Nyheter

November 1, 2023

Isaiah Joe: From Waived to Valuable Player - En reise med talent, hardt arbeid og støtte

Ethan Moore
WriterEthan MooreWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
LocaliserEmil HansenLocaliser

For et drøyt år siden tok basketballkarrieren til Isaiah Joe en vending da han ble gitt avkall av Philadelphia 76ers. Dette viste seg å være en katalysator for hans NBA-bane.

Isaiah Joe: From Waived to Valuable Player - En reise med talent, hardt arbeid og støtte

Høyskolekarriere og utkast

Da han kom ut av college, var Joe kjent for sin skyteevne og allsidighet. Stående på 6 fot-4, kunne han spille som en off-ball guard eller en ekte ving.

Begrenset mulighet i Philadelphia

Draftet av Sixers befant Joe seg på et lag fokusert på å vinne et mesterskap umiddelbart. Dette betydde kortere rotasjoner og færre muligheter for unge spillere som Joe til å utvikle seg. Han spilte mindre enn 1000 ordinære sesongminutter over to sesonger før han ble frafalt i oktober 2022.

Bli med i Oklahoma City Thunder

Oklahoma City Thunder så en mulighet og signerte Joe til en flerårig avtale verdt nesten 6 millioner dollar. Han viste seg raskt å stjele laget, og skaffet seg en rolle i den nattlige oppstillingen og satte sammen imponerende prestasjoner.

Breakout sesong

I sin første sesong med Thunder spilte Joe i 73 kamper, med et snitt på 9,5 poeng og skjøt 40,9 % utenfor buen. Han hadde flere fremragende kamper, inkludert et 33-poengs utspill mot Charlotte Hornets.

Hans fars innflytelse

Joes far, Derrick Joe, spilte en betydelig rolle i utformingen av skytemekanikken hans. De har et nært forhold, der Derrick gir tilbakemelding og støtte etter hver kamp. Joe stoler på farens råd og gir ham æren for hans skyteeffektivitet.

Treningsstøtte

I tillegg til faren har Joe støtte fra Chip Engelland, en av de beste skytetrenerne i verden. Engellands tilstedeværelse på Thunder-staben har forbedret Joes mentale tilnærming til skyting og konsistens.

Fortsatt suksess

I inneværende sesong har Joe nok en gang vist seg å være en nøkkelspiller for Thunder. Han har vist frem flere ferdigheter, inkludert å lage sine egne skudd og forbedret forsvar.

Avslutningsvis er Isaiah Joes reise fra å bli frafalt av 76ers til å bli en verdifull spiller for Thunder et bevis på hans talent, harde arbeid og støtten han får fra faren og trenerteamet. Han fungerer som en inspirasjon for unge spillere som ønsker å markere seg i NBA.

Siste nytt

Hvordan håndtere dårlige løp i spill
2023-11-20

Hvordan håndtere dårlige løp i spill

Nyheter