William Hill bookie-anmeldelse - Sikkerhet

William HillResponsible Gambling
CASINORANK
9/10
BonusGratisspill for nye medlemmer
Historisk sportsbook Ubegrenset uttak
Pålitelig
Verifisert
Sikker
Historisk sportsbook Ubegrenset uttak
William Hill is not available in your country. Please try:
Sikkerhet

Sikkerhet

Fordi William Hills er et så velkjent nettsted, bør det ikke være overraskende å høre at det benytter toppmoderne sikkerhetstiltak.

  • Gibraltar Gambling Commission er William Hills reguleringsorgan, og United Kingdom Gambling Commission er organisasjonen som utstedte selskapets lisens. Dette indikerer at William Hills' spillprogramvare er gjenstand for vilkårlig testing, og selskapet er forpliktet til å overholde alle de etiske kravene fastsatt av disse myndighetene.
  • I tillegg er William Hills medlem av Independent Betting Adjudication Service (IBAS), noe som betyr at kundene deres kan få tilgang til IBAS tvisteløsningstjeneste hvis de er uenige med selskapet.
  • William Hills drift av hundrevis av tradisjonelle «murstein og mørtel»-spillbutikker over hele Storbritannia og Irland er en annen faktor som bidrar til selskapets rykte for pålitelighet og kundetilfredshet.
  • Informasjonen på William Hills nettside er kryptert med 128-bits SSL-teknologi for maksimal sikkerhet.
  • I tillegg bruker William Hills anerkjente, fremtredende nettbaserte transaksjonsfirmaer til å håndtere finansielle transaksjoner, noe som gir en ekstra grad av beskyttelse til kundenes online finansielle handel.
William Hill Incentives Spark Expansion
2022-08-24

William Hill Incentives Spark Expansion

William Hills innovative gratisspill-tilbud revolusjonerer insentiver innen sportsgambling. For kommende konkurranser kan spillebokens kunder motta et gratisspill for ganske enkelt å følge bonusens vilkår. Det ikke-utbetalbare gratisspillet er et kampanjetilbud for kvalifiserte kontoinnehavere, som ikke har noen kontantverdi. Imidlertid er pengegevinster fra gratisspillet ekte, og det er grunnen til at kampanjen tiltrekker seg mye oppmerksomhet.