Boxing Odds

Boksing er en av de mest attraktive idrettene noensinne. Denne sporten har millioner av fans over hele verden. Den er full av drama, følelser og action som få sportsbegivenheter kan by på. I motsetning til andre idretter, som fotball, tennis og basketball, tilbyr ikke boksing så mange spillelinjer.

Men når det er en stor boksekamp, følger mange sportsinteresserte den med interesse, og det er også mange som satser på boksekamper.

Mange spillere satser ofte på sporter de ikke er veldig kjent med. Dette er en av de største feilene en nybegynner kan gjøre. Det er alltid greit å kjenne til reglene for en bestemt sport, slik at du kan være mer kunnskapsrik når du velger et spill.

Hvordan lese odds på boksing?

Hvordan lese odds på boksing?

Det er tydelig at boksekamper foregår mellom to boksere som møter hverandre over flere runder. Det avhenger av type boksekamp og kategorien deltakere når det gjelder spørsmålet om hvor mange runder kampen er satt til.

Det finnes ulike kategorier innen boksing, alt fra veldig lett til veldig tung, avhengig av vekten til konkurrenten. Den største interessen er selvsagt forårsaket av den tyngste kategorien, men de andre kategoriene er heller ikke langt bak.

Hvordan lese odds på boksing?
Alt om bokseodds, bettinglinjer og spreads

Alt om bokseodds, bettinglinjer og spreads

Boksing er en kampsport som ble høyt verdsatt gjennom historien, og dens popularitet vokser stadig, fra begynnelsen av 1900-tallet og frem til i dag. Gjennom historien har boksing gitt oss noen av de største sportslegendene, som Muhammad Ali, Rocky Marciano, Mike Tyson, Evander Holyfield, Floyd Mayweather Jr. og Manny Pacquiao, i tillegg til en rekke minneverdige rivaliseringer.

Hvem vil slå hvem i en fysisk konfrontasjon er et klassisk veddemål som dukket opp lenge før de første lovlige bookmakerne, og med utviklingen av boksing som en anerkjent sport, fikk den sin edle variant, som i dag spillere kan glede seg over ved å bokse tipping på nett.

Selv om å satse på boksing virker enkelt, fordi du tilsynelatende bare trenger å forutsi hvem som vinner og muligens hvor raskt og på hvilken måte utfallet vil komme, er sannheten at du trenger et vell av sportskunnskap og mye innsikt hvis du virkelig vil for å lykkes med boksing.

Alt om bokseodds, bettinglinjer og spreads
Hvordan satse på boksing

Hvordan satse på boksing

Vinner av kampen

Hvem som vil fullføre kampen med hendene hevet og hvem som vil være på knærne, er den grunnleggende innsatsen som finnes i boksing, og det største antallet spillere plasserer veddemål og tipper vinneren av kampen. De lavere oddsene er vanligvis på den bokseren som er oppført først som er favoritten.

Men ikke glem det tredje alternativet, som er remis. Dette utfallet er ikke så uvanlig i boksing, fordi det er nok at én dommer forblir uavgjort, og to har forskjellige meninger og kampen vil ende med uavgjort, med odds vanligvis rundt 25.

Forutsi vinneren av turneringen

Boksing er ofte en 12-runders kamp, og noen ganger en langvarig krig, med bare én mulig vinner. I boksing er det turneringer, med olympiske leker en er den mest kjente, der det er mulig å forutsi den fremtidige mesteren, selv om det fortsatt er mange kamper som venter på ham på vei til finalen.

Slike spill går vanligvis med høye odds, men mange faktorer bør tas i betraktning, inkludert form og potensielle motstandere på veien mot tittelen.

Hvordan kampen vil ende

Et veddemål på hvordan kampen ender – i boksing handler det ikke bare om å vinne, det settes spesielt pris på om du gjør det på en imponerende måte. Derfor er spill på hvordan kampen vil ende ekstremt populære. Kampen kan ende med knockout, eller den endelige vinneren avgjøres av dommernes mening.

Hvordan satse på boksing
Boksespilllinjer forklart

Boksespilllinjer forklart

Boksing er en sport som ses gjennom mange forskjellige aspekter, og hver av dem kan være en egen innsats som tilbys av de beste bookmakerne på nett. Dette er spesielt tilfelle i de store proffkampene om verdenstittelen.

Under-/overrunder

I likhet med antall kurver scoret, scorede mål eller spilte kamper, tilbys innsatsen på det totale antallet fullførte runder av boksebookmakeren online. Kampen kan vare over den gitte marginen eller den kan være over tidligere. Linjen som bookmakerne vanligvis tilbyr er 6,5 og 7,5, avhengig av styrken til motstanderne.

Noen av online-boksebøkene tilbyr mer enn fire forskjellige linjer, noe som øker sjansene for å velge den rette. Det er opp til deg å vurdere om kampen vil være kompromissløs eller taktisk, og basert på det, spille "over" eller "under".

Rundevinner

Akkurat som du kan satse på vinneren av kampen, kan du også satse på hvem som blir bedre i en bestemt runde, basert på de offisielle dommerkortene. Det er en type innsats som bare vises i de mest attraktive kampene og ikke hos alle online bookmakere.

Boksespilllinjer forklart
Hvordan finne de beste oddsene på boksing

Hvordan finne de beste oddsene på boksing

De beste bettingsidene tilbyr boksekamper nesten på daglig basis. De største kampene genererer mest action og fanger oppmerksomheten til de fleste sportsfans generelt.

Bokselinjene og sjansen til å sammenligne oddsen avhenger hovedsakelig av kampens nivå eller mer presist, om kampen er tilgjengelig for spill hos mange online bookmakere.

Når vi snakker om nivået på kampen, er det kjent at WBA representerer den største verdensbokseorganisasjonen, fordi den organiserer det største antallet kamper rundt om i verden. Innen WBC kjemper de beste bokserne i verden om verdensmestertittelen i sin kategori.

Elite Boxing Championship (EBC) skiller seg ut fordi det har en eliminasjonsturnering. Hver kamp er like viktig, og akkurat denne ligaen er flott for brukere som ønsker å tippe. WBC Green Belt er kjent for mange kamper fordi her kjemper boksere om beltet.

Hvordan finne de beste oddsene på boksing
De beste online bettingsidene for boksodds

De beste online bettingsidene for boksodds

For å velge din beste online bookmaker for boksing, må du ta hensyn til innsatsgrensene gitt odds og de tilbudte linjene.

William Hill er perfekt for boksefans. De tilbyr et bredt spekter av IBF, WBA, WBC-kamper, og det som gjør dem fremtredende er at du kan satse på en kamp fra det øyeblikket den er planlagt til tross for at det kan gå måneder før selve kampen finner sted.

Unibet og Malbet er også bookmakere som tilbyr et mangfoldig utvalg av spill, for eksempel på runder eller hvordan kampen vil ende.

Boksing live betting er en annen måte, de beste bookmakerne skiller seg ut. Når du tipper live er det mest lønnsomt å satse på en bokser som startet reservert, og du vet at han har kvalitet som kommer til syne senere, for det er der de høye oddsene noen ganger skjules.

Noen ganger er det verdt å prøve å satse på underdogen, hvis han i åpningsrundene får favoritten i trøbbel med overraskende taktikk eller uventede kvaliteter.

De beste online bettingsidene for boksodds
Tips og triks for odds på boksing

Tips og triks for odds på boksing

Som for enhver annen sport, for boksing, må du forberede deg og ta deg tid til å lære så mye som mulig om de utvalgte utøverne og deres resultater, studere statistikken, tidligere møter, og fremfor alt, grundig undersøke deres styrker og svakheter.

Boksestil er en av de grunnleggende tingene du må være oppmerksom på. Er bokseren høyrehendt eller venstrehendt, hva er hans tempo, hva er hans utholdenhet? Dette er alle faktorer som danner boksestilen til hver enkelt utøver. Hvor morsomt det enn kan høres ut for deg, følg boksernes uttalelser i nyhetsprogrammer og pressekonferanser rett før kampen.

Svært ofte virker disse utsagnene selvtilfredse og selvsikre, men hvis du studerer dem godt, kan kroppsspråket i seg selv fortelle deg mye om bokserens psykologiske forberedelse til kampen. Som i enhver annen sport og betting generelt, er statistikk viktig for boksing, så overvåk dem regelmessig, da de kan hjelpe deg med å velge riktig spill.

Selvfølgelig er bookmakere bedre forberedt på store kamper enn for mindre kjente motstandere, så noen ganger er den riktige måten å vinne på å satse på kamper som er på baksiden av media.

Tips og triks for odds på boksing