Megapari Bookie-anmeldelse 2024

MegapariResponsible Gambling
CASINORANK
8.56/10
BonusBonus $1500 + 150 gratisspinn
Antall spilleautomater: 9000+
Betalingsmåter: 35+
Minimum innskudd: 1 $
Sjenerøs innskuddsbonus
Pålitelig
Verifisert
Sikker
Antall spilleautomater: 9000+
Betalingsmåter: 35+
Minimum innskudd: 1 $
Sjenerøs innskuddsbonus
Megapari is not available in your country. Please try:
Eliza Radcliffe
ReviewerEliza RadcliffeReviewer
Fact CheckerIliana PetkovaFact Checker
Bonuser

Bonuser

På den beste bettingsiden på nett kan nye spillere velge nettsidens velkomsttilbud. Denne bonusen er kun tilgjengelig i en kort periode etter registrering og gir spilleren en mulighet til å vinne enda mer med overskytende penger å satse.

Førstegangskunder kan få opptil 100 prosent første innskuddsbonus fra bookmakeren på nett, hvis den brukes innen 30 dager etter registrering. Begrensninger gjelder, inkludert omsetningskrav for spill hos Megapari. Disse bonuser er standard i bransjen på grunn av hard konkurranse.

Cashback BonusCashback Bonus
+5
+3
Lukk
Spill

Spill

Megapari Esports Betting

Med et bredt utvalg av ligaer og spill å satse på, har sports- og esportfans tilgang til nesten ubegrenset sports- og esportsaction. Nettstedet gir tilgang til omsetningsmuligheter for populære spillturneringer, for eksempel følgende:

 • CS:GO
 • League of Legends
 • Dota 2
 • Overwatch
 • Valorant
 • Herlighetens konge

Noen av nettsidens mest populære spill involverer CS:GOs 23 forskjellige ligaer. Også svært populært er Starcraft og LoL. For bedre, bonuser og cashback-alternativer på esports gambling tiltrekker seg mange gjengangere. Nettstedets popularitet er delvis drevet av cashback-fordeler på opptil 30 prosent.

Sport tilbys på Megapari

Megaparis tilbud er ikke begrenset til spill. Nettstedet tilbyr et bredt utvalg av tradisjonelle online sportsbetting, for eksempel fotball, rugby, surfing og følgende:

Basketball

Spillere liker å satse på en rekke ligaer, lag og spillere. Etter basketball-action bringer Megapari driblinger og skytespill til et globalt publikum. Hvem vil vinne? Å satse på skytehandlingen er halve moroa ved å finne ut av det.

Boksing

Det er mer enn boksekonkurranse. Ved å satse på nett i boksekamper, setter en boksefan mot en annen for å finne ut hvem som er den heldige vinneren. Rumlet er utenfor ringen mellom profesjonelle gamblere som ser oddsen og satser.

Speedway

For racingkonkurranse og moro møtes gamblere på Megapari for å satse på toppførere i sporten. Ultimate skryterettigheter er reservert for de heldige sjelene som velger den riktige vinneren. Ved å tilby spillmuligheter på talentfulle racing-profesjonelle, tar plattformen speedway-spenning til et nytt nivå.

Fotball

En av de mest populære sportene i sportshistorien finner et nytt sted for kongelige entusiastiske fans. Megapari tilbyr et fellesskap av fans muligheten til å delta i sportsbetting online. Entusiaster satser på hvilke lag som vil triumfere. Med konkurransedyktige odds tilbyr nettsiden spillspenning på spilledager.

Programvare

Programvareleverandører Megapari er førsteklasses, og tilbyr et jevnt og brukervennlig grensesnitt som gjør det enkelt å satse og administrere kontoen din. Du kan se flere sportsbetting-programvare på Megapari , for eksempel – som lar deg få tilgang til de nyeste trendene og funksjonene. Dessuten kan du forvente en jevn spillopplevelse uten avbrudd på grunn av konsekvente programvareoppdateringer og forbedringer.

Betalinger

Betalinger

Betalingsmetoder hos Megapari

Megapari-innskytere kan velge mellom 45 betalingsmetoder. Med gebyrfrie innskudd tilbyr plattformen pengeoverføringer fra digitale lommebøker, betalingssystemer, bankkort og kryptovalutaer. For de fleste innskuddsalternativer er det et minimumsinnskudd på kun $1. Innskuddsmaksimum varierer etter sport.

Uttaks- og innskuddsprosesser er forskjellige, avhengig av hvor en gambler bor. Bitcoin og andre kryptovalutaer tilbyr anonym betting, uten personopplysninger som kreves for å finansiere en konto.

En av fordelene med å sette inn penger for online betting er muligheten for umiddelbare uttak, som ikke krever godkjenning fra operatøren. Det tar bare sekunder for det automatiserte systemet å starte pengeoverføringsprosessen etter den første forespørselen.

Her er en representativ liste over Megaparis innskuddsalternativer:

 • Kreditt-/debetkort – Mastercard, Visa
 • Digitale lommebøker – Skrill, Sticpay, Jeton, B-pay, Pay4 Fun, PerfectMoney,
 • Betalingssystemer – ecoPayz eller Neteller,
 • Nettbanker -, Boleto, Providus Bank,
 • Forhåndsbetalte alternativer - Paysafe-kort
 • Krypto - Bitcoin, Litecoin, ZCash, Tether, TRON
 • Digitale bilag - Flexepin

Innskudd

Viktigheten av å gi brukere mange forskjellige innskuddsmetoder er beholdt på Megapari . Du kan oppdage 5 alternativer som fungerer for deg, for eksempel Neteller, Credit Cards, Jeton, Visa, Payz og andre. Med korte behandlingstider og strenge sikkerhetstiltak, streber Megapari etter å gjøre innskudd så enkelt som mulig.

Uttak

Denne leverandøren gir deg flere alternativer for å ta ut gevinster og inntekter. Uttak kan forespørres på en rekke trygge metoder. Hovedtyngden av uttaksforespørsler oppfylles innen noen få virkedager. Med Megapari kan du være trygg på at det ikke er noen ulempe å få et uttak. Med så mange alternativer er det raskt og enkelt å få ut pengene dine. Uttak behandles raskt og effektivt, vanligvis innen noen få virkedager. Dette sikrer at du får ikke bare dine fulle gevinster, men også uten unødvendige forsinkelser.

Global tilgjengelighet

Global tilgjengelighet

Land

+175
+173
Lukk
Tillit og sikkerhet

Tillit og sikkerhet

For å holde dine private detaljer trygge har Megapari håndhevet flere sikkerhets- og sikkerhetslag. For å garantere rettferdig og åpen spilling gjennomgår Megapari regelmessig testing av uavhengige tredjepartsorganisasjoner. Du kan være trygg på at dine personlige data forblir konfidensielle og at spillene håndteres rettferdig når du bruker denne pålitelige sportsbettingtjenesten.

Lisenser

Sikkerhet

Hos Megapari er sikkerheten din høyeste prioritet. Nettstedet bruker standard sikkerhetsteknikker for å beskytte brukerdata mot uautorisert tilgang. I tillegg bruker Megapari rutinemessig overvåking for å oppdage og forhindre skadelige aktiviteter. Dette sikrer at dine økonomiske og personlige detaljer er trygge mens du spiller.

Ansvarlig Spill

Megapari er forpliktet til ansvarlig spilling og tilbyr forskjellige verktøy for å hjelpe deg med å begrense risikoen. Disse funksjonene inkluderer innskuddsgrenser, bortvalgsalternativer og tilgang til ressurser for personer med spilleavhengighet.

Om

Om

Hvorfor satse på Megapari?

Megapari-spill på nett inkluderer ekspansive alternativer for nye og erfarne spillere. Fra bonuser til spillmuligheter, sportsbooken holder stand mot andre online bookmakere på markedet. Plattformen er populær over hele verden, og tiltrekker fans med morsomme sportsbegivenheter og konkurransedyktige odds. Imidlertid er det plattformens brukervennlige nettsted, som tiltrekker gjentatte forretninger.

Fra første registrering opplever sportsfans en sømløs prosess når de blir med i online bookmakeren. Enten du installerer appen på iOS eller Android, er nedlastingsprosessen enkel. På Megapari-nettstedet klikker du på appens ikon for å laste ned. Når smarttelefonen har installert appen, er en spiller klar til å åpne en konto.

Selv kontooppsettprosessen er enkel. De som oppfyller følgende kvalifikasjoner kan registrere seg for å satse med den beste online bettingsiden:

 • 18 år gammel
 • Epostadresse
 • Telefonnummer

Raske fakta

Grunnlagt år: 2019

Regnskap

Enkel registrering

Nye kontoregistranter kan sette opp kontoen via e-post eller telefon med en av de beste online bookmakerne. Bare velg riktig land og valuta. Nettstedets enkle registrering er en grunn til at det har så mange kontoinnehavere.

Når den er satt opp, varierer innsatsgrensene mellom de forskjellige sportene og de forskjellige ligaene. Fotball er en av de mest populære sportene, og mottar en betydelig prosentandel av all innsats. Grensene for spill er fortsatt høye. Noen sporter tilbyr ingen begrensninger på innsatsbeløpene. Megapari tilbyr et bredt spekter av spillmuligheter til sine kontoinnehavere. Selskapet spesialiserer seg på følgende:

 • Mål
 • Uavgjort/ingen innsats
 • Straffer
 • Asiatisk handikap

Anonym betting

Plattformen gir alternativer for bedre som ønsker å satse anonymt. Kryptovalutaer, som Bitcoin og Litecoin, utnytter kraften til internett for å skape sikre, private økonomiske transaksjoner. Megapari respekterer personvernet ved å tilby disse ulike finansieringsalternativene.

Brukerstøtte

Kundeservice er tilgjengelig på e-post og telefon. Kontoinnehavere får betimelig svar på spørsmål. Megapari tilbyr noen av de beste praksisene i bransjen, fra profesjonelle og amatører sportsspillmuligheter til enkel side.

Live chat: Yes

Tips Og Triks

 • Utforsk sportsseksjonen: Megapari lar deg oppdage interessante sporter, samtidig som du får alt du trenger for å nyte favorittene dine. * Grab bonuser og kampanjer: For å komme i gang tilbyr Megapari en betydelig bonus. Se opp for kommende bonuser og kampanjer som gratisspill eller reloads. * Den beste innskuddsmetoden: Velg den mest praktiske innskuddsmetoden fra et av alternativene Megapari . For å hjelpe deg med å bestemme hvilke alternativer som er best, kan du enkelt prøve ut, for eksempel: Neteller, Credit Cards, Jeton, Visa, Payz . * Hold deg informert: Gjør research og hold deg oppdatert på de siste hendelsene og sportene du satser på. Følg sportsnyheter og oppdateringer for å holde deg oppdatert, og sjekk ut sport som: Volleyball, Baseball, Aussie Rules, Badminton, Biathlon for å utforske nye alternativer og holde deg oppdatert.

Kampanjer Og Tilbud

Online bookie Megapari øker ante ved å tilby bonusøkninger og kampanjer. En spiller må sende inn en eksklusiv bonuskode for å motta en velkomstbonusøkning.

Spillere har en sjanse til å nyte kampanjer mens de satser online. Daglige tippere har en mulighet til å bli anerkjent som dagens akkumulator, vinne en live slip-kamp eller få 100 prosent spillforsikring. Noen spillere mottar til og med lojalitetspoeng, som kan konverteres til kontomidler. Nettstedet tilbyr betydelige sportsbook-bonuser, belønninger og lojalitetspoeng for spillere. Vilkår for online sportsbetting gjelder.

About the author
Eliza Radcliffe
Eliza Radcliffe
About

Eliza "Lizzie" Radcliffe, kjent som BettingRankers "Critical Queen", har et ørneøye for detaljer og et rykte for å gi de mest omfattende anmeldelsene i online betting-riket. Med en teft for å avdekke det skjulte, veileder anmeldelser hennes spillere både nybegynnere og veteraner.

Send email
More posts by Eliza Radcliffe