Badminton Betting

Badminton debuterte i OL i 1972 som demonstrasjonsidrett, deretter som utstillingsidrett i 1988. Det ble en olympisk idrett med full medalje i 1992, inkludert singler for menn og kvinner (en-mot-en) og parkonkurranser (to mot to). ). De olympiske leker i 1996 så debuten for mixed double.

Badminton ligner på tennis når det gjelder regler og spilldynamikk. Det er en racketsport som kan spilles alene eller med en partner, og den er populær i flere asiatiske nasjoner, inkludert Filippinene, Kina, Indonesia og Japan. Når det gjelder europeisk friidrett, er danske badmintonspillere de eneste som kan konkurrere med indonesiske og kinesiske badmintonspillere.

Badminton Betting
Alt du trenger å vite om badmintonspill

Alt du trenger å vite om badmintonspill

Selv små briser kan påvirke fjerbollens bane, derfor spilles konkurransebadminton vanligvis innendørs. På den annen side er badminton en populær utendørs sommersport. Den rektangulære banen er 44 fot (13,4 meter) lang og 17 fot (5,2 meter) bred for singler og 20 fot (6,1 meter) bred for dobler.

I midten av banen spenner et nett 5 fot (1,5 meter) høyt over banens bredde. Det kreves et rent område på 1,3 meter rundt banen. Volleyball spilles utelukkende ved å slå fjerballen frem og tilbake over nettet uten å la den komme i kontakt med gulvet eller bakken innenfor banens grenser.

Målet med dette spillet er å slå fjerbollen eller et fjæret prosjektil med racketen for å holde den flyvende og opp fra bakken hvis den er på banen din. En enkelt omgang badminton kan vare opptil to seire i kamper med en sluttresultat på 2:0 eller 2:1. Spillet vinnes av spilleren som scorer 21 poeng først. Spilleren mottar ett poeng for hver vunnet rally.

Spillet vil fortsette til en av motstanderne får en 2-poengs kant, da vil poengsummen være 20:20. Poengsystemet i badminton ligner det for volleyball, med serveringssiden som vant det foregående rallyet. Badminton spilles i single, double og mixed double, omtrent som tennis.

Alt du trenger å vite om badmintonspill
Hvorfor er badminton en populær sport å satse på?

Hvorfor er badminton en populær sport å satse på?

Badminton er en fartsfylt sport som trenger full konsentrasjon og eksepsjonell teknikk. Dette er en av grunnene til at spillet inneholder raske og kraftige fjerbolleutvekslinger og poengsum kan bli scoret i løpet av sekunder. Spillets livlige karakter gir en interessant badminton-atmosfære.

Det er også enkelt å bli vant til å satse på badminton fordi det kan sammenlignes med satse på andre idretter. Din strategi for badmintonspill kan være lik din spillestrategi for volleyball, sandvolleyball eller bordtennis ved at den tar hensyn til poengsystemet og kampstrukturen.

Hver av disse sportene er kjent for sin flotte dynamikk og hyppige endringer i bookmakerens odds gjennom hele spillet. Av disse grunnene er denne sporten en av de mest populære alternativene for livespill.nFør du begynner på badmintonspill på nett, bør du imidlertid gjøre deg kjent med de mange typer spill som er tilgjengelige innen badmintonsportstipping.

Hvorfor er badminton en populær sport å satse på?
Hvordan satse på badminton

Hvordan satse på badminton

Når det kommer til badmintonspill på nett, vil du oppdage en mengde valg å velge mellom og sette innsatsene dine fra. Først og fremst vil du avgjøre om spill på det er lovlig. Du vil også lære om de mange lovlige sportsspillalternativene som er tilgjengelige for deg for spill på badminton, samt hvordan du analyserer slike spill.

Du vil også lære om noen av de siste badmintonoddsene. Viktigst av alt, vil du oppdage hvordan du kan tjene på badminton og hvordan du setter inn og tar ut penger fra sportsbooks med badmintonodds.

Hvordan satse på badminton
Er badmintonspill lovlig?

Er badmintonspill lovlig?

Det er fullt lovlig å satse på badminton. Hvis du er en elsker av sporten og ønsker å satse på den, bør du ikke bekymre deg, siden du kan gjøre det over hele landet på online sportsbooks som opererer i andre land. Du har tillatelse til å satse på badminton hvis disse online bettingtjenestene gir odds for det, akkurat som de gjør for andre idretter.

Bare opprett en konto med en anerkjent og lovlig sportsbettingtjeneste, og du er klar til å begynne. Hvis du bor i en stat der internett-spillebøker er regulert, kan det hende oddsen for sporten er tilgjengelig eller ikke. Det vil mest sannsynlig avgjøres av størrelsen på badmintonturneringen.

Er badmintonspill lovlig?
Beste badmintonspill

Beste badmintonspill

Spillelinjer for badminton er et vanlig sett med spill for sport med sammenlignbare regler og formater.

Spill på kamp-/spillvinner og handikapspill

Fordi det ikke er uavgjort i badminton, vil bookmakere la deg satse på spiller 1 eller spiller 2, som etter spillerens vurdering vil vinne kampen eller spillet. Dette er det mest populære spillmarkedet. Noen bookmakere tilbyr spill for å vinne en viss poengtrekning når det kommer til livespill. I likhet med en kamp-/spillvinner-innsats, tilbyr sportsbooks en handikap-innsats for hele kampen så vel som for et bestemt spill, med sistnevnte mest tilgjengelig i live-linjene. Dessverre er antallet badmintonsportsbegivenheter som er tilgjengelige for spill begrenset.

Satser på badminton over/unders

Å satse på Over/Under i badminton er det samme som å satse på en hvilken som helst annen sport. Sportsbøker på nett vil velge et tall, og avhengig av innsatsen kan du satse Over eller Under det tallet.

Denne unike innsatstypen lar deg gjøre en rekke forskjellige innsatser. Du kan gjette hvor mange spill det blir fordi det er et best-av-tre-format. Du kan satse på det totale antall poeng som er scoret i hvert spill, samt det totale antallet poeng som hver deltaker får.

Satser på badmintontotaler

Du satser ikke på et lag for å vinne; i stedet satser du på det totale antallet poeng begge spillerne vil score sammen. Du kan satse på at spillerne vil score mer eller mindre enn forventet antall poeng.

For eksempel, hvis to spillere spilte mot hverandre og den forventede totalen var 34,5, Over-bet ble favorisert ved -130, og Under-bet var på +110, ville dette være et eksempel på dette. Det betyr at begge spillerne har en sjanse til å score mer enn 34,5 poeng. Hvis du vil satse på over, må den totale poengsummen være 35 poeng eller høyere.

Satser på badmintonspredninger

Det er enkelt å satse på et badmintonspills spredning. Dette innebærer at du satser på om en spiller vil vinne eller tape med et visst antall poeng. Du kan satse på at en spiller vinner eller taper med et spesifikt antall poeng.

For eksempel, hvis spiller 1 og spiller 2 konkurrerte mot hverandre, ble spredningen satt til 3,5 til fordel for spiller 2. På oddstavlen ville spiller 2 ha -3,5 ved siden av navnet sitt, noe som indikerer at et spill på ham ville må vinne med mer enn 3,5 poeng for å lønne seg. Spiller 1 ville ha +3,5 odds, noe som betyr at han kan tape med tre poeng eller vinne spillet fullstendig, og et spill på ham ville vinne.

Beste badmintonspill
Tips på badmintonspill

Tips på badmintonspill

Før kampen starter, er det avgjørende å vurdere spillerens motivasjon for begivenheten, hans vurdering og nåværende form, som – som i andre idretter – er en kritisk komponent. Mange badmintonspillere, som tennisspillere, foretrekker spesielle turneringer. Fordi de har økt motivasjon som følge av deltakelse i slike arrangementer, presterer de godt.

Hvis du ikke kan noe om badminton, vil du ikke kunne bedømme oddsen for å vinne bedre enn bookmakeren. Som et resultat bør du holde et øye med markedet innen analysere oddsen publisert av andre sportsbooks, ved å bruke statistiske verktøy, og holde et øye med linjebevegelsen før spillet begynner.

Fordi oddsen for kamp-/spillvinner, Handicap og Totalt live-spill i badminton svinger så ofte, sørger du for at spill under kampen vanligvis er oppnåelige. En spiller må ha en forhåndstenkt handlingsplan for livespill med logiske trinn for å forhindre emosjonelle avgjørelser under spillet.

Sette et sikkert veddemål eller vente på kampens utfall? Aksepterer du et tap når spillet utviklet seg annerledes enn forventet, eller henter du inn ved å satse på et annet resultat? Du må ha forberedt svar på følgende spørsmål fordi det ikke er noen ideell plan som lover 100 % suksess.

Tips på badmintonspill
Ansvarlig gambling

Ansvarlig gambling

For å unngå å miste mye penger plutselig, bør du håndtere økonomien din fornuftig. Husk at du aldri bør legge mer penger i et spill enn du er forberedt på å tape. For å unngå å sløse bort alle pengene dine på en gang, bør du dele opp midlene dine.

Hvis du har et uflaksløp, ikke prøv å gjøre opp for det ved å øke innsatsstørrelsen. Du må enten etablere en begrensning på hvor mye du kan sette inn hver måned eller en grense på hvor mye du kan tape i et enkelt spill.

Du må være i stand til å regulere følelsene dine og gjenkjenne når du skal slutte. Når du er opprørt, er det større sannsynlighet for at du foretar forhastede vurderinger, noe som er forferdelig når det kommer til gambling. Ha alltid et klart hode og analyser din neste avgjørelse grundig.

Hvis ting blir verre og du begynner å føle at du utvikler en avhengighet, prøv selvekskludering. Selvekskludering lar de som har problemer med spilleavhengigheten ta en pause fra det og konsentrere livet og pengene sine. Den kan koble deg tilbake til flere fellesskapstjenester for å hjelpe deg med å håndtere gamblingproblemet ditt, samt gi deg støtten du trenger hvis du er usikker på hvordan du skal håndtere følgende trinn i gjenopprettingen.

Ansvarlig gambling