William Hill bookie-anmeldelse - Bonuser

William HillResponsible Gambling
CASINORANK
9/10
BonusGratisspill for nye medlemmer
Historisk sportsbook Ubegrenset uttak
Pålitelig
Verifisert
Sikker
Historisk sportsbook Ubegrenset uttak
William Hill is not available in your country. Please try:
Bonuser

Bonuser

Som med mange bettingsider, når du registrerer deg hos William Hills, kan du forvente en overflod av introduksjonsbonuser og avtaler.

William Hills er kjent for sitt store utvalg av tilbud og gratisspill. Vi oppdaget en side dedikert til de tilgjengelige kampanjene når vi surfer på nettstedet.

Registrering og velkomstbonus

Vi kan ikke dekke alle, så vi har valgt noen spesialtilbud som vi mener er typiske for det som tilbys. Vær imidlertid oppmerksom på at kampanjer kan være tidssensitive og ofte svinge. Som et resultat kan det hende at kampanjene vi nevner her ikke er tilgjengelige for deg, avhengig av når du bruker siden.

Husk også at ikke alle vilkår og betingelser er detaljert her, men kan sees i sin helhet på nettstedet.

William Hills tilbyr en risikofri innsats på $500 i de fleste statene der den opererer. Vilkårene for den risikofrie velkomstbonusen kan imidlertid variere fra område til område. Uten å gå inn for mye detaljer, vil hver stat ha en noe annerledes opplevelse som passer best for det lokale publikum.

I tilfellet med $500 risikofri innsats, gir William Hills deg et middel til å sette en innsats og gjenvinne den hvis valget ditt ikke lever opp til forventningene. En kvalifiserende innsats på minst $10 plasseres, og matches deretter med 100 % opp til $500.

Hvis innsatsen din for første innskudd ikke når merket, vil du bli refundert og gitt en ny sjanse. Denne kampanjen er vanlig på steder som New Jersey; Tenk imidlertid på at Illinois har en risikofri innsats på $300 i stedet.

P30 Kampanjekode Nytt kundetilbud

Åpne en ny sportsbook-konto med kupongkoden P30, og de vil tilby deg et gratisspill hvis du setter din første innsats på €10 eller mer. Den kvalifiserende innsatsen må ha odds på 1/2 eller 1,5 eller høyere. Det utmerkede er at både pre-match og in-play spill er kvalifisert for kampanjen.

William Hills vil belønne deg med to €15 gratisspill når du fullfører kravene. Etter det har du totalt 30 dager på deg til de utløper. Spill dem fullt ut fordi delvis innløsning ikke er et alternativ.

Til slutt er denne fordelen kun tilgjengelig for nye kunder i Storbritannia eller Irland. Dessuten vil kun spesifikke betalingsmetoder kvalifisere deg, så sørg for å lese hele velkomstbonusens vilkår og betingelser.

Bet Boost Acca

Lag en Acca med 3+ valg, egnet for bruk i alle begivenheter unntatt Greyhounds og Horse Racing, og du kan få et løft på opptil £20. Boost kan bare brukes én gang daglig, er tilgjengelig når som helst på dagen, og overføres ikke til neste dag hvis du ikke bruker den den dagen. Bet Boost Accas vilkår og betingelser forblir i kraft.

In-Play tennisforsikring

Eksisterende spillere får 10 % refusjon på innsatser, med maksimalt £25 i gratisspill. Disse gratisspillene vil bli tildelt på mandager når uken er over ved middagstid. Dette innebærer at 10 % av netto tap returneres som et gratisspill, noe som gjør spill enda mindre farlig.

Gratisspill er kun tilgjengelig på tennismarkeder og for enkeltspill. Flere spill aksepteres ikke. Dette tilbudet er kun gyldig i Storbritannia og Irland. Kun GBP og EUR aksepteres som innsatsvalutaer. Det er visse begrensninger.

William Hills High 15

Dette tilbudet er gyldig på britiske og irske nasjonale jaktløp. Hvis valget ditt vinner med fem lengder eller mer, vil du få en bonus på 15 % på gevinstene dine, opptil et maksimum på £100. Bortsett fra Grand National, gjelder dette alle TV-sendte National Hunt-løp. Alle tilgjengelige løp kan bli funnet på William Hills nettside.

William Hill Incentives Spark Expansion
2022-08-24

William Hill Incentives Spark Expansion

William Hills innovative gratisspill-tilbud revolusjonerer insentiver innen sportsgambling. For kommende konkurranser kan spillebokens kunder motta et gratisspill for ganske enkelt å følge bonusens vilkår. Det ikke-utbetalbare gratisspillet er et kampanjetilbud for kvalifiserte kontoinnehavere, som ikke har noen kontantverdi. Imidlertid er pengegevinster fra gratisspillet ekte, og det er grunnen til at kampanjen tiltrekker seg mye oppmerksomhet.