. Hvis spillere er heldige nok, kan de ta hjem 10 ganger beløpet de ble belønnet med.

Dette er ikke den eneste bonusen som finnes på nettsiden. Zodiacbet oppdaterer jevnlig kampanjesiden sin slik at de knytter seg til de siste høyprofilerte sportsbegivenhetene. Det er til og med et nyhetsbrev som gamblere kan bruke for å holde seg oppdatert på de siste tilbudene. For eksempel er det sporadiske bonuser uten innskudd å dra nytte av.

Hvorfor satse på Zodiacbet?

Alles konsept for den beste online bettingsiden vil være forskjellig. Hvis tipperen søker noe med svært varierte og nisjemarkeder, er det kanskje ikke Zodiacbet som er det rette nettstedet for dem. Imidlertid, hvis betting online fokuserer på mer høyprofilerte sportsbegivenheter, er denne leverandøren ideell.

Grensesnittet på nettstedet gir brukerne mye kontroll. Hvis de ønsker å delta i live-spill, er det oppdatert statistikk over pågående kamper. Den forenklede grafikken gjør at brukerne slipper å se en direktesending. I stedet kan deres fokus utelukkende være på prestasjonene til de to lagene/spillerne.

Kampanjetilbudene sikrer at både nye og lojale spillere blir belønnet. Disse bonusene er ganske konkurransedyktige og gir folk noe nytt gjennom hele året.

Det er veldig enkelt å registrere seg hos Zodiacbet. Minimumsinnskuddet er standard og rettferdig. Videre kan prosessen være praktisk talt øyeblikkelig. Mange gamblere tror at fremtiden til industrien er i kryptovaluta. I så fall fremtidssikrer Zodiacbet seg selv ved å tilby betalingsalternativer av denne typen. Fans av mer tradisjonelle metoder og e-lommebøker er også dekket. Totalt sett er Zodiacbet en publikumsvennlig mainstream-fokusert leverandør som er både trygg og pålitelig.

Total score7.6
Fordeler

Raske casinofakta

Year foundedYear founded: 2020
BonuserBonuser (2)
BonuskoderInnskuddsbonus
LandLand (10)
Canada
Danmark
Eswatini
Finland
Italia
New Zealand
Norge
Sverige
Tyskland
Østerrike
ProgramvareProgramvare (23)
BGAMING
Betsoft
Edict (Merkur Gaming)
Elk Studios
Endorphina
Evoplay Entertainment
Felix Gaming
Hacksaw Gaming
Microgaming
NetEnt
Novomatic
Playson
Playtech
Pragmatic Play
Quickspin
Red Tiger Gaming
Ruby Play
SmartSoft Gaming
Spinomenal
Thunderkick
Triple Edge Studios
Wazdan
iSoftBet
SpillSpill (43)
American FootballAussie RulesBaseballBasketball
Blackjack
Boksing
CS:GO
CricketCyclingDart
Dota 2
E-sportEurovision
FIFA
Football Betting
FotballGreyhoundsHandballHesteveddeløpIce Hockey
King of Glory
League of Legends
MMAMotorsports
NBA 2K
Oddsspill på nett
Oddstipping
Politikk
Rainbow Six Siege
Rugby
Rulett
Snooker
Spilleautomater
Sport
StarCraft 2
Table TennisTennis
Trekorts poker
Valorant
Videopoker
Virtual SportsVolleyballWinter Sports
SpråkSpråk (6)
arabisk
engelsk
finsk
fransk
italiensk
tysk
UttaksmetoderUttaksmetoder (10)
Bankoverføring
Bitcoin
EcoPayz
GiroPay
InterAc
MasterCard
Neteller
Paysafe Card
Skrill
Visa
ValutaerValutaer (8)
amerikanske dollar
bahrainske dinarer
euro
kanadiske dollar
kuwaitiske dinarer
newzealandske dollar
norske kroner
svenske kroner