22BET bookie-anmeldelse - Bonuser

22BETResponsible Gambling
CASINORANK
8.7/10
BonusOpptil $300
Stort spillvalg
Pålitelig
Verifisert
Sikker
Stort spillvalg
22BET is not available in your country. Please try:
Bonuser

Bonuser

De beste bettingsidebonusene er ikke gimmicker – i stedet støtter de opplevelsen spilleren får når de bruker en online bookmaker. Med dette i tankene, rådes spillere til å undersøke de forskjellige bonusalternativene som er tilgjengelige og bestemme hvilken ekstra som best oppfyller deres egen spillestil og mål.

Det er ulike tippebonuser tilgjengelig for spillere hos 22Bet. Imidlertid tilbyr 22Bet for øyeblikket ingen bonuser uten innskudd på hesteveddeløp eller andre spill. Tilbyderen tilbyr heller ikke for øyeblikket ingen omsetningsbonuser - alle 22Bet-bonuser krever en form for spillerinnskudd eller en spillersatsing.

Velkomstbonuser

22Bet ønsker nye kunder velkommen med bonuser – ofte innskuddsbonuser. Disse registreringsbonusene for sportsbetting gir spillere sjansen til å doble innskuddet sitt, opp til et visst beløp. Dette kan innebære mottar 100% av innskuddet tilbake når spillere oppretter en ny konto, begrenset til $100 maksimum, eller et annet beløp.

Sportsspesifikke bonuser

22Bet sender noen ganger e-post til spillere med bettingsidebonuser relatert til spesifikke nettsporter. Disse tippebonusene er vanligvis tilgjengelige for en kun begrenset tid, og de kan dekke eSports betting bonuser, hesteveddeløpsbonuser eller ekstrautstyr relatert til andre spill i 22Bet-spilleboken.

Reload bonuser

Spillere kan motta bonuser med ekstra kreditt når de fyller på 22Bet-kontoene sine hver uke. Denne bonusen er vanligvis kun tilgjengelig én gang i uken og er begrenset til et spesifikt beløp. For eksempel kan spillere motta 100 % av påfyllingsbeløpet i kreditt, begrenset til $100.

Tapende strekbonuser

22Bet tilbyr noen ganger bonuser til spillere som har tapt et visst antall innsatser på rad. For eksempel kan de tilby bonuspoeng - opptil en maksimalt 6000 - til spillere som har tapte 20 spill på rad. Minimum kvalifiserende innsatsbeløp kan brukes på disse spillene.

Kontantrabattbonuser

22Bet tilbyr noen ganger kontantrabattbonuser til sine spillere. Dette kan innebære en prosentvis ukentlig rabatt på spill plassert, begrenset til $1000 - eller et annet beløp avhengig av vilkårene og betingelsene for bonusen. En minste oddsverdi kan brukes på denne typen bonuser fra 22Bet.

Daglige akkumulatorbonuser

22Bet-teamet kan tilby spesifikke bonuser på daglige akkumulatorer. Spillere kan sjekke 22Bet-bonussiden for informasjon om disse akkumulatorene og deretter velge en som har en bonus. Det kan være flere "dagens akkumulator"-bonuser tilgjengelig til enhver tid, så spillere bør sjekke den oppdaterte bonussiden regelmessig for å lære om de siste tilbudene.

22Bet introduserer nye innsatstyper
2022-10-05

22Bet introduserer nye innsatstyper

22Bet er blant de mest populære internasjonale online sportsspillplattformene, lisensiert globalt i mer enn 150 land. Dens popularitet stammer fra en rekke styrker, inkludert førsteklasses kundeservice, pålitelige sikkerhetsfunksjoner, attraktivt og intuitivt brukergrensesnitt, universell kompatibilitet, fristende bonuser og raske utbetalinger.