Ivibets omtale av Sports Betting

Age Limit
Ivibet
Ivibet is not available in your country. Please try:
Innskuddsmetoder
Paysafe Card
Trusted by
Curacao

Ivibet

Ettersom verden av sportsbetting fortsetter å sopp og bli bedre, tar selskaper med seg A-Game for å skape de beste plattformene for sportsbetting. En av plattformene som jobber mot dette er Ivibet. Ivibet er en ny online spillplattform lansert i 2022. Den drives av TechOptions Group BV, et selskap som har en lisens fra Curacao Gaming Authority. Bookmakeren er stolt av å tilby den beste spillopplevelsen for spillere. Sportsbooken er åpen for spillere fra mer enn 70 land og drives av SoftLabs. Det er hjemsted for mer enn 30 000 live-arrangementer med en total utbetaling på 94,24 %. Leter du etter en bettingplattform full av sportsbegivenheter og diversifiserte bettingmarkeder? Fortsett å lese denne spillanmeldelsen for å lære mer om Ivibet-plattformer og hva den har å tilby.

Ivibet Sportsbook: Brukervennlighet, utseende og følelse

Ivibet er en allsidig sportsbok, og spillere kan spille på mer enn ti språk, inkludert engelsk, kanadisk, hindi, spansk, finsk, fransk, italiensk, norsk, polsk, svensk, portugisisk, gresk, dansk, tsjekkisk og ungarsk. Bettors kan få tilgang til en rik sportsbok som inkluderer fotball, basketball, hockey, tennis og esport. Noen av e-sportene spillerne kan glede seg over og satse på inkluderer Esport FIFA, Esport NBA2K, Formel 1, League of Legends og mer. Erfarne tippere som returnerer til Ivibet plasserer ofte akkumulatorspill, systemspill eller kjedespill, avhengig av sporten eller leverandøren.

En gjennomsnittlig Ivibet-begivenhet har mer enn 30 spillmarkeder. Spillere kan legge veddemål på kampvinnere, totalpoengspill, gule/røde kortnummer, handikap og mer. Når du satser, husk at Ivibet støtter forskjellige odde formater, som kan endres ved hjelp av innstillingsikonet på hjemmesiden. Støttede odde formater inkluderer;

 • Desimalformat er
 • Amerikansk format
 • Brøkformat
 • Malaysiske odds
 • Indonesiske odds
 • Odds i Hong Kong

Uttak

Utbetalinger og uttaksmetoder ligner på de som brukes til å sette inn penger. Spillere har en uttaksgrense på $4000 per dag. Avhengig av metoden din, tar uttaksbehandlingen alt fra en dag til 7 dager. Noen uttak er underlagt Ivibet-godkjenning. Spillere er noen ganger pålagt å gi tilleggsinformasjon etter at transaksjoner er flagget. Dette er i tråd med anti-hvitvaskingspolitikken. Hvis saken din er ekte, vil du få uttakene dine umiddelbart etter at informasjonen din er bekreftet. Tilgjengelige uttaksmetoder inkluderer;

 • Visum
 • Mastercard
 • Bitcoin
 • Skrill
 • Neteller
 • Ethereum
 • Bankoverførsel

Bonuser

Bonuser hos Ivibet gir spillere en varm velkomst og sikrer at de er motiverte til å spille. Til å begynne med gir en førsteinnskuddsbonus for sportsbetting deg 100 % av ditt første innskudd, som er opptil €/$150. Du må sette inn minst €/$10, ha en registrert konto og være minst 18 år gammel. Dette tilbudet er begrenset til spillere fra Sverige. Vær også oppmerksom på at denne bonusen ikke gjelder for kryptoinnskudd. Spillere på Ivibet er også inne for en rekke kampanjer. De inkluderer:

Økte odds

Ivibet tilbyr daglige fotballspillere forbedrede odds. De gjelder for ligaer som Premier League, Champions League, La Liga, Bundesliga og mer. Sjekk hovedsiden daglig for å finne ut hvilke spill som kvalifiserer for denne kampanjen.

Prognose gratisspill

Spillere er også inne for noen godbiter med de prognosene gratisspillene. Når du fyller på kontoen din med €/$20, ber Ivibet deg om å komme med spådommer på ti arrangementer du deltar i. Hvis du får alle ti riktige, får du €/$1000; for 9 vil du få €/$100, og for 8€/$50 fortløpende i gratisspill.

VIP-program

Ivibets lojalitetsprogram er åpent for alle. Den tilbyr seks nivåer basert på poengene tjent fra spill og innsatser på odds på 1,30+. I begynnelsen av måneden beregner nettstedet poengene og konverterer dem til gratisspill, som utløper om 5 dager.

Brukerstøtte

I denne nylig lanserte sportsbooken er kundeservice lett tilgjengelig for alle som søker det. Du kan få tilgang til kundeservice via e-post eller live chat. Live chat-funksjonen er ganske umiddelbar, mens e-poster kan ta en dag, avhengig av en agents tidssone eller tilgjengelighet. En god ting med kundeservice er at den er tilgjengelig på flere språk, slik at du kan få hjelp der du føler deg komfortabel.

Innskudd

Denne bettingplattformen har et utvalg av ulike metoder som tippere kan bruke, som spenner fra FIAT til kryptovaluta. Spillere må gjøre minst $10 eller tilsvarende i innskudd før de plasserer spill. Aksepterte valutaer inkluderer ETH, EUR, USD, CAD, NZD, CHF, BRL, PLN, INR, HUF, JPY, CLP og PEN. Bettors kan gjøre innskudd ved å bruke nettlommebøker, kryptolommebøker, debet-/kredittkort eller bankoverføringer. Med et bredt utvalg av innskuddsmetoder kan tippere enkelt fylle på kontoene sine fra hvor som helst i verden. Alle betalinger administreres av TechOptions (CY) GROUP Ltd på vegne av morselskapet. Innskuddsmetoder inkluderer:

 • Bankoverføring
 • Neosurf
 • Visum
 • MasterCard
 • Jeton
 • eZeeWallet
 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Dogecoin
 • Tether
 • Ripple
 • Tron

Spillere anbefales å engasjere kundestøtteteamet hvis innskuddene deres ikke gjenspeiles på kontoene deres etter 24 timer. De bør fremlegge betalingsbevis for at problemet kan løses umiddelbart.

Sikkerhet

Ivibet ser ut til å gi sine brukere et trygt miljø for å hjelpe dem trygt å spille, satse, sette inn og foreta uttak. Plattformen drives av TechOptions BV, som har en driftslisens fra Curacao Gaming Authority. Plattformen garanterer også sikkerhet for alle på plattformen. Eventuelle data på plattformen er beskyttet av en streng programvarebrannmur og en 128-bits kryptering SSL versjon 3. Disse faktorene kombinert kan berolige spillere til å nyte sporten og bonusene uten å bekymre seg for sikkerheten.

Merk: Ivibet pålegger ingen avgifter på sine spillere. Noen lokale myndigheter krever imidlertid at spillere betaler skatt for å satse gevinster. Spillere er ment å overholde reglene i sine landssportstippingsaktiviteter.

Sammendrag av Ivibet Sportsbook

Selv om det er en ny sportsbook, kan du få tilgang til noen av de beste sportene og oddsene å spille på. 

Ivibet er en ny sportsbok som ble lansert i 2022 og er opptatt av å tilby spillopplevelser av typen asiatiske og europeiske bookmakere. Ivibet er ideen om et team av sportsbetting-entusiaster som har som mål å skape en bookmaker på toppnivå for alle spillere over hele verden. I dag kan tippere fra over 70 land satse her og nyte mer enn 40 sporter, konkurransedyktige odds og livestreams. Ivibet tilbyr også forskjellige sportsspill med fulle og delvise utbetalingsmuligheter.

Innskudd og uttak har blitt diversifisert for å imøtekomme en rekke betalingsmetoder. Ivibet støtter både fiat-valutaer og kryptovaluta-alternativer. Innskudd eller uttak kan fullføres med kreditt-/debetkort, e-lommebøker, bankoverføringer og populære kryptovalutaer. Det gjør det enkelt å sette inn og ta ut penger. Alle transaksjoner er sikret ved hjelp av førsteklasses krypteringsteknologi for å beskytte spillere. Med pålitelig kundeservicestøtte får spillere en utrolig spillopplevelse. Spillere kan kontakte supportteamet via live chat, online kontaktskjema eller e-post og få rettidig assistanse. Støttetjenestene er tilgjengelige på flere språk. Ivibet er en tilknyttet organisasjoner for ansvarlig gambling som hjelper spillere med problemer med spilleavhengighet.

Gambling er avhengighetsskapende. Gamble ansvarlig.

Total score8.0
Fordeler

Raske casinofakta

Year foundedYear founded: 2022
BonuserBonuser (7)
Bonuskoder
Free Spins Bonus
InnskuddsbonusLojalitetsbonusRegistreringsbonus
VIP-bonus
Velkomstbonus
LandLand (4)
Brasil
Canada
Filippinene
Portugal
ProgramvareProgramvare (26)
1x2Gaming
Ainsworth Gaming Technology
Amatic Industries
Apex Gaming
Apollo Games
Aspect Gaming
Atmosfera
BGAMING
Blueprint Gaming
CQ9 Gaming
Cozy Gaming
Edict (Merkur Gaming)
Evolution Gaming
Extreme Live Gaming
Ezugi
Future Gaming Solutions
Hacksaw Gaming
HoGaming
Igrosoft
Microgaming
NetEnt
Playson
Playtech
Pragmatic Play
Quickspin
iSoftBet
SportSport (31)
SpråkSpråk (9)
Hindi
engelsk
fransk
italiensk
japansk
polsk
portugisisk
tysk
ungarsk
UttaksmetoderUttaksmetoder (7)
Bitcoin
MasterCard
Neteller
Payeer
Perfect Money
Skrill
Visa
ValutaerValutaer (12)
amerikanske dollar
brasilianske real
chilenske pesos
euro
indiske rupier
japanske yen
kanadiske dollar
newzealandske dollar
peruanske sol
polske zloty
sveitsiske franc
ungarske forinter