Mr Plays omtale av Sports Betting

Age Limit
Mr Play
Mr Play is not available in your country. Please try:
Innskuddsmetoder
PayPalSkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Trusted by
Malta Gaming AuthorityUK Gambling Commission

Om mr.play

mr.play er en online bettingleverandør som tilbyr en imponerende spillebokløsning for moderne spillere. Den er basert på Malta med en lisens utstedt av Malta Gaming Authority (MGA). Det ble medstiftet av Hannan Greenberg, andre iGaming-veteraner og teamet på Aspire Global.

I tillegg til lisensen utstedt av MGA, har den også lisenser med Irland, Gibraltar og Storbritannia. Og på grunn av disse lisensene regnes den som en pålitelig operatør og har friheten til å operere under lisensnummer 39483.

Da den ble tilgjengelig over Aspire Global-plattformen i november 2017, fanget den hjertene til mange mennesker for det store utvalget av interaktive sportsspillløsninger den tilbyr.

Betalinger hos mr.play

Det er mange tilgjengelige betalingsalternativer på mr.play. Disse inkluderer Maestro, Skrill, VISA Debit og Neteller. For deres første innskudd er minimumsbeløpet £10. For de påfølgende to innskuddene er det £20. Fordi den også godtar euro som valuta, kan pengeoverføringer også behandles i euro.

Det er enkelt å ta ut penger fra mr.play. Den kommer med null gebyrer (med mindre den spesielle uttaksmetoden krever at brukeren betaler et gebyr). Spillere vil motta sitt uttaksbeløp via innskuddsmetoden de brukte.

Bonuser tilbys hos mr.play

mr.play tilbyr en registreringsbonus på £200. Den tilbyr også en innskuddsbonus på opptil £150 for spillernes tre første innskudd. Denne bonusen har en gyldighetsperiode på syv dager.

For deres første innskuddsbonus vil spillere motta en 100 % matchbonus på opptil £50. For sitt andre og tredje innskudd vil de motta en annen matchbonus på opptil £50.

Forutsatt at de plasserer spill i løpet av gyldighetsperioden, er de kvalifisert til å motta bonusen. Men før de kan motta hele innskuddsbonusen, må de sette inn totalt £150 først.

Hvorfor satse på mr.play?

Grunnen til at mr.play er blant de fremste online bookmakerne i Storbritannia er på grunn av deres utvalg av sportsspillløsninger. Sportsmarkedene inkluderer fysiske idretter som hesteveddeløp og fotball. Den har også League of Legends, DoTA og andre e-sporter. Den tilbyr også de beste livebetting-oddsene for alle spillere.

En bonus er at den har en matchtracker som oppdaterer kampene og oddsen live. For spillere som plasserer mange innsatser og ønsker å unngå å bli forvirret, er dette verktøyet nyttig. Det oppfordrer dem til å holde seg innenfor mr.plays nettside og få tilgang til livebetting-funksjonene.

I tillegg til det er nettsiden til mr.play imponerende. Den er svært tilgjengelig og enkel å bruke. Spillere over hele verden kan enkelt besøke nettsiden deres og finne veien rundt den. Sidene er estetisk tiltalende, lastes raskt og er godt organisert.

Nettstedet er også mobilvennlig. I en tid hvor alle ønsker å få tilgang til sportsbooks på en enkel måte, er mobilvennlighet og respons essensielt. Fordi leverandøren optimaliserte nettsiden sin for å tilby utmerkede spillopplevelser, kan spillere være på hvilken som helst enhet og legge veddemål uten å sette opplevelsens kvalitet i fare.

Total score7.5
Fordeler
+ Leken spillopplevelse
+ 700+ spill og vekst
+ Sjenerøs velkomstbonus
+ In-Play-spill Sportbook

Raske casinofakta

Year foundedYear founded: 2017
BonuserBonuser (5)
Cashback-bonus
Free Spins Bonus
GratisspillInnskuddsbonusVelkomstbonus
LandLand (10)
Canada
Chile
De forente arabiske emirater
Finland
Irland
Mexico
New Zealand
Norge
Peru
Storbritannia
ProgramvareProgramvare (31)
Aristocrat
Bally
Barcrest Games
Betsoft
Big Time Gaming
Blueprint Gaming
Elk Studios
Evolution Gaming
Ezugi
Gamomat
Habanero
Lightning Box
Microgaming
NetEnt
NextGen Gaming
Nyx Interactive
Old Skool Studios
Play'n GO
Playson
Playtech
Pragmatic Play
Quickfire
Quickspin
Rabcat
Realistic Games
SG Gaming
Skillzzgaming
Thunderkick
Tom Horn Enterprise
WMS (Williams Interactive)
iSoftBet
SpillSpill (43)
SpråkSpråk (7)
arabisk
engelsk
finsk
fransk
norsk
spansk
tysk
UttaksmetoderUttaksmetoder (8)
Bankoverføring
EcoPayz
MasterCard
Neteller
PayPal
Skrill
Trustly
Visa
ValutaerValutaer (9)
amerikanske dollar
australske dollar
britiske pund
euro
kanadiske dollar
newzealandske dollar
norske kroner
svenske kroner
sørafrikanske rand