Nyheter

September 26, 2023

Få tilbake halvparten av ditt første innskudd med ekte penger hos Rabona hver uke

Ethan Moore
WriterEthan MooreWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
LocaliserEmil HansenLocaliser

Rabona skuffer aldri når det kommer til bonuser og kampanjer for sportsspillere og kasinospillere. Etter at du har registrert deg, vil bookmakeren belønne deg med et velkomsttilbud på 100 % opptil €100. Etter det blir ting enda mer givende, med bookmakeren som kjører en rekke daglige, ukentlige og månedlige kampanjer.

Få tilbake halvparten av ditt første innskudd med ekte penger hos Rabona hver uke

Så i dagens bonusgjennomgang vil du lære mer om Rabonas ukentlige reload-bonus. Fortsett å lese for å lære mer om minsteodds, omsetningskrav, matchprosent og andre forhold.

Hva er den ukentlige reload-bonusen hos Rabona?

Den ukentlige reload-bonusen hos Rabona er en enkel sportsbook-bonus. I dette tilbudet vil bookmaker belønne deg med et matchtilbud for ditt første innskudd i løpet av uken. For å si det enkelt er det en ukentlig bonus som spillere bare kan gjøre krav på én gang hver uke.

Rabona lover lojale spillere som setter inn i løpet av uken 50 % match bonus, og når €500. Dette betyr at hvis ditt første innskudd i uken er €100, vil spilleboken belønne deg med €50 i ikke-uttakbar bonus. Du må sette inn minst €1000 for å få hele bonuspakken.

De regulert sportsbettingside hevder at bonusen er tilgjengelig for å kreve en gang hver uke fra mandag 00:00 til søndag 23:59 UTC. I tillegg kan spillere fra land som Aserbajdsjan, Georgia og Tadsjikistan kreve en maksimal ukentlig bonus på €200.

Ukentlig reload bonus vilkår og betingelser

Rabona forklarer tydelig hva spillere må gjøre for å kreve denne bonusen eller unngå diskvalifikasjon. Først det minste kvalifiserende innskuddet for dette ukentlig bonus er €20. Tippere kan sette inn i andre valutaer som HUF, INR, JPY, CAD, AUD og mer, selv om beløpet varierer etter valuta.

Bookmakeren sier også at kunder må rulle over innskuddet og bonusbeløpet 8x på enkeltsportspill med odds på minst 2,00 per etappe. Alternativt kan de rulle over bonusen på multispill med odds på minst 1,50. Spillere fra Norge, Finland, Østerrike og Tyskland må rulle over bonusen og sette inn minst 6x før du sender en uttaksforespørsel.

Andre betingelser for bruk av denne sportsbook bonus inkludere:

  • Den maksimale innsatsen som teller mot omsetningssatsen er €50.
  • Utbetalte, systeminnsatser og bonusspill bidrar ikke til omsetningsraten.
  • Det maksimale beløpet spillere kan vinne er 10 ganger reload-bonusen.
  • Spillere må omsette bonusen innen 30 dager.

Siste nytt

Hvordan håndtere dårlige løp i spill
2023-11-20

Hvordan håndtere dårlige løp i spill

Nyheter