Mr Play Bookie-anmeldelse 2024

Mr PlayResponsible Gambling
CASINORANK
7.52/10
BonusBonus $200 + 100 gratisspinn
Leken spillopplevelse
700+ spill og vekst
Sjenerøs velkomstbonus
In-Play-spill Sportbook
Pålitelig
Verifisert
Sikker
Leken spillopplevelse
700+ spill og vekst
Sjenerøs velkomstbonus
In-Play-spill Sportbook
Mr Play is not available in your country. Please try:
Eliza Radcliffe
ReviewerEliza RadcliffeReviewer
Fact CheckerIliana PetkovaFact Checker
Bonuser

Bonuser

mr.play tilbyr en registreringsbonus på £200. Den tilbyr også en innskuddsbonus på opptil £150 for spillernes tre første innskudd. Denne bonusen har en gyldighetsperiode på syv dager.

For deres første innskuddsbonus vil spillere motta en 100 % matchbonus på opptil £50. For sitt andre og tredje innskudd vil de motta en annen matchbonus på opptil £50.

Forutsatt at de plasserer spill i løpet av gyldighetsperioden, er de kvalifisert til å motta bonusen. Men før de kan motta hele innskuddsbonusen, må de sette inn totalt £150 først.

Cashback BonusCashback Bonus
Spill

Spill

Med Mr Play kan du satse på et stort utvalg av sporter på grunn av den omfattende katalogen, som oppdateres og forbedres jevnlig. Slike sporter som Boksing, Floorball, Tennis, Formula 1, e-sport og andre er utviklet for å gjøre sportsspill spennende og fullpakket med adrenalin. Enten du er en erfaren proff eller nettopp har begynt med sportsbetting, vil du oppdage odds og markeder som passer ditt ferdighetsnivå og personlige preferanser. Sammenlignet med konkurrenter har Mr Play et av de enkleste grensesnittene å navigere. I tillegg gjør sidens brukervennlighet det enkelt å finne de ønskede sportsbegivenhetene.

+27
+25
Lukk

Programvare

Programvareleverandører Mr Play er førsteklasses, og tilbyr et jevnt og brukervennlig grensesnitt som gjør det enkelt å satse og administrere kontoen din. Du kan se flere sportsbetting-programvare på Mr Play , for eksempel – som lar deg få tilgang til de nyeste trendene og funksjonene. Dessuten kan du forvente en jevn spillopplevelse uten avbrudd på grunn av konsekvente programvareoppdateringer og forbedringer.

Betalinger

Betalinger

For å gjøre innskudd og uttak så smertefritt som mulig, godtar Mr Play en rekke betalingsmetoder. Enten du setter inn eller tar ut hos Mr Play , er vi sikre på at du vil finne betalingsmetodene deres som praktiske og sikre.

Innskudd

Det er mange tilgjengelige betalingsalternativer hos Mr. Play. Disse inkluderer Maestro, Skrill, VISA Debit og Neteller. For deres første innskudd er minimumsbeløpet £10. For de påfølgende to innskuddene er det £20. Fordi den også godtar euro som valuta, kan pengeoverføringer også behandles i euro.

Det er enkelt å ta ut penger fra Mr. Play. Den kommer med null gebyrer (med mindre den spesielle uttaksmetoden krever at brukeren betaler et gebyr). Spillere vil motta sitt uttaksbeløp via innskuddsmetoden de brukte.

Uttak

Denne leverandøren gir deg flere alternativer for å ta ut gevinster og inntekter. Uttak kan forespørres på en rekke trygge metoder. Hovedtyngden av uttaksforespørsler oppfylles innen noen få virkedager. Med Mr Play kan du være trygg på at det ikke er noen ulempe å få et uttak. Med så mange alternativer er det raskt og enkelt å få ut pengene dine. Uttak behandles raskt og effektivt, vanligvis innen noen få virkedager. Dette sikrer at du får ikke bare dine fulle gevinster, men også uten unødvendige forsinkelser.

Tillit og sikkerhet

Tillit og sikkerhet

For å holde dine private detaljer trygge har Mr Play håndhevet flere sikkerhets- og sikkerhetslag. For å garantere rettferdig og åpen spilling gjennomgår Mr Play regelmessig testing av uavhengige tredjepartsorganisasjoner. Du kan være trygg på at dine personlige data forblir konfidensielle og at spillene håndteres rettferdig når du bruker denne pålitelige sportsbettingtjenesten.

Sikkerhet

Hos Mr Play er sikkerheten din høyeste prioritet. Nettstedet bruker standard sikkerhetsteknikker for å beskytte brukerdata mot uautorisert tilgang. I tillegg bruker Mr Play rutinemessig overvåking for å oppdage og forhindre skadelige aktiviteter. Dette sikrer at dine økonomiske og personlige detaljer er trygge mens du spiller.

Ansvarlig Spill

Mr Play er forpliktet til ansvarlig spilling og tilbyr forskjellige verktøy for å hjelpe deg med å begrense risikoen. Disse funksjonene inkluderer innskuddsgrenser, bortvalgsalternativer og tilgang til ressurser for personer med spilleavhengighet.

Om

Om

Mr.play er en online bettingleverandør som tilbyr en imponerende sportsbook-løsning for moderne spillere. Den er basert på Malta med en lisens utstedt av Malta Gaming Authority (MGA). Det ble medstiftet av Hannan Greenberg, andre iGaming-veteraner og teamet på Aspire Global.

I tillegg til lisensen utstedt av MGA, har den også lisenser med Irland, Gibraltar og Storbritannia. Og på grunn av disse lisensene regnes den som en pålitelig operatør og har friheten til å operere under lisensnummer 39483.

Da den ble tilgjengelig over Aspire Global-plattformen i november 2017, fanget den hjertene til mange mennesker for det store utvalget av interaktive sportsspillløsninger den tilbyr.

Hvorfor satse på mr.play?

Grunnen til at mr.play er blant de fremste online bookmakerne i Storbritannia på grunn av sitt utvalg av sportsspillløsninger. Sportsmarkedene inkluderer fysiske idretter som hesteveddeløp og fotball. Den har også League of Legends, DoTA og andre e-sporter. Den tilbyr også de beste livebetting-oddsene for alle spillere.

En bonus er at den har en matchtracker som oppdaterer kampene og oddsen live. For spillere som plasserer mange innsatser og ønsker å unngå å bli forvirret, er dette verktøyet nyttig. Det oppmuntrer dem til å forbli Mr.plays nettsted og få tilgang til livebetting-funksjonene.

I tillegg til det er Mr.plays nettside imponerende. Den er svært tilgjengelig og enkel å bruke. Spillere over hele verden kan enkelt besøke nettsiden deres og finne veien rundt den. Sidene er estetisk tiltalende, lastes raskt og er godt organisert.

Nettstedet er også mobilvennlig. I en tid hvor alle ønsker å få tilgang til sportsbooks på en enkel måte, er mobilvennlighet og respons essensielt. Fordi leverandøren optimaliserte nettsiden sin for å tilby utmerkede spillopplevelser, kan spillere være på hvilken som helst enhet og legge veddemål uten å sette opplevelsens kvalitet i fare.

Raske fakta

Grunnlagt år: 2017

Regnskap

Å opprette en konto hos Mr Play er en enkel prosess som tar bare noen få minutter å fullføre. Du trenger bare å gi fra deg noen av dine personlige detaljer og velge pålogging og passord. Når kontoen din er klar, kan du hoppe inn i satsingen eller gå rett til bonusene for å se hva som kan være tilgjengelig. Faktisk er en av de beste fordelene hvor enkelt nettstedet er å navigere og hvor godt funksjonene alle fungerer. Du kan sjekke spillhistorikken din, se hvor nær du er å oppfylle omsetningskravene og administrere bankrollen din – uten å måtte forlate hjemmet ditt.

Brukerstøtte

Hvis du noen gang har noen spørsmål eller bekymringer angående kontoen din eller bettingprosessen, er denne leverandørens kundestøtteteam alltid tilgjengelig for å hjelpe. Deres kunnskapsrike representanter vil hjelpe deg på en vennlig og profesjonell måte, for å sikre at du får den best mulige opplevelsen mens du spiller hos Mr Play .

Tips Og Triks

  • Utforsk sportsseksjonen: Mr Play lar deg oppdage interessante sporter, samtidig som du får alt du trenger for å nyte favorittene dine. * Grab bonuser og kampanjer: For å komme i gang tilbyr Mr Play en betydelig bonus. Se opp for kommende bonuser og kampanjer som gratisspill eller reloads. * Den beste innskuddsmetoden: Velg den mest praktiske innskuddsmetoden fra et av alternativene Mr Play . For å hjelpe deg med å bestemme hvilke alternativer som er best, kan du enkelt prøve ut, for eksempel: PaysafeCard, Visa, Maestro, MasterCard, Credit Cards . * Hold deg informert: Gjør research og hold deg oppdatert på de siste hendelsene og sportene du satser på. Følg sportsnyheter og oppdateringer for å holde deg oppdatert, og sjekk ut sport som: Boksing, Floorball, Tennis, Formula 1, e-sport for å utforske nye alternativer og holde deg oppdatert.

Kampanjer Og Tilbud

For å hjelpe deg med å få mest mulig ut av tiden du bruker ved å satse, tilbyr Mr Play flere forskjellige kampanjer. Du kan bruke kampanjene deres til å prøve ut nye strategier og spill uten å sette opp mye av dine egne penger. Dessuten gjør de rimelige omsetningskravene til Mr Play -kampanjene det enklere å ta ut bonusgevinstene dine.

About the author
Eliza Radcliffe
Eliza Radcliffe
About

Eliza "Lizzie" Radcliffe, kjent som BettingRankers "Critical Queen", har et ørneøye for detaljer og et rykte for å gi de mest omfattende anmeldelsene i online betting-riket. Med en teft for å avdekke det skjulte, veileder anmeldelser hennes spillere både nybegynnere og veteraner.

Send email
More posts by Eliza Radcliffe