Start dine ukentlige vinnerrekker på Betreels med gratisspill mandager!

Nyheter

2023-07-04

Benard Maumo

Sportsbetting kan være utilgivelig, spesielt for de med små bankroller. Det er vanlig at du ikke har noe i begynnelsen av uken hvis noen av parlay-beina dine ikke klarte å levere i løpet av helgen. Av denne grunn er BettingRanker alltid på utkikk etter å hjelpe deg med å finne fantastiske ukentlige bonuser for å øke din delikate bankroll.

Start dine ukentlige vinnerrekker på Betreels med gratisspill mandager!

Denne uken stopper søket på Betreels, en 2016-spillside med lisenser i Storbritannia og Malta. Kasinoet lover å starte uken på en lys tone med kampanjen Free Bet Mondays. Så hvis denne bonusen høres ut som noe du vil ha, fortsett å lese!

Hva er gratis veddemål mandager hos Betreels?

Gratisspill mandager er en sportsbook bonus designet for å gjøre mandag til din favorittdag i uken på regulert spillside. Det er en innskuddsbonus der du må sette inn minst $50 og foreta en kvalifiserende innsats på minst $50 på en hvilken som helst sportsbegivenhet for å kreve et $20 gratisspill. Husk å bruke FBM bonuskode når du henter denne bonusen.

Dette innskuddsbonus er åpen for krav fra mandag 00:00 til 23:59 GMT. Eventuelle innsatser plassert etter denne varigheten vil ikke kvalifisere for kampanjen. 

Free Bet Mondays Vilkår og betingelser

Spillerne må spille gevinstene fra innskuddsbonusen 1x før de konverterer den til uttakbare kontanter.

For eksempel kan du bruke $20 gratisspillet til å satse og vinne $80. Hvis dette skjer, må du satse ytterligere $80 før du foretar en uttaksforespørsel hos Betreels. Hvis du har lite erfaring med online sportsbetting, vil du vite at dette er en av de vennligste prisene som finnes.

I tillegg til omsetningskravene, nedenfor er tilleggsvilkårene for bonusen på Betreels:

  • Bonusen og eventuelle gevinster som genereres fra den vil utløpe innen 7 dager.
  • Det maksimale konverteringsbeløpet for bonusen er $200.
  • Alle registrerte spillere kan få opptil fem gratisspillbonuser hver måned.
  • Spillere kan ikke kreve bonusen hvis de har en aktiv kampanje.

Takket være de vennlige vilkårene og betingelsene er denne ukentlige bonusen en av de beste du kan gjøre krav på online. Så, oppfyll 1x omsetningskravet og ta ut pengene dine!

Siste nytt

CyberBet tilbyr gode tilbud for sportselskere
2023-08-29

CyberBet tilbyr gode tilbud for sportselskere

Nyheter