Nyheter

October 13, 2023

BetConstruct har som mål å omforme livestreaming-sektoren med ny OTT-plattform

Ethan Moore
WriterEthan MooreWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
LocaliserEmil HansenLocaliser

BetConstruct, en ledende leverandør av sportsbettingteknologi, har lansert en ny OTT-plattform for å revolusjonere strømmetjenester. Denne plattformen tilbyr en global rekkevidde via FastMedia, og tillater sportstreaming fra alle områder.

BetConstruct har som mål å omforme livestreaming-sektoren med ny OTT-plattform

OTT-løsninger er en revolusjon for live streaming-leverandører, som lar dem lage en plattform som imøtekommer de individuelle kravene til spesifikke merker og streamingselskaper. Dette intuitive og raske administrasjonsverktøyet gjør det enkelt å tilpasse og konstruere en plattform som passer nøyaktig til kundens visjon.

Med denne teknologien kan sportsbettingoperatører lage tilpassede design basert på deres egne preferanser og enkelt legge til betalingsprosesser for OTT-plattformen. I tillegg er tilleggstjenester levert av Fast Media tilgjengelig på forespørsel.

OTT-produktet er tilgjengelig i ulike former, inkludert nett og mobil. Du kan også bruke dette produktet på sportsbetting og gambling-apper tilgjengelig gratis på App Store, Play Market, Apple TV og Android TV. Videre er tilpassede Smart TV-apper tilgjengelige på kundens forespørsel. 

I følge BetConstruct, vil OTT-plattformen tilby en dynamisk, brukervennlig og justerbar opplevelse som inkluderer tilgang til:

  • Livestreaming og VOD-innhold
  • Inntektsgenerering gjennom abonnementer og PPV-er
  • Flerkanals kringkasting
  • Flerspråklig støtte

Denne kunngjøringen er et utmerket tillegg til BetConstructs samling av sportsbetting og gamblingteknologiprodukter. I forrige måned kunngjorde selskapet en samarbeid med XGateway, en visjonær og dynamisk betalingstjenesteleverandør. 

Fortsatt i samme måned lanserte programvareleverandøren Bet enkelt, en løsning på tvers av plattformer for utvikling av mobilgambling og apper for sportsbetting. Det gir flere integreringsalternativer for å forbedre brukerengasjement og interaksjon.

Siste nytt

Hvordan håndtere dårlige løp i spill
2023-11-20

Hvordan håndtere dårlige løp i spill

Nyheter