Nyheter

November 1, 2023

Underveldende Bench Performance: A Potential Drag on Boston Celtics

Ethan Moore
WriterEthan MooreWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
LocaliserEmil HansenLocaliser

Introduksjon

I løpet av lavsesongen var det optimisme rundt Boston Celtics-benken. Etter hvert som sesongen har startet, har det imidlertid blitt klart at benken ikke presterer bra og kan bli et problem for laget i fremtiden.

Underveldende Bench Performance: A Potential Drag on Boston Celtics

Svake forestillinger

De tilbakevendende benkeveteranspillerne, som Payton Pritchard og Al Horford, har ikke levd opp til forventningene. Pritchard, som slet med å finne minutter forrige sesong, har fått mer spilletid, men har ikke gjort noe særlig. På de tre første kampene har han kun samlet 2,3 poeng og har hatt dårlige skuddprosent. Horford, som er i ferd med å tilpasse seg sin nye rolle som sjettemann, sliter også, og har et gjennomsnitt på 5,3 poeng i karrieren på 36,8 % skyting.

Skuffende bidrag

Andre benkspillere, inkludert Sam Hauser, Luke Kornet og Oshae Brissett, har heller ikke klart å gi betydelige bidrag. Hauser og Kornet har til sammen kun 11 poeng totalt på dårlige skuddprosent. Brissett, som var forventet å bli en nøkkelsignering, har kun scoret to poeng på to kamper.

Generell benkytelse

Celtics-benken som helhet har vært underveldende. De er for tiden dårligst i NBA når det gjelder scoring og skuddprosent blant benkespillere. Selv om det er håp om at spillere som Horford og Pritchard vil forbedre seg etter hvert som de tilpasser seg sine nye roller, må benken gå opp og gi støtte til laget.

Behovet for forbedring

Til tross for Celtics' sterke start på sesongen, er benken fortsatt en potensiell trøkk på laget. Startfemmeren er formidabel, men de vil trenge hjelp fra benken for å lykkes. Det er avgjørende for Celtics å ta tak i problemene med benken sin og finne måter å forbedre ytelsen på.

Siste nytt

Hvordan håndtere dårlige løp i spill
2023-11-20

Hvordan håndtere dårlige løp i spill

Nyheter