Topp 4 vinnere av fotballspill gjennom tidene

Nyheter

2023-05-07

Benard Maumo

Fotball er blant de mest greie sportene å satse på, med regulerte sportsbooks tilbyr utallige konkurranser og markeder. Noen ganger kan du imidlertid trenge mer motivasjon når du søker etter en stor utbetaling i fotballspill. Så dette innlegget lister opp og diskuterer de fire beste fotballspillgevinstene i nyere tid. 

Topp 4 vinnere av fotballspill gjennom tidene

#1: Steve Whitely - 1,45 millioner pund

I 2011 håpet Steve Whitely, en 60 år gammel (den gang) hesteveddeløpsfan, å vinne bare noen få pund etter å ha satset £2 på en ni-etapps fotball- og hesteveddeløpsbillett. Dette var alt Mr. Whitely trengte for å utløse den livsendrende utbetalingen. Interessant nok vant han jackpotten etter å ha støttet relativt uvante hester.

Han forklarte:

"Det er vanskelig å si hvordan jeg kom frem til valgene mine. Til å begynne med hadde jeg to i hvert løp, og det kom til å koste £32, så jeg skrotet det."

#2: Daman Chick - 1 million pund

I 2016 innkasserte Daman Chick, en kjøkkenmontør, en seier på 1 million pund etter å ha satset på Portugals Ender for å sette inn det første målet i deres EM-finale 2016 mot Frankrike. Ved å satse på en regulert side for sportsbetting i Storbritannia, hadde Birmingham-innfødte spådd at målet skulle bli scoret i det 84. minutt, selv om spissen scoret i det 109. minutt. 

#3: Mick Gibbs - £500K

Mick Gibbs, en taktekker og en vedvarende fotballfan, vant en utbetaling på 500 000 pund etter å ha satset et parlayspill i 2001. Manchester United-fanen trengte Bayern München for å vinne europacupen for at hans 15-etapps parlay skulle seile gjennom. Bayern kom seg etter 1-0 ned for å slå Valencia, et spansk lag. Overraskende nok hadde Mick Gibbs vunnet et akkumulatorspill på £157 400 i 1999. 

#4: Anonym spiller - £585K

Den engelske Premier League-sesongen 2015/2016 var blant de mest overraskende i ligaens historie. I løpet av denne sesongen slo Leicester Arsenal og vant det ettertraktede trofeet. Mange ville ikke spå utfallet, men en anonym tipper satset £20 000 på at klubben skulle vinne ligaen med odds på 5000:1. Spilleren fortsatte med å vinne £585 000 fra denne ugunstige innsatsen. 

Dette er noen av de heldigste fotballspillene i spillets historie. Men det er viktig å huske at sportsbetting først og fremst er flaksbasert, siden ingen lag er garantert å vinne en kamp. Så sats med en strategi og ikke sats mer enn du komfortabelt kan tape.

Siste nytt

CyberBet tilbyr gode tilbud for sportselskere
2023-08-29

CyberBet tilbyr gode tilbud for sportselskere

Nyheter