Veiledning til tipping på vinter-OL 2022

Nyheter

2022-02-16

Vinter-OL i 2022 begynte 4. februar, etter lang ventetid etter COVID-19-pandemien som et øyeblikk nesten utslettet store sportsbegivenheter. De Vinter-OL i Beijing følger det nylig avsluttede Tokyo-OL med seks måneder, noe som er uvanlig kort med tanke på at Tokyo-arrangementet ble forsinket med seks måneder.

Veiledning til tipping på vinter-OL 2022

De XXIV olympiske vinterlekene er spesielle av forskjellige grunner. For det første går Beijing inn i historien som den første byen som arrangerer både sommer- og vinter-OL, etter at sistnevnte debuterte i 2008. Mens den kinesiske hovedstaden er offisiell vertsby, vil arrangementene bli holdt på 13 arenaer fordelt på tre områder (Beijing, Yanqing og Zhangjiakou).

Spill på vinter-OL online

Vinter-OL-arrangementer er vanligvis kortere enn sommersport, noe som gjør det viktig for en sportsbetting å forstå de ulike alternativene som er tilgjengelige mens du satser på vintersport for å komme i gang.

Før du ser på alternativene som er tilgjengelige for dem, må sportsspillere mestre forviklingene med tipping på vinter-OL. Når det er sagt, her er noen få skritt å ta når du satser på vinter-OL 2022:

Velg en sportsbok

Selv om dette kan høres klisjé ut, bør det første trinnet for å satse på de olympiske vinterlekene 2022 være å finne den beste siden for sportsbetting. Dette bør være en online bettingside som i stor grad dekker begivenheten.

Forstå oddsen

Etter å ha blitt med i en online sportsbook for å satse på vinter-OL, må spillere være oppmerksomme på oddsen som tilbys eller markedsdekningen, noe som burde være en enkel sak for alle med erfaring med sportsspill. Det skal være enkelt å finne oddsen. Nettspillere bør imidlertid være klar over det faktum at noen bookmakere har en tendens til å ignorere mindre kjente vinter-OL-idretter som curling.

Plasser innsatser

Å plassere spill skal være enkelt – velg et lag eller en idrettsutøver og skriv inn beløpet som skal satses. Og der penger er involvert, er det alltid viktig å understreke viktigheten av due diligence.

De beste oddsalternativene for vintersport

Vinter-OL 2022 vil ha 109 arrangementer fordelt på 15 idretter. Populariteten til denne begivenheten fortsetter å vokse blant sportsspillere, hovedsakelig på grunn av veksten i popularitet til visse idretter i begivenheten, som f.eks Ishockey og hockey. Dessuten har online sportsbetting, eller utsiktene til å tjene penger, i stor grad bidratt til å gjøre vinter-OL populære.

Det er fortsatt krystallklart at noen olympiske vinteridretter er mer populære enn andre. Her er noen av de mest populære begivenhetene blant tippere som tipper i vintersport.

Stå på ski

Det er mange skirelaterte disipliner som dekkes i vinter-OL. Denne begivenheten står sentralt i vinter-OL i Beijing, etter å ha vært med i alle vinter-OL. Noen skibegivenheter i konkurransen i 2022 inkluderer langrenn, hurtigkjøring på kortbane, hopp og alpint.

Lag å se - Østerrike, Sveits, Italia og Norge.

Ishockey

Ishockey nyter en enorm tilhengerskare globalt. Spesielt er ishockey kreditert for å ha produsert noen av de fineste øyeblikkene i vinter-OLs historie. Kampen mellom USA og Canada for kvinner er vanligvis en fryd å se, og de respektive lagene lover en spennende konkurranse. All online sportsspill som dekker vinter-OL gir odds på denne sporten.

Lag å se - Canada, Russland, Danmark og Sveits

Snowboardkjøring

Snowboard er et ferdighetsspill som søker å vise atletiske evner og tapperhet. Disse faktorene gjør det betraktelig attraktivt for sportsbettors. Vinter-OL ser atleter fullføre i fem snowboard-arrangementer – Parallell storslalåm, Snowboard Cross, Slopestyle og Blog Air.

Enkeltpersoner å se på - Shaun White, Chloe Kim

Bobslede

Bobsled er også kjent som Bobsleigh, en fanfavoritt i alle vinter-OL-arrangementer. Romantikken til Bobsled tilskrives i stor grad hastighetsfaktoren inngravert i spillet som ser at konkurrenter ved blikkbokser beveger seg i hastigheter på opptil 85 mph. Bobsleigh-konkurranser har fire arrangementer. Disse inkluderer Two Man, Two Woman, Four-Man og Women's Monobob.

Lag å se på: Tyskland, Sveits, Amerika, Jamaica

Populære vinter-OL-spilltyper

Vinter-OL-arrangementer har mange muligheter for online sportsspill. Kunnskap om sporten er nøkkelen, og dette krever forskning eller omfattende kunnskap for å ta informerte beslutninger. Når det er sagt, her er innsatstyper som er vanlige for vinter-OL-spill på nett.

  • Direkte vinner: Plassere spill på en person eller et lag som sannsynligvis vil vinne.
  • Match-ups: Dette spillet krever at spillere velger en utøver de tror vil klare seg bedre enn en annen i en gitt begivenhet.
  • Vinnermargin: Satser på antall poeng eller sekunder som vinneren vinner med.
  • Vinnende lag/medalje totalt: Denne innsatsen beveger seg bort fra individuelle idretter, men snarere et lands samlede prestasjoner ved OL.

Tips om vinter-OL

Vintersportstipping på nett er ikke forskjellig fra hverdagstipping på nett. Som alltid gjelder fortsatt den gyldne regelen for sportsbetting: gjør leksene dine. Dessuten, fordi det kan være vanskelig å tilby sportsspesifikke tips, gjelder følgende generelle tips.

  • Studer disiplinene og deres regler
  • Undersøkelser! Undersøkelser! Undersøkelser! – bruk teknologi til din fordel
  • Omfavn ansvarlig gambling

Siste nytt

CyberBet tilbyr gode tilbud for sportselskere
2023-08-29

CyberBet tilbyr gode tilbud for sportselskere

Nyheter