William Hill bookie-anmeldelse - Faq

William HillResponsible Gambling
CASINORANK
9/10
BonusGratisspill for nye medlemmer
Historisk sportsbook Ubegrenset uttak
Pålitelig
Verifisert
Sikker
Historisk sportsbook Ubegrenset uttak
William Hill is not available in your country. Please try:
Faq

Faq

William Hills-kunder stiller ofte disse spørsmålene før, under og etter å ha plassert en innsats.

Hvorfor er ikke innsatsen min avgjort?

Oppgjør tar normalt ikke mer enn 30 minutter. Det kan imidlertid ta noe lengre tid i sjeldne tilfeller. Dette skyldes manglende evne til å få et offisielt resultat, tap av feed fra kilden vår eller et teknisk problem.

Dine spill må løses så snart som mulig. William Hills forsøker å avgjøre In-Play-spill umiddelbart ettersom markedsresultatet er kjent og alle andre spill etter bekreftelse av det offisielle resultatet.

Hvorfor kan jeg ikke alltid bestemme hvordan jeg skal ta ut pengene mine?

Du må ta ut med samme betalingsmetode som du satte inn med. Hvis innskuddsmetoden din ikke tillater uttak, må du bruke en bankoverføring. Hvis du har satt inn med flere metoder, må du ta ut til den metoden du brukte mest.

Hva er funksjonen Mine innsatser?

Mine innsatser utvides med det forrige alternativet "Åpne spill".

Den viser fortsatt åpne spill, men den har også en ekstra 'Avgjort'-side som lar deg enkelt se dine avgjorte spill for de siste 48 timene og deretter klikke på 'Se hele innsatshistorikken' for å gå til kontoområdet ditt og finne hele historie.

Hvordan kan jeg oppdatere kontoens debet- eller kredittkort hvis det utløper?

Det er unødvendig å slette det gamle kortet hvis det har blitt utstedt på nytt med en ny utløpsdato. Du trenger bare å endre utløpsdatoen:

 1. Velg alternativet "Innskudd".
 2. Velg "Rediger" ved siden av kredittkortnummeret ditt (se det første bildet nedenfor)
 3. Du vil bli sendt til et popup-vindu der du kan endre utløpsdatoen (se andre bilde nedenfor)
 4. Klikk på 'Lagre endringer'-knappen.
 5. Dette kortet kan nå brukes til å sette inn og ta ut penger.

Hvordan kan jeg gjøre kontoen min sikrere?

Uautorisert tilgang til kontoen din forhindres av ditt brukernavn og passord. Angi et unikt passord eller passordfrase som du enkelt kan huske, men aldri skriv det ned eller avslør det med noen, ikke engang William Hills. Bruk en blanding av tall og bokstaver i stedet for et vokabularord.

Svarene på sikkerhetsspørsmålene dine, blant andre kontodetaljer, brukes til å bekrefte identiteten din når du kontakter kundeservice. Som et resultat må svaret på sikkerhetsspørsmålet ditt være vanskelig å forutsi og ikke noe som kan finnes på sosiale nettverkssider som Facebook. Hvorfor ikke angi sikkerhetsspørsmålet til din partners eller nærmeste venns mors pikenavn? Selv den mest dedikerte personen ville ha problemer med å gjette svaret.

Hvor kan jeg finne Safer Gambling Tools på den nye William Hills Sportsbook-siden?

 1. Logg inn og gå til toppen av skjermen til balanseboksen.
 2. Velg "Sikker gambling" fra rullegardinmenyen.

Dette vil sende deg til "Safer Gambling Tools". Verktøyene nedenfor er hva du kan bruke for å håndheve tryggere gamblingpraksis.

 • Innskuddsgrenser kan settes og oppdateres (det maksimale daglige, ukentlige eller månedlige beløpet du kan sette inn på kontoen din).
 • Under «Gaming Time Reminders» kan du angi en periode for påminnelser under spillaktivitet for å hjelpe deg med å spore hvor lenge du har spilt.
 • Ta en timeout for å forhindre uautorisert tilgang til kontoen din.
 • Hvis du trenger en lengre pause, kan du velge en fullstendig selvekskluderingsperiode fra 6 måneder til 5 år.
 • Under «Kontostenging» kan du også velge å stenge kontoen din på ubestemt tid.
William Hill Incentives Spark Expansion
2022-08-24

William Hill Incentives Spark Expansion

William Hills innovative gratisspill-tilbud revolusjonerer insentiver innen sportsgambling. For kommende konkurranser kan spillebokens kunder motta et gratisspill for ganske enkelt å følge bonusens vilkår. Det ikke-utbetalbare gratisspillet er et kampanjetilbud for kvalifiserte kontoinnehavere, som ikke har noen kontantverdi. Imidlertid er pengegevinster fra gratisspillet ekte, og det er grunnen til at kampanjen tiltrekker seg mye oppmerksomhet.