Twitch forbyr livestreamere fra annonseringssider for skin-betting

Nyheter

2023-07-31

Benard Maumo

Esportstipping har blitt et enormt fenomen blant fans av tradisjonelle sportsbetting. Denne tippetypen lar spillere forutsi utfallet av Esports-kamper som Valorant, CS:SO, Dota 2 og mer.

Twitch forbyr livestreamere fra annonseringssider for skin-betting

I tillegg til å satse ekte penger, tillater noen nettsteder spillere å satse ved å bruke deres Gaming Skins (deler av videospillkarakterers utseende) og andre verdisaker. Dette er noe ledende spillutviklere som Valve og Riot Games har kjempet mot lenge.

Deres innsats ser ut til å bli vellykket etter at Twitch, et ledende nettsted for livestreaming, oppdaterte sine plattformpolicyer for å kriminalisere promotering av Skin Gambling-innhold. 

Mens de svarte på et av spørsmålene fra følgerne, uttalte live-streamingselskapet: 

"Ingen promotering eller sponsing av Skin Gambling er tillatt i henhold til våre retningslinjer".

Den Amazon-eide strømmegiganten har nylig slått ned på det den kaller «ulisensiert spillinnhold». I fjor, Twitch forbød sine streamere fra å spille kasinospill, inkludert bordspill og spilleautomater på ulisensierte gamblingsider. I tillegg sa den oppdaterte policyen at Twitch ikke ville tillate streamere å gi linkhenvisninger for gambling og nettsteder for sportsbetting.

Twitch har tidvis blitt kritisert for ikke å slå ned på ulovlig innhold på sin plattform. Streamere som Tyler 'Trainwreck' Niknam og Adin Ross har fått mye kritikk for å ha spilt og annonsert for et populært gamblingnettsted for kryptovaluta i de forente stater til samfunnet deres.

Som svar på den siste restriksjonen, Esport observatører påpekte at det fortsatt er spørsmål om Twitchs forbud mot Skin-betting-nettsteder. Den reviderte plattformpolicyen kan skape ulemper for organisasjoner som G2 Esports, som nylig inngikk partnerskap med CSGORoll, et nettsted for Skin-betting.

Siste nytt

CyberBet tilbyr gode tilbud for sportselskere
2023-08-29

CyberBet tilbyr gode tilbud for sportselskere

Nyheter