Citizen Company foretar en ny avgjørende avtale

Nyheter

2023-07-03

Benard Maumo

Citizen, et av de ledende betalingsalternativene innen online betting, har annonsert Toby Sucharov som sin nye Chief Technology Officer. Før han begynte i Citizen, fungerte Sucharov som Head of UK Innovation og senere som Head of Games Platform as a Service (GPAS) hos Playtech.

Citizen Company foretar en ny avgjørende avtale

Sucharov bringer et vell av erfaring i iGaming-industrien med å utvide teknologiprodukter til å betjene hundrevis av sportsbettingoperatører over hele verden. Før Playtech, jobbet Sucharov med William Hill i avdelingen for automatiserte sportsprissystemer.

Citizen har nylig foretatt flere nye seniorutnevnelser for å styrke sine strategiske planer og globale appell. En av de mest betydningsfulle ansettelsene i selskapet er Sarah Ahle, nå sjef for compliance.

James Neville, medgründer og administrerende direktør i Citizen, sa at firmaet forbereder seg på større ekspansjon i siste halvdel av 2023. Derfor er det viktig å ha et eksepsjonelt lederteam for å drive og opprettholde satsingen.

Neville la til:

"Toby kommer med et stort vell av erfaring fra iGaming-sektoren og i oppskalering av teknologiløsninger, og vi ser frem til å samarbeide med ham på vårt oppdrag om å forenkle måten vi betaler på ved å utnytte innovasjoner innen alternative betalingsmetoder."

De leverandør av betalingstjenester håper at Sucharovs utnevnelse som Chief Technology Officer vil øke selskapets konto-til-konto betalingstjeneste til bedrifter i flere bransjer og lokasjoner.

I en kommentar til sin nye utnevnelse sa Sucharov at han er begeistret for å være en del av akseleratorfasen for Citizen, et selskap med et pålitelig produkt som kan være til nytte for mange bransjer. Han er sikker på at selskapet vil ekspandere ytterligere og er glad for å ha en rolle i dets fremtidige utvikling.

Den nye CTOen la til:

"Med bakgrunn i iGaming, fra det øyeblikket jeg så teknologien som underbygger Citizens betalingsløsning, forsto jeg potensialet til produktet. Mens åpen bank på overflaten handler om sikre betalinger, tror jeg den ekstra muligheten til å knytte brukere til banken deres. kontoer og bevise eierskap gjennom multi-faktor autentisering vil være en gamechanger i bransjer som er et mål for svindel, eller som har strenge kjenn-din-kunde-krav (KYC)

Men avgangen til Sucharov ser ikke ut til å påvirke Playtechs virksomhet. Leverandøren av sportsbettingteknologi annonserte nylig en avtale med La Française des Jeux (FDJ), en av de ledende gamblingoperatørene i Frankrike. Playtech vil tilby sine pokernettverkstjenester til den franske operatøren i denne avtalen.

Siste nytt

CyberBet tilbyr gode tilbud for sportselskere
2023-08-29

CyberBet tilbyr gode tilbud for sportselskere

Nyheter