Sportsbetting-velkomstkampanjer for debet- og kredittkort i mai 2023

Nyheter

2023-05-09

Benard Maumo

Mai er vanligvis en travel måned sportsmessig, med de fleste europeiske konkurranser på toppen av sesongen. Samtidig tilbyr bookmakere fristende odds på endeløse markeder og arrangementer. Så hvis du blir med sent for å begynne å tippe på sport, vil denne artikkelen gjøre bonusjaktoppdraget ditt enklere. Du vil lære de tre beste velkomstbonusene for kreditt-/debetkortinnskudd i mai 2023. 

Sportsbetting-velkomstkampanjer for debet- og kredittkort i mai 2023

€15 gratisspill hos Leonbet

Gratisspill er ikke like populært som risikofrie spill og innskuddsbonuser hos regulerte spillsider. Men disse sportsbettingbonusene skiller seg ut på grunn av deres enkle og ukompliserte natur. Du trenger bare foreta et innskudd og plasser en innsats ved å bruke bonusen for å løse inn gevinstene dine.

På Leonbet, vil du bli ønsket velkommen med opptil 20 €15 gratisspillkreditter fra nå og frem til 31. desember 2023. Bare sett inn minst €10 og få gratisspillkredittene. Og for å utløse belønningen, må du skrive inn bonuskoden på €300 verdt gratisspill.

Her er tilleggsbetingelsene:

  • Hvert gratisspill tilsvarer $/€15.
  • Hver spiller kan bare kreve opptil 20 gratis for hele kampanjen.
  • Bruk kredittene på et enkelt pre-match eller live-spill med minimum odds på 2,50 eller 1,30.
  • Spillene må avgjøres innen 48 timer for å motta gratisspillene.

100 % opptil €100 hos Zulabet

Gratisspill kan virke enkle, men de kan ikke sammenlignes med match innskuddsbonuser størrelsesmessig. På Zulabet, får nye kunder opptil 100 % €100 på sitt første innskudd med ekte penger. Enkelt sagt kan du motta hele sportsbook-bonusen etter å ha satt inn €100 på sportsbettingsiden. Spillere fra utvalgte land som Georgia, Aserbajdsjan og Kasakhstan kan motta maksimalt €50, mens deres finske og norske motparter får €200. 

Som alle andre innskuddsbonuser for sportsbetting, har denne belønningen et 6x omsetningskrav som skal oppfylles. Spillere fra Finland og Norge vil imidlertid møte et litt lavere 5x gjennomspillingskrav. Andre forhold inkluderer:

  • Minimumsinnskuddet for matchbonusen er €20.
  • Spillere må bruke hele sitt første innskudd på en innsats med minst 1,50 odds.
  • Netter- og Skrill-innskudd kvalifiserer ikke for kampanjen.
  • Kasino og virtuelle spill bidrar ikke til omsetningskravene.

Betinias bonus på 100 % opptil €100

Hvis du ikke kan opprette en Zulabet-konto av en eller annen grunn, vurder blir med i Betinia for å få en lignende bonus. Det samme selskapet, Maltix Limited, driver disse bettingsidene, noe som betyr at Zulabet-bonusbetingelsene også gjelder for nye signere hos Betinia.

Siste nytt

CyberBet tilbyr gode tilbud for sportselskere
2023-08-29

CyberBet tilbyr gode tilbud for sportselskere

Nyheter