Nyheter

March 30, 2022

Hvordan pandemien påvirker sportsspill

Ethan Moore
WriterEthan MooreWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
LocaliserEmil HansenLocaliser

Covid-pandemien har forstyrret et bredt spekter av ulike globale industrier. Dette inkluderer sportsbetting. Tallrike sportsligaer ble stoppet som et resultat av nedstengninger med sikte på å stoppe viruset fra å spre seg. 

Hvordan pandemien påvirker sportsspill

Nettsiden Betting Ranger har informasjon om mange av disse satsingsmarkedene og den nåværende statusen til de tilknyttede sportene. Gamblere har blitt tvunget til å endre sine økonomiske vaner. Uten ende ennå i sikte vil corona-praksis på sportsbetting sannsynligvis være normen en stund.

Økonomisk ansvar

Det er rimelig å si at folk generelt har blitt mer forsiktige på grunn av pandemien. De kan justere handlingene sine for å beskytte helsen. Dette kan omfatte bruk av maske og opprettholde sosial avstand. Gamblere har også begynt å endre måten de plasserer innsatser på. Pandemien økte antallet arbeidsledighet globalt.

Et stort antall arbeidere ble rammet økonomisk. Med mindre disponibel inntekt gjør de som spiller som hobby kanskje ikke det på samme useriøse måte som før Covid-tiden. En populær metode er å bare spille med et bestemt beløp. Dette sikrer at et mislykket sportsveddemål ikke resulterer i for mye tap. Siden den økonomiske sikkerheten til folk har redusert, kan det være mindre sannsynlig at de plasserer et risikabelt spill.

Pålitelige bookmakere

Når noen deltar i sportsbetting på nettet, vil de gjøre det gjennom en bookmaker. Alle vil velge sitt merke. For sikker tipping er det viktig å kun bruke anerkjente sider. Gambleren vil stole på selskapet med pengene sine og konfidensielle data.

Før Codis begynte å spre seg, var det vanlig for langsiktige gamblere å holde pengene sine lagret på bookmakerens nettsted. Etter hvert som situasjonen ble mer uforutsigbar, ble det en økning i folk som trakk seg ut av sin fulle balanse. Imidlertid har sportsverdenen nå sett et større nivå av stabilitet. 

Mange turneringer har gjenopptatt og tippere generelt føler seg ikke så panikkslagne som i 2020. Det er også viktig å merke seg at de fleste uregulerte offshore-bookmakingsider godkjente slike uttak. Dette er gode nyheter fordi det viser at slike selskaper sannsynligvis vil fortsette å drives rettferdig hvis det er ytterligere pandemiske restriksjoner i nær fremtid.

Fremveksten av eSport

Med så mange idretter utsatt i 2020, kan det antas at nettgambling som helhet mer eller mindre forsvant. Dette var imidlertid ikke tilfelle. Bettors utvidet ganske enkelt typene markeder de ville satse på. Resultatet var at flere mennesker opplevde gledene ved eSport for første gang.

Ved starten av pandemien ble det forstyrret i noen eSport-turneringer. Imidlertid ble de til slutt holdt. Den avsidesliggende naturen til eSport gjør den mye mindre sårbar for Covid-baserte kanselleringer enn tradisjonell sport. 

Spillere kan koble seg til spillet fra hjemmene sine. I tillegg tilbød disse begivenhetene mange forskjellige spillmuligheter. League of Legends har blitt betydelig populært i gamblingmiljøet. Selv om det fortsatt eksisterer risiko, har spillere klart å tilpasse seg endrede omstendigheter uten å måtte gi opp hobbyen de elsker.

Siste nytt

Hvordan håndtere dårlige løp i spill
2023-11-20

Hvordan håndtere dårlige løp i spill

Nyheter