Unibet Bookie-anmeldelse 2024 - Tips Og Triks

UnibetResponsible Gambling
CASINORANK
9/10
Bonus100 % opptil €100
Tillitsfullt siden 1997 Legendary Sportsbook
Pålitelig
Verifisert
Sikker
Tillitsfullt siden 1997 Legendary Sportsbook
Unibet is not available in your country. Please try:
Tips Og Triks

Tips Og Triks

Spill kan være en morsom hobby, men å sette et sportsspill med Unibet kan gi mer moro, trygghet og fordeler til aktiviteten. Her er noen tips og ideer for å hjelpe deg å ha det mer moro når du bruker tiden din til å satse på sport hos Unibet.

Vær klok med Parlays

Parlays er en attraktiv innsats i Unibet på grunn av deres ukentlige parlay-boost. T

Unibet Weekly Parlay Boost gir folk som gjør parlay-spill mer penger når de vinner. Så lenge hver etappe av parlayen har odds på minst -500, har du full kontroll over sportene og markedene du velger. Hver uke vil du få billetter som gir deg 10 % fortjenesteøkning på et 3-veis parlay, 20 % på et 4-veis parlay og 30 % på et 5-veis parlay.

Imidlertid vet en klok online sportsgambler bedre enn å plassere parlays mesteparten av tiden. Parlay-betting involverer å multiplisere innsatsen din med sjansene for hvert valgt resultat, som kan være så mange du ønsker. Det jeg mener er dette:

Du satset $10 på Toronto Raptors (2,45), Miami Heat (1,60) og Boston Celtics (1,75). Alle tre lagene hadde odds på minst 1,60. $68.60 vil bli utbetalt hvis hvert lag vinner, noe som gjør dette til $68.60.

I tillegg til å multiplisere oddsen for hver tenkelig hendelse, multipliserer du også «juice» som er plassert på hver innsatslinje. Hvert utfall har en 10 % juice knyttet til seg slik at bookmakeren kan tjene penger. Når oddsen legges sammen, øker spenningen. Som et resultat har bookmakeren en større fordel, og du, spilleren, har en mindre forventet verdi.

Bettors kan fortsatt finne et utmerket parlay-veddemål ved å finne tre anstendige innsatser der verdien av hvert spill er over saften, selv for en tapende spiller.

Det er en god tommelfingerregel å unngå å satse på parlay hvis du ikke ville gjort samme innsats på hver etappe. Å legge til flere ben til en parlay vil gjøre det umulig å tjene en stor "potensiell utbetaling." Bare spill med en positiv forventet verdi (EV) kan legges til.

Det er imidlertid klokere å plassere individuelle spill på hvert utfall du ønsker i stedet for å stole på et parlay i det lange løp.

Dra nytte av Unibets Cash Out

Du kan avgjøre et spill før det avsluttes ved å bruke Cash Out-funksjonen. I stedet for å sette alle gevinstene dine i fare, kan du beskytte en del av dem på denne måten. Hvis ting ikke går bra, kan du også raskt skille deg av med tapene dine og få tilbake noen av pengene dine.

Unibet lar kunder ta ut penger på en rekke markeder, inkludert

  • Over 20 innsatser før kamp
  • In-Play fotballspill, inkludert halv/full tid og korrekt resultat)
  • Direkte fotballmarkeder, som vinner og nedrykk
  • Direkte tennismarkeder og plasser 1-2 innsatser

Sørg for at Cash Out-alternativet er tilgjengelig ved å se etter Cash Out-emblemet på spillekupongen når du plasserer innsatsene dine.

Verv en venn for å få flere spillmuligheter

Du kan for øyeblikket tjene en sjenerøs Unibet-bonus ved å henvise en venn til siden.

For å dra nytte av dette Unibet-henvisningstilbudet, vil du motta $25 for hver ny kunde du foreslår. Dette Unibet-verv-en-venn-tilbudet kan brukes opptil fem ganger. Unibets henvis en venn-kampanje kan belønne deg med opptil $125 i ekstra pengebeløp hvis du tar med nok venner til siden.

Alle Unibets spillvalg dekkes av dette insentivet for å henvise en venn. Unibets verv-en-venn-tilbud er tilgjengelig for populære sporter, inkludert fotball, basketball, baseball og hockey. En annen Unibet-verv en venn-kampanje lar deg bruke nettstedets omfattende bibliotek med videoautomater og baccarat-spill.

Unibets insentiv for å henvise en venn krever et visst samarbeid mellom deg og vennene dine. For å dra nytte av Unibet anbefaler en venn-kampanje, må de åpne en konto og sette inn minimum $25.

Heldigvis vil det ikke være så vanskelig for deg å gjøre dette selv. Verv en venn er så enkelt som å klikke på lenken øverst til høyre på Unibet-nettstedet, skrive inn vennens e-postadresse, og deretter lene seg tilbake og se på når de blir med og setter inn penger.

Unibet signerer avtale med Ajax
2022-11-02

Unibet signerer avtale med Ajax

Etter at morselskapet Kindred sikret seg en lisens til å drive virksomhet i Nederland i mai lanserte Unibet i juli. Kindred hadde sluttet å operere i Nederland før markedet åpnet, og ble med flere andre operatører som gjorde det samme for å overholde nederlandske myndigheters forskrifter.